تصميم كاملا درستي بود
بعضيا فك كرده بودن ١٠ تومن دادن بايد ٥ ترابايتش رو استفاده كنن
خداروشكر دستشون تا حد زيادي كوتاه شد
تصميم كاملا درستي بود
بعضيا فك كرده بودن ١٠ تومن دادن بايد ٥ ترابايتش رو استفاده كنن
خداروشكر دستشون تا حد زيادي كوتاه شد
دیگه ۵۰ گیگ واقعا کمه! حداقل ۲۰۰ گیگ رو میباس میزاشتن
الان از توی گیم سنتر یدونه دیتای بازی PS4 بخوای دانلود کنی رسما دیگه ۵۰ گیگ به پایان رسیده! به نظرم اگه تنها روی بخش آپلود سنتر محدودیت بزارن معقول تره
ولی با این حال من درست نفهمیدم منظورشون از حداقل ۵۰ گیگ چیه؟ از یه طرف نوشتن ترافیک رایگان از یه طرف نوشتن حداقل ۵۰ گیگ
حالا خدا کنه با این محدودیت ها حداقل سرویسشون دیگه درست کار کنه، من که الان مدتیه موفق نشدم توی آپلودسنتر چیزی انتقال بدم
توی اینستاگرام شاتل نوشته بعد مصرف 50 گیگ ترافیک به صورت عادی محاسبه میشه حالا مسئله اینه که این حجم فقط برای اپلود سنتره یا برای گیم سنتر دانلود سنتر و نماوا و 200 تا سایتم هست
جواب دادن انگار 50 گیگ برای تمامی سرویسهاست .
خیلی مسخره هست هز کاری دلشون میخواد با مشترکین میکنن ... و صدای کسی هم در نمیاد یک سری اسکل هم که معلومه از کجا تغذیه میشن میان اینجا دفاع میکنن
- - - Updated - - -
حجم پنل ۱۵۰ گیگ ترافیک ۵۰ گیگ![]()
هیچ کس سروس شاتل لند نخره تا دوباره درست بشه .... قول میدم بهتون اگر شاتل لند نخرید غلط کردن میافتن
این تخم جن کارمند شاتله
ری... تو این شرکت . این شاتللند همینجوری 50 گیگ بمونه تخلیه میکنم . 50 گیگ یه بازی هم نمیشه دی ال کرد اینروزا .اونم از وضعیت جشنواره هاش به درد خودشون میخوره هر روز قیمت رو بیشتر میکنن .
این لاشیا یه طرح میزارن همه بیان ، بعد ک مشتری دونشون پر شد طرح عوض میکنن و میزنن به ملت
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
خرید این بسته 50 گیگی خریته پس خر نشین
خودشون ببینن فروش ندارن زیادش میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)