سلام
یه شکستی با لنز به قطر 7 سانت. تلسکوپ کوچیکیه و برای رصد های اولیه مناسبه. ماه رو عالی نشون میده. حلقه های زحل و کمربند های مشتری رو میبینید باهاش. و تعداد محدودی از اجزام عمقی اسمون. برای دید منظره هم مناسبه.توضیح کاملتر :
sunspots (with an appropriate solar filter); the phases of Venus; lunar craters as small as four or five miles in diameter; several cloud belts on Jupiter, plus the four Galilean moons; the rings of Saturn (and occasionally a glimpse of Cassini's division, with good seeing); Uranus and Neptune visible as small greenish points
double stars separated by as little as 2 arc seconds in good seeing; faint stars down to magnitude 11.5
the larger globular star clusters, some of the brighter nebulas, virtually all of the Messier objects from a dark sky site (although with relatively little detail visible in many of them)
شکستی ها همین تلسکوپ هایی هستند که لنز جلوشون قرار گرفته. نیوتونی ها به جای لنز از ایینه مقعر استفاده میکنن. دابسونی نوعی مقر ساده اما محکم و سریعه که یک لوله نیوتونی روش سوار میشه.
تنها دلیل پیشنهادم ارزون تر بودنش بود. چیزی که شما ملاک قرار دادید.
من خودم طرفدار نیوتونی ها هستم. نسبت به قطر ارزونترین هستن ( البته در سایز های کوچک شکستی ها بهتر ساخته میشن) اگر بودجه تون میرسه با حدود 700 تومن میتونید یه نیوتونی دابسونی 6 اینچ بخرید که تلسکوپ بسیار خوب و مناسبیه.