دوست عزيز من w700 رو با SUES انجام دادم فريم ويرش به روز شد شما چطوري انجام ميدي نميشه ؟؟؟
آموزش آپديت با برنامه SUES قشنگ بخون انجام بده مشكلي نيست. فقط اگه سريال گوشيت اصل نيستش اين كار رو انجام نده .
دوست عزيز من w700 رو با SUES انجام دادم فريم ويرش به روز شد شما چطوري انجام ميدي نميشه ؟؟؟
آموزش آپديت با برنامه SUES قشنگ بخون انجام بده مشكلي نيست. فقط اگه سريال گوشيت اصل نيستش اين كار رو انجام نده .
آقا قاب فابريك w700 هم حدود 14 هزار تومن هست ولي ميگن 25000 تومن هستش اصلش. پس كلا از كجا بفهميم قاب فابريك كدومه؟؟؟ ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
كسي جايي رو سراغ داره براي رجيستر دستي ارزون بگيره ميگن 2000 تومنه ولي همكارم رفته 8 هزار تومن گرفتن
رم فابريك رو چطوري بفهميم كه فابريكه؟؟؟ ميگن رم هاي اصل ژاپن حدود 40 تا 50 هزار هستش ولي 1 گيگ 20 هزارتومني چيني هيتش. من رم k800 كه m2 هستش رو 5 ماه پيش 512 گرفتم 40 هزار ولي سرعتش بالا نيستش اونوقت زده k800 تا 4 گيگ ساپورت ميكنه. تازه رم 512 كه گرفتم ولي 60 مگا بايت كم داره رم هاي چيني همه اينجوريه
اين سوني اريكسون تو فريم وير هاي جديدش خيال اضافه كردن منشي تلفني رو نداره ؟؟؟ چرا نذاشته ؟؟ چيزيه كه همه جا دارن و لازمه اينجوري به خيال خودش ميخواد با نوكيا رقابت كنه :(((
مصطفی جون از راهنمایی کاملت سپاسگزارم
دوستان خوب میخواستم بدونم برای اینکه صدای روی w810 بلندتر بشه با چه نرم افزاری کار کنم بهتره.وضمنا برای این کار باید اکولایزر رو زیاد کرد یا صدا
یه کلام بگم خیالتو راحت کنم...قاب اصل با غیر اصل فرقش زمین تا اسمونه...اصلا تابلو هستش...خیالت راحت..اگه یه بار قاب فانتزی(غیر اصل)رو دیده باشی کاملا متوجه تفاوت هاش می شی...درباره ی تفاوت هاش جاهای زیادی بحث شده دیگه دوباره گویی نمی کنم یه سرچ کوچولو کن ایشاالله به جوابت می رسی![]()
قابلی نداشت عزیز
صدا زیاد کردن ربطی به نرم افزار خاصی نداره...پیشنهاد میکنم با اکولایزرشم ور نرو چون خیلی که فرق نمی کنه فقط با این کارا عمر بلنگوی گوشیتو کم می کنی....فقط تو اکولایزر بگذارش رو حالتmega boss خداست دیگهاز کیفیت البته....البته یه کارم می شه کرد و اون اینکه تو کامپیوتر اول با نرم افزار های مخصوص صدای اهنگ رو ببری بالا بعد بریزی تو گوشی
![]()
نوشته شده توسط r_B_1980
[
سلام
گوشی و800 من يه مشکلی پيدا کرده! هر موقع مموری رو داخل گوشی ميذارم گوشی ديگه بالا نمياد
اما موقع که بدون مموری روشن ميکنم مشکلی نداره با مموری هايه ديگم امتحان کردم بازم مشکل داره
به نظرتون چی کار کنم مشکل از چی هست؟با فلش ميشه درس کرد يا اينکه مشکل سخت افزاريه؟
اگه بخوام بفروشم چند ميخرن؟
QUOTE=amiroo88;841400] کسی جواب نمیده؟؟؟؟
دوستان ظاهرا این مشکل خیلی شایعیه . کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]
ظاهرا اینجا کسی پیدا نمیشه که از این قضیه سر در بیاره . از دوستانی که این مشکل رو دارند و به الادین دسترسی دارند خواهش میکنم در صورت امکان اونجا گوشیشونو نشون بدن شاید چاره ای داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)