تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 121 از 328 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

چه بلایی سر دختر بیاد آخه؟ آقاهه می خورتش؟
    خانواده فرد و کنترل دخیله ...
    پسره باید یه ندایی به خانواده بده و اجازه معاشرت رو برای یه مدتی بگیره و خانواده هم میبینه اوضاع و احوال پسره رو و خانواده شو و تصمیم گیری میکنه و اجازه آشنایی رو میده ... عرض کردم با هماهنگی و کنترل خانواده ها ...
    وگرنه پسره ممکنه اهداف شوم داشتهد باشه ( شایدم نداشته باشه) و دختره رو ببره گازش بزنه (حذف شد)
    Last edited by VAHID; 02-09-2013 at 19:36. دليل: از ادبیات مناسب استفاده کنید

2. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه سوال : از کجا میشه فهمید شخصی قصد ازدواج داره و هدفش از ایجاد رابطه دوستی کوتاه مدت نیست؟

4. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پسره باید یه ندایی به خانواده بده و اجازه معاشرت رو برای یه مدتی بگیره و خانواده هم میبینه اوضاع و احوال پسره رو و خانواده شو و تصمیم گیری میکنه و اجازه آشنایی رو میده ... عرض کردم با هماهنگی و کنترل خانواده ها ...
    وگرنه پسره ممکنه اهداف شوم داشتهد باشه ( شایدم نداشته باشه) و دختره رو ببره گازش بزنه (حذف شد)
    مشکل شما اینه دختر و زن رو مثل یه انسان نمیبیند بلکه یه جنس مصرفی میبینید که یه گاز بخوره دیگه جنس دسته2 میشه براتون و دیگه ارزش نداره

جالبه میگین غرب به زن ابزاری نگاه میکنه ولی اتفاقا این دید شماست که به دختر و زن مثل یه جنس و کالا نگاه میکنه

انسانی که قراره خودش یه خانواده رو تشکیل بده و به این مرحله رسیده که بار مسئولیت همسری و والد بودن رو قبول کنه اصلا برام قابل درک نیست چرا باید توسط دیگران کنترل بشه
    اگر هم قدرت و شعور تصمیم گیری و انجام کارها رو نداره پس چطور میتونه یه خانواده رو تشکیل بده و درست زندگی کنه

نه دختر با برقراری رابطه تبدیل به سیب گاز زده میشه و نفس انسانی با این چیزا تغییری میکنه که ازش چیزی کم بشه حالا چه زن چه مرد
    و نه کسی که قراره یه خانواده رو تشکیل بده احتیاج به کنترل دیگران داره و خودش باید به مرحله ای رسیده باشه که درست رو از غلط تشخیص بده و راه زندگیش رو پیدا کنه
    Last edited by VAHID; 02-09-2013 at 19:45. دليل: پیرایش پست نقل و قول

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

یه سوال : از کجا میشه فهمید شخصی قصد ازدواج داره و هدفش از ایجاد رابطه دوستی کوتاه مدت نیست؟

به نظر من کلا هیچ شخصی با هدف ازدواج وارد رابطه دوستی نمیشه و همه این روابط کوتام مدت و صد البته مضر هستند......و مطمئن باشین 99 درصد پسرا میل به ازدواج با دختری که به راحتی با یه پسر دوست میشه رو ندارن......

7. 8 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

در پست اول هم ذکر شد(بعد از باز شدن) بحث های حاشیه ای ممنوع

در انتخاب کلمات دقت بیشتری کنیددر غیر اینصورت بدون هیچ تاملی حذف میشن.

9. 12 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حداکثری وجود نداره، هرچقدر که نیاز باشه. معمولا اکثر آشنایی ها حداکثر بعد از 9 ماه تا 1 سال که شناختشون به اندازه کافی می رسه نتیجه مشخص هست (مثبت یا منفی).

چه کنترلی؟ آخه مگه میشه وقتی یک خانواده به دختر و پسر اونقدر اعتماد ندارن که بدون کنترل بهشون اجازه آشنایی و ارتباط بدن، ولی اعتماد داشته باشن اونها تصمیم صحیح و مناسب رو درباره ازدواجشون بگیرن؟

این رفتار و طرز فکر هستن که با دنیای قرن 21 سازگار نیستن. بی اعتمادی خانواده به فرزندانشون برای یک آشنایی ساده اون هم با قصد ازدواج و بعد انتظار تصمیم صحیح و منطقی و احترام به والدین و ... داشتن. جوون ها عقل و فکر دارن که وقتی میخوان با جنس مخالف آشنا بشن از خودشون مراقبت کنن، حریم خودشون (همونطور که خودشون برای خودشون تعریف می کنند) رو حفظ کنن، با آگاهی این آشنایی رو به حدی برسونن که به شناخت مناسب برای ازدواج همراه باشه و از والیدنشون هم مشورت و کمک (نه اجازه!) می گیرن.

پدر و مادری که فکر می کنن فرزندشون آماده ازدواج است، نمی تونن همزمان بگن اعتماد ندارن که فرزندشون عقل و آگاهی لازم برای یه صحبت با جنس مخالف رو داشته باشه که این کار بخواد فقط در محیط کنترل شده صورت بگیره.

چه بلایی سر دختر بیاد آخه؟ آقاهه می خورتش؟
    مشکل شما اینه دختر و زن رو مثل یه انسان نمیبیند بلکه یه جنس مصرفی میبینید که یه گاز بخوره دیگه جنس دسته2 میشه براتون و دیگه ارزش نداره

جالبه میگین غرب به زن ابزاری نگاه میکنه ولی اتفاقا این دید شماست که به دختر و زن مثل یه جنس و کالا نگاه میکنه

انسانی که قراره خودش یه خانواده رو تشکیل بده و به این مرحله رسیده که بار مسئولیت همسری و والد بودن رو قبول کنه اصلا برام قابل درک نیست چرا باید توسط دیگران کنترل بشه
    اگر هم قدرت و شعور تصمیم گیری و انجام کارها رو نداره پس چطور میتونه یه خانواده رو تشکیل بده و درست زندگی کنه

نه دختر با برقراری رابطه تبدیل به سیب گاز زده میشه و نفس انسانی با این چیزا تغییری میکنه که ازش چیزی کم بشه حالا چه زن چه مرد
    و نه کسی که قراره یه خانواده رو تشکیل بده احتیاج به کنترل دیگران داره و خودش باید به مرحله ای رسیده باشه که درست رو از غلط تشخیص بده و راه زندگیش رو پیدا کنه

دقیقا همینطوره که میگین .
    به نظر من اگه دختر یا پسر عقل و شعورشون به حدی رسیده باشه که بتونن در مقوله انتخاب همسر درست رفتار کنن و اشنایی و ازدواج موفقی داشته باشن چرا نشه به صورت مدرن این ازدواج صورت بگیره ؟
    وقتی تجربه شون و فهم شون به اون حد رسیده باشه احتمال شکست در انتخابشون کم تر میشه و نیازی نیست که خانواده ها در انتخابشون دخالت کنن و جلوی پاشون سنگ بندازن و حتی میتونن در پروسه ازدواجشون بهشون کمک هم بکنن همونطور که توی اکثر ازدواج های غربی این اتفاق میفته .

اما این یه روی قضیه است . ایا همه جوونای مملکت ما تجربه کافی دارن واسه ازدواح ؟
    ایا اینقدر فهم و شعورشون میکشه که خودشون بخوان بدون استفاده از تجارب خانواده ها و بزرگترها به سمت ازدواج برن ؟
    لاید میگین کسی که فهم و شعورش اینقدر هم نباشه که بتونه کیس مناسب رو خودش انتخاب کنه ، اصلا نباید به سمت ازدواج بره و باید صبر کنه تا وقتش برسه .

خوب اولا خیلی ها هیچ وقت عقل و شعورشون حتی تا وقتی نه پدر شدن نه مادر به اون حد هم نمیرسه .
    اما مهم تر از این فرهنگ سنتیه که تو کشورمونه و اون باعث میشه که یه خانواده هر چه زودتر پس از طی سن نوجوانی پسر به فکر استین بالا زدن برای جوون باشه و حتی خود نیاز جـــنسی جوون هم مانع از این میشه که پسر سالها بدون رفع اون نیاز صبر کنه تا به اون حد از فهم و شعور برسه و خودش بتونه مورد مناسب ازدواجش رو پیدا کنه .

شاید یکی از دلایلی که ازدواج مدرن توی غرب شکل گرفته این باشه که اکثر افراد اونجا قبل از ازدواج رابطه های زیادی دارن و بعد طی سالها حتی توی سن 25-30 سالگی هم اونقدر رابطه شاید داشتن و تجربه کافی رو به دست اوردن که حالا بتونن فرد مورد نظرشون رو برای ازدواج انتخاب کنن.
    در ضمن تعهد ضعیف تری هم نسبت به ایرانی ها در مقوله ازدواج دارن به طوری که اکثرا نه خیلی راحت ، ولی نه خیلی هم سخت ، میتونن طلاق بگیرن .

والا الان ایرانیها ازدواج رو به صورت امری نگاه میکنن که فقط یه بار اتفاق میفته و همین خودش باعث میشه حساسیت بیشتری روش داشته باشن . جوری که همه برای مثال به یه زن بیوه جوون بد نگاه میکنن و ازدواج یه جوون با اون رو بد میدونن . البته خوبی هایی هم داره این دیدگاه که نهی طلاقه .

در کل به نظر من اگه جوون اینقدر تجربه داشته باشه و عقل و شعورش به حدی باشه که بتونه تصمیم گیری کنه در مقوله ازدواج ، میتونه از شیوه ازدواج مدرن استفاده کنه و خودش تصمیم بگیره .
    ولی وقتی خیلی از جوونای ما در سنهای پایین یا بدون رسیدن به اون حد درک و فهم و بدون داشتن حتی یک رابطه تا به این سن ، تصمیم به ازدواج میگیرن تنها راهش بهره بردن از تجارب افرادی در خانواده است .

البته این رو هم باید در نظر گرفت که کمتر جوونی چنین شرایط ایده آلی رو داره که خودش بتونه برای خودش استین بالا بزنه و به شیوه مدرنیته ازدواج کنه .
    به هر حال جوونه و خامی و از قدیم گفتن "دود از کنده بند میشه" . بدک هم نیست کمی از تجارب افراد باتجربه در زمینه ازدواج استفاده کرد . البته باید خانواده هم حد خودش رو بدونه .
    Last edited by Gregar; 02-09-2013 at 23:45.

11. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در کل به نظر من اگه جوون اینقدر تجربه داشته باشه و عقل و شعورش به حدی باشه که بتونه تصمیم گیری کنه در مقوله ازدواج ، میتونه از شیوه ازدواج مدرن استفاده کنه و خودش تصمیم بگیره .
    ولی وقتی خیلی از جوونای ما در سنهای پایین یا بدون رسیدن به اون حد درک و فهم و بدون داشتن حتی یک رابطه تا به این سن ، تصمیم به ازدواج میگیرن تنها راهش بهره بردن از تجارب افرادی در خانواده است .

البته این رو هم باید در نظر گرفت که کمتر جوونی چنین شرایط ایده آلی رو داره که خودش بتونه برای خودش استین بالا بزنه و به شیوه مدرنیته ازدواج کنه .
    به هر حال جوونه و خامی و از قدیم گفتن "دود از کنده بند میشه" . بدک هم نیست کمی از تجارب افراد باتجربه در زمینه ازدواج استفاده کرد . البته باید خانواده هم حد خودش رو بدونه .
    دقیقا مشکل همینه که کسی تا حدی از درک و شعور و تجربه نرسیده هرگز نباید ازدواج کنه
    کسی حتی نجوه صحبت با جنس مخالف رو بلد نیست با کسی زیر یک سقف شروع به زندگی میکنه ولی حتی نمیتونه باهاش صحبت کنه
    کسی که توانایی تصمیمگیری برای انتخاب خرید پنیر یا کره برای صبحانه نداره و باید مادرش براش خرید کنه چطور میتونه یه زندگی رو بچرخونه
    و ....

پس بله کسی که رشد فکری و عقلی و احساسی و تجربی برای تشکیل زندگی و یک خانواده رو نداره نباید و نباید ازدواج کنه
    و این حرف بسیار مزحک هست که فرد باید پدر یا مادر بشه تا رشدش کامل بشه و چیزی بجز بدبخت کردن یه سری بچه بیچاره نیست چون بچه ابراز اموزشی پدرومادرها نیست بلکه دقیقا برعکس فرزند وقتی باید بیاد که پدرومادر توانایی کامل برای اموزش و رسیدگیش رو داشته باشن
    حالا عالم و ادم از خانواده و دولت و عمه باجی هم تجربه داشته باشن و دخالت کنن توی انتخاب و روند زندگی چیزی جز بیشتر کردن مشکل هیچ تاثیری ندارند

خانواده باید به فرزند اموزشهای لازم برای زندگی سالم رو بدن نه دخالت کردن در روند زندگی فرد
    فرد رو در سن نوجوانی باید کنترل کرد و با روش اموزشی مواردی که لازم هست بهش یاد داد تا نه در اون برهه صدمه ببینه از تصمیمهای اشتباه و هم فضایی برای کسب تجربه و یادگرفت چیزهایی که برای سنین بالاتر لازم داره رو فراهم کنن

پس کمک و در اختیار گذاشت تجربه دیگران بسیار هم خوب هست ولی به شیوه درست نه شیوه بسیار اشتباه و غلطی که در جامعه و فرهنگ ما وجود داره که فقط باعث 100برابر شدن مشکلات شده به جای کمک کردن

13. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

stream عزیز
    با همه حرفای شما موافقم. و همون طور که خودتون گفتید ازدواج مدرن برای کشور های غربی مناسبه. و همون طور که گفتن مناسب جامعه امروز ما نیست. با این حال نمی فهمم چرا این قدر اصرار دارین ما هم باید همین روش رو اجرا کنید.

تو دو پست بعدی به نکات بسیار ظریفی اشاره شده. البته هر دو می دونیم منظور از گاز زدن صرفا رابطه ساده نیست.
    ازدواج مدرن برای غرب خوبه چون فرهنگ و اعتقادات ما رو ندارن و این گاز زدن یه چیز عادی هست و عیبی محسوب نمیشه(نمی خوام در مورد اینکه این مسئله واقعا عیب هست یا نه بحث کنم)
    فرهنگ و اعتقادات من فرهنگ و اعتقادات همه نیست و فرهنگ و اعتقادات غالب جامعه هست.

و این جا بززگترین مزیت ازدواج سنتی به چشم میاد

نه دختر با برقراری یه رابطه ساده شاید سیب گاز زده نشه ولی منظور ایشون گاز دیگه ای بود

من یه پسرم من هم ممکنه سیب گاز زده بشم. ولی خودم رو حفظ کردم در نتیجه انتظار یکی مثل خودم رو دارم.
    Last edited by Shadow-Man; 03-09-2013 at 18:21.

15. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه دختر با برقراری یه رابطه ساده شاید سیب گاز زده نشه ولی منظور ایشون گاز دیگه ای بود

من یه پسرم من هم ممکنه سیب گاز زده بشم. ولی خودم رو حفظ کردم در نتیجه انتظار یکی مثل خودم رو دارم.
    منظور ما هم همون چیزی هست که شما منظورتون هست و کاملا هم توضیح دادم که انسان سیب یا کفش نیست که گاززده یا جنس دسته2 بحساب بیاد

مشکل ما اینه هدف رو گم کردیم و چیزی رو هدف قرار دادیم که در عمل هیچ ارزشی نداره

شما چه گاز زده باشین چه گازتون نزده باشن هیچ فرقی نمیکنه و هیچی نه از شما کم میشه نه به شما اضافه میشه
    مهم چیزهای دیگه هست که متاسفانه هیچ توجهیی بهشون در جامعه ما وجود نداره

در ضمن فرهنگها و جوامع باید رو به ترقی و پیشرفت برن نه درجا زدن و پافشاری روی اشتباهتشون
    همین جامعه امروزی ما با جامعه 100سال پیشمون بسیار متفاوت هست چون جامعه باید اشتباهات رو اصلاح کنه و در سیر تکامل قدم برداره
    پس اینکه فلان چیز خوب هست ولی برای ما نه، حرف بسیار اشتباه و بی معنی هست

17. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چند صفحه قبل رو خوندم .

دوستان . شما میگین که باید قبل از ایجاد دوستی به قصد ازدواج به پدر و مادر ها اطلاع داد و از اونا اجاره گرفت .

تو ایران سطح فرهنگ پایین هست .

از نظر من به هیچ عنوان پدر و مادر ها اجازه این دوستیها رو به هیچ وجه نمیدن . اگر هم بدن اگر دو طرف به تفاهم نرسن و نخوان ازدواج کنن . پدر و مادر ها میگن که اومدی و دوست شدی اما با دختر ما ازدواج نکردی .

اینجاش جالبه بعد میگن که : " الان همه فکر میکنن که نکنه دخترش ایراد یا مشکلی داشته که باهاش ازدواج نکرده ، دیگه هیچ خواستگاری برای دختر ما نمیاد )

اما در کل من کلا با این دوستی ها به شدت مخالفم . بیشتر دوستی ها برای لذت کوتاه مدت هست و اکثرشون هم به ازدواج ختم نمیشه .

به قول یکی در صفحه قبل حرف خوبی زد : پسر ها با دختری که به راحتی با جنس مخالف ایجاد دوستی میکنه به هیچ وجه حاظر نیستن ازدواج کنن .

19. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •