توی این بازی پرسپولیس کمی تغییرات داشت شاید به همین خاطر بود که نیمه اول و در کل، کمی نسبت به بازیهای قبل نامنظم بودن
توی این بازی پرسپولیس تقریبا 4.1.4.1 بازی کرد با یه هافبک دفاعی که کفشگری بود اما خوب نتونست اجراش کنه و بازیکنا با این سیستم هماهنگ نبودن
توی سیستم 4.1.4.1 یه مثلث وسط زمین هست که خیلی مهم هستن
توی این بازی ترکیب تقریبا اینجوری بود
نورمحمدی..جلال..بنگر..ماهینی
کفشگری
عالیشاه...صادقیان...نوری...خلعتبری
سید صالحی
توی این سیستم سه نفر وسط واقعا باید هماهنگ باشن
علاوه بر این از دو نفر جلو یکیشون موقع دفاع باید گرایش بیشتری به دفاع کردن داشته باشه
یکیشون باید موقع حمله گرایش بیشتری به حمله کردن داشته باشه
این وظیفه میتونه بین این دو بازیکن در طول بازی تقسیم هم بشه
صادقیان کسی بود که باید توی حملات شرکت میکرد و نوری کسی بود که باید به دفاع کمک میکرد
صادقیان تا حدودی وظیفش رو خوب انجام داد اما نوری واقعا توانایی رفت و برگشت نداره کلا این بشر احتیاج به یه خواب عمیق داره
از طرفی این سه بازیکن اصلا با هم هماهنگ نبودن
من این سیستم رو برای نفرات فعلی پرسپولیس میپسندم اما ایده آلش به خصوص برای نیم فصل دوم اینه
نیلسون
پولادی..حسینی..بنگر..ماهینی
حقیقی
عالیشاه...صادقیان...یه هافبک طراح دونده...خلعتبری
سید صالحی
سیستم سختیه اما میشه وسط نیم فصل جاش انداخت
..........................................
نیلسون 6 ... دستاش عرق هم نکرد
نورمحمدی 3 ... خیلی بد بود بنده خدا دایی حق داشت میثم رو بذاره فکر کنم کلا بریم سراغ علی عسگر بهتر از همه باشه
سید جلال 7 ... خوب بود اما بار دفاع توی این بازی بیشتر روی دوش بنگر بود
بنگر 10 ... بهترین بازیکن زمین
من نمره رو بر اساس فوتبال ایران میدم یه دفاع بی نقص بدون اشتباه و کامل داشت خیلی بهتر از حسینی تقسیم توپ میکنه خیلی بهتر از حسینی به بخش میانی تیم اضافه میشه و پاسای خیلی خوبی داد توی این بازی. فقط یه بار دیگه بازی رو ببینید
از طرفی اگر فرار صادقیان و گل سید صالحی برای ما یه سه امتیاز با ارزش میاره به خاطر کار فوق العاده مدافعین تیم هست که باعث میشن با حداقل استفاده از موقعیتهامون در خط حمله سه امتیاز رو بگیریم
ماهینی 6
کفشگری 6... خوبه ولی زیادی عرضی بازی میکنه
نوری 3 ...
به خدا اگه سرحال باشه بهترین هافبک ایرانه اما بحث اینه که ایشون کی قصد دارن یه 20 درصی به آمادگی خودشون اضافه کنن
عالیشاه 6 ... کمی سردرگم بود و فکر کنم به خاطر سیستم جدید تیم و البته بازی بد نورمحمدی پشت سرش بود
صادقیان 8 ... بازیکن بزرگ یعنی حداکثر استفاده از یک لحظه طلایی
خلعتبری 6 ... به امید خدا آماده میشه و ما هم قطعا از بازیش لذت میبریم
سید صالحی 7 ... اگر گل رو نمیزد یکی از بدترین بازیکنای زمین بود چون برخلاف بازیهای قبل امروز دو سه تا توپ بهش رسید که همه رو خراب کرد
رضایی 4
علیعسگر 4