تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 427 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشید بهترین گارانتی واسه این گوشی چیه؟

میگن گارانتی یه جا فقط مطمئنه بقیهشون به درد نیم خوره.

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

با سلام
    من یه w810 دارم کهتو رم گوشی خیلی بازی برام ریختن اما نمیدونم چطوری این بازی هارو تو قسمت بازی گوشی بیارم لطفا راهنمایی کنید.
    یه سوال دیگه فرمت tsk چیه؟
    ممنون

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر بحث بر سر ظاهر هست همه میدونن که سونی اریکسون توی طراحی گوشی بی نظیره . فقط یه گوشی رو نگاه نکنید . 99.99% گوشی های سونی اریکسون طراحی زیبا و خیره کننده ای دارند . از نظر نرم افزاری هم که بازم سونی اریکسون انعطاف پذیر تر از هر گوشی دیگه ایه. فقط رقیب سونی اریکسون میتونه نوکیا باشه که اگه یه نگاه به آمار فروش بندازی میبینی که نوکیا حرفی برای گفتن نداره .
    با همه این حرفها که از بدی این گوشی می زنید بازم دبلیو 810 شد گوشی سال( تو سری خودش)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز،اون ایرادایی که گفتی اکثرا سلیقهای هستند،مثل رنگ نارنجیه دکمه فلان،خب خریدار وقت خرید چشم داره و میتونه ببینه،در مورد تبلیغ هم موافقم،اصلا درست نیست روی یه گوشی تعصب بیجا داشت.من خودم وقتی این گوشی رو گرفتم که قبلش کلی تحقیق کرده بودم،اون چیزایی که خیلیها ایراد میدونن،از نظر من اهمیتی نداشت.مثل حجم کم اینباکس(اگه یه مسج هم تو اینباکسم باشه پاکش میکنم!!)اجرا نکردن wave (آخه wave هم شد فرمت،حجم زیاد با کیفیت پایین!!)اما خداییش ایراد از رنگ نارنجی هیچ جوری تو کتم نمیره،چون خودم تو کار چاپ و گرافیک هستم اینو میگم،بهترین رنگی که میشه با مشکی مچ کرد،زرد یا نارنجیه،از هر طراحی که خاستی سوال کن.واما نظرتون رو جلب میکنم به گوشیه 5500 نوکیا که به گفته خودشون در رقابت با سریه w se تولید شده.چند روز پیش واسه یکی از دوستام ست اپ کردم.حالا میفهمم وقتی میگن w810 سریعه یعنی چی.وقتی میگن یکی از بهترین اکولایزر ها رو داره یعنی چی.عکسش در مقایسه با w810 عینه اینه که با یه دوربین vga گرفته شده و ......
    با این حال بازم میگم،گوشی یه چیز کاملا سلیقه ایه.تعصب بیجا نداشته باشیم.
    کی گفته wave نمیخونه؟ من امتهان کردم . ویو های استاندارد رو خیلی خوب میخونه .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

کی گفته wave نمیخونه؟ من امتهان کردم . ویو های استاندارد رو خیلی خوب میخونه
    دقیقا ... فکر کنم wav ها رو تا حجم خاصی ساپورت میکنه ...

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

حالا من واسه خرید این گوشی به چه نکاتی توجه کنم.موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم.اصلا مشکلات این گوشی چیه ؟

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببخشید بهترین گارانتی واسه این گوشی چیه؟

میگن گارانتی یه جا فقط مطمئنه بقیهشون به درد نیم خوره.

گارانتی سیتادل تلکام معتبرترین گارنتی سونای اریکسونه. البته الان دیگه لزومی نداره اینهمه پول به گارانتی بدی چون اونا هم کار خاصی انجام نمیدن. فقط گوشی های سیتادل از لحاظ رجیستر، قانونی هستن

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

حالا من واسه خرید این گوشی به چه نکاتی توجه کنم.موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم.اصلا مشکلات این گوشی چیه ؟
    رجیستر شده باشه ... کابل آمپی فایر همراش باشه ...زیر باطریش نوشته شده باشه ساخت مالزی ...هر چند کیفیت چینی و مالزیش یکیه ... !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آیا کسی میدونه چطور از automatic ansewring یا پاسخگویی در حالت اتوماتیک برای گوشی w810i یا k750 استفاده نمود.متاسفانه بنظر میرسه این یکی از ضعفهای این نوع گوشی ها باشه که گزینه اش در منو وجود داره ولی کار نمیکنه.!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رجیستر شده باشه ... کابل آمپی فایر همراش باشه ...زیر باطریش نوشته شده باشه ساخت مالزی ...هر چند کیفیت چینی و مالزیش یکیه ... !
    در مورد سری اول یا دوم بودن چی؟ نمیخواد چک کنیم از طریق تم اوربیت؟ اصلا فرقشون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •