یاهو که ردیف شد تورج جان
نرو هم برم از کینگ استفاده کنم ببینم چی میشه .
اون قضیه کلیدها هم میدونستم که الان روی کدوم کلیدهاست .ولی راهی نداره که مثل مدیا سنتر ردیفش کنیم ؟
یاهو که ردیف شد تورج جان
نرو هم برم از کینگ استفاده کنم ببینم چی میشه .
اون قضیه کلیدها هم میدونستم که الان روی کدوم کلیدهاست .ولی راهی نداره که مثل مدیا سنتر ردیفش کنیم ؟
درود
من روی نوتبوکم نتونستم ویستا و XP رو با هم نصب کنم . یعنی بوت منویی برای انتخابشون نمیاد .![]()
با DVD ویستا هم startup repair کردم بازم نشد .
روی سیستم دسکتاپم نصبشون کردم و مشکلی نبود .
نوتبوکمم DELL inspiron 1501 با هارد 80 hitachi SATA2
ممنون میشم راهنماییم کنین ...![]()
شما از دی وی دی خود دستگاه استفاده کردید منظورم اینه که سیستم عاملی که از اول رویه نوت بوک شما بوده ویستا بوده یا چیزه دیگه ؟
دوستان من یه مشکل دارم .وقتی توی ویستا میخام داونلود کنم سرعتم خیلی پایینه در حدود 1کیلوبایت در ثانیه!!!! با چند تا دانلود منیجرمختلف تست کردم فایده نکرد.
توی اکس پی که تست میکنم خیلی خوب دانلود میکنم .کسی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟
سیستم عامل DOS باهاش بود . مشکل من نیومدن بوت منو هست . XP و Vista هردو نصب می شن ./شما از دی وی دی خود دستگاه استفاده کردید منظورم اینه که سیستم عاملی که از اول رویه نوت بوک شما بوده ویستا بوده یا چیزه دیگه ؟
نوت بوک شما نو بود یا کار کرده خریدی ؟ ( چون نوت بوک های جدید همشون به همراه یه سیستم عامل درست و حسابی مثل لینوکس , مک یا ویندوز ارائه میشن )
من از ویستا نسخه بیزینس و اکس پی نسخه مدیا سنتر کنار هم استفاده میکنم و مشکلی هم نداره .
البته اول ویندوز اکس پی را نصب میکنم بعد ویندوز ویستا را نصب میکنم . البته ترجیحا اگر با خود ویستا بوت کنید خیلی بهتره .
یه تست کن ببین چی جواب میده ؟
راستی بچه ها جایی سراغ دارید که فرق ویندوز ویستا نسخه آلتیمیت و بقیه نسخه ها را به شکل جامع توضیح داده باشه ؟
ممنون میشم کمک کند .
التیمیت کاملترین نسخه ویستا هستش با تمکام امکانات .....
من هم دقیقا میخاستم بدونم همون تمامه امکاناتی که شما ذکر کردین چیه ؟چجور امکاناتی اضافه تر داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)