من نمی دونم سرعت اینترنت شما چطوریه ولی ما با همین سرعت 256 بزور دانلودهای معمولی انجام می دیم چه برسه به سه بعدی. من یه شب که اینترنت رو می زارم برای دانلود به زور 3-4 تا تریلر Trailer فیلم HD می گیرم اونم تازه کیفیت و حجمش رو کم کردند تا بشه دانلود کرد. شما سرعت اینترنتت چنده؟؟؟
هر چی دیرتر بریم سراغش بهتره. چون هنوز تکنولوژیش در حال رشده و کامل نشده. فرض کن الآن یه TV 3D بگیری به قیمت بیشتر از 3.000.0000. دو سه سال دیگه عینک هاش رو بردارن و قیمتشم خیلی ارزونتره. اونوقت شما می مونید با یه تلویزیون مسخره و عینک دار.
تکنولوژی الآن ما در حد VCD است و خیلی با کیفیت باشیم در DVD. یه سر به این CD فروشی ها بزن، همش VCD است
.gif)
. کو تا ما بخوایم HD بشیم. کو تا سه بعدی . با این سرعت تکنولوژی ایران فکر نمی کنم به عمر ما قد بده. باز صد هزار رحمت به عربها که تکنولوژیشون از ما بالاتره.بازیهای کاس آسیا روی الجزیره الریاضیة HD 1 و HD2 رو دیدم کف بر شدم
.gif)
. کو تا شبکه سه ما بخواد HD بشه. اصلا بشه یا نشه. الآن با همین دیجیتالشون کلی سر ما منت گذاشته اند که ما تو منطقه اولیم. تکنولوژی صدا و سیمای ما حرف اول رو می زنه
.gif)
. در حالی که امارات و رژیم صهیونیستی خیلی زودتر از اینها دیجیتالی شده اند و شبکه های HD هم راه انداخته اند.
آخ ببخشید فکر کنم بحث به بیراهه رفت.
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
کاش که اینطوری باشه که نیست. اگه اینطور باشه که خیلی به نفع ما میشه. حداقلش از کلاهبرداریهای پاناسونیک و کم فروشیهاش خلاص میشیم.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
فکر نکنم اجازه بدن. مگه میشه؟
ماهواره که مثلا ممنوعه
.gif)
. بلکه ماهواره اش رو بردارند.