ایرانسل داره برای بقیه شهرها هم آزمایشی مناطقیشو راه اندازی میکنه.
همراه اول هم اینکارو میکنه.
نگران نباشید.
ایرانسل داره برای بقیه شهرها هم آزمایشی مناطقیشو راه اندازی میکنه.
همراه اول هم اینکارو میکنه.
نگران نباشید.
بنده که به شخصه چه بخوام مودم بخرم چه تبلت چه گوشی حتما چیزی میگیرم که از 4G پشتیبانی کنه
الان هم نسل 4 تازه تو ایران وارد شده ولی آدم باید 2سال بعد رو ببینه که چقدر گسترده تر میشه...
با این کار به فروشنده ها هم می فهمونیم که گوشی و موئمهای 3G عهد قلقلی میرزا رو قالب نکنند به ملت...
حتی می می خواستم یه گوشی 600-700تومنی برای آشناها بگیرم مدلی رو انتخاب کردم که از LTE پشتیبانی کنه... مودم که جای خود داره...
دوستان بین اینترنت 3جی همراه و اول و ایرانسل کدوم سرعتش بیشتره ؟؟؟؟ من ایارنسل تست کردم خیلی بالاست و شبکه های تلویزیونی رو بدونه لاگ نشون میداد حالا نمیدونم همراه اول چطوره؟؟ چون همراه اول اکثر جاها علامت E میاره و خبری از 3 جی نیستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید
من ایرانسل رو امتحان نکردم ولی همراه اول جاهایی که آنتن داره تا 8 مگ هم سرعت گرفتم و ثبات خوبی هم داشته البته اینطور که پیداست بستگی به منطقه شما داره که پوشش چه طوری باشه چون 3g خیلی به آنتن حساسه و اگر از چهار تا آنتن مثلا هر چهار تا پر نباشه امکانش هست که اتوماتیک سوییچ کنه روی 2g و اصلا نشه درست کار کرد ولی از نظر قیمت همراه اول از رایتل و ایرانسل به صرفه تره
همراه اول - تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان- فول سیگنال
همراه اول اگه انتن فول باشه سرعت خوبی میده. من تو خونه انتنم یکی میشه و سرعت خیلی ضعیفه... ولی بیرون که میرم سرعتش عالیه از 500 کیلوبایت دانلود داشتم تا یک و نیم مگابایت... ولی به نطرم اگه ایرانسل برات سرعتش خوبه از همون استفاده کن. طرح های خوبی داره ایرانسل
دوستان سیم کارت دیتا همراه اول ارزش خرید داره؟
دوستان سلام
کسی می دونه 4G همراه اول قراره روی چه فرکانسی لانچ بشه؟
فرکانس 3 جی همراه اول هم 2100 هست؟ آیا از نظر فنی میشه هم ایرانسل و هم همراه اول از 2100 استفاده کنند.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)