یه گروه بزنید همشونو اون تو عضو کنید لینک و توضیحات رو بفرستید.
یه گروه بزنید همشونو اون تو عضو کنید لینک و توضیحات رو بفرستید.
ممنونم از شما.
فقط اینه که این شماره ها توی اکسل هستند. نرم افزاری نیست که به همشون یک جا پیام داد؟
وگرنه باید دونه دونه سیو کانتکت کنم. نه؟
سلام
راهی نداره پیام هایی گروهایی توش عضو هستیم بشه حذف کرد؟؟؟
اگه سوپر گروه باشه نمیشه
اگه معمولی باشه اون بالا گزینه بزن نوشته پاک کردن تاریخچه تمام متن ها تا اولین متن پاک میکنه
ازکجا میشه فهمید گروه معمولی هس یا سوپر؟
من نمیخوام همه پیام ها رو پاک کنم فققط بعضی از پیام ها رو پاک کنم خلوت بشه راهی داره؟؟؟
اگر بتونید پیام های دیگرون رو هم دیلیت کنید یعنی گروه
اگر نمیتونید پاک کنید و فقط پیام های خودتون رو میتونید پاک کنید سوپر گروه
ای بابا داداش... این دیگه نرم افزاری هس!!
راهی داره عکس ها و فیلم ها که از تلگرام دان میشه مستقیم بره تو حافظه جانبی گوشی؟؟؟
Last edited by غول مرحله اخر; 05-09-2016 at 19:46.
فکر کنم خوب توضیح ندادم
اگر تو گروه ها عضو باشید میتونید روی پیغام هر کسی چه خودتون چه کس دیگری کلیک کنید و گزینه دیلیت بزنید و دیلیت کنید اون پیامو
اما تو سوپر گروه فقط ادمین است که چنین کاری میتونه بکنه و پیغام همه رو پاک کنه البته تو سوپر گروه هر کسی میتونه پیغام خودش رو هم پاک کنه ولی پیغام غریبه ها رو نمیتونه پاک کنه و اون دیگه مخصوص ادمین سوپر گروه
2-من با نسخه گوشی زیاد کار نکردم ولی تا جایی که یادمه نه نمیشه
اگر طرف مقابل پاک نکرده باشه میتونید ازش بخواید دوباره براتون فروارد کنه پیغامهارو !
اگر کسی رو بلاک کنید و بهتون پیام بده و دوباره از بلاک در بیارید، اون یغامها بهتون نمیرسه ...
اگر من طرف رو بلاک کرده باشم و اون برای من پیغام بفرسته از کجا می فهمه که پیغاماش به من نمیرسه؟
از اون علامت دو تا تیک که هنگام دیدن پیغام توسط گیرنده تو گوشی فرستنده زده میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)