نه اولش که بردمش گفت باید فلش بشه. فرداش که رفتم سراغش گفت اشکال سخت افزاری داره باید یه قطعش عوض بشه. تعجب کردم آخه من فقط آپدیت و مستر ریستش کردم. بهمم نگفت چه اشکالی داره.
نه اولش که بردمش گفت باید فلش بشه. فرداش که رفتم سراغش گفت اشکال سخت افزاری داره باید یه قطعش عوض بشه. تعجب کردم آخه من فقط آپدیت و مستر ریستش کردم. بهمم نگفت چه اشکالی داره.
با فرمت امتاحان کردی با فرمت باید درست بشه
چند جای دیگه هم ببر ببین مشکلش چیه امکان اینکه خواسته با فرمت یه پول حسابی به جیب بزنه زیاد هست
به احتمال 99 درصد مشکلش با یک فلش حل میشده
مغازه موبیلی ها خیلی...........................
هستن چون کسی در کاری که میکنن سر در نمیارن سعی میکنن ادمو تیغ بزنن
من یک همچین خاطره ای وقتی 6600 داشتم برام اتفاق افتاد
گوشیم ویروس گرفته بود می خواستم فرمت کنم بهم میگفت گوشیت خراب 40 تومن خرجش میشه و یک هفته هم باید اینجا بمونه و حدود یل ساعت بعدش یکجا پیدا کردم با2500 فلش کر و تا 4 ماه پیش که فروختمش هیچ مشکلی نداشت
سلام . من یه k800i گرفتم .
میخواستم ببینم چه فرقی بین مدل i و مدل قبلیش یعنی k800 وجود داره و اینکه چه فرقی بین کشور سازندش مالزی و چین هست و کدوم بهتره . توی این گوشی .
ممنون .
مبارک باشه
فرقش در دوربین جلوش که مدل قبلیش این دوربین رو نداره وفرقی هم بین کشور سازنده مالزی و چین و جود نداره
دوستان سلام
این جوری نیست قادری جان اونی که می گی دوربین نداره اسمش k790 هست مطابق با 3g هم نیست ولی در مورد (i) اون چیزی که من میدونم اینه که برند های مختلف برای بار اول تعداد کمی گوشی رو به عنوان آزمایشی به بازار می دن وقتی که یه سری مشکلات عمده اون رو گوشی از مصرف کننده فهمیدن اونها رو برطرف می کنن و بعد به صورت عمده وارد بازار می کنن که سونی بعد از برطرف شدن اون مشکلات یه i هم به آخرش اضافه می کنه تا مصرف کننده بدونه
راستی کار این خوانrss چیه ؟؟؟؟؟
دوستان سلام
آره با اکوستیک گوشی های دیگه که صداشون بالاتره و یا اکوستیک دستکاری شده خود k800 البته بهتره این کارو نکنی چون خیلی دردسر داره و شنیدم بانداش این جوری آسیب می بینه حالا انتخاب با خودته اکوستیکش هم ندارم ولی اگه بخوای باید ببینم می تونم برات گیر بیارم یا نه راستی گوشیت باید cid49 باشه تا بشه این کارها رو روش انجام داد و اگه آپدیتش نکردی دیگه نکن که به cid 52 تبدیل می شه دیگه نمی شه کاری براش انجام داد
Last edited by seyyedi; 03-08-2007 at 16:35.
سلام سیدی جاندوستان سلام
آره با اکوستیک گوشی های دیگه که صداشون بالاتره و یا اکوستیک دستکاری شده خود k800 البته بهتره این کارو نکنی چون خیلی دردسر داره و شنیدم بانداش این جوری آسیب می بینه حالا انتخاب با خودته اکوستیکش هم ندارم ولی اگه بخوای باید ببینم می تونم برات گیر بیارم یا نه راستی گوشیت باید cid49 باشه تا بشه این کارها رو روش انجام داد و اگه آپدیتش نکردی دیگه نکن که به cid 52 تبدیل می شه دیگه نمی شه کاری براش انجام داد
من منوی ک800 ام که سید 49 هست رو با ++ایکس اس عوض کردم
آکوستیک هم مطمئن نیستم که مال گوشیهای دیگه بهش بخوره
شما مطمئنی که آکوستیک گوشیهای دیگه بهش میخوره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)