[quote=!Bikhaneman!;1271356]خدا از دهنت بشنوه !!
اقتصاد ما دسته یه مشت ابله و سفیه و نادانه .
2هفته نیست که Me گرفتم ، حالا شانس اوردم دست دوم تمیز گرفتم 530 !
اگه بخوام بفروشمش فکر نکنم 300 هم از من بخرن[/q
اه!!!!
معلوم نیست چه خبره
!!!!!
[quote=!Bikhaneman!;1271356]خدا از دهنت بشنوه !!
اقتصاد ما دسته یه مشت ابله و سفیه و نادانه .
2هفته نیست که Me گرفتم ، حالا شانس اوردم دست دوم تمیز گرفتم 530 !
اگه بخوام بفروشمش فکر نکنم 300 هم از من بخرن[/q
اه!!!!
معلوم نیست چه خبره
!!!!!
اتفاقا تمام این مشکلات و دردسرها سر همین کلمه 4 حرفیه .... چطور بی خیالش شیم ...؟؟؟
ساسان جان...فکر نکنم گوشی تقلبی باشه..یکی دیروز میگفت با گارانتی طلایی نوکیا و به قیمت 370 خریده ...همه جاشو چک کرده و مطمئن شده ساخت فنلانده![]()
باید بپرسیم گارانتی اصلیهایی مثل نیا - اتصالات و .. چه قیمتی میدن اونوقت میشه نظر داد . مثل P990 که چینیش وارد شده و لیبل فرانسه خورده . اینو میشد از تفاوت فاحش قیمت با گارانتی و بدون گارانتیش حدس زد .
آخه این کجاش شتره ؟!!!از فیل هم بزرگتره !!
![]()
بحث اینه که چرافقط N73 اینطوری ارزون شده...خیلی مشکوکه . هرچی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای نمیبینم . اگه بگیم رجیستر آزاد شد ، پس چرا بقیه گوشیها ارزون نشدن ؟! اگه بگیم تو انبار مونده بود یدفعه ول شد تو بازار ...خوب فقط N73 نبود که...کلی گوشیه دیگه هم بود که تو انبارا مونده بود .
میشه از سریال گوشی فهمید چیکارست ،کافیه کد #06#* رو وارد کنید ، سریال رو اینجا اعلام کنید تا بفهمیم فنلانده یا نه .
سلام
گوشی منم مثل شما n73 الان عزا گرفته منو هرکی از راه ميرسه يچی ميگه که گوشيمون خز شده
به نظر شما با اين اوضاع n73 خريدن کار درستيه?
واسه دادشم ميخواستم يه ن70 موزيک اديشن بگيرم که الان اينجا (اراک) n73 ارزونتر شده از ن70 موزيک
از کجايه سريال ميشه فهميد که ساخته فنلاند؟؟
قيمت n73 ا الان تو تهران با گارانتی و بدون گارانتی چند؟
اينجا 360000 ميگن بدون گارانتي
![]()
![]()
![]()
خدا به داد برسه ....
360 معمولی- 420 موزیک
از سمت چپ سریال ، رقم هفت و هشت به ترتیب باید 0 و 1 باشه ، دو رقم آخر هم مهمه
رقم اول از سمت راست ،اگه 1 و 5 باشه ، فنلانده
2 باشه ، آلمانه
3 باشه ، چینه
4 باشه ، کره
واقعا چی شده به نظرتون که این همه ارزون شده یهو !!!!
خوب شد نخریدما !!! اگه می خریدم فرداش می شد 300000 تومان خیلی ضایع بود !!!1
همه این قیمتها کاذبه. وقتی قیمتش تو ایران از بازارهای جهانی ارزونتره معنیش چی میتونه باشه ؟ معنیش اینه که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
n73 شاخ بازاره واسه همین بیشترین تاثیر قیمت رو این گوشی بوده. به نظر من تا وقتی قیمتها ثابت نشده از خرید و فروش این گوشی خودداری کنید.
فقط ضايع بود!
باور كن ضايعه بود!اونم از نوع عظيمش!
اونايي كه توي گروني خريدنش گناهشون گردن همونايي كه اينجور شوكها رو به بازار وارد كردن!
خداكنه قيمتش برگرده.
Last edited by Rjoun; 05-07-2007 at 15:30.
من یادم نمیاد تو ایران یه گوشی ارزون بشه و دوباره گرون شده باشه ، شما همچین موردی سراغ دارید ؟
دوستانی که از قبل N73 خریده بودن ، دستورات پست شماره 1207 رو اجرا کنند تا یه مقایسه ای بین قدیمی ها و جدیدی ها انجام بدیم .
اگه خودتون نمی تونید ، سریال گوشی رو بگید تا توضیح بدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)