تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1210 از 2014 اولاول ... 2107101110116012001206120712081209121012111212121312141220126013101710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,091 به 12,100 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيروانى: هر ۳ امتياز را از پيكان مى گيريم

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليسى ها انگار انتظار نداشتند در تمرينات با يك رحمان آماده روبه رو شوند كه حالا دائم از وضعيت بدنى او ابراز رضايت مى كنند. اين بار نوبت افشين پيروانى است كه بگويد: «رحمان بازيكن با تجربه اى است و حضور او در پرسپوليس باعث پيشرفت تيمى خواهد شد. نه تنها رحمان بلكه هر بازيكنى كه به جمع بازيكنان اضافه شود انتظارات را از تيم بالا مى برد پس بايد با تمام تلاش خود و با استفاده از اين شرايط بهترين نتايج را كسب كنيم.» مربى جوان پرسپوليس درباره وضعيت حاكم بر اين تيم هم ادامه مى دهد: «شرايط بسيار خوبى بر تيم حكم فرماست و تعطيلات ليگ هم مزيد بر علت شده تا بتوانيم بيشتر روى نقاط ضعف خود كار كنيم. هفته تمرينات خوبى را انجام داديم و بازيكنان نيز از انگيزه خوبى براى بازى بعدى برخوردار هستند. البته خوب مى دانيم بازى سختى مقابل پيكان داريم و نياز داريم كه هر سه امتياز اين مسابقه را بگيريم. ضمن اينكه پيكان از امتياز ميزبانى هم برخوردار است.»

پيروانى كه سال ها با پيراهن تيم ملى به ميدان رفته و تجربه حضور در جام جهانى را هم دارد، درباره بازى با امارات مى گويد: بازيكنان تيم ملى بايد بدانند بهترين حريفى كه مى توانند در خانه خودش شكست دهند همين تيم امارات است. امارات حريف سختى است و چيزى براى از دست دادن ندارد پس قطعاً براى كسب امتياز مى آيد اما بازيكنان ما هم اين نكته را بايد بدانند كه اگر بخواهند مى توانند پيروز شوند. بازى با امارات در خانه اين حريف به مراتب آسان تر از بازى با دو حريف كره اى در خانه آنها است چرا كه بازيكنان تيم ملى مى توانند در امارات بازى را به نفع خود به پايان ببرند. اميدوارم تيم ملى كشورمان در اين بازى موفق شود و امتيازات لازم را براى راهيابى به دور بعد كسب كند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قطبى: اينجا بى آبرو كردن، جذاب تر از فوتبال است

کانون هواداران پرسپولیس : برخى روزنامه ها و سايت هاى خبرى تقريبا هر روز اخبار حاشيه اى در مورد شما منتشر مى كنند. در اين باره چه نظرى داريد
    من در اين باره نظرى ندارم. چيزهايى كه مى بينم دور و بر فوتبال ايران وجود دارند واقعا براى من عجيب است. به نظر من در ايران، بيشتر داستان وجود دارد تا خود فوتبال.

شما چه واكنشى نسبت به اين اتفاقات به قول خودتان دور و بر فوتبال داريد
    من فقط مى دانم كه بايد بيشتر تلاش مان را براى پيشرفت فوتبال بگذاريم و به فكر رشد امكانات مان باشيم و نه به دنبال داستان هايى كه خود را خراب كنيم.

اين عكس العمل تان كمى خنثى نيست
    من به همه احترام مى گذارم. به نظر من بهترين كار اين است كه بگذاريم هر كسى هر چه دلش مى خواهد بنويسد. آنها حتى مى توانند توهين هم بكنند اما اين حركت زشت است و در دنياى حرفه اى جايى ندارد.

شايد بهتر باشد سوال مان را اين گونه بپرسيم. در فوتبال ايران نقش مطبوعات در موفقيت و عدم موفقيت يك فرد يا يك تيم شايد نسبت به تمام دنيا متفاوت باشد.
    فكر نمى كنيد اگر دوستان مطبوعاتى بيشترى داشتيد يا پايگاه رسانه اى تان قوى تر بود، كمتر با انتقادات و حواشى اينچنينى مواجه مى شديد

بله، من هم فكر مى كنم واقعيت اين گونه است. اما من در تمام عمرم اينگونه نبودم و نخواهم بود. من تمام تمركزم را براى تيم و آمادگى تيم مى گذارم و وقت ندارم كه دنبال رابطه درست كردن با مطبوعات باشم. فقط دوست دارم مطبوعات واقعيت را بنويسند، ضمن اينكه تازه به ايران آمده ام و اين كارها را بلد نيستم. اگر شما بلديد به من هم ياد بدهيد. (و مى خندد)

با تمام اين اوصاف مى خواهيد چكار كنيد
    من مى خواهم پرسپوليس را قهرمان ايران و آسيا كنم. فقط همين.

از قهرمانى صحبت كرديد. نكته جالبى هم كه در مورد شما و پرسپوليس در اين فصل به چشم مى خورد به همين موضوع بر مى گردد. پرسپوليس در نيم فصل دوم سال گذشته، دچار افت شديدى شده بود اما با قاطعيت قول قهرمانى مى داديد. امسال گويا قضيه فرق كرده و صحبت هايى كه از جانب شما مطرح مى شود اين ذهنيت را به وجود آورده كه شايد به قهرمان نشدن هم فكر كنيد!
    من هيچ وقت به قهرمان نشدن فكر نمى كنم اما برنامه مان اين است كه فقط به سه امتياز مسابقه بعدى فكر مى كنيم.
    به نظرم چهار، پنج ماه زمان زيادى است و نمى توان از الان در مورد قهرمانى صحبت كرد.

با اين شرايط هنوز به قهرمانى اميدوار هستيد
    بله، صددرصد. ببينيد چيزى كه مطبوعات مى خواهند و دوست دارند اين است كه شرايط ما را خوب نشان ندهند اما بازى هاى زيادى باقى مانده است. پرسپوليس مى تواند فوتبال بهترى بازى كند و در اين صورت باز هم اميد اول قهرمانى خواهد بود. پرسپوليس تيم بسيار خوبى است و اگر تمركزش را حفظ كند قهرمان خواهد شد البته اگر دست هاى پشت پرده بگذارند.

در مورد دست هاى پشت پرده كه چند وقتى است راجع به آن مى گوييد، شفاف تر صحبت كنيد
    واقعيت اين است كه در پشت پرده گروه هاى مختلفى هستند كه نمى خواهند يك تيم دو بار قهرمان شود. به همين خاطر در اين هفت سال چنين اتفاقى نيفتاده. چون هميشه تيم هاى قهرمان، سال بعد دچار مشكل مى شوند و اين خيلى براى من عجيب است. بعد از دو بازى ابتداى فصل، در برابر ملوان، ذوب آهن و مس كرمان هفت امتياز از تيم ما گرفتند. شك نكنيد اين هفت امتياز فضاى تيم ما را عوض مى كرد.

چه كسانى مانع موفقيت شما و پرسپوليس هستند
    آنهايى كه نمى خواستند من امسال به ايران برگردم. آنهايى كه ديدند من چقدر محبوب شده ام و پرسپوليس را بعد از هفت سال قهرمان كرده ام.

در اين بين اتفاقاتى مانند ماجراى ماركو و دى كارمو در پيدا شدن نيروى مخالف عليه شما تاثيرگذار نبوده (لبخند تلخى مى زند) در مورد دى كارمو بگويم كه يك بازيكن برزيلى ميليون ها دلار هزينه دارد. اما ما يك بازيكن با استعداد را كه مى توانست به پرسپوليس كمك كند انتخاب كرديم كه پول كمى هم مى گرفت. شما ببينيد مطبوعات با دى كارمو چه كار كردند. رفتارى كه با دى كارمو شد واقعا زشت و خجالت آور است. مطبوعات آنقدر دروغ نوشتند كه او اكنون در حالى كه چشمانش پر از اشك است در خانه اش نشسته. شما به من بگوييد كدام بازيكن پرسپوليس در ۴۰ دقيقه مقابل سپاهان توانست ،۴ ۵ موقعيت گل به دست آورد. مگر مى شود بازيكنى اين قدر براى خودش موقعيت خلق كند و بازيكن بدى باشد. او فقط دو سه موقعيت عجيب را از دست داد. ماركو دوست خوب من هم به خاطر دروغ هايى كه عليه اش نوشتند از ايران رفت. من عاشق ايران هستم اما خارجى ها درباره ما چه فكر مى كنند !

يعنى معتقديد ماركو هم قربانى بازى هاى ژورناليستى شد
    بله، چون مى خواستند من را خراب كنند گفتند مربى را كه قطبى آورده خراب كنيم. در واقع از راه غيرمستقيم به دنبال تخريب من بودند.

حتما اين خبر را هم شنيده ايد كه مى گويند، بازيكن برزيلى فولاد از همان تيمى آمده كه ماركو در آن مربيگرى كرده و اتفاقا مديرعامل اين باشگاه نيز يك فرد كره اى است
    ماركو در باشگاه سامسونگ مربيگرى كرده و اين باشگاه برزيلى نيست. اصلا چرا ماركو بايد براى فولاد بازيكن بياورد. متاسفانه چون ماركو اينجا نيست كه از خودش دفاع كند اين حرف ها را مى زنند.
    دليل اين دشمنى با شما و پرسپوليس كه از آن سخن مى گوييد در چه چيزى مى دانيد
    شما بگوييد از وقتى من آمدم مردم چقدر بيشتر به استاديوم مى آيند. دكترى كه فوتبال نگاه نمى كرد، دبير و وكيلى كه فوتبال نگاه نمى كردند، برگشتند. تحصيل كرده ها به فوتبال برگشتند و جمعيت بيشترى به ورزشگاه ها آمد. پرسپوليس بعد از هفت سال قهرمان شد اما آنها نمى خواهند افشين موفق شود. شما به اين موضوع مى خنديد چون مى دانيد كه من درست مى گويم. متاسفانه برخى روزنامه ها هم براى فروش بيشتر به اين قضيه كمك مى كنند.

از اينكه بار ديگر با روزنامه ها درگير شويد، نمى ترسيد
    نه، چون اين كارهايى كه مى كنند زشت است. واقعا اين سوال براى من پيش آمده كه چرا بايد براى اين فوتبال زحمت بكشم نمى خواهم بى احترامى كنم اما فوتبال ما براى مردم جذاب نيست اما اينكه آبروى يك نفر را ببريم جالب است.
    Last edited by tiktak20; 18-11-2008 at 18:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمرين پرسپوليس در حضور مصطفوي برگزار شد

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از ظهر امروز در حضور مديرعامل باشگاه برگزار شد.
    تمرين از ساعت 15 در زمين شماره دو ورزشگاه راه آهن آغاز شد و بازيكنان به دويدن، حركات استقامتي، آقا وسط، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه و فوتبال در يك نيمه زمين پرداختند.
    *مديرعامل باشگاه با حضور در محل تمرين، عملكرد بازيكنان را زيرنظر گرفت.
    * عليرضا نيكبخت واحدي به دليل غيبت در روزهاي گذشته، اختصاصي با پيرواني تمرين كرد.
    * مسعود زارعي و ملي پوشان غايب بودند.
    * محمد منصوري به دليل درد كمر تمرين نكرد. مهدي واعظي مصدوم نيز با لباس شخصي نظاره گر بود و بعد از چند دقيقه محل تمرين را ترك كرد.

* حدود 100 هوادار در محل تمرين حضور داشتند و دقايقي با داريوش مصطفوي به گفت و گو پرداختند. آنها اعتراض خود به حرف هاي رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص محروميت نيكبخت واحدي اعلام كرده و در خصوص جذب بازيكنان جديد با مديرعامل باشگاه گفت و گو كردند.
    * حقيقي به همراه الياسي زير نظر عابدزاده تمرين كرد.
    * افشين قطبي در حاشيه تمرين بارها با داريوش مصطفوي به گفت و گو پرداخت.
    * ليدرهاي باشگاه با شيريني از خبرنگاران پذيرايي كرده و به اين شيوه از آنها دلجويي كردند. يكي از خبرنگاران در محل تمرين مورد ضرب قرار گرفته بود.
    * 15 كودك ديابتي در محل تمرين حضور داشتند.
    * در پايان تمرين افشين قطبي با زدن ضربات كاشته از پشت محوطه 18 قدم،‌ دروازه بانان را امتحان كرد.
    * عليرضا نيكبخت واحدي پس از تمرين، دقايقي با محمود خوردبين و داريوش مصطفوي به گفت و گو پرداخت.
    * تمرين ساعت 16 و 40 به پايان رسيد و فردا پيگيري خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واعظي تا 15 روز حق شركت در تمرينات را ندارد
    خبرگزاري فارس: پزشك جراح دروازه بان مصدوم تيم پرسپوليس تهران به وي هشدار داد تا 15 روز حق شركت در تمرينات را ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پزشك جراح مهدي واعظي پس از جلسه امروز با وي اعلام كرد به مدت 15 روز حق شركت در تمرينات پرسپوليس را نخواهد داشت و بايد استراحت كند.

* منصوري به ديدار مقابل پيكان مي‌رسد هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه به دليل كمر درد در تمرين امروز حضور پيدا نكرد، با اعلام پزشك تيم مشكلي براي بازي مقابل پيكان ندارد.
    محمد منصوري در تمرين فردا شركت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس از پايان تمرين امروز:

قطبي: فردا قلب همه ما با تيم ملي است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قلب من و همه مردم ايران فردا با تيم ملي ايران است.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و با دادن يك روز استراحت به بازيكنان سعي كرديم آنها را به شرايط آرماني برسانيم.
    وي ادامه داد: بايد برابر پيكاني بازي ‌كنيم كه در صدر جدول است و به هيچ عنوان نتايج اين تيم ضعيف و يا شانسي نبوده است. هرگز آنها را دست كم نمي گيريم.
    سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: مهمان بودن در اين بازي نيز بسيار مهم است. پيكاني ها دوست ندارند حتي يك امتياز هم از دست دهند؛ ولي مقابل پرسپوليسي بازي مي‌كنند كه دوباره دل شير خود را به كار گرفته و براي سه امتياز به قزوين مي‌رود.
    وي در خصوص بازي تيم ملي فوتبال مقابل امارات گفت: فوتبال كشورها به هم نزديك شده و نتيجه قابل پيش بيني نيست. فكر مي‌كنم روز سختي در انتظار تيم ما است.
    قطبي با مثبت ارزيابي كردن شرايط تيم ملي تاكيد كرد: آرزو مي كنم تيم ملي مقابل امارات موفق باشد و با كسب سه امتياز، گام مهمي در راه صعود به جام جهاني بردارد. بي شك قلب من و همه مردم ايران فردا با تيم ملي است.
    وي ادامه داد: حضور كريم باقري در اين بازي مي‌تواند تاثير گذار باشد. بسيار با انگيزه است و دوست دارد پس از دوري چند ساله از تيم ملي با قدرت بازگردد.
    قطبي در پايان ياد آور شد: اميدوارم مقابل پيكان مشكلي از بابت دروازه بان نداشته باشيم و نيكبخت واحدي نيز از سوي مسئولان فدراسيون عفو شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس از تمرين امروز

نيكبخت: از بازي در پرسپوليس محروم نمي شوم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اطلاعي در مورد محروميت از حضور در تيم ملي ندارم؛ اما بي شك از بازي كردن در تيم باشگاهي ام محروم نمي شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از تمرين امروز اظهار داشت: مي دانم اشتباه كرده ام و اميدوارم راي صادره در مورد من به گونه اي باشد كه فوتبالم آسيب نبيند.
    وي افزود: در خصوص محروميتم از تيم ملي اطلاعي ندارم؛ اما براي حضور در پرسپوليس و بازي كردن براي اين تيم هيچ مشكلي ندارم، چراكه مشكل من فقط در خصوص تيم ملي بود.
    نيكبخت ادامه داد: هر رايي كه صادر شود را مي پذيرم و پس از يك هفته پر حاشيه سعي مي كنم روز خوبي مقابل پيكان قزوين داشته باشم.
    نيكبخت در پايان خاطر نشان كرد: روز شنبه بايد مقابل تيمي بازي كنيم كه در صدر جدول است. بي شك كار راحتي نداريم و براي گرفتن سه امتياز بايد بجنگيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نيكبخت دو سال از همراهي تيم ملي محروم شد؛100 ميليون ريال جريمه

حكم كميته انضباطي درباره عليرضا نيكبخت واحدي دقايقي پيش صادر شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، براساس حكم صادرشده از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال عليرضا نيكبخت واحدي به دو سال محروميت از همياري تيم ملي فوتبال كشور و پرداخت صدميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

نيكبخت همچنين بايد براساس اين حكم تمام جوايزي را تا به حال از تيم ملي دريافت كرده به فدراسيون فوتبال بازگرداند.

مجتبي شريفي در ادامه او را توبيخ كتبي كرده و اين تخلف را در پرونده اش درج كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با وجود پيشنهاد از دو تيم ليگ برتري و يك تيم دسته اولي؛الونگ با پرسپوليس توافق كرد

بعد از توافق با مسوولان پرسپوليس الونگ الونگ هافبك كامروني فقط براي ليگ قهرمانان آسيا با اين تيم قرارداد امضا خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، در شرايطي كه الونگ الونگ از تيم هاي صبا،‌سپاهان و استيل آذين پيشنهاد داشت اما ظاهرا اين بازيكن با مسوولان پرسپوليس به توافق رسيده كه فقط براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا با پرسپوليس قرارداد امضا كند.الونگ الونگ كه فصل گذشته مصدوم شد و تقريبا يك سال از فوتبال به دور بوده هم اكنون به شرايط آرماني رسيده است ولي با توجه به اينكه ليست پرسپوليس براي ليگ برتر تكميل شده است ولي نتوانست براي مسابقات ليگ با اين تيم قرارداد امضا كند.

بعد از مذاكراتي كه مديران پرسپوليس با الونگ داشتند اين بازيكن توافق كرده كه با وجود پيشنهادهاي مختلف اما فقط براي ليگ قهرمانان آسيا با سرخپوشان قرارداد امضا كند.

شنيده مي شود مبلغ درخواستي الونگ الونگ براي ثبت قرارداد با پرسپوليس 200 هزار دلار است كه البته هنوز در خصوص اين مبلغ توافقي حاصل نشده است. اين در شرايطي است كه الونگ از صباباتري پيشنهاد 100هزاردلاري دارد اما خودش تمايلي به بازي در اين تيم ندارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميثاق معمارزاده در گفت و گو با ايپنا: هميشه بازيكن پرسپوليس باقي مي مانم

گلر مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌هميشه بازيكن پرسپوليس هستم و يك روز با قدرت دوباره به جمع سرخپوشان اضافه مي شوم.

ميثاق معمارزاده كه از ليست تيم فوتبال پرسپوليس خارج شده است در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، عنوان كرد:‌موافقت كردم كه از ليست پرسپوليس خارج شوم تا مشكل رحمان رضايي حل شود و پرسپوليس بتواند از او استفاده كند اما دلم هميشه با اين تيم است و يكي از سخت ترين تصميم هاي زندگي ام را گرفتم.

وي ادامه داد:‌اميدوارم هر چه زودتر از شر اين مصدوميت خلاص شوم و دوباره به پرسپوليس برگردم،‌اميدوارم هواداران اين تيم از من راضي باشند و درك كنند كه چه مشكلي اينجا پيش آمد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تجلیل از قهرمانان استان تهران؛ قطبی و قلعه نوعی برترین مربیان استان تهران

افشين قطبي و امير قلعه نويي مربيان تيم هاي پرسپوليس و استقلال به عنوان مربيان برتر استان تهران معرفي و جايزه دريافت كردند.

مراسم تقدیر از قهرمانان استان تهران در سالن همایش های صدا و سیما با حضور رئیس سازمان تربیت بدنی، استاندار تهران، رئیس شورای اسلامی شهر، مدیر کل تربیت بدنی استان تهران و همچنین مدیران باشگاههای تهران برگزار شد.در این مراسم از قهرمانان برتر استان تهران در رویدادهای بین المللی، جهانی، المپیک و پارالمپیک تقدیر به عمل آمد. از افشین قطبی و امیر قلعه نوعی تجلیل ویژه ای به عمل آمد و آنها به عنوان مربیان برتر استان تهران معرفی شدند. سید داریوش مصطفوی و واعظی آشتیانی مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال نیز در این مراسم حضور داشتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •