چند فریم داری؟
با برنامه fraps ببین چند فریم داری و بعد گرافیک بازی بیار پایین ببین چند فریم داری و آیا بازی هنوز کنده؟؟؟؟
موفق باشی
چند فریم داری؟
با برنامه fraps ببین چند فریم داری و بعد گرافیک بازی بیار پایین ببین چند فریم داری و آیا بازی هنوز کنده؟؟؟؟
موفق باشی
دوستان ، من قبلا بازی battlefield رو بازی می کردم ، اما جدیدا که ریختم بازی رو ، وقتی اجراش می کردم پیغام می داد و صفحه سیاه میشد ، پیغامشم قابل ملاحضه نبود! باید چیکار کنم؟
بازی battlefield 2142 رو ریختم و پچ جدیدشو دانلود کردم ، ولی وقتی پچ رو اجرا می کنم می گه بازی پیدا نشد ، مشکل از چیه؟
بازی battlefield 1942 رو ریختم ، وقتی اجراش می کنم پیغام میده و روی play کلیک می کنم پیغام میده
please insert either cd
هیچ کرکی هم بازی نداره ، چیکار کنم؟
ممنون میشم جوابمو بدین
تکسچره ها رو low می کنم و همه چیزو پایین میارم ولی فریم 2 هست . حتی حداقل سیستمش هم با گرافیک 128 و رم 512 باید اجرا بشه نمیدونم چیکار کنم .
سلام یعنی هیشکی نیس به داده ما برسه؟!
موقع نصب بازی general zero hour پیغامی میده که پوشه ای به اسم support پیدا نشد. اگه کسی این فولدر رو برای من اپلود کنه ممنون میشم. حجم زیادی هم نداره. لطفا به داد ما برسید! از بس که تو اینترنت دنیال این فولدر کشتم کمرم شکست! پیلیز هلپ می!
كسي نيست كمك كنه ؟؟
man raftam roye in linke
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_36
vali bad az nasb baraye hal moshkel az man registery key mikhad ke oonam bayad bekharam hala man raho dorost nemiram ya inke hame shoma kharidin
سلام....!
من اول بازی assassins II گیر کردم اون جایی که پدر ایسیو میگه نامه لورنزو رو برسون تو رادار(نقشه) هیچ هدفی رو مشخص نمی کنه بازی رو دو سه بار پاک و نصب کردم فرقی نکرد مشکل از سی دی بازیه یا کلا سبک بازی همین جوریه؟
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
مشکل از فایل کرکه به تاپیک نحوه اجرای بازی assassind creed 2 در صفحه اصلی انجمن بازی های کامپیوتری مراجعه کن
شما مجبوری سی دی بازی رو عوض کنی چون این بازی پچ داره بسته به نسخه بازیت فایل ها فرق می کنه
سایز پوشه ساپورت چقدره ؟
روی فایل اجراییت راست کلیک کن و از قسمت کامپتیبیلیتی یا همون سازگاری گزینه ویندوز 2000 رو انتخاب کن
امتحان کن
سلام به همه دوستان
من تو بازی کرایسیس تو مرحله 98_RECKONING_15m_57s مشکل اساسی دارم.در حالیکه تاحالا هیچ مشکلی نداشتم،نمیدونم متوجه شدین کدوم مرحله رو گفتم یا نه !(اونجایی که سوار سفینه میشدیم همه رو نابود میکردیم بعدش میرفتیم تو پایگاه خودمون که بعد یه اتفاقی پایگاه آتیش میگیره که باید از اونجا با شکوندن در خروجی بیای بیرون ...همین جاها گیر میکنه)
بعد چند دقیقه کوچولو بازی کردن گیر میکنه طوری که باید از بازی بیام بیرون.هیچ error خاصی هم نمیده.من کلا کرایسیس رو تو رزولیشن فول اچ دی با تمام جزئیات و AA*4 بازی میکردم واسه همین گفتم که شاید نتونه این قسمت رو اینجوری جواب بده رزولیشن و جزئیات رو کاملا آوردم پایین باز جواب نداد یعنی هیچ فرقی نکرد.نمیدونم واقعا مشکل از کجاست.لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
اینم مشخصات سیستم:
CPU:Intel Q8400
MB:ASUS P5Q3
RAM:Geil 2048MB DDR3(1333)
VGA:Gygabyte 5770
PSU:Green 535B
ببین یه کار کن که مطکئن شی سی دی سالمه روی یه سیستم دیگه نصب کن ببین بازم کنده؟؟
منم یه بار یه بازی فکر کنم ماشین و موتور بود که کند بود کلا بازیش مشکل داشت و در لودینگ گیر میکرد
شاید بازی خراب باشه
من تا حالا به این مشکل بر نخوردم که تا این حد باشه
شاید از کرک باشه
دقیق نمیدونم چی بگم ولی شاید بازی خراب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)