تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 130 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه دقت کنید بالای صفحه خطهای افقی دیده میشه
    دلیل این مشکل چیه
    در اسکرین شات نیست پس اشکال از گرافیک و سیستم نیست
    مونیتور AOC v22
    از KVM نیز استفاده میکنم
    هنوز بدون kvm را تست نکرده ام
    مشكل شما به خاطر KVM Switch هست. من هم يه KVM دارم و برام چنين مشكلي وجود داره.
    من فیلمتون دیدم . مشکل از خازن ها و دیودهای بخش افقی روی بردتون اگه خط ها به رنگ های مشکی و قهوه ای باشه مشکل از مانیتور چون مانیتور هایی با برند AOC چون از برد های سامسونگ استفاده می کنند همین مشکل را دارند . البته بهتون پیشنهاد می کنم دستگاه kvm و کابل های اون هم تست کنید . موفق باشید .
    من با ارتقای پاور دیگه مشکله خط های افقی که از بالا به پایین میومد رو دیگه ندارم!
    هرچند دوستی میگفت خط های افقی اگر از سیستم باشه به احتمال زیاد به خاطر برق داشتن کیس هست که نیاز به سیم ارث داره، هرچند فیلم شمارو به علت دانلود نتونستم ببینم
    فکر نکنم از پاور باشه
    به خاطر اینکه اسکرین شات میگیرم تصویردرسته ...
    این یعنی هر چی از سیستم به مانیتور میرسه درسته
    میومنه مانیتور و کابل رابط
    خواستم ببینم اگه موردی داره بدمش گارانتی واسه همین پرسیدم
    الان بدون kvm نیز وصل میکنم ببینم فرق میکنه
    راستی کیس من ارت هم داره و از این بابات خیالم راحته ...
    ---

من پست‌هایِ زیادي از جمله گفته‌هایِ قدیمِ دوستان که در بالا نقل شد رو خوندم اما به جواب نرسیدم. من یک مدل سینک‌مسترِ CRT سامسونگ دارم با مشکلي مشابهِ موردِ بالا: یک‌باره خط‌چین‌هایِ نامنظمِ قهوه‌ای رنگ مکرراً رویِ صفحه رو می‌پوشونن و غیب می‌شن. به مرور بعد از چند دقیقه کمتر می‌شن تا به تعدادِ معدود و کوتاهي - مثلاً فقط تا وسطِ صفحه - تا آخر باقی می‌مونن. تا به حال ۳ بار از سام‌سرویس برای تعمیر کارشناس اومدن و دست‌کاری کردن و پول گرفتن و رفتن. هر بار گفتن مشکل از RGB هست. اما مشکل برطرف نشد.

من که از خیرِ اون مانیتور گذشتم اما مشتاق ام بدونم مشکلِ خط‌هایِ افقیِ قهوه‌ای رنگ روی صفحه‌یِ نمایشگر از چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز . من یه مشکلی در صفحه مانیتورم پیش اومده که دقیقا نمیدونم از کارت گرافیکی هست یا پنل LED . یه خط قرمز عمودی روی صفحه مانیتور جدیدا اومده که وقتی مانیتور رو بردم نمایندگیش اونجا به مدت 3 روز تست کردن اما هیچ مشکلی نداشت . به نظرتون مشکل میتونه از کارت گرافیکیم باشه . درضمن اینم بگم که قبلا هم یه خط افقی سفید رنگ بود که بخاطر آپدیت کردن کارت گرافیکیم پدیدار شده بود و بعدش درست شد ایندفعه هم آخرید ورژن Nvidia رو دانلود و نصب کردم . اگه میشه لطفا در این مورد راهنماییم کنین چون اگه مشکل از گرافیکم باشه برم مانیتورم رو پس بگیرم قبل از اینکه تعمیری بشه . ممنونم ادمین ♥

اینم یه تصویر از صفحه مانیتورم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان من یه ps3 رو توسط کابل ps3 to vga به یک مانیتور ال جی ( ال سی دی ) وصل کردم ولی تو مانیتور تصویر رو نمیاره و میزنه out of rang مشکلش از چیه؟
    مدل مانیتور lg 1952s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

9

سلام دوستان
    همین یکشنبه یه مانیتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم (پلمپ) 800تومن
    اصل مشکل: Light Bleeding نسبتا خفیف
    وقتی رنگ سیاه تو صفحه باشه این سیاهی در کل صفحه یکسان نیست سیاهی در پایین سمت چپ مانیتورم روشن تر از بقیه ی جاهای مانیتوره تقریبا دقیقا (نهایت سعیمو در نمایش دقیق عمق سیاهی تصویری که میبینم بکار بردم) به صورت زیر:

* احتمالا تو رنگای دیگه هم همینطور هست و بنده متوجه نشدم!
    شاید به نظرتون مشکل زیاد حاد به نظر نیاد ولی این حالت رو رو کل صفحتون تصور کنید یا روی صفحتون فول اسکرن به نمایش بزارید تا ببینید چجوریه!
    این اولین مانیتور LED بنده هست قبلا CRT داشتم، کلا LED ها همینطورند؟
    * این مانیتور IPS هست و همونطور که میدونید در تغییر زاویه دید مشکلی براش پیش نمیاد ولی بهر حال بنده دقیقا روبروی مانیتور هستم
    خیر سرم IPS خریدم که رنگها رو درست نشون بده اینم اینجوری از آب درومد شانسو ببین!
    ضمنا وقتی فاصلم 40 سانتی یا کمتر هست وضعیت از اینم بدتر و اون قسمتِ وقتی سیاه باید باشه رنگش کاملا سورمه ای میشه...
    حالا سوال من اینجاست همچین ایراد نسبتا خفیفی رو گارانتی مادیران قبول میکنه؟

لطفا اگه شما هم این مدل رو دارین بررسی کنین بهم خبر بدین ببینم کلا اینا این مشکلو دارن یا فقط مال من مشکل داره؟
    واسه بررسیش کافیه یه عکس با رزولوشن 1920*1080 با پینت درست کنین و یه نقطه‌ی (Dot) سفید یه جای صفحه بزارین و بصورت تمام صفحه بازش کنین
    (اگه اون نقطه رو نزارین مانیتور لامپا پس زمینشو کلا خاموش میکنه و صفحه سیاه خالص میشه و نمیشه فهمید این مشکل رو داره یا نه)
    اینم یه عکس ازش:
    Last edited by REGISTRATI0N; 27-01-2014 at 11:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    مانیتور samsungs p20700 دارم
    اما پایه مانیتور هیچ گونه تغییر زاویه ندارد و بسیار مشکل ساز شده است لطفا بگویید چه نوع پایه و چه راهی می شود استفاده کرد برای رفع این مشکل
    باتشکر

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    یه مانیتور LG w2261vp دارم. چند روزیه یه سری نقاط قرمز روی صفحه میبینم. این نقاط بیشتر وقتی هستن که صفحه آبی یا مشکی باشه. توی فیلم هم به شدت هستن. طوری که به صورت نقاط عمودی کنار هم قرار می گیرن.
    مشکل از اونجایی جالب تر میشه که وقتی برای یکی دو ساعت مانیتور رو از برق میکشم، بعد از روشن کردنش این نقاط برطرف میشن و باز بعد از 10 دقیقه مشاهده میشن.
    کسی میتونه کمک کنه؟ حدود 4-3 سال هم استفاده شده و گارانتیش 100% تموم شده
    یه چیز دیگه رو هم امتحان کردم این بود که مانیتور رو در حالی که سیستم روشن بود برای نیم ساعت از برق کشیدم. بعد از روشن کردن باز هم همچین نقاطی دیده میشن. مانیتور رو روی یه سیستم دیگه و رسـیــور هم وصل کردم که مشکلی نداشت.
    Last edited by fouad-pes; 30-01-2014 at 13:52.

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تکراری...حذف شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    یه مانیتور LG w2261vp دارم. چند روزیه یه سری نقاط قرمز روی صفحه میبینم. این نقاط بیشتر وقتی هستن که صفحه آبی یا مشکی باشه. توی فیلم هم به شدت هستن. طوری که به صورت نقاط عمودی کنار هم قرار می گیرن.
    مشکل از اونجایی جالب تر میشه که وقتی برای یکی دو ساعت مانیتور رو از برق میکشم، بعد از روشن کردنش این نقاط برطرف میشن و باز بعد از 10 دقیقه مشاهده میشن.
    کسی میتونه کمک کنه؟ حدود 4-3 سال هم استفاده شده و گارانتیش 100% تموم شده
    یه چیز دیگه رو هم امتحان کردم این بود که مانیتور رو در حالی که سیستم روشن بود برای نیم ساعت از برق کشیدم. بعد از روشن کردن باز هم همچین نقاطی دیده میشن. مانیتور رو روی یه سیستم دیگه و رسـیــور هم وصل کردم که مشکلی نداشت.
    اگه اینطوره احتمالا مشکل شما از کارت گرافیکتونه نه مانیتور

9. این کاربر از REGISTRATI0N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

9 خواهش میکنم کمک کنید.

سلام به کارشناس عزیز
    من مسئول ای تی ی شرکتم که حل کردن مشکل نویز بعضی از مانیتورها شده عذاب من . اکثر مانیتورهامون led هستند . من میخوام بدونم اصلا نویز روی مانیتور به چه عواملی بستگی داره تا بتونم رفع و رجوش کنم . خواهش میکنم کمکم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

اگه گفتین چرا موس از سمت راست مانیتور بیرون میره ولی از سمت چپ بیرون نمیره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •