فكر كنم از كركت باشهنوشته شده توسط Diego
.
./
./
گ.
.
فكر كنم از كركت باشهنوشته شده توسط Diego
.
./
./
گ.
.
با سلام خدمت كليه عزيزان يك مشكل دارم به اين شرح :
توي Gta San Andreas يك مرحله اي هست كه ميري ماشينت رو اسپرت ميكني بعدش ميري يك جايي كه يكسري افراد هستند و با هاشون شرط بندي ميكني و يك زنه مياد سوار ماشين آدم ميشه ويك سري فلش هم در پايين صفحه هي رد ميشوند اونجا بايد چه كار كني ؟ وهمچنين يك مرحله اي هست كه ميري لب ساحل آهنگ گذاشتد بايد برقصي اونجا چي ؟
يك سوال ديگه هم دارم من گير كردم تو مرحله اي كه با موتوره ميري دنبال قطاره و اون يكي كه با ليفتراك جعبه ها رو بار كاميونه ميزني
بابا دستتون درد نكنه اين نشون ميده كه اين بازي آخرشه و رودست نداره
نوشته شده توسط Ship Storm
خوب شما باید فلاش هایی رو که زیر تصویر رد میشه رو با کلیدهای ماشین حساب بزنی در آخر هم باید یا پرفکت یا گوود بگیری برای رقصبدن هم همینطور
برای بارها شما باید بارها رو بار کامبون کنی دیگه چیزی نداره که بگم
ممنون ميرم امتحان كنمنوشته شده توسط samsung_d600
آقا اين كار روهم كه شما گفته بوديد كردم ببين من درست توضيح ميدم يا نه :يكسري فلش ميان رد ميشند بايد
زماني كه فلش تو وسط دايره پايين صفحه قرار گرفت جهت آن را از صفحه كليد بزنيم و وقتي درست ميزنيم رنگ اون
فلش در وسط داره سفيد ميشود و امتياز هم افزايش ميابد. ولي شما گفته بوديد با كليد هاي ماشين حساب بزنيد
ولي من اين كار رو كردم و هيچ امتيازي نياوردم ولي وقتي با كليد هاي جهت نما يا همون فلش هاي سمت چپ كليد
هاي ماشين حسابي اين كار رو انجام دادم باز حداقل 1000 امتياز آوردم .
Last edited by Ship Storm; 12-10-2006 at 17:25.
نوشته شده توسط samsung_d600
آقا اين كار روهم كه شما گفته بوديد كردم ببين من درست توضيح ميدم يا نه :يكسري فلش ميان رد ميشند بايد
زماني كه فلش تو وسط دايره پايين صفحه قرار گرفت جهت آن را از صفحه كليد بزنيم و وقتي درست ميزنيم رنگ اون
فلش در وسط داره سفيد ميشود و امتياز هم افزايش ميابد. ولي شما گفته بوديد با كليد هاي ماشين حساب بزنيد
ولي من اين كار رو كردم و هيچ امتيازي نياوردم ولي وقتي با كليد هاي جهت نما يا همون فلش هاي سمت چپ كليد
هاي ماشين حسابي اين كار رو انجام دادم باز حداقل 1000 امتياز آوردم .
مرحله رقصيدن رو با كليد هاي حركتي انجام بده.مرحله ي ماشين با كليد ماشين حساب .نوشته شده توسط Ship Storm
واسه راحتی کار وقتی رفتی سر قرار واسه رقصوندن ماشین,برو تو آپشن قسمت کلیدها و سپس قسمت ماشین.بعدش از سمت چپ گزینه های حرکت های مخصوص (Special) رو پیدا کن و دکمه های جهت نما رو واسه این کار تعریف کن.بعد از انجام این مرحله میتونی تنظیمات رو به حالت اول برگردونی.نوشته شده توسط Ship Storm
در ضمن زیاد به خودتون تلقین نکنید که این مرحله خیلی سخته ...چون واقعا مرحله ی باحال و ساده ای هست.در ضمن یادتون نره گرافیکتون رو واسه ی این مرحله به طور موقت روی پایین ترین سطح تنظیم کنید.(از تو آپشن بازی)
ممنون ميرم امتحان كنم ببينم چي ميشهنوشته شده توسط Diego
نوشته شده توسط Diego
عزيز جون مارفتيم و مرحله رقص رو تموم كرديم ولي تو مرحله ماشينه گير كرديم و نميتونيم ردش كنيم و همچنين اون مرحله اي كه با موتور ميري دنبال قطاره 4 نفر رو قطاره هستند بايد بكشيشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)