آره . ولی یکی از دوستام همین کار رو کرد بعد دو بار وارد شدن گوگل پلی دیگه براش باز نمیشه . شما این راه حل همیشه برات جواب میده ؟ چون بالاخره از روی ip اینترنت متوجه میشه .
آره . ولی یکی از دوستام همین کار رو کرد بعد دو بار وارد شدن گوگل پلی دیگه براش باز نمیشه . شما این راه حل همیشه برات جواب میده ؟ چون بالاخره از روی ip اینترنت متوجه میشه .
وقتی vp.n استفاده کنی که دیگه ip ایران رو نشون نمیده...اگه هم وارد گوگل پلی نشد , میشه cache data گوگل پلی رو پاک کرد و دوباره واردش شد
من خودم اینطوری استفده مبکنم...مشکلی هم پیش نیومده!
برا اینکه از وی.پی.ان استفاده کنی نباید گوشی روت باشه ؟
نه لازم نیست
تو قسمت setting گزینه more settings رو بزن بعد هم vpn
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
تشکر . من تونستم vpn رو فعال کنم ولی جیمیل هم باهاش ساختم و کشورم رو هم انگلیس تشخیص داد و حالت پرواز رو هم فعال کردم ولی به محض اینکه میخوام دانلود کنم میگه : this item cannot be installed in your country
راه حلی هست براش ؟
نرم افزار Market Enabler هم میتونه کمک کنه
کش نرم افزار مارکت هم پاک کنید(از توی تسک منیجر میتونید کش رو پاک کنید)
سلام
در به در دنبال به برنامه خوبم برای Lock کردن گالری و .... که هم راحت باشه و هم مطمئن . چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون .
photo vault , video vault
یکی هم یه همین اسمه هردو رو باهم داره...
حتی فایل ها تو ویندوز هم نمایش داده نمیشن
سلام
یه مدتیه موبایل من آنتن نمی ده و هی آنتنش قطع میشه. یعنی وقتی می خوام کسی رو بگیرم پیغام می ده توی نت ورک ریجیستر نشده و کسی هم که بخواد منو بگیره میگه در دست رس نیست. این در حالیه که توی این موقع ها درجه نشون دهنده انتنم دو یا سه تا خونه رو پر کرده. نمی دونم چه کار کنم . هر بار این جوری میشه مجبورم که گوشی رو ریستارت کنم تا دوباره آنتن بده. اعصابم خورد شده. چرا این جوری شده به نظر شما؟ چه کارش کنم حل شه؟ (راستی این اتفاق توی جاهای مختلف هم میفته و به یه مکان خاص ربطی نداره.)
اوونی که هر دو رو داره رو نصب کردم ولی به دلم نچسبید ..... چیزه بهتر معرفی کنین لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)