مارتینو :" 7 پیروزی در 7 مسابقه، بی معنی خواهند بود اگر لالیگا را بدست نیاوریم"
سرمربی بارسا توجه کمتری به بهترین شروع فصل باشگاه خواهد داشت، و بیشتر نگران جایگاه تیم در ماه می میباشد

سفر به آلمریا در روز شنبه، این شانس را به بارسا خواهد داد تا از 7 مسابقه ی ابتدایی خود در لیگ، 7 پیروزی بدست آورد، که میتواند به بهترین شروع تاریخ باشگاه در ابتدای لیگ تبدیل شود. اما در کنفرانس خبری قبل از بازی، جراردو مارتینز گفت "پیروزی در 7 مسابقه، معنی زیادی نخواهد داشت اگر ما در پایان لیگ را بدست نیاوریم. من بیشتر نگران جایگاه تیم در ماه می آینده هستم".
او همچنین راجع به خطر تیم آلمریا و انگیزه ی آن ها برای بدست آوردن اولین پیروزی فصلشان گفت. "آن ها اخیرا امتیازهای زیادی را از دست داده اند، اما بازیکنان خوبی دارند، مانند 4 مهاجمشان". "همه ی تیم ها به نوبه ی خود خطرناک میباشند و ما باید مراقب باشیم، اما قطعا شانس بیشتری در پیروزی داریم اگر به روش خود بازی کنیم."
پنهان کردن ورق هایش
مانند همیشه، ترجیح داد درباره ی نقشه هایش در این بازی صحبتی نکند. اما وقتی راجع به نیمار از وی پرسیدند، او گفت " بین بازی های ملی و باشگاهی، بغیر از والدس، او بیشترین دقایق را بازی کرده است. 8 بازی در 28 روز. همانطور که فکر میکنم، باید از او مراقبت کنیم، زیرا نمیخواهم هیچ کس در بازی هایی که به آن ها نیاز داریم، خسته باشد ... ما در مورد بازی در برابر آلمریا، بسیار محتاط هستیم و در مورد بازی در برابر سلتیک نیز فکر میکنیم. تا سه شنبه زمان زیادی نخواهیم داشت."
در مورد مارک بارترا، بازیکنی که با مصدومیت ماسکرانو اکنون بیشتر بازی خواهد کرد، "او شخصیت بسیار بزرگی دارد، با انگیزه و تشنه ی موفقیت در بارسا. با گذشت زمان او بهتر میشود و از او چیزهای بهتری در سال های آینده خواهیم دید."
فشار نیاوردن روی پویول
این آرژانتینی همچنین در تمرینات پنجشنبه نگاهی به پویول داشت. "او حدود 50 دقیقه در برابر تیم رزروها بازی کرد و با توجه به دوری چند ماهه اش خوب کار کرد ... نمیخواهم عجله کنم، امیدوارم بعد از استراحت بعدی (12 و 13 اکتبر) او آماده ی بازی کردن باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]