با سلام.
ما از همون لحظات ابتدایی پیگیر قضیه هستیم و امیدواریم هر چه سریع تر بتونیم مشکل رو برطرف کنیم.
با سلام.
ما از همون لحظات ابتدایی پیگیر قضیه هستیم و امیدواریم هر چه سریع تر بتونیم مشکل رو برطرف کنیم.
دوستانی که از محصولات ESET استفاده میکنن فعلا به این شکل میتونید دسترسی داشته باشید به سایت و انجمن تا برای رفع بلاک پیگیری بشه و اطلاع رسانی :
دقیقا به همین شکل *p30world.com* وارد کنید!
سلام :
پست زیر رو بخونید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط در ورژن 6 مثل این که برش داشتند این قابیلت رو ؟ یا جاش عوض شده ؟ من به هر حال پیدا نمیکنم متاسفانه.
Last edited by omid-p30; 16-03-2013 at 14:47.
سلام
یه راهنمایی می خواستم در مورد تنظیمات اینترنت سکیوریتی برای p r o xifier. جدیدا بلاکش می کنه و اجازه نمی ده وصل بشه. وقتی فایروالش غیر فعال می کنم درست می شه. از اخرین نسخه eset استفاده می کنم و تنظیمات فایروال روی automatic mode with user exception.
ممنون
سلام
آنتی ویروس کامپیوتر خونه نود ورژن 4 هست. امروز که میخواستم بیام پی سی ورلد دیدم نود فیلترش کرده!
چیکار میشه کرد؟ اون قسمتی های که واسه فعال کردن تو پست های قبلی دوستان گفتن رو هم نداره.
Last edited by dourtarin; 16-03-2013 at 13:26.
آره کلا بر داشتنش من خودم ازESET.Endpoint.Security.5.0.2126 استفاده میکنم
همون نوع Business.Edition هست که تو ورژن جدید اسمش عوض شده
خودم یه مدت 6 داشتم ولی این یکی رو نصبیدم بنظرم خیلی بهتره
هم قابلیت آپدیت آفلاین داره هم قسمت لایسنس توش هس
هیچ فرقی هم با اونای دیگه نداره - بعضا میگن مال شرکتهاس ولی فرق زیادی ندره اینو بنصبی مثل Business.Edition هس تو ورژن های قبلی
قبلا ها از همین بیزنس استفاده میکردم حالا هم از Endpoint.Security
تو 6 هر کار بکنی نه آپدیت آفلاینش فعال میشه و نه لایسنسش چون فقط مخصوص خانگی ساختنش
![]()
ESET.Endpoint.Security
خیلی خوفه - ورژن 4 خیلی قدیمیه
با کرک Update Maker میشه
که بکاپ هم میگیره حتی اگه نود رو کرک هم نکرده باشی
همون که سازندش محمد حیدری هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)