تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 308 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

It's not free Dude
    پولیه دادا
    خوب آره نگفتی خوب فری میخوای ! بعدشم از شبکه ورزش ندیدی ؟ دلم واسه انصاریفر و یوسفی سوخت با گلی که مسی زد : دی

تیم دوم رو وقتی توی زمین داشتیم بازم جلوی پرس حریف کم آوردیم . چاره این پرسها همون ایستگاهی و کرنر و سانتر از جناحینه . شوت پشت 18 توی این جور بازیا که متمرکز دارن دفاع میکنن کار بیهودیه ایه که اکثرا برخورد میکنه به بازیکن حریف ! تیو عالی نبود ولی هر چه بیشتر موقعیت بهش بدن ضرر نمیکنن . فقط مث بویان نشه به راحتی از دستش بدیم ! ماسکرانو چه آشیلی شد امشب !

رورا بیش از اندازه کنار زمین پر استرس نشون میده و همین رو هم داره ناخود آگاه به بازیکنا منتقل میکنه !

2. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کسی لینک کل بازی رو داره بذاره؟
    ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

===========================

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسلونا در دیداری سویا را برد که ممکن بود نتیجه‌اش به شکل دیگری رقم بخورد.
    سایت گل – بارسلونا توانست ناراحتی‌های لیگ قهرمانان را پشت سر بگذارد و در خانه خود سویا را دو بر یک ببرد.
    بارسا در این بازی هم مانند دیدار با میلان برای دقایق بسیاری خالی از ایده بود اما در نهایت پیروز شد. بارسا در نیمه اول نتوانست به گل برسد و در دقیقه 42 دروازه‌اش باز شد. بوتیا روی سانتر کوکه با ضربه سری رو به پایین گل اول بازی را زد.
    بارسا در دقیقه 50 این گل را با ضربه سر داوید ویا روی سانتر دنی آلوز پاسخ گفت.
    کریستین تی‌یو هم که به جای الکسیس سانچس بی‌اثر وارد میدان شده بود در دقیقه 60 گل دوم را ساخت. لیونل مسی توپ را به تی‌یو سپرد و دوباره از او پس گرفت و به گل تبدیل کرد.
    سویا دوموقعیت عالی داشت که ایوان راکیتیچ و آلوارو نگردو آنها را از دست دادند.

-----------------------------------

Last edited by M E S S I; 24-02-2013 at 08:10.

4. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

عناوین مجله موندو دیپرتیوو، قبل از بازی. جالب اینجاست که تمام عناوینی که درباره ویا ذکر کرده بود به وقوع پیوست.

ویا در لیست قرار گرفت.

در این مرحله حساس فصل ،بارسا به گل‌ِ ال‌ گواخه نیاز دارد.

امروز احتمالا در ترکیب آغازین حضور خواهد داشت و طرفدارن او را حمایت خواهند کرد.

راسل، الایک اوباما. رئیس باشگاه از اورشلیم به رام الله سفر کرد و با استقبال نخست وزیر مواجه شد، این در زمانی‌ بود که بازی صلح آمیز را آماده سازی میکرد.

مصاحبهء مسی بعد از بازی:
    ما میدونستیم که بازی با سویا میتونه خیلی برامون دردسر ایجاد کنه، مخصوصاً بعد از نتیجه ای که در برابر میلان گرفتیم.
    در مورد بازی کوپادلری با رئال، ما نباید به دنبال گرفتن یه تساوی بدون گل باشیم. ما باید مثل همیشه بازی خودمون رو انجام بدیم.
    دلیل اینکه من هیچ بازی استراحت نمیکنم اینه که احساس خوبی دارم و دوست دارم همیشه بازی کنم.

Last edited by runner; 24-02-2013 at 12:12.

6. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من بازی رو ندیدم
    ولی با این تفاسیر که شما میگین به سه شنبه و دو هفته بعد نباید امید داشته باشیم؟

8. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فعلا بدنی آماده نیست

مسی و دریبل زدن بازیکنان بزرگ قسمت اول
    مسی و دریبل زدن بازیکنان بزرگ قسمت دوم

من بازی رو ندیدم
    ولی با این تفاسیر که شما میگین به سه شنبه و دو هفته بعد نباید امید داشته باشیم؟
    اگه کادر فنی تیم رو جمع نکنه آره
    اون موقع فقط بازی رویایی دو سه ستاره میتونه به دادمون برسه

10. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازیهای بعدی تیم:

پس فردا: رئال (نیوکمپ)، حذفی

سه روز استراحت

رئال (سانتیاگو)، لیگ

شش روز استراحت

لاکرونیا (نیوکمپ)، لیگ

دو روز استراحت

میلان

وضع تیم از نظر استراحت خوبه، دو بازی با رئال رو می تونیم با تمام قدرت بازی کنیم و بعدش هم شش روز استراحت کامل داریم تا بازی با دپورتیوو (که با توجه به اختلافمون در لیگ اصلا بازی مهمی هم نیست و فکر می کنم هر 10 نفر اصلی رو می تونیم استراحت بدیم و بازیکن های تیم ذخیره و جوونمون هم می تونن خودی نشون بدن) و برای بازی میلان با تمام قدرت آماده باشیم. یک استراحت 9 روزه برای بازیکنان اصلی تیم می تونه در این زمان از فصل فوق العاده باشه و باتری ها رو نه فقط برای بازی با میلان، برای کل فصل پر کنه چون قطعا بازیهای سخت دیگه ای هم در پیشه.

رئال سه روز بعد از بازیش در لیگ با ما، با منچستر بازی داره که باعث میشه محدودتر از ما باشن. یعنی بازی دیشب، دو روز استراحت، بازی با ما در حذفی، سه روز استراحت، بازی با ما در لیگ، دو روز استراحت، بازی با منچستر.

ما اینبار از قرعه ها و استراحت ها شانس آوردیم. میلان هم این هفته با اینتر و لاتزیو دو بازی سخت داره ولی فرصت استراحت خوبی هم دارن.

مثل اینکه راسل توضیح داده با بهبود تیتو، با اینکه تا حداقل یک ماه دیگه روی نیمکت برنمی گرده، ولی ارتباطش با تیم بیشتر خواهد شد.

سانگ به عنوان هافبک دفاعی یکجا سوری از بازیکن و توپ گذشت که اوج بی تفاوتی بود
    نکته جالب اضافه شدن بوسکتس و بازی همزمانشون بود
    دیر به این فکرا نرسیدیم؟
    این مشکل از وقتی که کیتا در فصل قبل آمادگیشو از دست داد بوجود اومد. کیتا با اینکه خیلی بهش توجه نمی شد ولی بازیکن بسیار مهمی برای بارسا بود که در حفظ نتیجه و استحکام دفاعی خیلی کمک می کرد و این همه گل های بیخودی که آخر بازی ها و آخر نیمه و ... می خوردیم شاید به خاطر همین بود. سانگ به نظر جایگزینی میومد برای کیتا که بتونه همراه بوسکتس در اواخر بازی ها بازی رو کاملا نگه داره. امیدوارم سانگ بتونه این نقش رو به خوبی ایفا کنه چون کیتا بازیکن خیلی خاصی بود و این نقش طوری نیست که هر هافبک دفاعی از پسش بر بیاد.

12. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه خبر خوب.

راسل چهارشنبه به نیویورک سفر می کنه تا با تیتو ملاقات داشته باشه.
    توی این ملاقات قراره وضعیت ویلانوا بررسی بشه که اگه امکانش باشه برای بازی برگشت با میلان (22 اسفند) بالای سر تیم برگرده.

حضور تیتو خیلی توی بازی برگشت میتونه تأثیر داشته باشه.

================================================== ====================

تیترهای روزنامه اسپورت 24 فوریه

بازگشت... و همه به سوی بازی با مادرید

بارسا 2-1 سویا

احساس خوب قبل از الکلاسیکوی سه شنبه. بارسا واکنش میدهد و بهبود میابد

ویا دوباره گلزنی کرد و مسی رکورد گلهای متوالی اش را به 15 بازی متوالی افزایش داد

=======================

تیترهای روزنامه الموندو 24 فوریه

واکنش !

بارسا 2-1 سویا

بارسا در نیمه دوم آتشین نتیجه ی بازی را به نفع خود تغییر داد

ویا و مسی گلزنی کردند و تیو تاثیر زیادی بر بازی گذاشت . در انتظار رئال مادرید و میلان

====================================

خلاصه ای از صحبتهای رورا بعد از بازی :

. البته ما در مورد گلهایی که دریافت میکنیم نگرانیم،ما سعی میکنیم این مسئله را بهبود ببخشیم.مثل چیزهای دیگر که سعی میکنیم در آنها پیشرفت کنیم.
    ما همیشه گفتیم که ویا یک مهره ی کلیدی برای ما است،او دوباره این را نشان داد.او راحت گلزنی میکند و بازیکن بسیار مهمی است.
    تیو چیزهای زیادی اضافه کرد،زمین را باز کرد.برای دیگر بازیکنان فضا سازی کرد.الکسیس یک ضربه جدی خورد،بخاطر همین تیو زودتر به بازی رفت.
    در بین دو نیمه من و تیتو تصمیم گرفتیم تا تاکتیک تیم را عوض کنیم.ما از بازیکنها خواستیم که آرام باشند و عجله نکنند.

=====================

صحبت های بازیکنان بعد از پیروزی دیشب

اینیستا : بسیار شادمان از پیروزی در برابر سویا. و اکنون وقت استراحت است برای هفته ی مورد علاقه من

والدس : پیروزی در یک بازی سخت در برابر سویایی که بسیار ما را آزار داد.کسب یک 3 امتیاز با ارزش در لیگ.و اکنون نوبت بازی کوپا در برابر مادرید است.در آغوش میگیرمتان

سسک : آری بازگشت امکان پذیر است، بازی عالی در برابر سویا ، تیم عالی کار کرد

پیکه : بازی بسیار دشوار در نیوکمپ در برابر سویا.در لالیگا به آقایی خود ادامه دادیم .

پینتو: بازگشت باشکوه، یک بازی بسیار دشوار .بازی که با قلبمان پیروز شدیم.یکی دیگر را هم پشت سر گذاشتیم ...به پیش

مسی : مهم ترین چیز ، پیروزی بود که بدست آمد .می دانستیم یک بازی بسیار دشوار خواهد بود و سخت تر به این خاطر که پس از شکست میلان پا به این میدان می گذاشتیم.
    بازی مادرید ؟ قطعا برای 0-0 به میدان نخواهیم رفت ...ما به سبک بارسایی خودمان بازی خواهیم کرد .
    من عاشق بازی کردنم و نمی خواهم استراحت کنم .احساس خوشایندی به من می دهد

پدرو :پاسخ عالی تیم .یک برد عالی در برابر سویا .ما به اضافه کردن امتیاز ها ادامه دادیم.تبریک

ماسکرانو : بازگشت عالـــی ، در آغوش میگیرمتان

تیو : البته هر کسی می خواهد در تیم اول بیشتر بازی کند .اما کاملا می دانم که در رقابت با بهترین های جهان هستم .می خواهم از هر شانس بازی کردنم بهترین استفاده را بکنم .

=========================

لیونل مسی : گلزنی در 15 بازی پیاپی در لالیگا؟
    من درباره ی این موضوع فکر نمیکنم.آنچه مهم است این است که تیم چه کاری انجام میدهد،این چیزی است که مردم بعدا به یاد خواهند آورد.

همراه با ویا در نوک خط حمله،مدافعان سویا نمیتوانستند رو به جلو حرکت کنند،که این به من فضای بیشتری میداد.

در حال حاضر بازیهای زیادی در این سالهای اخیر انجام دادم.بازی کردن بهتر از تمرین کردن و استراحت کردن است.وقتی استراحت نمیکنم بدنم احساس بهتری دارد.

==================

کاریکاتور 24 فوریه روزنامه ی اسپورت

تیو ، بچه ی شگفت انگیز 2-1 سویا

" ضربه ای که از میلان خوردیم سخت بود ، اما آرام باشید. سه شنبه از چاله بیرون می آییم "

14. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

عکس های تمرین امروز 24/2

16. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Messi demands Barcelona step up for Clasico

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

عکس های تمرین امروز 24/2

تو تمرین همین مسخره بازیارو در میارن که تیم اینجوری شده دیگه!

20. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •