سلام دوستان من یه چاپگر لیزری سیاه سفید LBP-1120 کانن دارم میخوام نحوه جا گذاشتن کارتریجشو بدونم.مخصوصا اون قسمت sealing tape
از دوستان کسی هست کمک کنه.مرسی![]()
سلام دوستان من یه چاپگر لیزری سیاه سفید LBP-1120 کانن دارم میخوام نحوه جا گذاشتن کارتریجشو بدونم.مخصوصا اون قسمت sealing tape
از دوستان کسی هست کمک کنه.مرسی![]()
پرینتر چند کاره لیزری تک رنگ اچ پی که قیمتی زیر 250 باشه بهم معرفی کنید با تشکر
توی این محدوده قیمت HP - LaserJet M1120 MFP هستش با قیمت 225000 تومن
همچنین مدل سامسونگ 4300 هم هست به قیمت 150 هزار تومن و کیفیتش با اچ پی برابری می کنه.
اگه چند کاره بودن خیلی برات مهم نباشه، با این پول شما میتونی پرینتر لیزری رنگی بگیری مثل اچ پی 1215 با قیمت 225 هزار تومن یا سامسونگ clp 315 با قیمت 180 هزار تومن.
salam doostan man ye printer hp 1280 daram bnade chand vaght nasbesh kardam moshkel injast ke nasb ke mishe chek printo mizane vali mikhay ye safhe dige copy begiri cheraghe sabzo zard hardo cheshmak zan mishe va barge sefid miyad biroon.mamnoon misham komakam konid yekam orjansiye faghat.mr30![]()
با سلام
بنده مبتدی هستم پرینتر اچ پی 1005 بنده در هنگام پرینت کردن در طول صفحات کاغذ خطوطی در حدود 3 الی 4 میل می اندازد.
برای حل این مشکل باید چکار کنم.
لطفا مرا راهنمایی نمایید.
با تشکر
دوست عزیز اولا لطف کنین فارسی بنویسین.armagedon1;3285327]salam doostan man ye printer hp 1280 daram bnade chand vaght nasbesh kardam moshkel injast ke nasb ke mishe chek printo mizane vali mikhay ye safhe dige copy begiri cheraghe sabzo zard hardo cheshmak zan mishe va barge sefid miyad biroon.mamnoon misham komakam konid yekam orjansiye faghat.mr30![]()
نور آبی نشانگر وجود اتصال هستش.کاری از دست خودتون بر نمیاد ببرینش تعمیر گاه
کارتریج شما دچار مشکل شده است.
چند تا صفحه پاک کننده چاپ کنین(cleaning page) اگر حل نشه باید ببرینش نمایندگی.
برای چاپ صفحه پاک کننده برین به کنترل پنل ، پرینتر ، روی پرینتر خودتون راست کلیک کنین و properties رو انتخاب کنین. وارد تب device setting شوید و روی دگمه استارت سمت راست پایین کلیک کنین.
Last edited by Senator_F; 19-12-2008 at 11:13.
سلام
من بعد بررسی این تاپیک به این نتیجه رسیدم که برم و 1020 بخرم
ولی قبلش می خوام نظر کارشناسان عزیز رو در مورد 2015 و 2014 هم بدونم.
ایا این دو تا مدل از 1020 بهتر هستند یا نه
البته تفاوت اصلی این دوتا مدل با 1020 تو رزولشن هستش و حافظه و قابلیت چاپ دو و یه سری چیزهای دیگه
حالا به نظرتون میرزه این مدل رو بگیرم یانه؟
هزینه شارژ و این حرفا بذای این مدل چه جوری هستش؟
راستی یکی از دوستام HP Color LaserJet CM1015 رو هم بهم معرفی کرده
این چه جور پرینتری هستش البته این رنگی هستش، هزینه شارژ این مدل چه جوریه؟ کیفیتش خوبه یا نه
ببخشید که اینقدر طولانی شد ولی من هر وقت می خوام چیزی بگیرم قبلش حتما از بچه های این فروم حسابی مشورت می گیرم و تا الان هم خداییش خیلی بچه ها به من حال دادن و کمکهای شایانی به من کردن
ممنون از همگی
1020 فکر نمیکنم بتونی پیدا کنی !
کم شده !
قیمتش به نسبت 1006 فکر میکنم یکم زیاد باشه که به خاطر کم بودنشه.
senator مرسی از راهنمایی که کردی ولی میشه بگی علتش چیه منکه اصلا با این چاپگر کار نکردم.یعنی میگی خود به خد خراب شده!![]()
اینم یادم شد بگم که فایل با پسوند jpgرو میزنه ولی رو wordقاط میزنه اساسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)