تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 720 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما فرض کن الان سه بعدی نگیری ! خوب 2 سال دیگه همه چی سه بعدی میشه مجبور میشیش 1 تلویزیون دیگه بخری ! اما الان که بیگری آینده نگری هم کردی .
    البته اینم د ر نظر بگیرید که الا سه بعدی ها احتیاج به عینک دارن
    ولی تا 3 سال دیگه بدون نیاز به عینک میشه تصاویر رو دید
    یعنی الان تلویزیون سه بعدی بدون نیاز به عینک ساختن موجوده ولی تجاریش نکردن و وارد بازار نکردن
    نو مصاحبه یکی از مدیرای سامسونگ میخوندم میگفت تا سه سال دیگه تجاری میشه

سلام
    امروز چشمم به جمال v20 روشن شد
    نمایندگی پاناسونیک خیابان شیخ بهایی اصفهان
    42 اینچ 1700000 و 50 اینچ 2400000 بود
    من که خیلی از کابینت یا قابش خوشم اومد یعنی دقیقاً همونطوری بود که من میخوام ، کیفیت تصویر هم که نیاز به گفتن نداره
    ایشالا پولامون جمع شد یکی میخریم
    چرا اینقدر گرونه این پلاسما؟
    من امروز 40 اینچ سامسونگ اونم led قیمت کردم 1700000

2. 2 کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

[B]
    سلام دوستان خبرجالب در موردتلویزیون سه بعدی vt20مدتی که دنبال این مدل هستم یکی از نمایندگی های پاناسونیک در شهر رشت این مدل را برای نمایش آورده که این مدل نمایشی همان مدلی است که به اصطلاح دوستان مدل اروپایی می باشد که دیوبی تی و دیوبی اس یا همان ----- خودمان رادارد من قصد خرید همین مدل اروپایی ا
    دارم واین موضوع را بافروشنده درمیان گذاشتم فروشنده که آدم مطلعی بود ودر مورد فرق مدل اوپایی وآسیای اطلاع داشت به من قول داد تا در مورد اینکه مدلی را که قرار است برای فروش از نمایندگی تجاری این شرکت وارد شود تحقیق کند وعلت تاخیر ورد این کالا به بازار به من اطلاع دهد ظاهرا با واردکننده اصلی آن در تهران صحبت کرد ومی گفت مدلی که قرار است برای فروش عرضه شود دقیقا همین مدلی است که برای نمایش آورده ایشان می گفتند که این مدل خیلی مدت است که در گمرک امده ولی اجازه ورودنیافته دلیل آن هم همین وجود ----- در دستگاه است که کار ورود آن را کمی دشوارکرده ومی گفتن که ولی احتمالا اجازه ورود می گیرد زمان آن هم احتمالا اسفند ماه می باشد [/
    B]
    Last edited by hamidrezars; 17-01-2011 at 22:46.

4. 3 کاربر از hamidrezars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چرا اینقدر گرونه این پلاسما؟
    من امروز 40 اینچ سامسونگ اونم led قیمت کردم 1700000
    یه جوری گفتی چقدر گرونه گفتم الان میگی ال ای دی سامی یه تومنه
    خوب اینا که یه قیمتن، اگرم فقط سایز رو مقایسه کنیم باز وی 20 بصرفه تره، کیفیت تصویر بماند.
    مخلصیم.

6. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان به نظر شما امکان دارد به دلیل این که ما در تحریم هستیم وپاناسونیک مدل مخصوص ایران را تولید نکرده این مسئله درست باشد یعنی واردکنند مجبور به وارد کردن مدل اروپایی شده باشد

8. این کاربر از hamidrezars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

البته اینجوریا هم نیست دوست عزیز الان یه کارت گرافیک داشته باشی که hdmi 1.4 بده میتونی از نت هر فیملی که سه بعدی باشه دانلود کنی و با pc ببینی . کارت گرافیک ارزون و در حد 100 تومن و حتی کمتر هم پیدا میشه با خروجی 1.4 .

بازی ها هم که همه سه بعدی هستند .

شما فرض کن الان سه بعدی نگیری ! خوب 2 سال دیگه همه چی سه بعدی میشه مجبور میشیش 1 تلویزیون دیگه بخری ! اما الان که بیگری آینده نگری هم کردی .
    من نمی دونم سرعت اینترنت شما چطوریه ولی ما با همین سرعت 256 بزور دانلودهای معمولی انجام می دیم چه برسه به سه بعدی. من یه شب که اینترنت رو می زارم برای دانلود به زور 3-4 تا تریلر Trailer فیلم HD می گیرم اونم تازه کیفیت و حجمش رو کم کردند تا بشه دانلود کرد. شما سرعت اینترنتت چنده؟؟؟

هر چی دیرتر بریم سراغش بهتره. چون هنوز تکنولوژیش در حال رشده و کامل نشده. فرض کن الآن یه TV 3D بگیری به قیمت بیشتر از 3.000.0000. دو سه سال دیگه عینک هاش رو بردارن و قیمتشم خیلی ارزونتره. اونوقت شما می مونید با یه تلویزیون مسخره و عینک دار.
    تکنولوژی الآن ما در حد VCD است و خیلی با کیفیت باشیم در DVD. یه سر به این CD فروشی ها بزن، همش VCD است . کو تا ما بخوایم HD بشیم. کو تا سه بعدی . با این سرعت تکنولوژی ایران فکر نمی کنم به عمر ما قد بده. باز صد هزار رحمت به عربها که تکنولوژیشون از ما بالاتره.بازیهای کاس آسیا روی الجزیره الریاضیة HD 1 و HD2 رو دیدم کف بر شدم. کو تا شبکه سه ما بخواد HD بشه. اصلا بشه یا نشه. الآن با همین دیجیتالشون کلی سر ما منت گذاشته اند که ما تو منطقه اولیم. تکنولوژی صدا و سیمای ما حرف اول رو می زنه. در حالی که امارات و رژیم صهیونیستی خیلی زودتر از اینها دیجیتالی شده اند و شبکه های HD هم راه انداخته اند.
    آخ ببخشید فکر کنم بحث به بیراهه رفت.

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

دوستان به نظر شما امکان دارد به دلیل این که ما در تحریم هستیم وپاناسونیک مدل مخصوص ایران را تولید نکرده این مسئله درست باشد یعنی واردکنند مجبور به وارد کردن مدل اروپایی شده باشد
    کاش که اینطوری باشه که نیست. اگه اینطور باشه که خیلی به نفع ما میشه. حداقلش از کلاهبرداریهای پاناسونیک و کم فروشیهاش خلاص میشیم.

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

[B]
    سلام دوستان خبرجالب در موردتلویزیون سه بعدی vt20مدتی که دنبال این مدل هستم یکی از نمایندگی های پاناسونیک در شهر رشت این مدل را برای نمایش آورده که این مدل نمایشی همان مدلی است که به اصطلاح دوستان مدل اروپایی می باشد که دیوبی تی و دیوبی اس یا همان ----- خودمان رادارد من قصد خرید همین مدل اروپایی ا
    دارم واین موضوع را بافروشنده درمیان گذاشتم فروشنده که آدم مطلعی بود ودر مورد فرق مدل اوپایی وآسیای اطلاع داشت به من قول داد تا در مورد اینکه مدلی را که قرار است برای فروش از نمایندگی تجاری این شرکت وارد شود تحقیق کند وعلت تاخیر ورد این کالا به بازار به من اطلاع دهد ظاهرا با واردکننده اصلی آن در تهران صحبت کرد ومی گفت مدلی که قرار است برای فروش عرضه شود دقیقا همین مدلی است که برای نمایش آورده ایشان می گفتند که این مدل خیلی مدت است که در گمرک امده ولی اجازه ورودنیافته دلیل آن هم همین وجود ----- در دستگاه است که کار ورود آن را کمی دشوارکرده ومی گفتن که ولی احتمالا اجازه ورود می گیرد زمان آن هم احتمالا اسفند ماه می باشد [/
    B]
    فکر نکنم اجازه بدن. مگه میشه؟
    ماهواره که مثلا ممنوعه. بلکه ماهواره اش رو بردارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم باور نکردم ولی این عین جملاتی که من امروز از فروشنده شنیدم که گویا با واردکننده اصلی در تهران آشنایی ودوستی داشت

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

من نمی دونم سرعت اینترنت شما چطوریه ولی ما با همین سرعت 256 بزور دانلودهای معمولی انجام می دیم چه برسه به سه بعدی. من یه شب که اینترنت رو می زارم برای دانلود به زور 3-4 تا تریلر Trailer فیلم HD می گیرم اونم تازه کیفیت و حجمش رو کم کردند تا بشه دانلود کرد. شما سرعت اینترنتت چنده؟؟؟

هر چی دیرتر بریم سراغش بهتره. چون هنوز تکنولوژیش در حال رشده و کامل نشده. فرض کن الآن یه TV 3D بگیری به قیمت بیشتر از 3.000.0000. دو سه سال دیگه عینک هاش رو بردارن و قیمتشم خیلی ارزونتره. اونوقت شما می مونید با یه تلویزیون مسخره و عینک دار.
    تکنولوژی الآن ما در حد VCD است و خیلی با کیفیت باشیم در DVD. یه سر به این CD فروشی ها بزن، همش VCD است . کو تا ما بخوایم HD بشیم. کو تا سه بعدی . با این سرعت تکنولوژی ایران فکر نمی کنم به عمر ما قد بده. باز صد هزار رحمت به عربها که تکنولوژیشون از ما بالاتره.بازیهای کاس آسیا روی الجزیره الریاضیة HD 1 و HD2 رو دیدم کف بر شدم. کو تا شبکه سه ما بخواد HD بشه. اصلا بشه یا نشه. الآن با همین دیجیتالشون کلی سر ما منت گذاشته اند که ما تو منطقه اولیم. تکنولوژی صدا و سیمای ما حرف اول رو می زنه. در حالی که امارات و رژیم صهیونیستی خیلی زودتر از اینها دیجیتالی شده اند و شبکه های HD هم راه انداخته اند.
    آخ ببخشید فکر کنم بحث به بیراهه رفت.

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

کاش که اینطوری باشه که نیست. اگه اینطور باشه که خیلی به نفع ما میشه. حداقلش از کلاهبرداریهای پاناسونیک و کم فروشیهاش خلاص میشیم.

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

فکر نکنم اجازه بدن. مگه میشه؟
    ماهواره که مثلا ممنوعه. بلکه ماهواره اش رو بردارند.
    --------------------------------------------------------------------------------

منم باور نکردم ولی این عین جملاتی که من امروز از فروشنده شنیدم که گویا با واردکننده اصلی در تهران آشنایی ودوستی داشت البته احتمال دارد که اجازه ورود هم نگیرد تا بحال که اجازه ورود نگرفته
    Last edited by hamidrezars; 17-01-2011 at 23:11.

11. این کاربر از hamidrezars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

[B]
    ایشان می گفتند که این مدل خیلی مدت است که در گمرک امده ولی اجازه ورودنیافته دلیل آن هم همین وجود ----- در دستگاه است که کار ورود آن را کمی دشوارکرده ومی گفتن که ولی احتمالا اجازه ورود می گیرد زمان آن هم احتمالا اسفند ماه می باشد [/B]
    خدا وکیلی در باره معطلی تو گمرک راست گفته.
    امروز داشتم یه گشتی تو کامپیوترم می زدم که این تبلیغه رو دیدم. تاریخش مربوط به 20-05-2010 است. یعنی 8 ماه پیش. این تبلیغ اون موقع تو روزنامه ها چاپ شده بود و همزمان کلی تبلیغات تلویزیونی به خصوص از شبکه سه داشت. از اون موقع تا حالا این تلویزیون تو گمرک معطله که به احتمال زیاد بخاطر ----S داخلیه.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من تو سایت CNET خوندم برای اینکه حالت '''BURN IN''' یا جاافتادگی تصویر رخ نده باید 100 ساعت اول رو به خوبی استفاده کردو...
    حالا می خوام بدونم برای اینکه این حالت رخ نده باید تو 100 ساعت اول چه کارهایی رو انجام داد؟؟
    و اگه این حالت رخ بده راهی برای برطرف کردنش وجود داره؟؟
    ممنون.
    کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض چه نكاتي هنگام خريد بايد مد نظر باشد؟

من براي خريد پلاسماي 42V20 Panasonic تصميم خودم رو گرفتم لطفا در مورد نكاتي كه بايد مد نظرم باشه موقع خريد راهنماييم كنيد
    1- آيا موضوع پيكسل سوخته در پلاسما هم مطرحه يا فقط مال LCD هست ؟ چطوري بايد تشخيصش بدم موقع خريد؟
    2- چطور ميتونم مطمئن بشم كه تلوزيون كاركرده نيست و آكبنده ؟ آيا شمارنده ساعتي چيز يداره ؟
    3- آيا انتخاب خوبي كردم يا مسرفتم سراغ LCD بهتره ؟

لطفا راهنماييم كنيد چون قراره فردا برم تهران بخرم , اگر چيز ديگه اي هم هست و من نميدونم لطفا يادآورى يكنيد.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من براي خريد پلاسماي 42V20 Panasonic تصميم خودم رو گرفتم لطفا در مورد نكاتي كه بايد مد نظرم باشه موقع خريد راهنماييم كنيد
    1- آيا موضوع پيكسل سوخته در پلاسما هم مطرحه يا فقط مال LCD هست ؟ چطوري بايد تشخيصش بدم موقع خريد؟
    2- چطور ميتونم مطمئن بشم كه تلوزيون كاركرده نيست و آكبنده ؟ آيا شمارنده ساعتي چيز يداره ؟
    3- آيا انتخاب خوبي كردم يا مسرفتم سراغ LCD بهتره ؟

لطفا راهنماييم كنيد چون قراره فردا برم تهران بخرم , اگر چيز ديگه اي هم هست و من نميدونم لطفا يادآورى يكنيد.
    سلام
    1. اطلاع دقیق ندارم
    2. توی منوی مخفی پنل، ساعت کارکرد نمایش داده میشه. برای رفتن به منوی مخفی این پست هارو بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3. فک کنم انتخاب خوبی کردی.

17. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •