سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
![]()
سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
![]()
یه سوال من الان بخوام درایور گرافیکو اپدیت کنم الان که 13.8 هست اگه همین طوری 13.10 رو نصب کنم رو قبلیه اپدیت میشه یا نه باید حتما قبلی رو پاک کنم.؟؟؟
دقیقا مشکله من قستی کار میکنه![]()
همینطوری بزیز، قبلیو پاک کنی معلوم نیست دیگه گرافیکت سویچ بشه یا نشه![]()
آره، خیلی خوبه، بیشتر بخاطر بهبود اجرای بازیها، علی الخصوص بازی های جدیده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mosi_alfa; 08-09-2013 at 19:20.
سلام یه سوال ببخشید ولی شاید جای دقیقش این جا نباشه از اونجایی که به همه توصیه کردیم win 8 نصب کنن منم وین 8 دارم که از سافت 98 گرفتم.کرک که میشه بعد چند رو بی دلیل ویندوز اکسپلورر برا خودش ریستارت میشه یعنی پنجره های مثل مای کامپیوتر و درایو ها و پوشه ها رو میبنده و کپی هایی که در حال انجام باشند رو میبنده و قطع میکنه و... .میخواستم بدونم شما این مشکلو دارین اگه ندارین وین رو از کجا دانلود کردین که هم خودش سالم باشه و هم کرکش سالم و سازگار.؟؟؟
ممنون![]()
سلام دوستان الان چند روزه که لپ تاپم وقتی دارم فیلم نگاه میکنم یا بازی میکنم یه دفعه میره رو یه صفحه ابی چطور میتونم درستش کنم
سلام دوست عزیز ... 100% ویندوز رو از یه شرکت معتبر خریداری کنید .. کلا سعی کنین خریداری کنین
دوستان ، تجربه موفقی تا بحال با ویندوزهای دانلود شده نداشتن![]()
دوست عزیز صفحه آبی معنی های متفاوتی داره هم میتونه ناشی از مشکلات نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری ...
اگر نرم افزار جدیدی نصب کردین یا آپدیتی انجام دادین میتونه مسبب این مشکل باشه ... پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو مجدد نصب کنید اگر دیگه blue screen رو مشاهده نکردین که نرم افزاری بوده اما اگر برطرف نشده بود میتونه مشکل در سخت افزارها باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)