ببخشید بهترین گارانتی واسه این گوشی چیه؟
میگن گارانتی یه جا فقط مطمئنه بقیهشون به درد نیم خوره.
ببخشید بهترین گارانتی واسه این گوشی چیه؟
میگن گارانتی یه جا فقط مطمئنه بقیهشون به درد نیم خوره.
با سلام
من یه w810 دارم کهتو رم گوشی خیلی بازی برام ریختن اما نمیدونم چطوری این بازی هارو تو قسمت بازی گوشی بیارم لطفا راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه فرمت tsk چیه؟
ممنون
اگر بحث بر سر ظاهر هست همه میدونن که سونی اریکسون توی طراحی گوشی بی نظیره . فقط یه گوشی رو نگاه نکنید . 99.99% گوشی های سونی اریکسون طراحی زیبا و خیره کننده ای دارند . از نظر نرم افزاری هم که بازم سونی اریکسون انعطاف پذیر تر از هر گوشی دیگه ایه. فقط رقیب سونی اریکسون میتونه نوکیا باشه که اگه یه نگاه به آمار فروش بندازی میبینی که نوکیا حرفی برای گفتن نداره .
با همه این حرفها که از بدی این گوشی می زنید بازم دبلیو 810 شد گوشی سال( تو سری خودش)
کی گفته wave نمیخونه؟من امتهان کردم . ویو های استاندارد رو خیلی خوب میخونه .
دقیقا ... فکر کنم wav ها رو تا حجم خاصی ساپورت میکنه ...کی گفته wave نمیخونه؟ من امتهان کردم . ویو های استاندارد رو خیلی خوب میخونه
حالا من واسه خرید این گوشی به چه نکاتی توجه کنم.موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم.اصلا مشکلات این گوشی چیه ؟
گارانتی سیتادل تلکام معتبرترین گارنتی سونای اریکسونه. البته الان دیگه لزومی نداره اینهمه پول به گارانتی بدی چون اونا هم کار خاصی انجام نمیدن. فقط گوشی های سیتادل از لحاظ رجیستر، قانونی هستن
رجیستر شده باشه ... کابل آمپی فایر همراش باشه ...زیر باطریش نوشته شده باشه ساخت مالزی ...هر چند کیفیت چینی و مالزیش یکیه ... !حالا من واسه خرید این گوشی به چه نکاتی توجه کنم.موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم.اصلا مشکلات این گوشی چیه ؟
آیا کسی میدونه چطور از automatic ansewring یا پاسخگویی در حالت اتوماتیک برای گوشی w810i یا k750 استفاده نمود.متاسفانه بنظر میرسه این یکی از ضعفهای این نوع گوشی ها باشه که گزینه اش در منو وجود داره ولی کار نمیکنه.!
در مورد سری اول یا دوم بودن چی؟ نمیخواد چک کنیم از طریق تم اوربیت؟ اصلا فرقشون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)