آقا به نکته مهمی اشاره کردی!الان رفتم دیدم کلی از برنامه هارو یارو نصب نکرده!!!
هیچیم نگفته که،آره برو خودت نصب کن :||
آقا به نکته مهمی اشاره کردی!الان رفتم دیدم کلی از برنامه هارو یارو نصب نکرده!!!
هیچیم نگفته که،آره برو خودت نصب کن :||
مدیریت انرژی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (64 بیت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور وایرلس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sheytoon001; 01-06-2014 at 20:31.
من میخوام بک آپ بگیرم ولی onekey ارور میده current system can not support back up
اول ویندوزم 8.1 بود همین ایراد رو داشتم...3 بار هم وان کی ریکاوری رو دانلود کردم و نصب کردم ولی نشد....بعد وین 8 ریختم باز هم نشد!!!
قبلا y410 داشتم مثل هلو برام بک آپ میگرفت
البته یه سوال دیگه هم داشتم من رفتم تو نرم افزار پارتیشن یک درایو کوچیک تو هاردم هست که نصفش پره ...اون باید هیدن باشه؟
آقا ممنون...
این برنامه WLAN چی هست؟
سلام منم اومدم تو تاپیک
برای من حدود 10-11 ثانیه هستش.
کش SSD هستش.
خیلی ممنون، چه چیزی بهشون اضافه شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه تغییری داشته ؟
این مشکل دیر 100% شدن باتری حل شده ؟ وقتی میزنی شارژ میرسه به 99 % بعد 1 ساعت میشه 100 %![]()
1. نمیشه بک آپ بگیری باید ویندوزت اورجینال باشه وگرنه ارور میده.
2.متوجه نشدم منظورت چیه!
این energy manager روی ویندوز 8 نصب نمیشه؟
////
ویندوز 8 غیر اورجینال رو میشه مستقیم از طریق استور به 8.1 آپدیت کرد؟
راستش نمیدونم، منم تازه نصبش کردم، تا حالا هم باتری لپ تاپم رو 100درصد شارژ نکردم (میگن باتری های جدید بهتره کامل شارژ نشه) و همیشه از مد کانسرویشن استفاده میکنم و مشکلی که قبلا دیدم این بود که بعد از خاموش کردن و از برق کشیدن مد کانسرویشنش غیرفعال میشد، امیدوارم تو این ورژن مشکل رفع شده باشه
تست کنید ببینید میشه یا نه
فکر نمیکنم بشه از طریق خود مایکروسافت آپدیت کرد
واسه بکاپ میتونی از برنامه acronis true image استفاده کنی... برنامه مفیدیه
...
آره واسه منم دوتا پارتیشن یک گیگی بصورت مخفی داره... یکیش خالیه یکیشم تا نصف پره. (البته منجر خود ویندور اونی که نیمه پر هست رو هم تقریبا خالی نشون میده!!!) دیگه منم کنجکاوی نکردم واسه چین این دوتا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)