مسئله اینجاست آدم با نگاه کردن به جنگل،به جای لذت،وحشت رو تجربه می کنه: د ی مخصوصا وقتی هوا طوفانی میشه که دیگه خیلی لذت داره،نه؟ : د ی
مسئله اینجاست آدم با نگاه کردن به جنگل،به جای لذت،وحشت رو تجربه می کنه: د ی مخصوصا وقتی هوا طوفانی میشه که دیگه خیلی لذت داره،نه؟ : د ی
من هم منظورم کارکترها هستند هم شخصیت ها ... گفتم گرافیک ضعیفه. اما در وسعت و زیبایی این گرافیک شکی نیست. شما اول بازی به تکسچر کت الیس و شلوار جینش دقت کردی اصلاً ؟؟! یا همینجوری میگی گرافیک بسیار بالاست ... ؟ یا مثلا تکسچر موی آلن رو دقت کردی ... بسیار شبیه موهای مکس پین هست.
آره میخوره![]()
من به منتقد ها کاری ندارم .. به چشم های خودم کار دارم و از روی اون چیزی که چشم هام دارن میبینن نظر میدم..
شما پست من رو درست نخوندید ؛ گفتم تکسچرهای بازی بسیار ضعیف هستند...
این هوشمندی سازنده هاست که گرافیک مناظر رو بسیار طبیعی و زنده، اما تکسچرها رو بسیار ضعیف طراحی کردن و به چشم بسیاری از همین منتقد ها نیومده احتمالاً !
موفق باشید
خب قربونت برم ، منم دارم میگم طراحی کاراکترش نسبتا ضعیف بوده دیگه . وگرنه در مورد جنگل ، گرافیک خیلی بالاست و همچنین محیط رو خیلی خوب طراحی کردن .![]()
گرافیک بازی خوب بود ولی نه در حد انتظار..من انتظار بیشتری داشتم مثلا با شاهکاری مثل هوی رین غیر قابل مقایسه هستش من ایکس باکس گرفتم تا ببینم شاهکارای این کنسولو میشه با شاهکارای ps3مقایسه کرد یا نه که نتیجشم به روشنی گرفتم ولی در حد خودش و این کنسول میشه گفت خوب بود![]()
بازم فن بازي الكي !!!گرافیک بازی خوب بود ولی نه در حد انتظار..من انتظار بیشتری داشتم مثلا با شاهکاری مثل هوی رین غیر قابل مقایسه هستش من ایکس باکس گرفتم تا ببینم شاهکارای این کنسولو میشه با شاهکارای ps3مقایسه کرد یا نه که نتیجشم به روشنی گرفتم ولی در حد خودش و این کنسول میشه گفت خوب بود![]()
اخه ميگفتي uncharted 2 !!! هوي رين خودش انتظارات رو در بخش گرافيك براورده نكرد!!!
يعني چي در حد اين كنسول خوبه؟شما بازي هاي مولتي مثله مافيا 2 و RDR رو نگاه كن قدرتارو مقايسه كن .
بازم ميگم براي اين كار گروه هست topic هارو به محل مقايسه تبديل نكنيد
Last edited by amin 2010; 20-08-2010 at 00:23.
دوستان عزیز من بازی را کردم ولی اوایل بازی در تلوزیون فیلمی نشان می دهد اسم فیلم هم می نویسه ولی یادم رفت اگر کسی اسم فیلم یادش هست بگه.
فن بازی الکی!عصبانی نشو عزیز
اولا هوی رین کجا انظاراتو براورده نکرد؟منظورم اینه که به عنوان یه انحصاری برایه کنسول x360خوبه!!شما درست میگی اینجا محل مقایسه نیست ولی منم فقط نظرمو درباره ی بازی گفتم
![]()
night springs
بعضی وقتها دلم می خواد پاشم برم پیش سران اون ماکروسافت پیش اون بزرگترشون یه نگاه بکنم بگم واقعا خجالت بکش.
5 سال ازگار ما گیمرهارو منتظر نگه داشتی که ....
5 سال پیش تریلری از یک بازی به نمایش در اومد که همگان را مبحوت خودش کرد...خبرها..شایعات هر روز بیشتر بیشتر شد تا این که مایکروسافت به طور رسمی اعلام ساخت بازی AW را برای پلتفورمهای PC و Xbox360 در حال ساخت دارد. هر روز اخبار و خبرهای جدید و بیشتری به گوش میرسید که با یک شاهکار دیگر در صنعت گیم روبرو خواهیم بود Remedy خالق بازی مکس پین ساخت بازی را بر عهد داشت و با توجه به پیشینه ای که داشت همگان انتظار یک رویداد دیگر در صنعت بازی بودند..اما هر سال که می گذتش بازی به سال بعد موکول میشد
تا این که حتی در چند ماه پیش حتی انتشار بازی برای PC هم منتفی شد و به طور کامل در انحصار XBOX قرار گرفت تا عظمت بازی را با منحصر نگه داشتن خود به اوج بکشد. تا این که بازی در اردیبهشت امسال منتشر شد و به انتظارها پایان بخشید.
*************************گیم پلی..: ( تاریکی و نور...عنصر جدا ناپذیر این بازی بودند. هر کجا نوری باشد بازیباز خیالش راحت خواهد بود اما این نورها مطمئن نیستند و هر لحظه امکان دارد که کم رنگ شده و تاریکی را به مهمانی بیارند تاریکی که در ان سرشار از رازها و سرهایی هست که نفس گیمر را حبس می کند.
گیم پلی بازی سبک اکشن ادونچر را همزمان اریه می دهد این در حالی است که شبها اکشن ماجرای ما زیاد می شود که از اول بازی تا خر الن را با یک چراغ قوه هراهی می کند چراغ قوه ای که بسته به جان او دارد چون دشمنان ما از تاریکی برمی خیزند.( سایه ها..پرنگان..موجودات عجیب..امکانت موجود در محیط..اشیاه..وسایل
) همگی از تاریکی منشا میگیرند که نور دشمن انان خواهد بود. ترس در بازی طوری نفوذ کرده است که حتی یک لحظه تامل و فکر تفکر رو از بازیباز می گیرد از جمله سبک ترس بازی هایی مانند سایلنت هیل که در روح بازیباز تاثیر گذار است . الن وقتی که نور بر هیبت دشمنان تاریکی می اندازد روح تاریکی انها رو از بین می برد
و در ادامه می تواند خودشون را با توسط شلیک کردن از بین ببرد. بله در بازی چند نوع سلاح هم وجود دارد که اکشن ماجرا را بیشتر م یکند ( هفت تیر..شاتگان..نارنجک ..نوری ..و منورها.) که به وفور در جای جای بازی پیدا می شوند. این د رحالی است که همیشه باید اماده باشید چون دشمنان تارکی فقط منحصر از جلو نمیان
و هر ان ممکن است که شما را محاصره کرده و از پشت جلو راست چپ حمله ور شوند پس هم باید به نور کامل اماده باشیم که توسط باطری های موجود چراغ قوه رو تامین می کند
هم سلاحهمان پر باشد.یک نوع سیستم جا خالی دادن وجود دارد که در یک لحظه که ضربه از دشمن وارد می شود میشه جاخالی داد. که واقعا هیجانی هستند تمامی این موارد بسیار عالی هستند و از المان های موفق در یک بازی به حساب میاید اما در صورتی که روند این موارد دیگر بیش از حد تکراری نباشد گیم پلی الن به جرات فقط برای یک یا حداکثر یک ونیم ساعت جذاب هستش و دیگر چیزی برای معرفی ندارد این در صورت هست که حرفه ای ها هر قدمی که بر میدارند واقعا از روند بازی رنج خواهند برد چون بازی همه چیز خود رو در همان ساعات اولیه رو می کند و دیگر تا اخر همان شیوه است و بس و این موضوع ضربه بسیار بدی به بازی وارد کرده که اصلا قابل بخشش نخواهد بود . و این جواب انتظار یک گیم پلی نبود.
امتیاز..: 8.5
*********************************موزیک و صدا..: یک بازی ترسناک اصل هولناک بودن و ترس خود را بر موزیک خودش استوار می داند جرا که بازی های بزرگی همچون سایلنت هیل نیز با عنصر موفق موزیک بسیار خوب امیخته شده بودن الن ویک هم از این قاعده مستثنا نیست گروه Poets of the fall کار ساخت موسیقی بازی را برعهده
دارند که بسیار زیبا کار کرده اند که با هر بار اتمام مراحل شاهد موسیقی زیبا از ترکهای مختلف خواهیم بودصداگذاری بازی هم زیبا هستش در شرایط بحران د ران تاریکی توحم زا و نفسگیر هستش حتی صدای طوفان مه و حرکت ترسناک درختان واقعا شنیدن دارد.
امتیاز..: 9.5
********************************گرافیک..: گرافیک بازی در طی این چند سال تغییرات فراوانی کرد و هر بار یک سیستم جدید به ان اضافه شد تا نتیجه کار یک گرافیک بسیار چشم نواز و منحصر باشد واقعا در وحله اول نمی شود از نورپردازی های زیبای بازی گذشت سایه زنی ها و ترکیب نور و تاریکی مثال زدنی هستش در این بین اشیا اجسام دوروبر ...طوفان و تکان خردن درختان نیز در ان مه و هوای ترسناک بسیار بسیار زیبا هستند که می توان از این پس الگویی برای سازندگان باشد مدل سازی ها و بافت ها خوب هستند اما در مواردی سطح کیفی برخی اشیائ مورد توجه قرار نگرفته. انمیشن حرکات نیز با این که خوب هستند ولی در بعضی جزییات حتی خود الن هم ضعیف کار شده اما باز هیچ کدام از این موارد از اوج بودن گرافیک بازی نمی کاهد
امتیاز..: 9.5
*******************************داستان و هیجان.: الن قصه ما از بیماری بی خوابی رنج می برد به همین دلیل به سواحل جنگلی رفته تا در کلبه ای به ارامش روحی رسیده و بتواند نوشته ها و رمان های قدیمی خود را مرور کند اما ناگهان تاریکی از راه رسیده و همسر الن را با خود به مرگ می برد و الن برای نجات وی راهی خطر می شود تا این که در بین راه...
داستان پردازی بازی نیز از جمله نقات بسیار قوی بازی هستش روایت داستان به صورت اپیزودی بوده و هر بار با اتمام هر مرحله می توان رویدادهای مرحله رو به حالت روایت سینماتیک دید ولذت برد. در این بین دوستانی نیز الن رو حمایت می کنن اما این موارد خوب با چند ایراد جزئی کمرنگ می شوند از جمله که فردی که دچار بحران روحیست و همسر خود را از دست داده در بسیاری مواقع در بین دوستان به رقص و بزن و بکوب می پردازه که این موضوع برای او و بازیباز خوب نیست که تا بازیباز بخواهد با او همدردی کند به ناگهان او را شاد و گاه
غمگین می بیند که این دو در تضاد خواهد بود. تنوع دشمنان هم زیاد بالا نیست و این موضوع باز بعد مدتی هیجان کار را می کاهد یا برخی دشمنان هم نمیایند که باز بازیباز را دل زده میکند.
هر از گاهی هم کلاغ های پرتعدادی به الن حمله می کنن که با نور منور کارشان یکسره می شود.
امتیاز....: 9
******************************به شخصه اونانتظاری که از این بازی رو داشتم ندیدم من منتظر یک شاهکار به یاد ماندنی بودم نه یک بازی که گیم پلی ان ارضا نکند و فقط متکی به گرافیک ان شود انتظار چند ساله فقط برای ما یک بازی خوب یا فوق العاده فراهم کرده است. پس هنوز الن باید در رویای شاهکار بودن بماند
امتیاز کل...: 9
بچه ها داستان کامل بازی رو میشه از کجا گیر آورد؟
فارسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)