یه خبر خوب.
راسل چهارشنبه به نیویورک سفر می کنه تا با تیتو ملاقات داشته باشه.
توی این ملاقات قراره وضعیت ویلانوا بررسی بشه که اگه امکانش باشه برای بازی برگشت با میلان (22 اسفند) بالای سر تیم برگرده.
حضور تیتو خیلی توی بازی برگشت میتونه تأثیر داشته باشه.
================================================== ====================
تیترهای روزنامه اسپورت 24 فوریه
بازگشت... و همه به سوی بازی با مادرید
بارسا 2-1 سویا
احساس خوب قبل از الکلاسیکوی سه شنبه. بارسا واکنش میدهد و بهبود میابد
ویا دوباره گلزنی کرد و مسی رکورد گلهای متوالی اش را به 15 بازی متوالی افزایش داد
=======================
تیترهای روزنامه الموندو 24 فوریه
واکنش !
بارسا 2-1 سویا
بارسا در نیمه دوم آتشین نتیجه ی بازی را به نفع خود تغییر داد
ویا و مسی گلزنی کردند و تیو تاثیر زیادی بر بازی گذاشت . در انتظار رئال مادرید و میلان
====================================
خلاصه ای از صحبتهای رورا بعد از بازی :
. البته ما در مورد گلهایی که دریافت میکنیم نگرانیم،ما سعی میکنیم این مسئله را بهبود ببخشیم.مثل چیزهای دیگر که سعی میکنیم در آنها پیشرفت کنیم.
ما همیشه گفتیم که ویا یک مهره ی کلیدی برای ما است،او دوباره این را نشان داد.او راحت گلزنی میکند و بازیکن بسیار مهمی است.
تیو چیزهای زیادی اضافه کرد،زمین را باز کرد.برای دیگر بازیکنان فضا سازی کرد.الکسیس یک ضربه جدی خورد،بخاطر همین تیو زودتر به بازی رفت.
در بین دو نیمه من و تیتو تصمیم گرفتیم تا تاکتیک تیم را عوض کنیم.ما از بازیکنها خواستیم که آرام باشند و عجله نکنند.
=====================
صحبت های بازیکنان بعد از پیروزی دیشب
اینیستا : بسیار شادمان از پیروزی در برابر سویا. و اکنون وقت استراحت است برای هفته ی مورد علاقه من
والدس : پیروزی در یک بازی سخت در برابر سویایی که بسیار ما را آزار داد.کسب یک 3 امتیاز با ارزش در لیگ.و اکنون نوبت بازی کوپا در برابر مادرید است.در آغوش میگیرمتان
سسک : آری بازگشت امکان پذیر است، بازی عالی در برابر سویا ، تیم عالی کار کرد
پیکه : بازی بسیار دشوار در نیوکمپ در برابر سویا.در لالیگا به آقایی خود ادامه دادیم .
پینتو: بازگشت باشکوه، یک بازی بسیار دشوار .بازی که با قلبمان پیروز شدیم.یکی دیگر را هم پشت سر گذاشتیم ...به پیش
مسی : مهم ترین چیز ، پیروزی بود که بدست آمد .می دانستیم یک بازی بسیار دشوار خواهد بود و سخت تر به این خاطر که پس از شکست میلان پا به این میدان می گذاشتیم.
بازی مادرید ؟ قطعا برای 0-0 به میدان نخواهیم رفت ...ما به سبک بارسایی خودمان بازی خواهیم کرد .
من عاشق بازی کردنم و نمی خواهم استراحت کنم .احساس خوشایندی به من می دهد
پدرو :پاسخ عالی تیم .یک برد عالی در برابر سویا .ما به اضافه کردن امتیاز ها ادامه دادیم.تبریک
ماسکرانو : بازگشت عالـــی ، در آغوش میگیرمتان
تیو : البته هر کسی می خواهد در تیم اول بیشتر بازی کند .اما کاملا می دانم که در رقابت با بهترین های جهان هستم .می خواهم از هر شانس بازی کردنم بهترین استفاده را بکنم .
=========================
لیونل مسی : گلزنی در 15 بازی پیاپی در لالیگا؟
من درباره ی این موضوع فکر نمیکنم.آنچه مهم است این است که تیم چه کاری انجام میدهد،این چیزی است که مردم بعدا به یاد خواهند آورد.
همراه با ویا در نوک خط حمله،مدافعان سویا نمیتوانستند رو به جلو حرکت کنند،که این به من فضای بیشتری میداد.
در حال حاضر بازیهای زیادی در این سالهای اخیر انجام دادم.بازی کردن بهتر از تمرین کردن و استراحت کردن است.وقتی استراحت نمیکنم بدنم احساس بهتری دارد.
==================
کاریکاتور 24 فوریه روزنامه ی اسپورت
تیو ، بچه ی شگفت انگیز 2-1 سویا
" ضربه ای که از میلان خوردیم سخت بود ، اما آرام باشید. سه شنبه از چاله بیرون می آییم "