دو شب منتظر بودم تا لینک ها رو بزاری!یک دنیا ممنون.
البته من خودم لایو از اسکای اسپورت قهرمانی رو دیدم،خیلی کامل پوشش نداد.زودی قطع شد.شاید من اشتباه کنم.
دو شب منتظر بودم تا لینک ها رو بزاری!یک دنیا ممنون.
البته من خودم لایو از اسکای اسپورت قهرمانی رو دیدم،خیلی کامل پوشش نداد.زودی قطع شد.شاید من اشتباه کنم.
مویز زیر ذره بین
فصل 2012-2013
● تیم مویز در دفاع کردن عالی ایه.تیمش جزو 5 دفاع برتر لیگه.
فصل پیش، سومین خط دفاع برتر لیگ بودند.
● اورتون در حمله چندان جذاب نیست و به تیمی بیشتر از 3 گل نتونستند بزنند.
البته به دلیل محدودیت های مالی، بازیکنان چندان با کیفیتی ندارند برای تولید گل.
● تیم مویز عاشق مساوی کردنه.
اورتون بیشتر از هر تیم دیگه ای بازیهاش مساوی شده.
● بردن تیم مویز خیلی سخته.
امسال فقط 6 بار باخته. فقط دو تیم شهر منچستر کمتر از اورتون باخت داشتند. ( پنج باخت )
در خونه فقط 1 باخت داشته! معمولا تیم قهرمان لیگ در خونه یک باخت داره نه تیم ششم!
● حتی تیم های قوی هم توان شکست دادن تیمش رو ندارند!
از بین تیم های قدرتمند، فقط یونایتد و چلسی تونستند این تیم رو شکست بدند.
● من امسال بعضی از بازی های اورتون برابر تیم های قوی رو دیده بودم.
تیم مویز، پر انرژی، خستگی ناپذیر و از لحاظ تاکتیکی منسجم، قدرتمند و سرسخت بودند.
اصلا به ذهن آدم نمی رسید که این تیم از لحاظ مالی و کیفیت بازیکن ها چقدر در مرتبه ی پایین تری قرار داره.
● مویز گویا اعتقادی به سبک و استایل خاصی نداره. تیم مویز در پرس کردن مهارت بالایی داره و مثل تیم فرگوسن از کناره ها زیاد حمله می کنه.
● مویز اعتقاد زیادی داره به خط هافبک قوی و نفوذ ناپذیر.
● متاسفانه مویز مثل فرگوسن واسش بردن مهم تر از زیبا و جذاب بازی کردنه.
Last edited by Yi Yi; 15-05-2013 at 22:43.
هیچ بازی کنی رو به اندازه بکهام دوست نداشتم
خداحافظی کرد ...
اصلا فرگوسن رفت رونق از فوتبال رفت، همه یکی یکی دارن میرن
ای کاش سر الکس برش میگردوند تا با هم ( سرالکس و بکهام و اسکولزی و ... ) خداحافظی کنن . چی میشد![]()
پارسال میتونست این کارو بکنه ولی ....
+
این گل رو یادتونه ؟!
( اگه یادتون نیست به لینک عکس مراجعه کنید : دی )
![]()
Last edited by *M!L4D*; 16-05-2013 at 22:31.
خوب... فن پرسی که از قبل مثل روز روشن بود که هوادارا (من جمله بنده)تو سایت به عنوان بازیکن فصل انتخابش می کنن، انتخاب شد. تبریک به رابین که استحقاق دریافت جایزه سر مت بازبی رو در اولین فصل حضورش داشت.
مایکل کریک هم بالاخره به حقش و این همه فشاری که در میانه زمین یونایتد در این سال ها متحمل شده بود رسید و جایزه Players' Player of the Year (بهترین بازیکن سال از دید بازیکنان) رو گرفت.
جایزه جیمی مورفی (بازیکن جوان سال) رو بن پیرسون دریافت کرد و بهترین بازیکن تیم ذخیره ها رو ادنان یانوزاج دریافت کرد که ادنان نیز منتخب هواداران بود.
گل فصل هم که باز مشخص بودسوپر گل رابین (گل دومش) به استون ویلا به عنوان گل فصل 2012-13 باشگاه از سوی هوادارا برگزیده شد.
خوزه دیگه دیره سرمربی فصل بعدمون دیگه مشخصهباید زودتر از اینا علاقه تو به من یونایتد عنوان میکردی
ایشالله همون رئال بمونی .
