تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 942 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من موبایل n70 دارم لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

13

اتفاقا به نظرمن تنها نهادی که جلو زیاده رویا ایرانسلا گرفته همین سازمانه ! 1-شما ببینین ایرانسل می خواد نرخشا به 76 تومن حساب کنه که حتی تو این مصاحبم علنا مدیر عامل ایرانسل بهش اشاره کرده اما این سازمان هنوز اجازه نداده ! ببینین ایرانسل می خواد در صورتی دقیقه به ثانیه کنه که نرخش بشه 76 تومن ! حالا باید دید اگه گرون کنن کی دیگه اسمی از ایرانسل می بره!

2- ایرانسل نرخ اولیه GPRS را 6 تومن اعلام کرده که همین سازمان نذاشته ! و حالام که بین 3 تومن و 5/1 تومن دعواست! به نظر من حتی اگه هدف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی سنگ انداریا فعلا که به نفع ما کار کرده !
    شما چرا اون قسمت از حرف هاش را توجه نمی کنید که در رابطه با هزینه تماس از مخابرات به ایرانسل گفته و در ضمن یک نکته بسیار عالی در مورد ایرانسل این هست که سیم کارت اعتباری او محدودیت زمانی نداره و شما با 29 هزار در عرض چند دقیقه صاحب سیم کارت می شوید . به نظر من اگر کسانی که سیم کارت اعتباری ایرانسل دارند همان 76 تومان را پرداخت کنند موردی نداره و البته ثانیه ای حساب بشه ! ولی ایرانسل باید برای دارندگان سیم کارت دایم همان 50 تومان را حساب کنه و ثانیه ای و این جا میشه گفت عدالت رعایت شده . مهمترین مشکل ایرانسل به نظر من در حال حاضر کیفیت شبکه هست که باید مراکز استانها را بدون نقطه کور و با کیفیت بالا تحت پوشش ببره . زیر پوشش بردن شهرهای کوچک مثل گرمی و سراب که با 10 تا BTS بدون نقطه کور تحت پوشش می روند در حال حاضر فایده ای نداره و ایرانسل باید فقط تمام قدرتش روی مراکز استانها و حومه آنها بذاره و کیفیت آنتن دهی را بالا ببره و بعد به سراغ شهرهای کوچک استانها بره .

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    من موبایل n70 دارم لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
    خوب دوست عزیز یه زحمتی به خودت بده تو این فروم 100 بار گفتن باید چی کار کرد ! یه SMS میدی به شماره 2225 با این متن :
    s nokia n70

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما چرا اون قسمت از حرف هاش را توجه نمی کنید که در رابطه با هزینه تماس از مخابرات به ایرانسل گفته و در ضمن یک نکته بسیار عالی در مورد ایرانسل این هست که سیم کارت اعتباری او محدودیت زمانی نداره و شما با 29 هزار در عرض چند دقیقه صاحب سیم کارت می شوید . به نظر من اگر کسانی که سیم کارت اعتباری ایرانسل دارند همان 76 تومان را پرداخت کنند موردی نداره و البته ثانیه ای حساب بشه ! ولی ایرانسل باید برای دارندگان سیم کارت دایم همان 50 تومان را حساب کنه و ثانیه ای و این جا میشه گفت عدالت رعایت شده . مهمترین مشکل ایرانسل به نظر من در حال حاضر کیفیت شبکه هست که باید مراکز استانها را بدون نقطه کور و با کیفیت بالا تحت پوشش ببره . زیر پوشش بردن شهرهای کوچک مثل گرمی و سراب که با 10 تا BTS بدون نقطه کور تحت پوشش می روند در حال حاضر فایده ای نداره و ایرانسل باید فقط تمام قدرتش روی مراکز استانها و حومه آنها بذاره و کیفیت آنتن دهی را بالا ببره و بعد به سراغ شهرهای کوچک استانها بره .
    حرفه شما درسته باید اون نرخ مخابرات به ایرانسلم کم کنن .اما واقعا 76 تومن گرون نیس؟ حتی برای اعتباریم گرونه! مگه اعتباریا چه گناهی کردن؟ همین 62 تومن برا اعتباری بسه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا سلام
    راستش نمیخواستم تو این بحثا شرکت کنم.اما میدونین چیه حرف الکی تو این تاپیک زیاد زده شده.به شخص خاصی هم اشاره نمیکنم.اول از همه بیاید این نکته رو مد نظر داشته باشید که ما تو تحریم اقتصادی بودیم و این یعنی عدم دسترسی به تکنولوژی روز جهان از طریق عقد قراراداد با شرکتهای غول جهان تجارت و تکنولوژی.اما خوب با این اوصاف ما الان جایی وایستادیم که میتونیم به خودمون ببالیم که ایرانی هستیم و توی ایران از هرنوع امکاناتی برخورداریم.
    آیا 50 سال پیش رو به خاطر دارین؟غربیها اون موقع روی شبکه ی تلفن همراه کار میکردن و حالا به اینجا رسیدن.ما اون موقع چیکار میکردیم؟
    20 30 سال پیش چی؟ما تازه داشتیم به آبادانی کشور میپرداختیم با منافقا درگیر جنگ بودیم که عراقیا هم بهشون اضافه شدن.آیا توی اون دوره ی زمانی حرف از موبایل و کامپیوتر و تکنولوژی بود؟
    نه آقا از این خبرا نبود ملت تو فکر ناموس و مملکت و جان و مال و وطنشون بودن.کجای کارید شما؟
    کل پیشرفتهای ما برمیگرده به یک دوره ی 18 19 ساله.بیاید اینو حساب کنید.بیاید ببینید ایران چی بود اون موقع الان چی شد.
    ما باید از این به بعد هر تکنولوژی که وارد کشور میشه با آغوش باز ازش استقبال کنیم.همین ماجرای انرژی هسته ای که واقعا مسئله ی مهمیه تا حالا چقدر راجع بهش اطلاعات کسب کردین؟چقدر ازش میدونید؟
    تمام اینا رو گفتم تا به این جا برسم.ایرانسل.
    اینم یه تکنولوژی جدید که تو صنعت مخابرات کشور تحول ایجاد کرد.اگه دم از تکنولوژی روز میزنید بسم الله .بجای گیر دادن به تعرفه و آنتن دهی و پوشش و این حرفا بیاید بگید ایرانسل با خودش چی آورده تو ایران.
    الان بیش از یک میلیون کاربر داره و همینجور داره به مشترکانش اضافه میشه.ما باید متقاضی باشیم تا شرکتهای بزرگ با دیدن بازار فروش بیان و تو ایران سرمایه گذاری کنن.
    واقعا کدوم آدم عاقلی انتظار داره که با اینترنت موبایل حتی یک مگ دانلود انجام بده؟
    تعرفه هاش فعلا کاملا منطقیه.بد کرد 40 روز مجانی داد مفت مفت استفاده کردین حالا پشت سرش بد وبیراه میگین.
    هنوزم که هنوزه خیلی هاتون دارید ام ام اس مجانی میفرستید.
    اگه به این حرفا باشه پس برید با همون 091 حال کنید با همون هم محشور بشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه ذره تند حرف زدم اما لازم بود.بیاید چشمها رو باز کنیم و دقیق تر به قضیه نگاه کنیم.
    شنیدم اواخر سال اپراتور سوم به مزایده گذاشته بشه.
    و این یعنی پیشرفت صنعت مخابرات کشور.
    باز هم شنیدم که یکی از کاندیداهای این مزایده شرکت AT&T امریکاست که رتبه ی هفدهم جهان رو داره ومثل اینکه خیلی تمایل داره تو ایران سرمایه گذاری کنه و اومدن این شرکت یعنی پیش بسوی 3G .
    با این اوصاف فعلا باید صبر کرد.مطمئن باشید وقتی که اپراتور سوم راه افتاد خودم جز اولین مشترکاش هستم.نو که اومد به بازار کهنه رو باید انداخت دور.
    اونایی که به تعرفه ها گیر میدن به نظر من هنوز فرهنگ استفاده ی صحیح از GPRS رو بلد نیستن.یه سر به تلپیک زیر بزنید شاید نظرتون عوض شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

راستی در مورد مکالمه.
    اینطور که من درمورد شرکت ارتباطات سیار شنیدم:
    از شهر خودت به شهر خودت چیزی حدود 45 تومن اس ام اس هم یک سوم یعنی حدود 14 15 تومن
    از شهر خودت به یه شهر دیگه چیزی بیشتر از 60 تومن اس ام اس هم یک سوم یعنی بیشتر از 20 تومن
    بری یه شهر دیگه و به یه شهر دیگه زنگ بزنی حدود 90 تومن اس ام اس هم حدود 30 تومن

حالا نظرتون چیه؟
    یعنی ایرانسل خیلی بی انصافه که شما اینجوری دور برداشتین؟
    خداییش منطقی صحبت کنید.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

یه ذره تند حرف زدم اما لازم بود.بیاید چشمها رو باز کنیم و دقیق تر به قضیه نگاه کنیم.
    شنیدم اواخر سال اپراتور سوم به مزایده گذاشته بشه.
    و این یعنی پیشرفت صنعت مخابرات کشور.
    باز هم شنیدم که یکی از کاندیداهای این مزایده شرکت AT&T امریکاست که رتبه ی هفدهم جهان رو داره ومثل اینکه خیلی تمایل داره تو ایران سرمایه گذاری کنه و اومدن این شرکت یعنی پیش بسوی 3G .
    با این اوصاف فعلا باید صبر کرد.مطمئن باشید وقتی که اپراتور سوم راه افتاد خودم جز اولین مشترکاش هستم.نو که اومد به بازار کهنه رو باید انداخت دور.
    اونایی که به تعرفه ها گیر میدن به نظر من هنوز فرهنگ استفاده ی صحیح از GPRS رو بلد نیستن.یه سر به تلپیک زیر بزنید شاید نظرتون عوض شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به خدا اون قضیه AT&T دروغ اول آوریل یا دروغ سیزده یه سایت خبری بود !

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ای ایرانسل ... گفته من آمادم که از دقیقه به ثانیه انتقال مکان کنم به شرط این که تعرفه هامو گرون کنم.

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

بابا این ایرانسل هم گندشو در آورده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •