دادا صبانت داری؟
چرا پینگت انقدر پایینه8؟
چقدر هزینه میکنی ماهانه؟
دادا صبانت داری؟
چرا پینگت انقدر پایینه8؟
چقدر هزینه میکنی ماهانه؟
با سلام
دوستان من طبق عکسی که گذاشتم Attenuation عالی دارم زیر 30 ولی snr زیر 7 هست قاعدتا snr که زیر 7 باشه Attenuation باید بره رو 60 به بالا. میشه توضیح بدین با این snr خراب جرا Attenuation خیلی خوبه؟
الان با توجه به Attenuation خوب و snr بد نظرتون درباره خط من چیه ؟
با تشکر![]()
ببین دوست عزیز همیشه که نباید نویز بالا باشه و کیفیت پایین بیاد.اون خط هایی که فاصله شون زیاده تا مرکز مخابراتی و مسائل دیگه نویزشون بالاست.کیفیت خط هم پایینه شما باید از دم در تست کنی و ببینی که مشل داخلی هست یا نه در ضمن پهنای باندت رو چند بسته شده اینجا که چیزی نیست////
دوستان این وضیعت چطوره؟ مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DSL دستی تنظیم کردم. وقتی گزینه های دیگه رو تیک میزنم SNR میاد روی 11 تا 14.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فایل از 400 کیلوبایت شروع میشه و میاد روی 220 نوسان خیلی داره
واسه چی هست این نوسان؟
هم کیفیت خطت خوبه هم نویزی نداری.این موردی هم که گفتی میتونه از اسپلیتر باشه از یه اسپلیتر دیگه استفاده کن.
در ضمن اون تیک T1.413 رو بردار اگه خوب نشد یه تیک دیگه بیار روی ADSL2
کیفیت خطت مشکلی نداره
می شه بگین این attainable rate دقیقا یعنی چی راستی من snr margin رو 20 بود یهو افت کرد دلیلش چیه ؟
Mode: G.DMT Type: Interleave Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.6 24.0 Attenuation (dB): 31.0 17.5 Output Power (dBm): 19.8 12.1 Attainable Rate (Kbps): 8992 1264 Rate (Kbps): 8160 512 K (number of bytes in DMT frame): 256 17 R (number of check bytes in RS code word): 6 12 S (RS code word size in DMT frame): 0.5 4 D (interleaver depth): 64 4 Delay (msec): 8 4 Super Frames: 120033 120031 Super Frame Errors: 1939 0 RS Words: 16324622 2040527 RS Correctable Errors: 2710721 0 RS Uncorrectable Errors: 2141 N/A HEC Errors: 701 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 39271731 0 Data Cells: 132694 0 Bit Errors: 0 0 Total ES: 951 0 Total SES: 0 0 Total UAS: 11 0
اینم یه تست![]()
یعنی بیشترین پهنای باندی که خطتون میتونه تحمل کنه.از دم در تست کن نتیجه رو بزار تا ببینیم که مشکل داخلی هست یا خارج از خونت.پهنای باند رو بالا بردی اینطوری شده؟اسپلتر رو عوض کن
والا اسپلیتر رو می زارم رو نویزم تاثیری اصلا نداره ولی پهنای باندم رو بالا بردم البته بعد 3 ماه قبلا snr 33 بود که شده 7 الانم اسپلیتر نزاشتم راستی چه جویری می شه از دم در تست کرد اونجا که سیما سوکت ندارن !!
راستی من رو این شماره adsl دو تا خط کشیدن که یکیش مودم بهش وصل کردم اون یکی تلفن بهش وصله وقتی تلفن رو می کشم نویزم از 6 میره رو 8.5 به نظرتون اگه یه سیمه دیگه فقط واسه اینترنت مستقیم بکشم تو اتاقم snr margin می ره رو چند احتما داره بره رو 20 یا بیخیال این سرعت شم ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)