پس بین خوندنت وقفه ننداز . . . .در ضمن این مشکل همه ست . . . .
پس بین خوندنت وقفه ننداز . . . .در ضمن این مشکل همه ست . . . .
صفحه های قبل گفتم کسی درست جواب نداد
من بخوام ریاضی 30 بزنم الان باید چیکار کنم ؟
واقعا به 30 راضی ام
خواهشا مباحث آسون رو یکی بگه بهم شروع کنم بخونم
تا حالا که فهمیددم تابع+حد و پیوستگی+آمار
میشه روشون حساب باز کرد
مهم ترین فصل ها تو زیست کدوماس؟
حد و مشتق رياضي 2 يه سواليه كه فكر كنم يه بارم پرسيده بودي!معلوم نيست كه سطح سوالاي كلي مباحث چطوريه!فرض مثال ديدي غير مشتق و
حد همه سوالات ديفرانسيل و پايه به نسبت اسونتر شد!يا هندسه ها اسون شد يا گسسته خيلي ابكي بود اون موقعس كه ادم ناراحت ميشه!
ولي همون مباحثي كه زياد ازشون سوال مطرح ميشه گسسته كه گراف ها رو حتما بخون!هندسه پايه هم كه بخوني خوبه!ماتريس ها رو بخون
امار رو كه ميخوني!خلاصه سعي كن يه نگاه اجمالي به همه مابحث داشته باشي و مهم ها رو بيشتر بخوني!
خودمم گفتم که قبلا پرسیدم اما کسی خوب جواب نداد.
ممنون بابت پاسخ![]()
آمار و ول کن . تابع حدو پیوستگی + مشتق
دوست من مشتق خیلی آسونه . خیلی آسونه . با همینا که گفتم میتونی 50 بزنی .
آخه اینا مباحثی هستن که اکثرا سوالاشون تکراریه . کافیه روی سوالات کنکور های اخیر مسلط بشی . ولی توی گسسته و هندسه مثل آب خوردن سوالات جدید در میارن .
تجربه خودم سال 83 : فقط تابع - دستگاه اعداد - دنباله و سری - حد و پیوستگی - مشتق و کاربرد مشتق ( مثلثات و هندسه تحلیلی و ریاضی گسسته رو بوسیدم گذاشتم کنار)
ریاضیم شد 55 درصد .
پروتئین سازی - تکنولوژی زیستی - ژنتیک جمعیت - ژنتیک - قارچ ها و باکتری ها
ولی راستشو بخوای همش مهمه !!!!!!
Last edited by PLAΨMID; 31-01-2013 at 18:35.
اخه زیست یه جوری با سبک سوالای الان که مفهومی و ترکیبی شده تقریبا باید رو همه مسائل تسلط داشته باشی تا بشه به اکثر سوالا جواب داد
مثلا 3 تا فصل اول زیست دوم خیلی مهمه چون یه جورایی پایه است و مفاهیمی رو توضیح می ده که بارها تو فصلای دیگه زیست ازش استفاده میشه
من فکر میکنم حداقل باید در حد 60-70 % مطالب رو خونده باشی تا بتونی %30 بزنی ، چون مشخص نیست از کجا سوال آسون میآد و از کجا سوال پیچیده بنابراین بهتره دنبال اون 30% حذفیات باشی تا اینکه چیا رو بخونی ،
دیفرانسیل تقریبا اهمیت و سختی همه جاش در یک سطحه باید ببینی خودت با کجاش مشکل داری
هندسه تحلیلی اولین پیشنهاد مقاطع مخروطی بعد دستگاه معادلات خطی و بعد ماتریس
گسسته نظریه اعداد
تابع 5سوال - دستگاه اعداد 1سوال -دنباله سری 2سوال - حدپیوستگی 3سوال - مشتق و کاربرد مشتق 9سوال
کلا میشه 18-19 سوال از 55سوال ریاضی ؛ یعنی فرض محال که همه رو درست جواب بدی ، میشه حدودا 30% !
Last edited by m-asadabadi; 01-02-2013 at 00:24.
دوستان یک سوال دارم . ایا از همین الان هم کسی که یک بار درس ها را خوانده باشه . و از هر چیزی . بالاخره یک 10 الی 25 درصدی یادش باشه
میشه یک رتبه 5000 را توقع داشت .
یعنی مثلا اگر شروع بکنه . خوب درس بخونه اونم با کیفیت و روزی حداقل 6 ساعت امیدی هست . در درس های ادبیات . دینی . شیمی هم قوی هست .
و اون ها هم معمولی هست .
یعنی می توانه 40 بزنه
کلا از الان شروع بکنه از صفر دوباره از اول بخوانه میشه یا نه
رشته ای هم ریاضی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)