تو امضای اکتیو هم یه لینک واسه دانلود فار هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو امضای اکتیو هم یه لینک واسه دانلود فار هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه آموزش تغییر Imei گوشی رو با فار بگید ممنون.
من چیزی در مورد این کار نشدیدم
اگه لینکی دارین معرفی کنید![]()
یه سوال دیگه من برای فقط تعویض منو باید فلش کنم یا راه دیگه ای هست
k750i &red &db2010
thanks
اكتيو جان من طبق آموزش فار رفتم وصل نميشد به گوشي تا اينكه سيم كارت رو در آوردم بعد فار به گوشي كانكت شدش حالا fs رو زدم فايلهاي گوشي رو آورده مانند: ifa - messaging - tpa و چندتا ديگه حالا اس ام اس رو چطوري بايد تغيير بدم يا اون فايل txt رو چطوري وارد اينجا بكنم ؟؟؟؟ دوربين رو هم چطوري؟؟؟ چون براي تغيير فايلها تو آموزش ننوشتيد مسير كل فايلها رو هم بدين خوبه. براي دوربين و اس ام اس و غيره.
2- اگه ميشه تو topsony يه يوزر فعال درست كنيد يوزر و پس رو بزاريد بچه ها دانلود كنن هر چي ميخوان من دو تا يوزر داشتم بست مسخره اگه عمومي براي همه ميزاشت خوب بودش
نه فلش کردن لازم نیست
آموزش فار رو دقیق بخون و انجام بده بعد از اینکه گوشی به فار وصل شد بقیه کار مثل cid36 هستش
بعد از اینکه گوشی به فار وصل شد بقیه کارا مثل cid36 هستش
که اول تاپیک همه آموزشش هاش هست
2-خوبه![]()
سلام![]()
یکی بگه این سایت تاپ سونی چه مرگش زده اصلا نمیشه از سایتش دانلود کرد![]()
یک سر برین ببینین چه مرگشه اعصابم رو ریخته به هم![]()
اگه تونستین چیزی دانلود کنین یک جا دیگه آبلود کنین تا بقیه هم دانلود کنن![]()
موارد مورد نیاز![]()
منو های جدید
درایور های دوربین
و...
منتظریم![]()
سلام اکتیو خان
من چند روز پیش تو فروم گفتم بعد از آپدیت گوشیم Please Wait میده و همون طوری میمونه جالبه بعد از چند بار فلش کردن MAIN و FS کد IMEI من ریست نمیشه وهمون میمونه آخه گوشیم رجیستر دستی هستش
من دیروز گوشیم را بردم یک مغازه و با باکس فقط UNLOCK کرد و گوشیم کار کرد. بدون اینکه کد رجیستر عوض بشه
آیا من در فلش کردن گوشی مشکل داشتم؟ (خودم یقین دارم MAIN را چندین بار فلش کرده بودم)
آیا شما اطلاعاتی در مورد UNLOCK دارید؟
من تو اینترنت یک برنامه دیدم با نام SEMCTOOL V8.4 که میتونه K750-cid 49 را هم فلش کنه هم UNLOCK فقط به کابل سرویس احتیاج داره و یک مدار بسیار ساده (ساختنش بسیار ساده است).
فقط لینکهای دانلود خراب بودند و من نتونستم دانلود کنم آیا به این برنامه دسترسی دارید؟ البته ورژن کرک شده!
یعنی با فلش کردن imei عوض نشده در حالی که دستی بوده و بعد از فلش با xs گوشیتون مشکل please wait داشته
اینا بر میگرده به همون اول که گوشیتون رو دستی ریجستر کردن شاید تنظیماتی داشته که نشه gdfs دوباره رایت کرد
بخاطر همین imei عوض نشده
برنامه semctool 8.4 میتونه فلش کنه ولی احتمالا نتونه imei رو عوض کنه
ولی با setool2 کرک شده میشه این کارو کرد
اما چیزی که مهمه اون کابله
احتمالا منظورتون از مدار ساده همون استفاده کردن از کابل k700 وk750
مدارش رو نمیشه درست کرد چون اون ای سی یک میکرو کنترلر هستش
با کابل Multi Server فکر کنم بشه بدون باکس گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر نمیدونم تو ایران هستش یا نه
ولی خوب اگه خواستی کابل K700 بگیری و باهاش کابل سرویس درست کنی باید ic داخلش از نوع pl2303 باشه تا کار کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)