تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 197 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام بچه ها .

اول بگم خداوند به من علم غیب رو عطا کرد ، تا ماهینی میخواست پرتاب رو بندازه ، گفتم این گله ، و گل هم شد ، پس از این به بعد قبل بازی ها ، نتایج رو بهتون میگم

بازی خوبی بود ، ولی از اشتباهات زیاد فولادی و مخصوصا ماهینی به راحتی نمیشه گذشت ( اشاره به ضربه ای که سوکای به تیرک زد )

امروز تو دلم گفتم ، کاش انصاری فرد رو میفروختیم ، حداقل یه پولی گیر باشگاه میمومد ، واقعا افت کرده ، بعضی وقت ها توپ هایی رو از دست میده که ....

نقی زاده و حقیقی هم بد بازی نکردن .

نبود یه بازیساز واقعا تو تیم احساس میشه ، باید یه فکری کنیم .

و در آخر فکر کنم یه پنالتی رو هم برامون نگرفتن .

به امید روز های سرخ تر.

2. 11 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خیلی دیر به حقمون که برد بود رسیدیم. همون نیمه اول میتونستیم گل بزنیم
    انصافا نیمه اول سپاهان تو قوطی بود

گل محمدی با توجه به نبود چندتا بازیکنش ترکیب رو خیلی خوب چیده بود. فقط گل محمدی هم این دیر تعویض کردناش رو اعصابه. بازیکنا اواخر بازی نای دویدن نداشتن و با اینکه سپاهان 10 نفره شده بود ولی زیاد نمیتونستیم فشار بیاریم

این بازی نسبت به 2-3 بازی قبل خیلی بهتر بازی کردیم
    داور هم که طبق معمول پنالتی ما رو نگرفت. اون سوکای هم همون موقع که زمین بازی رو با رینگ اشتباه گرفته بود باید اخراج میشد

تا الآن با همه تیم های بالای خودمون (به جز تراکتور) بازی کردیم. تو بازی های آینده میتونیم بهتر از این هم نتیجه بگیریم
    Last edited by MCSE MAN; 17-02-2013 at 19:58.

4. 10 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی . آخرای بازی بدجوری روی اون صحنه پنالتی داشتم حرص میخوردم و هی پیش خودم میگفتم بیا یک پنالتی دیگه برای پرسپولیس گرفته نشد !
    ولی خوشبختانه نوروزی حواسش بود و یک گل زد تا این بازی هم برای من به یک خاطره بد تبدیل نشه .
    غیبت کریمی هم بدجوری به چشم میاد . از نظر بازیسازی مشکل داریم .
    به امید موفقیت در بازی های انیده

6. 11 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا من به عنوان یه استقلالی ، بدون رو در بایستی بگم از برد پرسپولیس خوشحال شدم .... وقتی برد یه تیمی باعث میشه از تیم تعقیب کنندت جلو بیفتی چه اشکالی داره ، حالا اون تیم میخاد پرسپولیس باشه ، فرقی نمیکنه...

ولی تیمتون امروز خوب بود... نیلسون عالی بود ... شخصیتش عالی بود ... یه بازیکن در خدمت کل تیم... حقتون برد بود ... یه پنالتی هم نگرفتن براتون...

کلا هروقت پرسپولیس با سپاهان بازی میکنه من دوست دارم پرسپولیس ببره چه امسال ،چه چهار سال پیش که دقیقه 97 برد...
    سپاهان تو این سالا خیلی پر رو شده و استقلال و پرسپولیس نباید بزارن دور برداره ...
    Last edited by jamshidjap; 17-02-2013 at 19:46.

8. 14 کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سپاهان هم بردیم تا انتقام بطری های سمی اب دیدار رفت رو بگیریم
    اونم چه بردی دقیقه 92

اول بگم خداوند به من علم غیب رو عطا کرد ، تا ماهینی میخواست پرتاب رو بندازه ، گفتم این گله ، و گل هم شد ، پس از این به بعد قبل بازی ها ، نتایج رو بهتون میگم
    من اول بازی گفتم چه خوب میشه گردان دقیقه 80-85 گل بخوره تا رکورد دار بسته نگه داشتن دروازه بمونه ولی یواش یواش پشیمون شدم از ارزوم.ولی خدا هم گذاشت تا اخر بازی رکورد به نامش ثبت بشه
    فکر کنم حدس و ارزو من بهتر بوده

بازی خوبی بود ، ولی از اشتباهات زیاد فولادی و مخصوصا ماهینی به راحتی نمیشه گذشت ( اشاره به ضربه ای که سوکای به تیرک زد )
    پولادی خدایش روز خوب بود و نسبت به بازی های قبلش بهتر سانتر می کرد

تبریک بابت پیروزی . آخرای بازی بدجوری روی اون صحنه پنالتی داشتم حرص میخوردم و هی پیش خودم میگفتم بیا یک پنالتی دیگه برای پرسپولیس گرفته نشد !
    اخ گفتی

تا الآن با همه تیم های بالای خودمون بازی کردیم. تو بازی های آینده میتونیم بهتر از این هم نتیجه بگیریم
    برای ما برعکسه.با تیمهای بالایی بهتر بازی میکنمیو حقمون برده.مثل این بازی که اگه مساوی و یا باخت بود ته بی عدالتی میشد

10. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از بردن جلوی هیچ تیمی در لیگ برتر مثل برد جلوی سپاهان خوشحال نمیشم موقعیت های خوبی نیمه اول بازی داشتیم مثل همون ضربه کاشته ای که پروویچ زد و به تیر دروازه خورد با بدشانسی محض گل نشد نیمه دوم هم که یک تک به تک گردان با عکس العمل خوبش از پروویچ گرفت و طبق معمول یک پنالتی هم دوباره برامون گرفته نشد خدا رو شکر با گلی که نوروزی اخرین دقایق بازی زد به حقمون که برد تو این بازی بود رسیدیم نتیجه مساوی با این بازی خوبی که امروز ارایه دادیم خیلی ستم بود

12. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برد چسبناکی بود
    دوربین از آب خوردن بازیکنا تصویر میگرفت
    و دوستان اصفهانی همگی دیدن که آبها چقدر زلال و خنک بودن
    نوش جونتون گوارای وجود

در غیاب رضایی نوری کریمی مهدوی کیا واقا خوب بازی کردیم
    اشتباهات بود اما در کل خوب بازی کردیم

حضور همزمان پروویچ و پولادی و البته بازی کردن تقی زاده باعث شد به حقیقی فشار خیلی کمتری باید و به همین خاطر بود که فرصت کرد با خیال راحت میدون داری کنه و توی بازیسازی هم شرکت کنه

اگر نوری هم بود مطمئنن میدیدیم که نوری هم راحت تر بازی میکرد
    شاید بد نباشه یحیی در غیاب کریمی و مهدوی کیا به بازی کردن نوری در سمت راست فکر کنه

رفتار بازیکنای سپاهان هم جالب بود
    روی اکثر صحنه ها چه به سودشون چه به ضررشون اعتراض میکردن
    برای پرسپولیس پنالتی نگرفت بازیکنا اعتراضی نکردن یه هند نویدکیا رو گرفت نزدیک بود داور رو از بازی اخراج کنه

نیم فصل دوم همه تیمای بالای جدول از استقلال گرفته تا نفت یه جورایی یا بهمون باختن یا با کمک داور و... از دستمون در رفتن

فقط امیدوارم برای سمت راست تا قبل از بازی با ذوب آهن یه فکر بکنیم چون واقعا تو این پست مشکل داریم

14. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم استقلالی هستم و خیلی خوشحال شدم پرسپولیس سپاهان رو برد
    فکر کنم اولین باری بود پس از گذشت8 یا9 سال پرسپولیسی شدم(البته به جز لیگ قهرمانان آسیا که پرسپولیس نماینده ایران بود).
    دمتون گرم بازم از این کارا بکنید.دروازبانتون عالیه دمش گرم.
    برا بازی خودتون دست قشنگرو بزنید

16. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

تبریک میگم دقیقا کابوس سپهر حیدری اینبار توسط نوروزی باتعصب براشون تکرار شد.به نظرم از لحاظ تاکتیکی با وجود اینکه نوری و رضایی،کریمی این بازی نداشتیم بچه ها عالی بودن.با اینکه این بازی بازیساز نداشتیم تیم خیلی روونتر از بازیهای قبلی کار کرد خصوصا حقیقی و نقی زاده که خیلی جنگنده بازی کردن و هردوشون تو تقسیم توپ هم موفق بودن و عملا خط هافبک هماهنگ سپاهان رو خنثی کردن .متاسفانه ماهینی کماکان داره به سوتی هاش ادامه میده ولی اونور پولادی با اینکه در دفاع خوبه و حمل توپ خوبی هم داره ولی در ارسال ضربات آخر فوق العاده ضعیف کار میکنه.البته داره به هماهنگی نسبی هم با مارکو میرسه و کارهای ترکیبی بهتری با مارکو انجام میدان برخلاف سمت راستمون.چیز دیگه نمیشه گفت تشکر از زحمات همه بازیکنا مخصوصا،نیلسون واقعا فوق العاده است حرکاتش

18. 8 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب همونطور که انتظارش میرفت مثل اکثر بازیای ایندو تیم بازی زیبایی رو شاهد بودیم
    یجورایی بچه ها میخواستن انتقام بازی رفتو بگیرن واسه همین از لحظه شروع بازی هجومی رو در دستور کار قرار داده بودن سپاهانم هم خوب دفاع میکرد هم ضد حمله های خطرناکی میزد
    پولادی روز به روز داره با پروویچ هماهنگتر میشه و امروز جفتشون خوب بازی کردن سانتراشونم خوب شده بود و پروویچ هم نشون داد کاشته زن قهاریه
    سید و بنگر هم خوب و مسلط نشون دادن بازیو هم خوب از دفاع به حمله منتقل میکردن.
    و اما ماهینی...
    نمیدونم این بچه چش شده چند هفته؟!این اون حسینی نیست که اون زمان که تیم تو بحران بود هر بازی بهترین بازیکنمون بود و نفوذای زیاد و سانترای خطرناکی میکرد
    متاسفانه یه حرکت مفید ازش ندیدم تو بازی و حتی تو ضد حمله سوکای و دریبل خوردنش نزدیک بود گل بخوریم
    نشده یه بازی ماهینی و پولادی جفتشون همزنان خوب بازی کنن! این بازی پولادی خوب بود ماهینی اونجوری بود حالا یه بازی ماهینی خوب باشه پولادی داغونه!
    راضیم از ولاتکو (نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه). خوب اضافه میشد،یه هد خطرناکم زد اگه اشتباه نکنم.
    نبود نوری باعث شده بود همزمان از حقیقی و نقی زاده استفاده کنیم و وظیفه بازیسازی بیشر رو دوش حقیقی بود و انصافا جفتشون خوب کار کردن
    به شخصه اگه نوری بخواد به روند ناامید کنندش ادامه بده من همین ترکیبو که نوری توش نیست بیشتر ترجیح میدم! ولی فکر کنم اگه حقیقی و نقی زاده باشن و نوری هم کنارشون باشه بهتر نتیجه بگیریم چون اگه دو نفر کنارش باشن از حریف توپگیری کنن و بیشتر توپ به نوری برسه اعتماد به نفسش میره بالا شاید یهو اون پاس تو عمقای خاصشو دیدیم
    قاضی خوب دوید،هم تو حمله شرکت میکرد هم دفاع.خیلی داره تلاش میکنه که یحیی رو راضی نگه داره تا دوباره نیمکت نشین نشه.(از انصاریفرد این روزا 100% بهتره!)
    جای خالی غلام به شدت حس میشد
    نوروزی که دیگه حرفی برای گفتن نزاشتهدو بازیه 6امتیاز برامون به ارمغان آورده بازیکن دونده و کاملا در اختیار تیم که هر دفه تو بازی بوده خوب بازی کرده
    کلام آخر:
    نیلسون
    کاشکی بجای 37 سال 27 سالت بود تا 10 سال دیگه دروازمونو بیمه میکردی

20. 11 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •