metro یکی از چرت ترین روزنامه های انگلیسه، خبرهاشم همه زرد و بیخوده. اصلا گوتزه به چه درد چلسی میخوره با وجود آزارد، اسکار، ویلیان، شورله و ممد صلاح؟!!!!!
metro یکی از چرت ترین روزنامه های انگلیسه، خبرهاشم همه زرد و بیخوده. اصلا گوتزه به چه درد چلسی میخوره با وجود آزارد، اسکار، ویلیان، شورله و ممد صلاح؟!!!!!
یکی از بهترین بازی ساز های جهان رو داشت چلسی که خیلی از گوتزه هم بهتره یعنی خوان ماتا. مورینیو دنبال موقعیت سازی برای مهاجمانش نیست که، دنبال بازیکن های قلدره که بتونه اتوبوس قوی تری رو جلوی دروازه بچینه.
نگاهی به عملکرد مورینیو در فصل 2013-2014
تابستان در حالی برای هواداران چلسی شروع شد که هواداران شاهد بازگشت مرد محبوب استمفوردبریج، این بار در هیبت آقای شاد به چلسی بودند. مورینیو تیمی ناقص را تحویل گرفت و برای تکمیل این تیم تلاش کرد. شاید از چشم برخی تلاش های مورینیو بی ثمر بوده اما در واقع وی به طور کامل در کار خورد موفق عمل کرد.
چلسی از سال 2010 تا کنون از نبود یک هافبک میانی توانمند و میانه دار رنج می برد و سال 2012 پس از خروج دروگبا از چلسی این بار شاهد نقطه ضعف دیگری در چلسی در پست مهاجم نوک بودیم. در تابستان تلاش های مسئولین برای خرید یک مهاجم شش دانگ و یک هافبک میانه دار توانمند ثمری نداشت و تنها به خرید سامی اتوئو پا به سن گذاشته و مارکو فن خینکل جوان بسنده کرد، گرچه با خرید ویلیان و شورله توان هجومی بالایی به چلسی بخشید.
چلسی مورینیو، تیمی سرشار از بازیکنان جوان که نیاز به هماهنگ ساختن دارند، از همان ابتدا فراتر از انتظارات کارشناسان ورزشی نتیجه گرفت و این امر تا حدودی به ضرر چلسی بود. مورینیو از ابتدا فصل اعلام کرد که چلسی هنوز کامل نشده و انتظار جام نداشته باشید اما به دلیل نتایج درخشان این انتظارات بالا رفت.
آخر مگر می شود بودن داشتن یک هافبک میانه دار توانمند که نقش اساسی در کنترل بازی دارد در لیگی فرسایشی چون انگلیس فقط بر مبنای دفاع و ضد حمله قهرمان شد؟ مگر می شود بار گلزنی تنها بر روی دوش هافبک های تیم باشد و تیم در یک رقابت بلند مدت چون لیگ قهرمان شد؟ مگر می توان بدون داشتن مهاجکی شش دانگ با ضد حمله در بازی های حذفی روند پیروزی را یکنواخت نگاه داشت؟
منطقی نگاه کنیم با ابزاری که مورینیو در دست داشت بدون شک نتایجی فراتر از حد انتظار گرفت. شاید برخی خرده بگیرند که چلسی مهره های فراوانی داشت، بله درست است مهره های فراوان در خط دفاعی و در پست هافبک تهاجمی و وینگ، اما چه سود وقتی دو حفره بزرگ در خط میانی و قلب خط حمله تیم وجود داشت؟
چلسی چه در لیگ و چه در لیگ قهرمانان فراتر از حد انتظار بود. بردن تمام تیم های بزرگ انگلیس و حضور در جمع 4 تیم پایانی، برای تیمی که سال گذشته در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا حذف شد و در لیگ برای کسب سهمیه اروپا می جنگید. منصف باشید، فراتر از عالی است.
چلسی در خانه برابر اتلتیکو حذف شد، بیایید بهانه نیاوریم نه داوری در کار بود و نه بدشانسی، حتی به لحاظ قدرت تیمی چلسی قوی تر از مادریدی ها بود، اما مشکل کار کجا بود؟ چرا چلسی که در خانه حریف تیم های بزرگ را به زانو در آورده بود در خانه خود برابر تیمی در حد و اندازه های اتلتیکومادرید شکست خورد؟
بزرگترین عامل باخت چلسی بدون شک گل دقایق پایانی نیمه اول مادریدی ها بود روی اشتباه تعجب برانگیز اشلی کول بود که بازی را 1-1 کرد. این گل تمامی معادلات را بر هم زد. سخت است مقابل تیمی با توان فیزیکی بالا و فلسفه بسیار خشن اتلتیکو که خطا کردن عضوی از دی ان ای آنهاست به بازی بازگشت. آن هم با وجود دو حفره بزرگ در خط میانی و خط حمله تیم.
تیم چلسی اکنون یک اسکلت کامل است که تنها به مقداری دیوار برای کامل شدن نیاز دارد. چلسی اکنون توان دفاعی بالا و توان موقعیت سازی ترسناکی دارد و تنها به یک مهاجم نیاز دارد که بتواند این موقعیت ها را به گل تبدیل کند. سال آینده ماتیچ در اروپا هم می تواند بازی کند و بدون شک نیاز اصلی چلسی تنها یک مهاجم است.
منبع: سایت طرفداری
کی گفته چلسی دارای توان دفاعی بالا برای فصل بعد هستش؟ جان تری سال دیگه 34 ساله میشه و معلوم نیست بتونه تو سطح بالا همچنان ادامه بده، ذخیره درست حسابی هم که برای دفاع وسط نیست پس اتفاقا باید یک دفاع وسط مطمئن هم بگیرن.
در مورد مهاجم نوک هم کسی مورینیو رو مجبور نکرده بود بره اتوئو فسیل رو بگیره، خودش رفت دنبالش و لوکاکو رو به خاطرش رد کرد، در مورد هافبک هم چه تحلیل بیخودی داشته این سایته، مگه اتلتیکو که رفته فینال، هافبک هاش تونی کروس و ماتیچ و مودریچ بودن؟!!! نخیر، اتلتیکو هم با امثال گابی و تیاگو و ماریو سوارز تو هافبک وسط به این جا رسیده، اگه قرار باشه تو همه پست ها سوپر استار داشته باشه یک تیم که دیگه نیازی به مورینیو نیست، محمود یاوری هم میتونه باهاش نتیجه بگیره.
Last edited by Sepehr SS; 03-05-2014 at 21:56.
دیگه با نتیجه دیشب بازی من سیتی و اورتون میشه گفت سیتی بعیده قهرمان نشه
حیف شد دلم برای لیورپول می سوزه و باز قهرمانی اون بهتر از من سیتی بود![]()
حالا جالبه من سیتی با این همه بازیکن بیشتر فقط و فقط 2 امتیاز با ما اختلاف داشت توجه کنید فقط 2 امتیاز!
یعنی فقط خط حمله اونو نگاه کنیم همین یووتیچ که کلا نیمکت نشینه از کل مهاجمای ما بهتره دیگه آگوئرو و ژکو و نگردو که دیگه اصلا هیچی!
توی پستای دیگه هم حداقل دو تا بازیکن تاپ داره که یکی مصدوم بشه دیگری راحت جایگزین میشه
کلا همین خط حمله اون برای این این 2 امتیاز فکر می کنم کافی باشه!
با این اوصاف مطمئنا مورینیو اگه این فصل تیم رو تقویت کنه فصل بعد قهرمانیم...
حرف نداشت
فردوسی پور کلا استاد این جور چیزاست
دلم برای فردوسی پور هم می سوزه واقعا نامردیه اینجوری جام رو از دست بدی
جالبه کریستال پالاس دفاعش از لیورپول قوی تر بوده و از اون کمتر گل خورده!
برای قهرمانی به جز خط حمله خوب دفاع هم باید خوب باشه که این فصل چلسی فقط از لحاظ دفاعی خیلی خوب بود و به عنوان بهترین انتخاب میشه ولی خط حمله واقعا در حد ضعیف و نسبت به دو تا تیم بالای خودش اختلاف داره
Last edited by vahidgame; 04-05-2014 at 09:04.
خوزه مورینیو از تاکتیک های 2 ماه اخیر خود که روی این تیم چلسی پیاده کرده است، دفاع کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها در چند ماه از فصل فوتبالی فوق العاده از خود به نمایش می گذاشتند، ولی به دلیل گل نکردن موقعیت های فراوان، نتوانستند نتایج لازم را بگیرند.
"در شرایطی آگاهانه احساس می کردم، می دانستم در آن لحظات مشخص در فصل چکار می کنم، تصمیم گرفتم که پیشرفت و تحول سبک بازی را متوقف کنم و به مسیری پا گذاشتم که با این بازیکنان بتوانیم نتیجه بگیریم."
"احساس کردم اگر سبک بازی را عوض نکنیم، نمی توانیم تا اینجا در لیگ قهرمانان بالا بیاییم. تیم بیشتر استراتیژیک شد چون نتیجه می خواستیم."
"لحظاتی بود که حس کردم این لیگ قهرمانان خیلی خطرناک شده و این ریسک وجود داشت که هریک از تیم های بزرگ از جمع 4 تیم برتر خارج شوند. واقعیت این است که این لیگ برتر خیلی ریسکی است و فصل بعد هم مشابه خواهد بود."
"منچستر یونایتد از جمع 4 تیم خارج شد، به نظرم آرسنال بین تاپ 4 قرار خواهد گرفت، ولی به دردسر افتاده بودند، اورتون یک تهدید است، تاتنهام تهدید است."
مورینیو در مورد ادن هازارد گفت: "فصل خوبی داشته، پیشرفت کرده. به یک سطح متفاوت رسیده و درکش از بازی بالا رفته."
"برای مثال عمکردش مقابل منچستر سیتی خیلی کامل بود. او مرد جوانسیت و پیشرفتش خوب بوده. هنوز اشتباه می کند؟ قطعا می کند. اولین باری بود که در نیمه نهایی چمپیونز لیگ بازی می کرد، این زندگی فوتبالی است که تازه برایش آغاز شده."
"وقتی در مورد بازیکن برتر سال صحبت می شود، همیشه مردم به سمت مهاجمان و بازیکنان خلاق می روند. من به آزپیلیکوئتا، کیهیل، تری و ایوانویچ نگاه می کنم، آن ها فصلی شگفت انگیز داشته اند."
"مهاجمان من خوبند و برای تیم خوب کار کرده اند. اگر فصل بعد اینجا باشند، خوشحال خواهم بود و احترام کامل مرا دارند."
"با وجود فوتبال خلاقانه ای که بازی می کردیم، مشخصات یک تیم کشنده را نداشتیم، حتی وینگر ها و شماره 10 تیم گلزن نبودند. بازی های زیادی داشتیم که فوق العاده بودیم، برای مثال مقابل اورتون، نیمه اول باید 5-0 میشد ولی 1-0 شد، به نفع اورتون!"
"بازی خلاقانه و زیبا وقتی به درد می خوردن که 7 شانس داشته باشید و 5 گل بزنید، در این صورت اگر 2 یا 3 گل بزنیم هنوز هم برنده اید. به تعداد گل های مهاجمان لیورپول نگاه کنید، آن ها مقابل چلسی گل نزدند، ببینید دیگو کوستا در این فصل چند گل زده، ولی در دو بازی مقابل چلسی فقط یک پنالتی گل کرد."
مگه قراره هر تيمي هر سال جام نگيره مربيش اخراج بشه؟تيم تا اخرين هفته تو كورس ليگ برتر بوده و جز چهار تيم هم رفته در حاليكه خيلي از غولها حذف شدن..تيمي مثل مادريد با اين همه ادعا بعد ١٢ سال رفته فينال...امسال عملكرد مورينيو عالي بود!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دقیقآ
بعضیا جوری صحبت میکنن انگار مورینیو فاتح سه گانه تحویل گرفته و امسال دستش از جام کوتاه مونده
عزیز من برو جدول لیگ در سه فصل گذشته رو ببین که چند امتیاز گرفتیم و کجای جدول بودیم
این تیم پارسال از مرحله گروهی سی ال هم نیومد بالا و تو لیگ هم از نوامبر از کورس قهرمانی خارج شد
منم با نظرات دوستان موافقم ... با توجه به داشته های مورینیو از نظر مهره این نتایج خیلی خوب بود ... هر چند اگه خوش شانس هم بودیم میتونستیم حداقل یه جام بگیریم .... مطمئنا مورینیو با توجه به شناختی که از تیم به دست آورده میدونه چی میخواد ... مهره های لازم رو از بازار میگیره ... مورینیو چندین بار هم توی مصاحبه هاش گفته بود این فصل انتظار جام نداشته باشید ... گفت من میخوام تیمی بسازم که که سال های آینده بهترین تیم جهان میشه ...من خیلی به این مرد اعتقاد دارم ... متاسفانه بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنن هیچ وقت شرایط و موقعیت ها رو درک نمیکنن ... همش در حال مقایسه هستن ... هیچی هم در نظر نمیگیرن ...
اصلا حق با شماست، من دیگه نظری نمیدم اینجا تا عشاق مورینیو ناراحت نشن.
Last edited by Sepehr SS; 04-05-2014 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)