دوستان پروویژن دار و غیره
الان کانال های 1 تا 8 رو شما دریافت می کنید ؟من که از ساعت 1 به بعد 8 تا کانال اول رو ندارم
دوستان پروویژن دار و غیره
الان کانال های 1 تا 8 رو شما دریافت می کنید ؟من که از ساعت 1 به بعد 8 تا کانال اول رو ندارم
number:3000080
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
قیمت دستگاهها
دستگاه ایکس ویزن 79000 تومان
دستگاه جم 90000 تومان
دستگاه سیماران 73000 تومان
دستگاه اکولنیک 85000 تومان
دستگاه iclass 9090 t تومان85000
دستگاه مارشال 80000 تومان
دستگاه provision t-7 تومان110000
دستگاه سینام مدل frk 8829تومان 90000
دستگاه DV5101 تومان 75000
دستگاه دنای مدل stb_236 تومان 110000
دستگاه دنای مدل stb_256 تومان 105000
دستگاه Keen High Mediatech تومان 145000
دستگاه CONCORD تومان75000
دوست عزیز مبارک باشه.
حظ کردم از انتخابتون! بهترین LCD موجود در اروپا رو انتخاب کردین.
خوش به حالتون.
راستی اگر روی کانال 43 سیگنال ندارید حتماً آنتنتون رو از بوستر آنالوگ جدا و سپس خوب تنظیمش کنین چون کانالهای زیر در فرکانس 650 کانال 43 هستند:
شبکه استانی (هر روز یک مرکز)
شبکه مستند (پخش آزمایشی)
شبکه خبری انگلیسی Press TV
شبکه خبری عربی Al-Aalam
شبکه فرهنگی-مذهبی عربی Al-Kawthar
ضمنا چون مدل سفارشی اروپاست احتمالاً منوی فارسی و تله تکست فارسی روی کانال 2 و 3 نداره درسته؟
راستی آخرین قیمتی که بشه با تخفیف ازش خرید چند میلیون هست؟
اگر وقت کردین بی زحمت چند تا عکس خوب از کانالهای دیجیتال و مقدار سیگنال و منوهاش و فیش های پشت تلویزیونتون بندازین.
وای خدا، دل من آب شد از هیجان!
ممنون.
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
دوست عزیزم عکس و مشخصات دستگاه های سیماران، مارشال، DV5101، Keen Mediatech رو بی زحمت قرار بدین. تا به حال نشنیده بودم. جسارتاً آمارشون رو از کجا گیر آوردین؟!
ok in
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ok full in
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[code]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب تصاویری دیجیتالی هم که صدا سیما میفرسته SD هست پس دریافت کننده HD چه فایدهای داره؟
بعد مدیاپلیر Provision فرمتهای HD هم پشتیبانی میکنه؟
فقط براي کسايي که آينده نگر هستند!
720p رو بدون مشکل پخش ميکنه... 1080 را بعضي رو خوب و بعضي را با تيک و سرعت غيرعادي پخش ميکنه.بعد مدیاپلیر Provision فرمتهای HD هم پشتیبانی میکنه؟
اين مشكل فكر كنم مربوط به آپديت جديد باشه!
يه خاموش روشن (احتمالا درست ميشه)يا يه جستجوي دستي ديگه بزن درست ميشه!
سلام
بعضی مواقع که از فرستنده تغییراتی روی سیگنال اعمال مبسه این مشکل پیش میاد.
کافیه یکبار جستجو کنید
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
به زودی تمام سرویس ها HD میشه
سلام
دفترچه راهنمای کاملا فارسی دستگاه پروویژن در سایت قرار گرفت.
از دوستان که تمایل به استفاده دارند لطفا به سایت ما به آدرس ایران تکنیکال دات کام مراجعه فرمایند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)