تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 249 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دايي: مي‌توانستيم به فجر بيشتر گل بزنيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين ذات طبيعت است که زماني که من در اردبيل با توپ پلاستيکي بازي مي‌کردم کرانچار فوتباليست بود.

علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل فجرسپاسي در نشست خبري اظهار داشت: بازي خيلي سختي را برديم ، فجرسپاسي با جان و دل دفاع مي‌کرد و لايه‌هاي دفاعي زيادي داشت و اين کار ما را سخت مي‌کرد و خدا را شکر مي‌کنم در هر دو نيمه از حريف سرتر بوديم و نتيجه عادلانه‌اي رقم خورد و مي‌توانستيم با دقت بيشتر گل‌هاي بيشتري بزنيم. با توجه به اتفاق‌ هفته قبل که تيم ما دچار فشار زيادي شد سه امتياز را گرفتيم و دوباره خودمان را به بالاي جدول برسانيم.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه حريفان مقابل پرسپوليس تدافعي بازي مي‌کنند، گفت: قبل از دقايق آخر مي‌توانستيم گل بزنيم اما نشد. فوتبال همين است مقابل تيمي که دفاعي بازي مي‌کند بايد همه روش‌ها را امتحان کرد، سانتر از جناحين، شوت و .. در آخر خلاقيت صادقيان به ما کمک کرد و پاس داد و با ضربه سيدصالحي به گل رسيديم. خدارا شکر مي‌کنم در دقايق آخر به گل رسيديم و اين حق ما بود و در آينده مي‌تواند به ما کمک کند.

دايي در مورد اينکه چطور توانست اتفاق‌هاي بازي با سپاهان فراموش شود، گفت: سعي مي‌کنيم همه فشارها را به خودمان منتقل کنيم تا بازيکنان کارشان را انجام بدهند و من و باشگاه بايد از حق بازيکنان دفاع کنيم و جو خوبي در تيم ايجاد کرديم به بازيکنان هم گفتم مصاحبه نکنند.

وي در مود بازي ندادن دهنوي و حقيقي گفت: با يک هافبک دفاعي که کفشگري بود بازي کرديم و نوري هم در بخش جلو بود و کفشگري بسيار خوب کار کرد. دهنوي بازيکن بسيار بزرگي است و حقيقي هم همين شرايط را دارد و بر اساس شيوه بازي حريف بازيکنان را مي‌چينم.

سرمربي پرسپوليس ادامه داد: وقتي مدافع ما توپ را از جوکار گرفت به صادقيان داد و او هم پاس داد براي تيم‌هايي که دفاعي بازي مي‌کنند برنامه تمريني خاص داريم.

وي در مورد دست‌هاي پشت پرده که بازيکنان پرسپوليس از آن سخن گفته بودند، گفت: متاسفانه اتفاق‌هاي هفته گذشته خيلي در روحيه بازيکنان ما اثر گذاشت و خودمان بايد به خودمان کمک کنيم و به خاطر آنهايي که دوست ‌مان دارند و خانواده هايمان بايد خوب کار کنيم تا تيم نتيجه بگيرد.

دايي در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که کرانچار گفته زماني که من بازي مي‌کردم دايي کودک بود، گفت: طبيعي است او بازي مي‌کرد و سن من کم بود او خيلي وقت دارد که صحبت‌هايي بکند که به درد فوتبال ما بخورد و او 20 و چند سال از من بزرگتر است و زماني که او با توپ پلاستيکي بازي مي‌کردم در اردبيل او بازي مي‌کرده است.

دايي ادامه داد: کريم باقري با ما است اما چون کارت مربيگري ندارد روي نيمکت نمي‌تواند بنشيند.

2. 10 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نیلسون: 6
    ماهینی: 5
    بنگر: 8
    حسینی: 7
    نورمحمدی: 5
    کفشگری: 7
    نوری: 4
    خلعتبری: 6
    صادقیان: 8
    عالیشاه: 3
    سید صالحی: 7
    رضایی: 5
    علی عسگر: 4

4. 6 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کرانچار: دایی اسطوره فوتبال ایران است اما نام من از او بزرگ تر است!
    کرانچار احتمالا همبازی بزرگایی مثل پله و مارادونا بوده!! تازه من شنیدم رونالدو و مسی هم حاصل استعدادیابی این بابا بودن!! / متاسفانه بازی رو ندیدم و بردیم تبریک میگم ایشالا تداوم داشته باشه و روز به روز بهتر بشیممرسی

6. 12 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

نیلسون 6
    ماهینی 6
    سید جلال 7
    بنگر 8
    نورمحمدی 4
    نوری 4
    کفشگری 6
    عالیشاه 5
    خلعتبری 5
    صادقیان 8
    سید صالحی 8
    رضایی 4
    علی عشگر 4
    .................
    بهترین بازیکن صادقیان

8. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

نیلسون: 7 دروازش زیاد تهدید نشد
    ماهینی: 6 خوب با تیم هماهنگه
    بنگر: 8 بازم مثل همیشه عالی ولی باید تو پاس هاش یک تجدید نظری بکنه
    حسینی: 8 چه بگویم از ستون اصلی تیم ملی
    نورمحمدی: 4 خیلی خشنه و تو کار های ترکیبی ضعیف
    کفشگری: 6.5 بدک نبود
    نوری: 7 درسته که چیز خاصی ازش نمی بینیم اما اشتباه هم ازش نمی بینیم
    خلعتبری: 6 در حد انتظار نبود
    صادقیان: 8.5 در پاس دادن بسیار خلاقه و آینده ی خوبی براش می بینم
    عالیشاه: 4 از تو یکی انتظار نداشتم
    سید صالحی: 7.5 فرصت طلبه و گل مطمئنی زد . آفرین
    رضایی: 5 متوسط بود
    علی عسگر: 6.5 بازیکن باهوشیه . کاش فیکس بشه

10. 7 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

12. 9 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مضحکترین صحنه بازی ضربه ایستگاهی اخر بازی بود . داور دستش عین تیر چراغ برق یک ساعته بالاست یعنی دو ضربه .غلام فرت شوت میزنه به قصد گل .. اخه عزیزم اولا تو کی تا حالا کاشته زن شدی .دوما این دست داور که بالاست برا قشنگی نیستا . ...

14. 10 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

توی این بازی پرسپولیس کمی تغییرات داشت شاید به همین خاطر بود که نیمه اول و در کل، کمی نسبت به بازیهای قبل نامنظم بودن
    توی این بازی پرسپولیس تقریبا 4.1.4.1 بازی کرد با یه هافبک دفاعی که کفشگری بود اما خوب نتونست اجراش کنه و بازیکنا با این سیستم هماهنگ نبودن

توی سیستم 4.1.4.1 یه مثلث وسط زمین هست که خیلی مهم هستن

توی این بازی ترکیب تقریبا اینجوری بود
    نورمحمدی..جلال..بنگر..ماهینی

کفشگری
    عالیشاه...صادقیان...نوری...خلعتبری

سید صالحی
    توی این سیستم سه نفر وسط واقعا باید هماهنگ باشن
    علاوه بر این از دو نفر جلو یکیشون موقع دفاع باید گرایش بیشتری به دفاع کردن داشته باشه
    یکیشون باید موقع حمله گرایش بیشتری به حمله کردن داشته باشه
    این وظیفه میتونه بین این دو بازیکن در طول بازی تقسیم هم بشه

صادقیان کسی بود که باید توی حملات شرکت میکرد و نوری کسی بود که باید به دفاع کمک میکرد
    صادقیان تا حدودی وظیفش رو خوب انجام داد اما نوری واقعا توانایی رفت و برگشت نداره کلا این بشر احتیاج به یه خواب عمیق داره

از طرفی این سه بازیکن اصلا با هم هماهنگ نبودن
    من این سیستم رو برای نفرات فعلی پرسپولیس میپسندم اما ایده آلش به خصوص برای نیم فصل دوم اینه

نیلسون

پولادی..حسینی..بنگر..ماهینی

حقیقی
    عالیشاه...صادقیان...یه هافبک طراح دونده...خلعتبری

سید صالحی
    سیستم سختیه اما میشه وسط نیم فصل جاش انداخت

..........................................

نیلسون 6 ... دستاش عرق هم نکرد

نورمحمدی 3 ... خیلی بد بود بنده خدا دایی حق داشت میثم رو بذاره فکر کنم کلا بریم سراغ علی عسگر بهتر از همه باشه

سید جلال 7 ... خوب بود اما بار دفاع توی این بازی بیشتر روی دوش بنگر بود

بنگر 10 ... بهترین بازیکن زمین
    من نمره رو بر اساس فوتبال ایران میدم یه دفاع بی نقص بدون اشتباه و کامل داشت خیلی بهتر از حسینی تقسیم توپ میکنه خیلی بهتر از حسینی به بخش میانی تیم اضافه میشه و پاسای خیلی خوبی داد توی این بازی. فقط یه بار دیگه بازی رو ببینید
    از طرفی اگر فرار صادقیان و گل سید صالحی برای ما یه سه امتیاز با ارزش میاره به خاطر کار فوق العاده مدافعین تیم هست که باعث میشن با حداقل استفاده از موقعیتهامون در خط حمله سه امتیاز رو بگیریم

ماهینی 6

کفشگری 6... خوبه ولی زیادی عرضی بازی میکنه

نوری 3 ... به خدا اگه سرحال باشه بهترین هافبک ایرانه اما بحث اینه که ایشون کی قصد دارن یه 20 درصی به آمادگی خودشون اضافه کنن

عالیشاه 6 ... کمی سردرگم بود و فکر کنم به خاطر سیستم جدید تیم و البته بازی بد نورمحمدی پشت سرش بود

صادقیان 8 ... بازیکن بزرگ یعنی حداکثر استفاده از یک لحظه طلایی

خلعتبری 6 ... به امید خدا آماده میشه و ما هم قطعا از بازیش لذت میبریم

سید صالحی 7 ... اگر گل رو نمیزد یکی از بدترین بازیکنای زمین بود چون برخلاف بازیهای قبل امروز دو سه تا توپ بهش رسید که همه رو خراب کرد

رضایی 4

علیعسگر 4
    Last edited by +ali; 27-09-2013 at 00:39.

16. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من این سیستم رو برای نفرات فعلی پرسپولیس میپسندم

نیلسون

پولادی..حسینی..بنگر..ماهینی

حقیقی
    عالیشاه...صادقیان...یه هافبک طراح دونده...خلعتبری

سید صالحی

این سیستم به درد وقتی میخوره که با تیمای دفاعی مطلق مثل فجر بازی داریم وگرنه جلو تیمای هجومی این ترکیبو بچینیم که الفاتحه

18. 2 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اگر لازم باشد نام دلالان را به همه می‌گویم

رویانیان: به دلالان هشدار می‌دهم در ماجرای پدیده اردبیل ورود نکنند

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: به دلالان هشدار می دهم در ماجرای قرارداد پرسپولیس با پدیده 9 ساله فوتبال اردبیل ورود نکنند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان در مورد سنگ اندازی برخی افراد در بستن قرارداد پرسپولیس با پدیده 9 ساله اردبیلی، گفت: پس از توافق باشگاه پرسپولیس با خانواده بازیکن 9 ساله اردبیلی و همچنین مدیر باشگاه ایرانیان اردبیل یکی دو دلال و یک مربی رده فوتبال پایه وارد این موضوع شده و در حال ایجاد اخلال هستند.
    وی تأکید کرد: بنده شدیدا به این آقایان هشدار می دهم که مراقب رفتارها و کارهای خود باشند چراکه تمامی اقدامات آنها از سوی ما ردیابی شده و می دانیم که آنها دست به چه تحرکاتی زده اند و چگونه می خواهند در این زمینه مشکلاتی را ایجاد کنند. بدون تعارف در این باره کوتاه نمی آیم و به این دلال ها هشدار می دهم دست از این رفتارها برداشته و مراقب کارهایشان باشند. اگر لازم باشد اقدامات این آقایان و نامشان را به همه خواهم گفت.

20. 7 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •