من این عمل فایر وال رو برای تست روی گوگل کروم با همون آموزش انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد .. گوگل کروم همه سایت ها رو باز میکرد و کاملا به اینترنت دسترسی داشت ...
من این عمل فایر وال رو برای تست روی گوگل کروم با همون آموزش انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد .. گوگل کروم همه سایت ها رو باز میکرد و کاملا به اینترنت دسترسی داشت ...
به این مسیر برید
setting>firewall>setting>packet rule
در پنجره باز شده
در قسمت action گزینه رو بر روی block تنظیم کنید
و قسمت address رو بر روی address form the liste تنظیم کنید
add انتخاب کنید و ادرس مورد نظر وارد کنید و تمام پنجرها رو ok کنید
![]()
Last edited by kases; 14-11-2012 at 22:21.
سلام به همه
بنده از کسپر 2010 استفاده می کنم .اخیرا این کسپر ما به IDM بنده گیر سه پیچ داده. قضیه از این قراره که وقتی IDM شروع به دانلود میکنه بعد از چند ثانیه برنامه قفل میکنه.
کسپر رو آپدیت کردم + از آخرین نسخه IDM استفاده کردم + تو بخش Application Control برنامه رو از حالت Low Restricted به Trusted تبدیل کردم اماااااا درست نشد که نشد!!!
لطفا بنده رو راهنمایی کنید.جالب اینجاست که کسپر2012 و 2013 اصلا بهش گیر نمیده
سلام. خب بنده خدا خودت ميگي 2012 و 2013 گير نميده پس از اونها استفاده کن ديگه![]()
سلام
توی نسخه های مختلف اینتر نت سکوریتی کسپر کسانی که تست کردن لطف کنن بگن کدوم نسخه کمترین تاثیر رو روی سیستم از لحاظ سرعت میذاره؟؟؟؟
ممنون
سلام
به نظر من با وجود نسخه 2013 لازم نیست به فکر نسخه های قدیمی تر باشید این نسخه بهینه تر از نسخه های قبل کار میکنه
کسپر هم داره راه نورتون را میره و سرعتش را خیلی خوب کرده و دیگه اون آنتی ویروس سنگین نیست و تو نسخه جدید خیلی سبک تر شده و جزء سبک ترین ها حتی از آویرا هم از نظر سبکی زده جلو
سلام
این هم یه تست کوچولو با یک مخرب 50 کیلوبایتی و مابقی ماجرا را در فیلم می بینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات فایروال کسپر را روی حال تمام سوالی مثل کومودو گذاشتم تا مشکلی پیش نیاد...مخرب هایی هستند که بتوانند سوییت های بزرگ را دور بزنند ولی این وسط کاربر با تنظیمات عالی خود باعث میشه که مخربی به سیستم وی وارد نشود واگر وارد شد نتواند با سرور مورد نظر ارتباط برقرار بکند.
یاحق
میشه یه تنظیمات کلی برای افرادی که زیاد حرفه ای نیستن و تنظیماتی که بیشتر احساس میشه لازم هست انجام بشه رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر تنظیماتی که برای جلوگیری از ورود ناخواسته از طریق اینترنت و -- شدن باشه اگر میشه بزارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)