مورینیو: دل همه ما برای فرگوسن تنگ می شود؛هم فرگوسن بی نظیر است وهم منچستریونایتد
سرمربی رئال مادرید به تمجید از سرمربی بزرگ یونایتد پرداخته است
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در تمجید از سرالکس فرگوسن، سرمربی بزرگ یونایتد که در پایان رقابت های این فصل از دنیای مربیگری خداحافظی می کند گفت:« همه ما دلمان برای فرگوسن تنگ می شود.»مورینیو یکی از کسانی است که همواره از فرگوسن تمجید کرده و اعلام کرده که از نتایج خوبی که تیم او کسب کرده،هیچ وقت سورپرایز نشده.مورینیودر صحبت هایی به « د آفساید رول » گفت:« همه ما دلمان برای فرگوسن تنگ می شود و برای خود من خیلی سخت خواهد بود که برای انجام یک بازی مقابل منچستریونایتد به اولدترافورد بروم (به ویژه برای اولین بار) و چنین چهره ای را روی نیمکت مربیگری تیم حریف نبینم.»آقای خاص در ادامه صحبت هایش درمورد فرگوسن گفت:« او بی نظیر است و شاید منچستریونایتد هم تیم بی نظیری است ؛ چون برای این سرمربی شرایطی را فراهم کردند تا بتواند کاری که می خواهد را انجام دهد.همه می دانند که شروع کار برای او آسان نبوده و همه می دانند که سه تا 4 سال طول کشیده تا او بتواند جامی را برای تیمش کسب کند ولی سران یونایتد این شرایط را برای او فراهم کردند تا چنین کار فوق العاده ای را انجام دهند. بعد از آن، فرگوسن واقعا بی نظیر بوده »مورینیو ادامه داد:« تعداد جام هایی که فرگوسن برای یونایتد کسب کرده، در فوتبال انگلیس واقعا فوق العاده است و هدایت یک تیم برای بیش از 20 سال، اتفاقی استثنایی است.»مورینیو و فرگوسن در زمان مربیگری آقای خاص در چلسی دوستی خوبی را ایجاد کردند ولی ارتباط نزدیک آنها یک سال قبل و وقتی پورتوی مورینیو در لیگ قهرمانان اروپا مقابل یونایتد به میدان رفت، آغاز شد. آن بازی با برد پورتو در وقت های اضافه به پایان رسید و سرمربی رئال مادرید حالا دراین باره گفت:« ما در دقیقه پایانی بازی به گل رسیدیم و به دور بعد راه یافتیم و این اتفاقی نرمال برای من نبود. با توجه به فرهنگی که با آن آشنا بودم، این اصلا طبیعی نبود که بعد از اتمام بازی، سرمربی تیم حریف در رختکن تیم ما را بزند (آن هم در لحظه ای که او قطعا خیلی خیلی ناامید بوده) و داخل رختکن آمده و به من تبریک بگوید و من را به اتاقش دعوت کند تا باهم یک نوشیدنی بنوشیم.»مورینیو ادامه داد:« این حرکت دوستی ما را رقم زد. بعد از آن بازیهای زیادی میان تیم های ما برگزار شد؛ چون من سال بعد از آن به انگلیس رفتم و سرمربی چلسی شدم. بعد از آن دوستی ما جهت گرفت. اصلا برایمان مهم نبود که تیم کدامیک از ما می برد و می بازد؛ احترام برای همیشه میان ما حکمفرما شد.»
فرگوسن : وقتم را با نوهها و فرزندانم میگذرانم ، زبان خارجی یاد میگیرم.
![]()
اسطوره مربیگری منچستریونایتد قصد دارد در ایام فراغت وقت خود را با خانواده گذرانده و زبان خارجی فرا بگیرد.
سرآلکس فرگوسن که یک هفته قبل پس از 27 سال همکاری مشترک با منچستریونایتد در سن 71 سالگی اعلام کنارهگیری کرد، تصمیم گرفته وقت زیادی را به خانوادهاش اختصاص دهد.وی به گزارشگر یک شبکه تلویزیونی گفت: از لطف هواداران نسبت به خودم که نگران هستند در اوقات فراغت چکار خواهم کرد، ممنونم. باید پاسخ دهم خیلی سرم شلوغ خواهد شد. چون با فرزندان و نوههایم خواهم بود. ضمن آنکه قصد دارم زبان خارجیام را تقویت کنم و درسهای جدیدی بگیرم.
او ادامه داد: کلاً دوست دارم از زندگی غیر ورزشی لذت ببرم.
منبع : خبرگزاری فارس
سر الکس فرگوسن امروز تو اخرین کنفرانس مطبوعاتیش خطاب به خبرنگارا که ایستاده تشویقش می کردن :
میدونم چرا دارید دست میزنید چون فکر میکنید دیگه راحت شدید و خبری از محرومیت از حضور تو کنفرانس نیست .
من باید یک صحبتی در این مورد با دیوید مویس داشته باشم . زیاد خوشحال نباشید اسامی یکسری از شماها که من را اذیت کردید بهش میدم .
....................
اینم کیکی که خبرنگارا امروز به فرگی دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)