حتما از انتی ویروس نود32 استفاده میکنید که نمیزاره بازی رو کرک کنید یا یه فایلتون رو به اجبار ویروس میشناسه و پاکش میکنه!
انتی ویروس رو غیر فعال کنید و کرک سالم رو در محل بازی کپی کنید
حتما از انتی ویروس نود32 استفاده میکنید که نمیزاره بازی رو کرک کنید یا یه فایلتون رو به اجبار ویروس میشناسه و پاکش میکنه!
انتی ویروس رو غیر فعال کنید و کرک سالم رو در محل بازی کپی کنید
سلام من نسخه اصلی بازی رو نصب میکنم و وقتی میرم تو فولدرن نصب شده بازی یه دفه سیستم هنگ میکنه و یه صفحه آبی میاد و ریسیت میشه ! صفحه آبی شبیه اینه که هارد بد سکتور میشه !
ولی هاردم هیچ مشکلی نداره ! نسخه بلک باکسشم همین مشکلو داشتم
ویندوزم هم 7 هست
سلام
دوستان من چند مدت پیش بازی رو نصب کردم
اجرا هم میشد مشکلی نداشت
الان بد از مدتی اومدم بازی رو اجرا کنم
این پیغام رو میده
could not locate max payne 3 game executable on local machine
please re- install from orginal media
بازی رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم باز هم نشد
سلام
دوستان کسی یه کرک خوب واسه بلک باکس سراغ نداره ؟
دوستان سلام:
من یه مدتی نا امید شده بودم از نصب بازی ولی حالا دوباره به فکرش افتادم.........نصب کردم ولی توی صفحه سیاه اولش که درباره ی راک استار می نویسه گیر می کنه دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید اگه سوال تکراری بود![]()
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم !!! خواهشا اگه کسی راه حلشو میدونه کمک کنه. حسابی کلافم کرده ... !!!
دوستان کسی نیست بگه مشکل مکس پین من چیه که وقتی وسط بازی دکمه F رو میزنم آهسته میشه و حرکت نمیکنه !!!
اگه دکمه F رو هم نزنم خودش همون اوایل بازی وقتی که قراره یه کامیون رو دنبال کنه هنگ میکنه و کراکتر از جاش تکون نمیخوره، درحالی بازی هنوز داره ران میشه و فقط کاراکتر ثابته و میلرزه !!!
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟
Last edited by es_zp1364; 31-12-2012 at 04:30.
سلام
من این بازی رو با آپدیت 22 نصب کردم توی حالت loading گیر میکنه.
کاربردی راه برای رفع این مشکل چیه؟ نسخه 27 گیگ هست
نسخه ی بازیت؟
کرکت چیه؟
کرک ریختی؟
ویندوزت؟
من بازی همراه با اخرین اپدیت و کرک نصب کردم . از سایت سافت 98 دانلود کردم.اما در صفحه ابتدایی بعد از زدن اولین enter در قسمت initializing گیر می کنه و دیگه ادامه پیدا نمی کنه.
کسی علتش می دونه؟
ویندوز 8
blackbox
اپدیت همراه با کرک:
Max.Payne.3.Update.1.0.0.113
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)