تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 121 از 181 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "روژریو پی‌‌نیرو" قاضی دادگاه منطقه‌ای کار در برزیل حکمی را صادر کرد که طی آن در صورت بالا رفتن دمای هوا به بیش از 32 درجه سانتی‌گراد در برزیل برگزاری بازی‌ها به طور موقت متوقف شود.

این تصمیم با در نظر گرفتن سلامت فوتبالیست‌ها گرفته شده و شهرهایی که خطر توقف مسابقات در آنها بیش از بقیه است مانوس – کویی‌آبا و فورتاتنرا اعلام شده‌اند.
    دو تا جام جهانی در پیش داریم، یکی تویه روسیه، یکی هم قطر ! یکی اینور بام یکی اونور بام ! برزیل در مقابل اونا احتمالا بهشته

کره تویه فاز حمله خیلی خوب کار می کنه، ولی تویه دفاع کاملا برعکس. باید دفاع رو از ایران یاد بگیره.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

"روژریو پی‌‌نیرو" قاضی دادگاه منطقه‌ای کار در برزیل حکمی را صادر کرد که طی آن در صورت بالا رفتن دمای هوا به بیش از 32 درجه سانتی‌گراد در برزیل برگزاری بازی‌ها به طور موقت متوقف شود.

این تصمیم با در نظر گرفتن سلامت فوتبالیست‌ها گرفته شده و شهرهایی که خطر توقف مسابقات در آنها بیش از بقیه است مانوس – کویی‌آبا و فورتاتنرا اعلام شده‌اند.
    این قاضی اگه میدونست بچه های پا برهنه اهوازی توی دمای بالای49درجه با خنده و شادی فوتبال بازی میکنن چی میگفت؟!

3. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دو تا جام جهانی در پیش داریم، یکی تویه روسیه، یکی هم قطر ! یکی اینور بام یکی اونور بام ! برزیل در مقابل اونا احتمالا بهشته

کره تویه فاز حمله خیلی خوب کار می کنه، ولی تویه دفاع کاملا برعکس. باید دفاع رو از ایران یاد بگیره.
    گفتی دو تا جام جهانی دیگه . دقت کردین که هر دو تا جام جهانی دیگه توی کشورهای همسایه ی ایران رخ میده . این یه فرصت طلایی واسه ایرانی هاست که هم از لحاظ زمانی فرق زیادی ندارن هم به دلیل مسافت واسه تماشاچی های ایرانی مشکلی نیست .

ولی حیف که فدراسیون از همین الان با بیرون کردن کی روش داره نشون میده هیچ برنامه ای واسه جام جهانی بعدی ندارن و عملا من میگم کی روش نباشه جام جهانی روسیه هم ما نیستیم . دوباره مثل همیشه داریم تو باد این بازی های زیبامون تو جام جهانی میخوابیم .

5. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام

اول بگم که جوابم هیچ ربطی به بازی ایران نداره و خود من سر همین بازی برای اولین بار از ته دل از گل ناراحت شدم

مقایسه شما هیچ ربطی نداشته و نداره ! فعلا مسی تونسته تو دو بازی تیمش رو پیروز کنه و شاید این حالت برای شما خوشایند نبوده . اصلا شما نمیتونی تیم آرژانتین رو با فرانسه مقایسه کنی چه برسه مسی با زیدان, اون تیم فرانسه 98 کلی ستاره تو تمام خطوط داشت در حدی که هانری ذخیره بود و ژینولا و کانتونا هم اصلا دعوت نشدن (حالا آرژانتین نه هافبک بازیساز داره و نه دفاع و دروازه بان خوبی ) و مسئله بعدی اون موقع اصلا دفاع اتوبوسی رو هم جلوی فرانسه شاهد نبودیم ولی الان بیشتر تیمهای ضعیف این سیستم رو پیاده میکنند .
    در مورد سال 98 هم اگر درست یادم باشه بازی با کرواسی تورام تیم رو نجات داد بازی با ایتالیا هم که ضربات پنالتی بود . زیدان کجا بود ؟ بقیه بازیکنان فرانسه اون موقع رو براتون لیست کنم ؟
    همون فوق ستاره تو سال 2002 چیکار کرد ؟
    +
    توقع شما از سوپر استارها چیه دقیقا ؟ یک دوستی دیروز مسی رو مسخره میکرد یکی بهش بگه آخه عزیز من بهترین بازیکن تاریخ فرضا مارادونا بوده و هست حالا این مارادونا تو همه بازیها 10 تا گل میزده ؟ تو بارسا چرا ناموفق بود ؟ همچین میان تز میدن که انگار باید از اول تا آخر بازی کلی گل بزنن و پاس گل بدن !

حالا بیشتر کارشناسهای دنیا گفتن که مسی عالی بود شما مخالفی خب نظر شماست نه نظر کارشناسهای بزرگ و با احترام نظر شما هم زیاد مهم نیست . همین آگرو و دیماریا و ... غیره خودشون جزو بهترین بازیکنا هستند ولی چرا اونها مثل مسی نبودن ؟ جوابش ساده هست چون مسی هنوزم بهترینه و با حسادت و کوبیدنش هم کوچیک نمیشه .
    از اونجا که این بحث ارتباطی با این تاپیک نداره بهتره توی تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " ادامه بدیم.

تنها قسمت مرتبط مسئله دفاع اتوبوسی هست، که به طوری کلی توی صحبت ها و حتی ترول ها زیاد دیدیم و من نظرم رو کلی میدم:

اولا ترکیب "دفاع اتوبوسی" به نظرم ترکیب عامیانه و معمولا توجیه گرایانه ای هست که موقع عدم موفقیت یک تیم در خلق موقعیت و ضعف تاکتیکی اون تیم به کار میره و ثانیا اگر قرار باشه همچین اصطلاحی رو به کار ببریم، در مورد تیمی به کار میره که چشم به حمله نداشته و فقط به دنبال یک دفاع صرف بوده، نه تیمی که نسبت به حریف خودش موقعیت های خطرناک بیشتری خلق کرده و صرفا داوری باعث امتیاز نگرفتن اون تیم شده، بنابراین در مورد بازی ایران در مقابل آرژانتین مصداق نداره./

7. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

امیدوارم بازی دقایق دیگه پرتغال رونالدو خیلی خوب کار کنه و گل بزنه
    تا مسی بازی بعدی بیشتر انگیزه گل زدن داشته باشه
    تا از رقابت با رونالدو عقب نمونه

9. 3 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

از بررسی ویدئوها مشخصاً میشه مشاهده کرد که در آن صحنه ی مشکوک به پنالتی در بازی آرجانتین و ایران، تصمیم داور در نگرفتن پنالتی صحیح بوده.

پای بازیکن آرجنتینی قبل از برخورد به پای بازیکن ایرانی به توپ خورد و مسیر توپ رو منحرف کرد و بعد پای ایرانی به آرجنتینی خورده و میخوره زمین...

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من اهل فوتبال نیستم ولی اینطور که نظر متخصصین رو میخونم، طبق قوانین فوتبال، در چنین صحنه ای، با توجه به اینکه پای بازیکن آرژانتینی به هدف توپ رفته و قبل از برخورد ایرانی به او و به زمین خوردنش، پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد کرده، پنالتی گرفته نمیشه...
    Last edited by Zeitgeist; 23-06-2014 at 01:28.

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

از بررسی ویدئوها مشخصاً میشه مشاهده کرد که در آن صحنه ی مشکوک به پنالتی در بازی آرجانتین و ایران، تصمیم داور در نگرفتن پنالتی صحیح بوده.

پای بازیکن آرجنتینی قبل از برخورد به پای بازیکن ایرانی به توپ خورد و مسیر توپ رو منحرف کرد و بعد پای ایرانی به آرجنتینی خورده و میخوره زمین...
    من اهل فوتبال نیستم ولی اینطور که نظر متخصصین رو میخونم، طبق قوانین فوتبال، در چنین صحنه ای، با توجه به اینکه پای بازیکن آرژانتینی به هدف توپ رفته و قبل از برخورد ایرانی به او و به زمین خوردنش، پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد کرده، پنالتی گرفته نمیشه...

