نمیدونم چرا نباید یه سرویس خوب بدن به ما.
سرعت در حد dialup
نمیدونم چرا نباید یه سرویس خوب بدن به ما.
سرعت در حد dialup
سلام دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم توهینی هم به کسی نکردم همه بزرگان واسه ما عزیزن چه استاد باشن چه یک آدم معمولی
ببخشید یک سوال دیگه اگه میشه جواب بدین ممنو میشم این پرتها همون قضیه یک به هشت یا یک به دهه؟اگه این طوره سرعت بین ما چند نفر تقسیم میشه؟یعنی سرعت میاد پایین؟
Last edited by majideblis; 30-09-2012 at 23:35.
آقا نت شما هم امروز قطع و وصل میشد یا سرعت پایین نمی اومد؟ اینترنت من که امروز داغون بود
مملکت داریم!!!!!
بازم که اینترنت قاطی کرده
امروز فقط سایتای داخلی برای من بار می شه،خارجی اصلا" باز نمی شه
اینترنت امروزم مثل دیروز. کم کم دارم پشیمون میشم چرا از شاتل اومدم مخابرات
از صبح بعد ساعت های رایگان تا الان نت من قطع بود،اینترنت داشتم اما هیچ سایتی جز سایت خود مخابرات باز نمیشد.
سلام و عرض ادب
ممنونم دوست عزيز، دست شما دردنکنه، لطف کرديد
نرم افزاري که معرفي فرموديد به خوبي کار ميکنه، امّا يه مشکلي داره، مجموع سرعت دانلود و آپلود نميده(يعني، همزمان فعال نيستند، ولي با يه کليک از يه لينک(آي اس پي)به لينک(آي اس پي) ديگه منتقل ميشه)
ضمناً گوگل طبق فرموده خودشون قرار بود دو/2 روز تحريم بشه؟! چي شد پس؟! بخدا حرفي که خودشون هم ميزنند نميتونند عمليش کنند، واي بر ما ...
ممنونم دوست عزيز![]()
پس عمل لود بالانسینگ رو انجام نمیده البته شما تو ویندوز سرور می تونین این کار رو انجام بدین ولی ویندوز سرور ارزش نصب روی سیستم خونگی رو نداره
در ضمن خود گوگل رو نبستن بلکه جیمیل و تمام سرویس های گوگل رو بستن اصلا باز نمیشه بدون فیلتر شکن البته دو روزه تست نکردم شاید الان باز باشه
دوست بزار برات مثال بزنم روشن شی فرض کن 10 تا وصیله برقی داری ولی 9 تا پریز داری خود به خود همه دوشاخه ها رو به برق بزنی یکی اضافه میاد در واقع شما پریز کم داری منظور از پرت هم اینه که وقتی خط شما رو رانژه می کنن خط تلفنتون رو به دستگاهاشون وصل می کنن حالا این دستگاه اگه سوراخش تموم شه میگن پورت خالی نداریم اون بحث 1 به 8 رو توسط نرم افزار انجام میدن نه سخت افزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)