تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 473 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

w700 رو با چه برنامه ای میشه اپ دیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با phone_xs کلی طول میکشه هیچ عملی هم انجام نمیشه
    با SUES هم هیچ کاری نجام نمیده و اصلان برای انتخاب گزینه هاش فعال نمیشه
    کسی میدونه بگه لطفا
    دوست عزيز من w700 رو با SUES انجام دادم فريم ويرش به روز شد شما چطوري انجام ميدي نميشه ؟؟؟
    آموزش آپديت با برنامه SUES قشنگ بخون انجام بده مشكلي نيست. فقط اگه سريال گوشيت اصل نيستش اين كار رو انجام نده .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا قاب فابريك w700 هم حدود 14 هزار تومن هست ولي ميگن 25000 تومن هستش اصلش. پس كلا از كجا بفهميم قاب فابريك كدومه؟؟؟ ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

كسي جايي رو سراغ داره براي رجيستر دستي ارزون بگيره ميگن 2000 تومنه ولي همكارم رفته 8 هزار تومن گرفتن

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

رم فابريك رو چطوري بفهميم كه فابريكه؟؟؟ ميگن رم هاي اصل ژاپن حدود 40 تا 50 هزار هستش ولي 1 گيگ 20 هزارتومني چيني هيتش. من رم k800 كه m2 هستش رو 5 ماه پيش 512 گرفتم 40 هزار ولي سرعتش بالا نيستش اونوقت زده k800 تا 4 گيگ ساپورت ميكنه. تازه رم 512 كه گرفتم ولي 60 مگا بايت كم داره رم هاي چيني همه اينجوريه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين سوني اريكسون تو فريم وير هاي جديدش خيال اضافه كردن منشي تلفني رو نداره ؟؟؟ چرا نذاشته ؟؟ چيزيه كه همه جا دارن و لازمه اينجوري به خيال خودش ميخواد با نوكيا رقابت كنه :(((

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

موقع ی خاصی نداره هر وقت خواستی بزن هر وقت خواستی جداش کن
    بستگی داره رو کدوم حالت گذاشته باشی
    اگه رو حالتphone mode بود ...اره راحت جداش کن و تمام...اما اگه نه رو حالتfile transfer گذاشتی اول باید بری safety.....که کنار ساعت پایین سمت راست هست و کلیک کنی...بعد که دیگه اون علامت شناختن درایو جدید از گوشه رفت حالا می تونی جداش کنی

مصطفی جون از راهنمایی کاملت سپاسگزارم

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان خوب میخواستم بدونم برای اینکه صدای روی w810 بلندتر بشه با چه نرم افزاری کار کنم بهتره.وضمنا برای این کار باید اکولایزر رو زیاد کرد یا صدا

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا قاب فابريك w700 هم حدود 14 هزار تومن هست ولي ميگن 25000 تومن هستش اصلش. پس كلا از كجا بفهميم قاب فابريك كدومه؟؟؟ ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
    یه کلام بگم خیالتو راحت کنم...قاب اصل با غیر اصل فرقش زمین تا اسمونه...اصلا تابلو هستش...خیالت راحت..اگه یه بار قاب فانتزی(غیر اصل)رو دیده باشی کاملا متوجه تفاوت هاش می شی...درباره ی تفاوت هاش جاهای زیادی بحث شده دیگه دوباره گویی نمی کنم یه سرچ کوچولو کن ایشاالله به جوابت می رسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان خوب میخواستم بدونم برای اینکه صدای روی w810 بلندتر بشه با چه نرم افزاری کار کنم بهتره.وضمنا برای این کار باید اکولایزر رو زیاد کرد یا صدا
    قابلی نداشت عزیز
    صدا زیاد کردن ربطی به نرم افزار خاصی نداره...پیشنهاد میکنم با اکولایزرشم ور نرو چون خیلی که فرق نمی کنه فقط با این کارا عمر بلنگوی گوشیتو کم می کنی....فقط تو اکولایزر بگذارش رو حالتmega boss خداست دیگه از کیفیت البته....البته یه کارم می شه کرد و اون اینکه تو کامپیوتر اول با نرم افزار های مخصوص صدای اهنگ رو ببری بالا بعد بریزی تو گوشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط r_B_1980
    [
    سلام
    گوشی و800 من يه مشکلی پيدا کرده! هر موقع مموری رو داخل گوشی ميذارم گوشی ديگه بالا نمياد
    اما موقع که بدون مموری روشن ميکنم مشکلی نداره با مموری هايه ديگم امتحان کردم بازم مشکل داره
    به نظرتون چی کار کنم مشکل از چی هست؟با فلش ميشه درس کرد يا اينکه مشکل سخت افزاريه؟
    اگه بخوام بفروشم چند ميخرن؟

QUOTE=amiroo88;841400] کسی جواب نمیده؟؟؟؟

دوستان ظاهرا این مشکل خیلی شایعیه . کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]

ظاهرا اینجا کسی پیدا نمیشه که از این قضیه سر در بیاره . از دوستانی که این مشکل رو دارند و به الادین دسترسی دارند خواهش میکنم در صورت امکان اونجا گوشیشونو نشون بدن شاید چاره ای داشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •