تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 139 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

7

من گوشی کا750 خودم طبق آموزش فلش کردم و بعد با فار منیجر فایل rest را کپی کردم تا گوشی روشن بشه ولی گوشی روشن نشد چند با این کار رو کردم ولی گوش روشن نشد بردم تعمیرگاه هرکاری کرد فلش نشد ارتبط می داد ولی فلش نمی گرفت به یکی دیگه منو معرفی کرد اون هم با باکس فلش کرد ولی نشد وگفت باید عیب نرم افزاری داشته باشه و حالا یک هفته است که تو تعمیرگاه وخبری نشده لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه یا تعمیرگاهی را معرفی کنه؟

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

وقتي به برنامه phone-xsh وصل مي شم بعد از چند ثانيه ميزنه filed open كمك كنيد

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

وقتي به برنامه phone-xsh وصل مي شم بعد از چند ثانيه ميزنه filed open كمك كنيد
    شما اصلا usb flash driver رو نصب نكرديد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام دوست عزیز... میشه بگی چطور این کار رو انجام بدم؟... گوشی من k750- CID49- BROWN
    آخه آموزش تبدیل Brown به RED داخل PDF مخصوص cid36 ه؟
    اگر هم بخوام از همین آموزش استفاده کنم گفته، با فار وارد فولدر فلش بشین، که مشکل همین جاست که اصلا وارد این قسمت نمیشه و ارور میده...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    میدونم اینکار عملیه و یکی از دوستان تو موبایلستان گفته بود اینکار رو کرده ولی من هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم.که فکر می کنم با نرم افزار Gflash این کار رو انجام داده بود.
    یک برنامه دیگه هم هست که تو سایت نوشته با استفاده از کابل مخصوص میشه تبدیل کرد که لینکشو برات میزارم شاید به دردت بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .در ضمن اگه به باکس دسترسی داری به راحتی میتونی تبدیل کنی.
    Last edited by iman_s; 08-06-2007 at 03:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من وقتی به far وصل میشم نمیتونم fs یا flash انتخاب کنم وشی روشن میشه در ضمن imei گوشی من دستی داده شده و میترسم flash کنم فقط می خواستم با far درایور هاشو تغییر بدم گوشیم k750i cid 49 ایا میتونم یا نه؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من وقتی به far وصل میشم نمیتونم fs یا flash انتخاب کنم وشی روشن میشه در ضمن imei گوشی من دستی داده شده و میترسم flash کنم فقط می خواستم با far درایور هاشو تغییر بدم گوشیم k750i cid 49 ایا میتونم یا نه؟
    اولا شما بايد فايل SSW رو با فار فلش كني تا روشن نشه بعدشم شما اگه بخواهي درايور تغيير بدي ميتوني مشكلي پيش نميادش چون فلش كامل انجام نميدي با فايل REST فلش ميكني گوشي بالا ميادش انگار كه روشن و خاموش كردي ولي بايد آموزش خوب بخوني بتوني انجام بدي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مصطفی جان ممنون یک سوال دیگه میتونم main w800 با برنامه xs و driver های w800 رو با far بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟یا بهتر flash و fs کامل گوشی w800 بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟من یه مقداری تازه کارم و راستش اموزش ها هم خیلی زیاد شده من کلا گیج شدم کدوم راه را که imei هم تغییر نکنه و بشه هم driver ها رو update کرد و اگر هم بشه به w800 تبدیل هم کرد دیگه بهتر استفاده کنم اگه لینکی هست که به کار من بخوره به من معرفی کنید ممنون میشم به خدا ثواب هم داره بازم ممنونم

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به خدمت شما من یه K750 دارم. یه خواهش داشتم از شما من میخواستم درایو دوربین و همچنین خود گوشی رو تبدیل به واکمن بکنم ولی هیچ یک از فایلهای و برنامه های مورد نیاز این کار رو ندارم وبعلت سرعت کم اینترنت نمیتونم دانلود کنم. میشه شما این فایلها رو و هر چیزی که مورد نیاز هستش رو برام بفرستید ممنون میشم.جبران میکنم.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مصطفی جان ممنون یک سوال دیگه میتونم main w800 با برنامه xs و driver های w800 رو با far بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟یا بهتر flash و fs کامل گوشی w800 بریزم روش که imei هم تغییر نکنه؟من یه مقداری تازه کارم و راستش اموزش ها هم خیلی زیاد شده من کلا گیج شدم کدوم راه را که imei هم تغییر نکنه و بشه هم driver ها رو update کرد و اگر هم بشه به w800 تبدیل هم کرد دیگه بهتر استفاده کنم اگه لینکی هست که به کار من بخوره به من معرفی کنید ممنون میشم به خدا ثواب هم داره بازم ممنونم
    اگه بخوای Main رو کاما فلش کنی با هر برنامه ای که باشه رجیستر میپره ولی برای دستکاری در FS مثل تغییر درایور و ... بهترین گزینه FAR Manager هستش.این برنامه خوراک گوشیهای رجیستر دستی هست.برای آپدیت هم بده بیرون برات اینکار رو بکنند چون در هر صورت رجیسترت میپره.مگه اینکه رجیستر اصل باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

میدونم اینکار عملیه و یکی از دوستان تو موبایلستان گفته بود اینکار رو کرده ولی من هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم.که فکر می کنم با نرم افزار Gflash این کار رو انجام داده بود.
    یک برنامه دیگه هم هست که تو سایت نوشته با استفاده از کابل مخصوص میشه تبدیل کرد که لینکشو برات میزارم شاید به دردت بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .در ضمن اگه به باکس دسترسی داری به راحتی میتونی تبدیل کنی.
    ممنون، امیداوارم کردی... حالا که دونستم میشه، میرم دنبالش و خبرشو بهت میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •