تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 146 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    اقا بابک لطفا جواب بدید
    پستهای قبلی رو مطالعه کردم.اما قیمتها خیلی زیاد شدن من یه 70 شکستی sky
    دارم میخوام یک تلسکوپ قویتر تهیه کنم. بین دو انتخاب مردد موندم .اول لوله تلسکوپ ( یک ملیون تومن )bk 1201 sky watcher با پایه az3 که خودم دارم با تلسکوپ شکستی(یک ملیون و پانصد تومن) astro master 90 eq
    دوم برای عکاسی بین ماکستف کاسگرین (یک ملیون و پانصد) 127با پایه eq3 ,
    و بازتابی bkp15075 sky watcher با پایه eq3 یک ملیون و سیصد تومن
    و بازتابی power seeker 127 eq به قیمت نهصد هزار تومن کدوم رو انتخاب کنم.از هر گروه یکی ضمنا بودجه من یک ملیون و پانصد است.

در ضمن اگر نظری غیر از اینها دارید ممنون میشم بگید استاد .
    Last edited by stalker_k; 13-03-2013 at 13:50.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    هم برای رصد هم برای عکاسیتون و با لحاظ کردن بودجه تون، نیوتونی 130 یا 150 رو روی مقر ای کیو 3 رو پیشنهاد میدم.
    عکس در خد شاهکار نمیتونید بگیرید با این سیستم. اما عکس ها قابل قبولن. همین چند روز پیش تست عکاسی داشتم با 150750 eq3 از کهکشان گرداب و کلا از نتیجه راضی بودم. ( عکس رو ندارم متاسفانه)
    خوبه که تلسکوپتون فوکوسر دو سرعته باشه اگه بودجه تون میرسه برای عکاسی مناسب تره.
    به فکر دو موترش نباشید . همون تک موتوره های موجود کاملا مناسبن.
    حتما مقرتون پولارسکوپ داشته باشه یا اگر نداشت باید بگیرید براش.

3. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ارزون ترین تلسکوپ آماتوری برای فرد آماتور چیست؟
    آیا سایت حرفه ای در ایران برای خرید تلسکوپهای اینچنینی وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    ارزون ترین تلسکوپ آماتوری برای فرد آماتور چیست؟
    آیا سایت حرفه ای در ایران برای خرید تلسکوپهای اینچنینی وجود داره؟
    سلام
    300 تومن قیمت تلسکوپ منطقی ( که اسباب بازی نباشه) شروع میشه.

شکستی های 7 سانت اسکای واچر که آسمان شب عرضه میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Babak; 14-03-2013 at 13:27. دليل: قیمت ها بالا رفته ماشالا

6. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    300 تومن قیمت تلسکوپ منطقی ( که اسباب بازی نباشه) شروع میشه.

شکستی های 7 سانت اسکای واچر که آسمان شب عرضه میکنه.
    آقا این لینک باز نمیشه!!
    چه خوب میشد بچه های نجوم هر شهر با هم قرار میزاشتیم همدیگرو میدیدیم .
    این گردهمایی ها در شهرها خیلی خوبه اگه برگزار بشه.
    بله گروه های نجومی دیگه هم هستن ولی حسن اینکه بچه های سایت دور هم جمع بشن اینه که اونا همه حرفه این ولی اینجا از آماتور داریم تا حرفه ای ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام آقا بابک

یکی از آشناهای ما یه تلسکوپ روسی tal-2 داره دست دوم که کاملا سالم و تمیزه و چون خودش یه مید هم داره زیاد باهاش کار نکرده میخواستم ازتون بپرسم اگه بخوام این رو بخرم قیمتش الان تو چه رنجیه ؟
    و در کل تلسکوپ خوبیه ؟ به نظرتون با همین قیمت بهتره همینو بخرم یا یه نوشو از برندای دیگه ؟یه سوال دیگه هم داشتم نظرتون در مورد تلسکوپ 150k-چیه و فرقش به غیر از وزن با tal-2 چیه ؟اگه قیمتشم بفرمایید ممونون میشم. tal
    شرمنده خیلی طولانی شد.
    بقیه دوستان هم اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آقا این لینک باز نمیشه!!
    چه خوب میشد بچه های نجوم هر شهر با هم قرار میزاشتیم همدیگرو میدیدیم .
    این گردهمایی ها در شهرها خیلی خوبه اگه برگزار بشه.
    بله گروه های نجومی دیگه هم هستن ولی حسن اینکه بچه های سایت دور هم جمع بشن اینه که اونا همه حرفه این ولی اینجا از آماتور داریم تا حرفه ای ...
    سلام
    دوباره سعی کنید. من لینک دادم به سایت کانادایی این محصول bk709az3 skywatcher
    جمعه 30 ( یا 31 تقویم جلوم نیست) فروردین سال 92 روز جهانیه نجومه. تقریا همه شهر هایی که فعال نجومی دارن برنامه هایی برگزار میشه. فرصت خوبیه که با فعال های شهرتون اشنا بشید.

سلام آقا بابک

یکی از آشناهای ما یه تلسکوپ روسی tal-2 داره دست دوم که کاملا سالم و تمیزه و چون خودش یه مید هم داره زیاد باهاش کار نکرده میخواستم ازتون بپرسم اگه بخوام این رو بخرم قیمتش الان تو چه رنجیه ؟
    و در کل تلسکوپ خوبیه ؟ به نظرتون با همین قیمت بهتره همینو بخرم یا یه نوشو از برندای دیگه ؟یه سوال دیگه هم داشتم نظرتون در مورد تلسکوپ 150k-چیه و فرقش به غیر از وزن با tal-2 چیه ؟اگه قیمتشم بفرمایید ممونون میشم. tal
    شرمنده خیلی طولانی شد.
    بقیه دوستان هم اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
    سلام
    تال 2 تلسکوپ خیلی خوبیه.
    قیمت نوش باید حدود 1.5 میلیون باشه ( با اختلاف 500 هزار تومن) چون مدتهاست این تلسکوپ در بازار نیست نمیتونم قیمت دقیقی بدم برای نوش. برای دست دومش که اصلا. تا دیده نشه و میزان سلامتش تعیین نشه نمیشه نظر داد. تشخیص سلامت یک تلسکوپ فقط از یک رصد گر با تجربه بر میاد. اگر چنین اشنایی دارین ازش کمک بگیرین وگرنه اصلا سمت خرید تلسکوپ دست دوم نرید.
    تال 2 اپتیک بسیار بسیار خوبی داره. یکی از بهترین نیوتونی های موجود در بازار. مقرش هم قابل قبوله. اما ایراد های بزرگی هم داره این تلسکوپ. یکیش وزنه بالاشه. 40 کیلو و با جعبه های چوبیش 65 کیلو. دوم نوع پایه اش جوریه که حتما باید در جای مسطح استفاده بشه. سوم اینکه به هر دلیلی من تا به حال عکس خوبی از این تلسکوپ ندیدم. نمیدونم ایرادی در مقر هست یا فعالان عکاسی نجومی سمتش نرفتن.
    شما میتونید با بودجه همین حدود یک تلسکوپ مناسب تر ( که در پست های قبلی معرفی کردم) خریداری کنید.
    اگر به هر شکل تصمیم به خریدش دارید مهمترین پارامتری که باید در نظر بگیرد سالم بودن مقره. لرزش نداشته باشه و پیچ ها و موتور هدایت کننده سالم و درست کار کنن.

10. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوباره سعی کنید. من لینک دادم به سایت کانادایی این محصول bk709az3 skywatcher
    جمعه 30 ( یا 31 تقویم جلوم نیست) فروردین سال 92 روز جهانیه نجومه. تقریا همه شهر هایی که فعال نجومی دارن برنامه هایی برگزار میشه. فرصت خوبیه که با فعال های شهرتون اشنا بشید.

الان لینکش باز شد
    میشه مشخصاتشو بگید؟ و اینکه چه رصدهایی میشه باهاش انجام داد؟؟؟
    اگه میشه در مورد انوع تلسکوپ هم یه توضیحی بدید.مثلا شکستی بازتابی دابسونی نیوتونی، و چرا برای مبتدی شکستی پیشنهاد دادین؟
    ممنون.
    Last edited by mojtaba2321; 14-03-2013 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    یه شکستی با لنز به قطر 7 سانت. تلسکوپ کوچیکیه و برای رصد های اولیه مناسبه. ماه رو عالی نشون میده. حلقه های زحل و کمربند های مشتری رو میبینید باهاش. و تعداد محدودی از اجزام عمقی اسمون. برای دید منظره هم مناسبه.توضیح کاملتر :

sunspots (with an appropriate solar filter); the phases of Venus; lunar craters as small as four or five miles in diameter; several cloud belts on Jupiter, plus the four Galilean moons; the rings of Saturn (and occasionally a glimpse of Cassini's division, with good seeing); Uranus and Neptune visible as small greenish points
    double stars separated by as little as 2 arc seconds in good seeing; faint stars down to magnitude 11.5
    the larger globular star clusters, some of the brighter nebulas, virtually all of the Messier objects from a dark sky site (although with relatively little detail visible in many of them)

شکستی ها همین تلسکوپ هایی هستند که لنز جلوشون قرار گرفته. نیوتونی ها به جای لنز از ایینه مقعر استفاده میکنن. دابسونی نوعی مقر ساده اما محکم و سریعه که یک لوله نیوتونی روش سوار میشه.
    تنها دلیل پیشنهادم ارزون تر بودنش بود. چیزی که شما ملاک قرار دادید.
    من خودم طرفدار نیوتونی ها هستم. نسبت به قطر ارزونترین هستن ( البته در سایز های کوچک شکستی ها بهتر ساخته میشن) اگر بودجه تون میرسه با حدود 700 تومن میتونید یه نیوتونی دابسونی 6 اینچ بخرید که تلسکوپ بسیار خوب و مناسبیه.

13. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    بابک جان قیمت ها چقدر بالا رفته ؟ چند برابر شدن تقریبا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •