میتونم بگم اولین بازی مهم استقلال تو آزادیه که من چون فردا مهمون دارم نمیتونم برم متاسفانه ! فقط دوستانی که میرن پا کوبیدن یادشون نره ! استادیوم رو بلرزونید !
میتونم بگم اولین بازی مهم استقلال تو آزادیه که من چون فردا مهمون دارم نمیتونم برم متاسفانه ! فقط دوستانی که میرن پا کوبیدن یادشون نره ! استادیوم رو بلرزونید !
به جان خودم مسئولای استقلال این تاپیکو میخونن![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با معجونی از بیم و امید به تماشای بازی فردا خواهیم نشست !!
سنگین ترین و مهم ترین وظیفه بر عهده ی من و تو هوادار خواهد بود !
برگردوندن نتیجه ی 2 بر 0 کار بسیار سختیه ، کاری نیست که از عهده ی 11 نفر بر بیاد باید 100011 نفر دست به دست هم بدن و تا آخرین توان تلاش کنند !!
باید فردا در جهنم رو به روی سئولی ها باز کنیم !!
مهم نیست چقدر حرفه ای باشید ، مهم نیست که مهاجمتون کنار کیا بازی کرده و به کی گل زده فردا کاری می کنیم که فوتبال رو از یاد ببرید !!
زنده باد ...
سايت باشگاه استقلال در آستانه ديدار با اف سي سئول خطاب به هوادارانش بيانيه اي را صادر کرد.
متن کامل بيانيه به شرح زير است: به نام خداوند بخشنده و مهربان
خطاب به بهترين هواداران دنيا
ساده بگوييم .دور از تعارفات رسمي ، دور از فرم و غالب هاي معمول يک بيانيه ، استقلال چهارشنبه شب به چند چيز نياز مبرم دارد. احتياجي که نيمي از آن به شور و شعور و درايت هوادارانش بستگي دارد.
استقلال براي پيروزي چهار بر يک ، سه بر صفر و حتي دو بر صفر مقابل سئول به تمرکز بالا و حمايتي بي نظير نياز دارد. از شور مردمي و تماس ها و شواهدي که پيداست بدون ترديد چهارشنبه يکصد هزار نفر استقلالي با پرچم هاي آبي در ورزشگاه آزادي حاضر خواهند شد و رکورد بيشترين تماشاگر آسيايي را به نام استقلال ثبت خواهند کرد . در اين فرصت،براي همبستگي، هماهنگي و استفاده مطلوب از حضور تماشاگران رعايت و ذکر چند نکته ضروري به نظر مي رسد.
باشگاه استقلال اميدوار است که تک تک هواداراني که چهارشنبه شب به ورزشگاه آزادي تشريف مي آورند،با رعايت اين نکات شب بي نظيري را در تاريخ فوتبال آسيا رقم بزنند:
1 – سکوت و صرفا تماشاي مسابقه براي هيچ هواداري جايز نيست. اگر انرژي 90 و حتي 120 دقيقه تشويق ممتد را داريد به ورزشگاه آزادي بياييد در غير اين صورت جاي خود را به هواداري بدهيد که از اين شرايط برخوردار است.
2 – در فوتبال ايران معمولا از دقيقه 20 به بعد و به خصوص در ابتداي نيمه دوم شور و هيجان تماشاگران اندکي کاهش مي يابد اما چهارشنبه ثابت مي شود که اين افت تشويق ها به هواداران استقلال مربوط نمي شود.
3 – با لباس هاي آبي رنگ به ورزشگاه بياييد و پرچم هاي آبي را فراموش نکنيد.
4 – پرتاب نارنجک ممکن است منجر به محروميت استقلال از بازي خانگي در مسابقه فينال شود و يا اينکه اين تيم را از بازيهاي خانگي براي فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا محروم کند. خواهشمنديم در اين مسابقه حساس ، هيجان خود را فقط با تشويق نشان بدهيد و بيش از گذشته به اعتبار و آبروي بين المللي استقلال اهميت بدهيد.
5 – ممکن است هر دو ، سه يا چهار گل اين مسابقه بين دقايق 75 تا 90 به ثمر برسد . در دنياي فوتبال بارها شاهد چنين اتفاقاتي بوديم . بنابراين خواهشمنديم اميد خود را تا آخرين ثانيه حفظ کنيد و لحظه اي از تشويق استقلال دست برنداريد.
6 – صعود به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا و آن هم در سخت ترين شرايط که استقلال را از ساير حريفانش متمايز مي کند ، محصول شيرمرداني است که چهارشنبه شب يک بار ديگر با آخرين قدرت به دنبال نتيجه اي بهتر مي روند . تحت هر شرايط تشويق و قدرداني از ستاره هاي آبي در پايان مسابقه رفتار شايسته و جوانمردانه هواداران استقلالي خواهد بود.
7 - احترام تماشاگران کرهاي به تيم استقلال در سئول با واکنش متقابل از سوي فرهنگ و ادب و تمدن ايراني ، خصلت تک تک تماشاگران استقلالي خواهد بود و بي گمان رسم ميهمان نوازي عادت ديرينه ايرانيان است .
در پايان ضمن آرزوي موفقيت و صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا از تک تک هواداران استقلال خواهشمنديم که براي خلق اين پيروزي بزرگ ياران آبي پوش را از دعاي خير خود بي نصيب نگذارند . مناجات هاي بي شمار ، باورهاي عمومي و انرژي هاي مثبت بدون ترديد نتيجه مطلوب را رقم خواهد زد. منتظر ديدار شما در ورزشگاه آزادي هستيم.
ديدار تيمهاي استقلال و اف سي سئول از ساعت 19 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از ته دل میخواستم فردا استادیوم باشم یه حسی نسبت به این بازی دارم کلا یه جورایی ام
4 – پرتاب نارنجک ممکن است منجر به محروميت استقلال از بازي خانگي در مسابقه فينال شود و يا اينکه اين تيم را از بازيهاي خانگي براي فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا محروم کند. خواهشمنديم در اين مسابقه حساس ، هيجان خود را فقط با تشويق نشان بدهيد و بيش از گذشته به اعتبار و آبروي بين المللي استقلال اهميت بدهيد.
فقط دوستانی که میرن استادیوم مواظب این قضیه باشن چه بریم فینال چه نریم ,خیلی مهمه چون جدی جدی afc تهدید کرده
نا امید نیستم به امید یک چهارشنبه شب رویایی و درخشش کاپیتان
![]()
قاليباف به اردوي استقلال رفت
شهردار تهران در آستانه ديدار استقلال و اف سي سئول کره در اردوي آبي پوشان حضور يافت. به گزارش اوج
محمد باقر قاليباف با حضور در هتل آکادمي فوتبال با مديران، مربيان و بازيکنان استقلال ديدار کرد.
هدف شهردار تهران از حضور در اردوي استقلال،گفت و گو با آبي پوشان در آستانه بازي حساس با اف سي سئول است.
استقلال چهارشنبه شب در بازي دور برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا با تيم اف سي سئول ديدار مي کند.
يک دستگاه آپارتمان پاداش صعود آبيپوشان
شهردار تهران در صورت صعود آبيپوشان به فينال ليگ قهرمانان آسيا يک دستگاه آپارتمان به بازيکنان استقلال پاداش خواهد داد.
شهردار تهران پس از حضور در تمرين استقلال و صحبت با اعضاي اين باشگاه، سر ميز شام پس از مشورت با حبيب کاشاني و فتحاللهزاده براي روحيه دادن به بازيکنان استقلال قول داد در صورتي که آبيپوشان بتوانند با حذف افسيسئول کره به فينال ليگ قهرمانان آسيا صعود کنند، يک دستگاه آپارتمان به هر يک از آنان پاداش خواهد داد.
پ . ن : چه عجب یه بار به این تیم توجه کردند![]()
پروین: با حمایت مردم، استقلال به فینال میرود/ چهارشنبه روز رقابت رنگها نیست
به نظر شما این استقلال توانایی قهرمانی دارد؟
چرا ندارد؟! استقلال بهترین ملیپوشان ما را دارد و از یک نیمکت قوی برخوردار است. دیگر همه تواناییهای قلعهنویی را دیدهاند و اگر مردم بیایند و حمایت کنند و بدشانسی نیاوریم، میتوانیم دو گل بازی رفت را جبران کنیم و گل صعود را بزنیم.
*شما به صعود استقلال خوشبین هستید؟
خیلی زیاد، خیلی.
*چه خبر از پرسپولیس؟
دایی تیم خوبی ساخته و در لیگ خوب پیش میروند ولی همانطور که گفتم، من الان ترجیح میدهم از استقلال که موقعیت ملی دارد صحبت کنم. لیگ و رقابتهای داخلی در اولویت بعدی هستند.
*غیبت آندو و نکونام به استقلال لطمه نمیزند؟
در این که این دو ملیپوش باتجربه از بهترینهای ایران هستند، شکی نیست. تجربه آنها خیلی میتوانست در این بازی به استقلال کمک کند ولی فوتبال امروز قائم به فرد نیست. استقلال مهرههای خوب دیگری هم دارد و برای بردن کره باید کل تیم هماهنگ باشند و با هم کار کنند.
*حرف دیگری دارید؟
نه ممنون. فقط بار دیگر از هواداران استقلال و پرسپولیس و کل فوتبالدوستان میخواهم روز چهارشنبه آزادی را پر کنند و 90 دقیقه پشت استقلال باشند. با کمک مردم و حمایت صدهزار نفری استقلال به فینال میرسد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برگشت هم فرا رسیدیه بازی واقعا حساس
مث همیشه یه بازی سخت دیگه در انتظار داریم ولی این یکی خیلی با قبلی فرق میکنه و شرایط واقعا خاصی داره!
از یه طرف اینکه تو بازی رفت 2 گل خوردیم و نتونستیم گلی به ثمر برسونیم و اگه اف سی سئول تو بازی فردا کل بزنه در 90 دقیقه خیلی کارمون سخت میشه!
از طرف دیگه هم نکونام+تیموریان محروم هستن و نمیتونن تیم رو همراهی کنن ولی یه خوبیم داره که با نبود نکونام یکم بازی سرعتی میشه
با نبود نکونام و تیموریان فک کنم ساموئل هافبک دفاعی بازی میکنه و نوری هم نقش تیموریان رو ایفا میکنه
با همه این مسائل بازم ما استقلال هستیم(مث قبعه نویی)و تجربه زیادی تو آسیا داریم و الکی الکی نمیذاریم حریف صعود کنه
قطعا با جو سنگینی که تماشاگران تشکیل خواهند داد کار اف سی سئول سخت میشه و انشاالله بازی رو وا بدن و ما بتونیم نهایت استفاده رو بکنیم.
در مورد ترکیب هم خیلی دوست دارم2-3-1-4 بازی کنیم واقعا ترکیبی هجومی هست و میتونیم 2 گل یا حتی بیشترم بزنیم البته از ضد حملات سئول هم نباید غافل بشیم!
صادقی ... عمران*زاده ... منتظری
بیگ*زاده ... ساموئل ... حیدری
جمشیدیان
مجیدی ... قاضی ... برهانی
ما استقلال هستیم و صعود میکنیم
امیدوارم به لیدرها هم گفته باشن که چطوری باید تشویق کنن و به زور هم که شده ملت رو به تشویق وادارن . حتی اگه استقلال حذف هم بشه باز هم تماشاگرها با این کارشون حق طرفداری رو به جا بیارن و شاید تبدیل به رکوردی هم شد اگه خدا خواست .
صعود هم نکنیم هیچ حرفی نیست بخدا ولی من خیلی امیدوارانه به این بازی نگاه میکنم فقط از ترکیب قلعه نویی میترسم که نکنه دوباره از اون تصمیمهای عجیب بگیره
ما تا اینجا هم که اومدیم خیلیه نه اینکه تیم ما ضعیفه نه،از لحاظ کلاس بازی از هیچکدوم از تیمهای حاضر کم نداریم ولی منابع مالی اونا و بدنبالش آرامش فکری و روانی که دارن اصلا قابل مقایسه نیست یادتون باشه در این سالها فقط دو تیم سپاهان و ذوب آهن تونستن تا این مراحل بیان که اونم به لطف پول عطیم کارخانه های پشتیبانشون بوده دیدیم که بعد اینکه جیره ذوب آهن قطع شد به چه فلاکتی خورده
ولی ما پول هیچکدوم رو نداشتیم و نداریم
حاشیه هامون سر به فلک میزنه
علاوه بر خارج باید با عوامل داخلی هم سر کنیم
سنگ اندازی ها زیاد بوده
به هر حال میخوام اینو بگم و خودمم تا بتونم عمل کنمبعد بازی اگه باختیم اگه بردیم و صعود نکردیم اینجا دوباره عاشورا نشه دنبال مقصر نگردیم حداقل این بازی رو میگم شرایط ما با تمام تیمها فرق میکنه ما الانم قهرمانیم تا اینجا برای هر بازی که قرار بوده انجام بدیم انگار با دو تیم بازی کردیم و بردیم پس به امید قهرمانی و صعود از این مرحله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)