شما الان به این نتیجه رسیدی که ایرانیها جوگیر شدند و کلید کردند روی اون پنالتی داور ؟
    از اون پنالتی هم اگه بگذریم ، داور کلا خیلی به آرژانتین حال داد !!
    چندبار که توپ و بازی در اختیار بازیکنای ما بود داوره میومد خودشو درگیر توپ میکرد و توپ رو از بازیکن ما میگرفت!!! شما برای این چه توجیحی داری ؟
    یک شاهکار دیگش هم اونجا بود که بازیکن گستاخ آرژانتین رفت پرچم کرنر رو با عصبانیت کند و پرت کرد اما این عاغا بجای اینکه بره بهش کارت زرد بده (حالا کارت زرد هم نه ، یک تذکر حد اقل) خودشو از اون بر زمین رسوند و خودش پرچمو درست کرد!
    ضمنا اون پنالتی هم از خیلی از پنالتی هایی که تا حالا توی این جام گرفته شده پنالتی تر بود... یکیش همون پنالتی برزیل!!!

13. 4 کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داور کرنر اعلام نکرد پس نظرش این بوده که پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد نکرده!

15. 2 کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

شما الان به این نتیجه رسیدی که ایرانیها جوگیر شدند و کلید کردند روی اون پنالتی داور ؟
    از اون پنالتی هم اگه بگذریم ، داور کلا خیلی به آرژانتین حال داد !!
    چندبار که توپ و بازی در اختیار بازیکنای ما بود داوره میومد خودشو درگیر توپ میکرد و توپ رو از بازیکن ما میگرفت!!! شما برای این چه توجیحی داری ؟
    یک شاهکار دیگش هم اونجا بود که بازیکن گستاخ آرژانتین رفت پرچم کرنر رو با عصبانیت کند و پرت کرد اما این عاغا بجای اینکه بره بهش کارت زرد بده (حالا کارت زرد هم نه ، یک تذکر حد اقل) خودشو از اون بر زمین رسوند و خودش پرچمو درست کرد!
    ضمنا اون پنالتی هم از خیلی از پنالتی هایی که تا حالا توی این جام گرفته شده پنالتی تر بود... یکیش همون پنالتی برزیل!!!

برای بنده، تعصبات فکری شما اهمیتی نداره، فقط چیزی که مطالعه کردم و مشاهده نمودم رو اینجا بازگو کردم. من نه طرفدار تیم و کشوری هستم و نه علاقه ای به فوتبال دارم عزیز دل.

من هم تمام مسابقه را مشاهده نمودم و نظرم بر این بود که صحنه پنالتی بوده. ولی الان با خواندن بررسی ها و مشاهده ی مجدد صحنه از زوایای متفاوت، مشاهده میکنم که نظر داور درواقع صحیح بوده!

مسلماً داور بایستی فردی بی طرف، درستکار، حرفه ای، و با سالها سابقه ی کار باشه که به این مرحله برسه؛ چون به هر حال فیفا دلش نمیخواد اینهمه خرجش مورد تمسخر واقع بشه!

قابل تصور نیست که اتهامات شما به داوری صحیح باشه و به هر حال داور یک انسانه و با توجه به بی نظمی زیادی که بخصوص از سوی ایرانی ها در بازی وجود داشت، به هر حال احتمال گیج شدن یک "انسان" در بین 20 نفر کم نیست و رخ میده. فقط یک بار وی به توپ برخورد کرد و اتفاق مهمی نیفتاد...

در هر حال، تعصبات شما چیزی رو عوض نمیکنه و این رفتارهای زشت ایرانیان در صفحات افراد و سازمان های خارجی هم چیزی جز فرهنگ والای ایرانی رو به رخ جهانیان نمیکشه.

قوانین قرار نیست همیشه چیزی باشند که شما میپسندید و به هر حال چه بپسندید، چه خیر، داور اشتباهی در تصمیمگیری در آن صحنه ی بخصوص به نظر میاد که نداشته. حالا اینکه داور در بازی برزیل چه تصمیم صحیح یا غلطی گرفته فکر نکنم اصولاً ارتباطی داشته باشه و موضع صحیحی برای قضاوت باشد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •