ببخشید دوباره می زنم این پستو . من منتظر جوابتونم دو روزه می خوام بخرم هی گفتم واستم مشورت کنم بعد .
کسی نظری نداره ؟
ببخشید دوباره می زنم این پستو . من منتظر جوابتونم دو روزه می خوام بخرم هی گفتم واستم مشورت کنم بعد .
کسی نظری نداره ؟
[QUOTE=amirz2ir;7249341]چند تا نکتۀ کوچولو بگم، ایم خیلی مهمه که چه کسی ریویو رو مینویسه و توی ریویو نوشتن مقایسست که معنا داره و واژه هایی مثل خوب و ... به تنهایی مفهوم عملی نداره، مقایسه وقتی مفهوم داره که وقتی طرف داره میگه این هدفون بیسش خوبه، بگه در مقابل کدوم هدفون خوبه، یا وقتی میگه بیسش زیاده، بگه در مقابل کدوم هدفون زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- آگاه باشید و سوال بپرسید. در راستا و همخوانی با سطور بالا، این انجمن هر روز بخاطر وفور دانش واقعی و تجربیاتی که توش هست، باعث شگفتی من میشه. از طرفی هم اینکه بعضی ها بدون دانش ولی با تظاهر به اینکه دانشی دارن، پست میزنن هم باعث شگفتی و البته ناراحتی من میشه. بعضی ها هستند که تجهیزاتی را که اصلا ندیده وصداش رو نشنیده اند رو یا پیشنهاد میدن یا آشغال میدونن. بعضی ها هم هستن که از یکی دوتا هدفون یا آمپ تجربه ای دارن، ولی طوری پست میدن که گویی علامه دهر هستن. تاکید میکنم که بیشتر کاربرا اینطور نیستن. ولی خب اینجا اینترنته و همه جور آدم توش پیدا میشه، و بعضی متخلف ها هم دوست دارن که زیاد پست بدن. قبل از اینکه حرف کسی رو قبول کنید پروفایلشون رو بخونید و لیست تجهیزاتی که دارن رو ببینید. و نگران سوالهایی در مورد جزئیات تجربه ای که از تجهیزاتشون دارن نباشید و بپرسید. اگه کسی میگه فلان هدفون "بهترین" هست، ازش بپرسید "در مقام مقایسه با کدوم هدفونها؟"... یا آمپها... یا هرچی. این خوبه که مردم تجهیزاتی که میپسندن رو پیشنهاد بدن، حتی اگه اولین و تنها هدفونشون باشه، ولی کاملا منطقیه که بخواید بدونید چرا فکر میکنن خوبه و بدونید که خوب از نظر اونها یعنی چی. هرکسی حق داره نظرش رو بگه، ولی حقیقت همواره اینطور ایجاب میکنه که بعضی نظرها از بقیه آگاهانه تر هستن و همه نظرها برابر نیستن. پول خودتونه و خودتونم خرجش میکنید، اصلا نگران اینکه از کسایی که بهتون میگن چطور خرجش کنید سوالی بپرسید، نباشید و سوالتون رو بپرسید.
اینها عامل هایی هستن که اون تاپیکی رو که معرفی کردم، اینقدر خاص کردن و اونرو به عنوان یکی از اصلیترین مراجع من و خیلی های دیگه قرار دادن
اون فرد کاملاً معتبره و خیلی از هدفون هایی که تست کرده رو از طرف بقیۀ کاربرها بهش داده شده (شما میتونین انتهای ریویوی هدفون ها ببینین که از دارندۀ هدفون ها تشکر کرده برای قرض دادن هدفون بهش.) و تا حالا 2 بار توی هدفایی براش پول جمع کردن و هدفون بهش هدیه دادن
ریویوی s4 رو هم همونجا میتونین پیدا کنین که امتیاز صداش کمتر از هدفون شماست
هدفون های مانستر گرونن ولی چند مدلیشون هستن که باز هم صدای خوبی دارن ولی مطمئن باشین که اگر بدونین توی صدا دنبال چی هستین، با احتمال زیاد میتونین توی برند های دیگه همون نتیجۀ مانستر رو با قیمت ارزونتر بدست بیارین
حالا شما از هدفونتون استفاده کنین و بعد در موردش برای خودتون نظر بدین و نظر خودتون رو با نظر ljokerl مقایسه کنین و بعد براساس ریویو های دیگۀ اون فرد بتونین برای خرید هدفون بعدیتون تصمیم بگیرین و در نهایت برای اطمینان بیشتر، ریویوی یکسری افراد معتبر دیگه مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو می خونین
Last edited by rave-87; 03-10-2012 at 19:42.
[QUOTE=rave-87;7249597]خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییاتون. من امروز این دو تا تاپیک را مطالعه کردم. خیلی چیزها دستم اومد.
البته به نظر من کیفیت ساخت هم در کنار کیفیت صدا مهمه. مخصوصا در طولانی مدت کیفیت ساخت خودشو به رخ می کشه.
من قبلا دنبال مدلی کلیپش اس 4 بودم. وقتی تو دستم گرفتمش احساس خیلی چیپی به من داد. خیلی سبک و پلاستیکی.
راستی برام جالبه که مارک AKG توی اکثر بررسی ها نیست. در حالی که اولین مارک مطرحی بود که من باهاش آشنا شدم. مثل اینکه زیاد جدی گرفته نمیشه.
کسی میتونه راجع به eartip (همون لاستیک های سر ایرفون) کمکم کنه؟ دنبال مدل فوم می گردم. این سیلیکونی ها اذیت می کنند.
دوستان یکی به من مشورت بده چه هدستی بخرم ؟ من اصلا نمیشناسم کدوم خوبه کدوم بد ! لطفا راهنمایی کنید
[QUOTE=amirz2ir;7249817]درسته، باید یک تعادلی بین کیفیت ساخت و صدا باشه
ولی باید کیفیت ساخت توی قسمت های حیاتی (اونجاهایی که بی کیفیتی باعث خرابی کل هدفون میشه) بالا باشه و از خرج اضافی جهت لوکس کردن هدفون خودداری بشه
این که چرا akg رو توی هدفایی خیلی کم میبینین:
اولاً akg هیچوقت توی هدفون داخل گوشی مطرح نبوده (البته به جز مدل k3003 ) و بهترین هاش هدفون های فول سایز بودن
بعضی موقع ها یکسری برندها و مدل ها توی هدفایی محبوب نیستن حالا این به چه دلیله رو دقیق نمیدونم؛ شاید یکی از دلایلش اینه که اون افراد معتبری که توی هدفایی ریویو مینویسن از اول akg رو استفاده نکردن و ریویو در موردش ندارن، اکثر کاربرها هم که براساس حرف اونها به خرید هدفون اقدام می کنن، در نتیجه دنبال برند akg برای هدفون داخل گوشی نمیرن
راجع به سری های مورد نظرتون،
من سری از جنس فوم تو ایران ندیدم (البته من کلاً خیلی وقته توی بازار نچرخیدم) یک مغازه ایی توی جمهوری بود که قرار بود هدفون های شور وارد کنه، اگر وارد می کرد حتماً میبایست سری فوم هست میآورد
توی جعبۀ هدفونتون سری فوم هستش؟ شما سری فوم رو امتحان کردین؟ معمولاً سری های سیلیکونی راحت ترن آخه و صد البته بادوام تر هستن
حالا اگر جایی پیدا کردید به من هم خبر بدین من به سری فوم از برند شور نیازمندم
خب بالاخره قسمت شد تا مقایسه ایی داشته باشم بین این دو هدفون که از لحاظ محدودۀ قیمتی، رقیب همدیگه هستن.
یکی Westone 4R ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که در حال حاضر در سایت آمازون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هرچند نوع عادی این هدفون یعنی westone 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره) و sennheiser ie8 که دیگه تولید نمیشه مدل جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزینش شده و به همین دلیل با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سایت آمازون موجود هستش همین اول کار واقعاً جا داره تا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر ویژه بکنم که هدفون خودشون (sennheiser ie8 ) رو برای چند هفته به من قرض دادن.
از طرف دیگه لازمه که بگم، تمام مطالبی که اینجا نوشتم، حاصل برداشت های خودم با گوش دادن به تراک هایی هست که در ادامه نام بردم و نوشتم رو براساس مقایسه پی گیری کردم، تا بیشترین جامعیت ممکن رو داشته باشه.
برای توصیف صدایی مجبور شدم از اصطلاحات توصیف صدا استفاده کنم، اگر سوالی در مورد معناشون دارین بپرسین و همچنین میتونین برای توضیحات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اینکه وقت میزارید. امیدوارم درون این متن مطلب مفیدی برای خودتون پیدا کنید.
کیفیت ساخت، وسایل جانبی:
هر دو هدفون از کیفیت ساخت بالایی برخوردارن ولی میتونم بگم که کیفیت ساخت ie8 در کل بالاتره؛ توی قسمت خود هدفون، ie8 حس بهتری بهتون میده هرچند 4R هم عالی هستش. توی قسمت کابل، هر دو خیلی خوب هستن، کابل 4R در مقابل ie8 کمتر پیچ و تاب میخوره ولی از اونور کابل ie8 نرم تر از 4R هستش؛ توی قسمت سوکت هدفون، ie8 باز هم برتر هست و حس کابل محکمتر و با کیفیت تری رو به شما القا می کنه.
هر دو هدفون با سری های مختلفی ارائه میشن، توی سری های ie8 انواع و اشکال مختلفی رو پیدا می کنین ولی به نظرم هیچ فرق خاصی نه توی ایزولیشن دارن و نه فیت شدن، تنها فرقشون اینه که بعضی هاشون مقداری گوشتون رو اذیت می کنن. و در کل کیفیت ساخت سری های ie8 کاملاً پایینتر از سری های موجود در داخل جعبۀ 4R هستش.
آخرین نکته که توی این قسمت می خوام بگم در مورد جعبه های حمل دو هدفون هست، وستون توی مدل 4R از جعبۀ بخصوصی استفاده میکنه که حتی با مدل 4 هم داده نمیشه و به گفتۀ شرکت، مقاوم در برابر ضربه و آب هستش (هرچند که جعبۀ من وقتی از روی میز کتابخونه افتاد روی سنگ کف، سریع یک تیکه از گیرۀ درش شکست، البته خود بدنش کامل سالم موند ولی باید همه جاش مقاوم در برابر ضربه میبود.) به هرحال ظاهر پلاستیکیه سادش جعبۀ 4R رو خیلی پایین تر از جعبۀ ie8 قرار میده و واقعاً باید بگم که جعبۀ ie8 از لحاظ کیفیت خیلی خوبه و طراحی مجذوب کننده تری نسبت به جعبۀ 4R داره.
شرایط تست:
اول از همه بگم که چون ie8 رو تا حالا بهش گوش نداده بودم و درنتیجه سبک صداش برام ناشناخته بوده پس به مدت یک هفته باهاش آهنگ گوش دادم تا مغزم به صداش عادت کنه و بتونم مقایسۀ بهتری بین صدای ie8 و 4R داشته باشم.
به علت ماهیت این هدفون ها که در اصل وسایل پرتابل بازپخش موسیقی هستن، تصمیم گرفتم تا بر خلاف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مقایسه رو با پلیر پرتابل و بدون استفاده از آمپ انجام بدم (البته بعداً با آمپ پرتابل و ترک های صوتی بی کیفیت تر هم تست می کنم و نتیجه رو میگم)
پس فعلاً تمامی تست های زیر وقتی بودن که از ipod touch 3rd gen به عنوان منبع صوتی استفاده کردم. و همچنین کلیۀ اکولایزر ها رو خاموش کردم.
خب همونطور که شما هم میدونین، ie8 یک پیچ تنظیم کنندۀ بیس روی هر دو گوشیش داره که با آچار داخل جعبه میتونین مقدار بیس رو تنظیم کنین، تمامی نظرات پایین برای هنگامی هستش که پیچ تنظیم بیس روی حداقل هستش مگر در جایی که به طور مستقیم می گم که تنظیم پیچ رو عوض کردم.
نکتۀ دیگه اینه که در مورد 4R باید بگم که صدای این هدفون وابستگی تقریباً زیادی به سری انتخابی شما داره؛ بهترین و شفاف ترین صدا رو با سری فوم (shure olive) سایز بزرگ (چیزی که توی جعبۀ 4R نیست.) بدست آوردم؛ صدای 4R با سری های دیگه، یعنی حتی با سری سیلیکونی، تیره تر بود. ولی صدای ie8 فرقی با سری های مختلف نمی کنه.
آهنگ هایی که استفاده کردم اینها بودن:1- Symphoney X- Paradise lost album (Released 2007)- Dominationتمامی ترک های بالا با فرمت فلک و با کیفیت 16bit/44100Hz میباشند بجز ترک شمارۀ 12 که با فرمت mp3 و کیفیت 320kbps میباشد
2- Dream Theater- Six Degrees of Inner Turbulence album (Released 2002)- Six Degrees of Inner Turbulence: IV. The Test That Stumped Them All
3,4- Pantera- Cowboys from Hell album (Released 1990)- The sleep & cemetery gate
5- Metallica- ...And Justice for All album (Released 1988)- Dyers Eve
6- Beethoven- Symphony No. 9 in D minor Op. 125 'Ode an die Freude' - Scherzo, molto vivace
7- Vivaldi- Le Quattro Stagioni- Concerto No.2 In G Minor Op. 8 No. 2, Rv315, Summer
8- Tchaikovsky- Swan Lake ballet op.20- Finale Allegro Agitato
9- Michael Jackson- Dangerous album (Released 1991)- Black or White
10- Eminem- Curtain Call: The Hits compilation album (Released 2005)- When I'm Gone
10- Adele- 21 album (Released 2011)- Set Fire to the Rain
11- Lady gaga- The fame monster album (Released 2009)- Bad romance
12- Dev- The Night the Sun Came Up albume (Released 2011)- In the Dark
راحتی قرار دهی در گوش، راحتی داخل گوش، نویز ایزولیشن:
خب همونطور که بالا گفتم، صدای 4R به نوع سری هاش وابستست ولی در مورد ie8 اصلاً اینطور نیست.
وقتی می خوام با 4R آهنگ گوش بدم، اول باید سری فوم رو فشار بدم و بعد هدفون رو داخل گوش بزارم و کمی منتظر بشم تا سری فوم جا باز کنه و داخل گوشم رو کیپ کنه، همین مسئله باعث میشه که قرار دادن 4R داخل گوش بعضی مواقع واقعاً سخت بشه. از اونور همین کیپ شدن گوش باعث میشه بعضی مواقع احساس خستگی فیزیکی در گوشتون داشته باشین برای همین ie8 چه از لحاظ راحتی قراردهی در گوش و هم از لحاظ راحتی داخل گوش، برگ برنده رو در دست داره.
خب میرسم سر آخرین مسئله یعنی همون ایزولیشن که نقش خیلی مهمی توی هدفون های پرتابل داره. وقتی اولین بار ie8 رو داخل گوشم قرار دادم، احساس کردم که هدفون رو درست داخل گوش قرار ندادم و هدفون داخل گوشم فیت نشده برای همین توی سری ها شروع کردم به گشتن و سری های مختلف رو تست کردم، بعد از یک مدت متوجه شدم که این هدفون کلاً فیت نمیشه و همیشه به طور کامل داخل گوش نمیره و قتی تلاش می کنین اونرو بیشتر داخل گوش قرار بدین، بدنۀ هدفون به گوشتون می خوره و مانع میشه.
در کل برای استفاده در محیط های شلوغ، نویز ایزولیشن ie8 واقعاً خوب نیست و فقط مقدار کمی از یک earbud بهتر عمل می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه وقتشه که برم سراغ بحث اصلی یعنی صدا:
بحث صدا رو تو چند قسمت دنبال کردم
ابتدا یک فرض کلی بکنم:20hz - 80hz = ........ Low Bass
80hz - 320hz = ...... Hi Bass, also referred to as Midbass.
320hz - 1280hz = ... Midrange
1280hz - 5120hz = .. High Midrange/Low Treble
5120hz - 20840hz = . High Treble
بیس:
مقدار بیس، به وضوح در ie8 بیشتر هستش، ولی از لحاظ کیفیت میتونم بگم که 4R برتره؛ البته این مسئله به سبک موسیقی شما و نظر شخصیتون هم وابسته هست و بنابر سبکی که گوش میدین اختلاف در کیفیتشون از هیچی تا مقدار مناسبی متغیر هستش
ضربات درام کاملاً توی 4R محکمتر، و محو شدن نت ها توی 4R سریعتره، این مسئله خیلی میتونه مهم باشه، بعضی موقع ها محو شدن بیش از حد سریع یک نت باعث ایجاد حس کمبود اثر یا به اصطلاح فقدان body در اجرا میشه و بعضی مواقع دیر محو شدن نت ها باعث ایجاد حس بومی بودن بیس
پس من نمیگم که کدومشون تو این قسمت بهترن، چون این امر مقدار زیادی به ذائقۀ شخصی و سبک آهنگیه شنونده بستگی داره. اگر شما دنبال بیسی هستید که بعد از ایجاد، تا مدت بیشتری دوام داشته باشه (مثل اون ریتم هایی که توی سبک رپ و پاپ داریم) پس ie8 احتمالاً براتون مناسبتر هست ولی اگر موسیقی شما به قدری سریع هست که محو شدن کند نت ها مساوی میشه با از دستت دادن شفافیت چندین نت (مثلاً وقتی که درام داره پدال میزنه) پس اونوقت 4R گزینۀ ارجح خواهد بود.
توی قسمت بیس، اختلاف اصلی بین دو هدفون در low bass اتفاق میفته، به نظرم کاملاً مقدار low bass توی ie8 بیشتره و بیس کاملاً ریلکس تره. بعضی مواقع یک حسی دارم که ie8 توی بیس مقدار بیشتری پایین میره (تا فرکانس های پایینتری رو پخش میکنه). توی Hi Bass یا همون low mid هر دو از لحاظ مقدار بیس شبیه به هم هستن.
البته جا داره توی قسمت بیس از این اعجازی که سنهایزر توی این هدفونش انجام داده ساده نگذریم، در عین وجود این مقدار بیس، و مهمتر از همه این مقدار low bass و مید بیس، ولی باز هم کیفیت تا مید رنج بسیار خوب هستش مخصوصاً توی Hi Bass یا همون low mid کمترین اختلاف رو با 4R داره.
مید:
توی مید، 4R مقدار بیشتری از مید رو در اختیارتون قرار میده و از لحاظ کیفیت باز هم 4R مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگ برنده رو در دست داره. در کل بعضی جاها احساس میکنین که مید در ie8 اندکی مقدارش کم هست و همواره شفافیت 4R رو نداره.
ایمجین و تفکیک ساز توی همه جا باعث جذابتر شدن صدا میشه، توی قسمت مید هم که قضیۀ صدای خواننده پیش میاد، ایمجین و تفکیک سازه عالیه 4R بیشترین تأثیر خودش رو انگار توی این قسمت میزاره. نتیجه این میشه که صدای خواننده توی 4R واقعاً جذابتر هستش در کل به نظرم شیرین ترین قسمت نمایش 4R ، همون صدای خوانندست؛ میتونم تصور کنم که عده ایی صدای 4R رو کسل کننده بدونن ولی واقعاً نمیتونم تصور کنم که صدای خواننده توی 4R رو هم کسل کننده ببینن.
تریبل:
از لحاظ تریبل، ie8 مقدار بیشتری از تریبل رو براتون بازپخش می کنه ، البته به نظر من مقدار تریبل توی ie8 کاملاً به اندازست. و برای ذائقۀ من مهمترین ضعف 4R به نظرم توی همین مقدار تریبلش هست، البته اگر اشتباه نکنم این کمبود توی low treble هست.
ولی 4R کلاً هدفون عجیبیه، در عین اینکه احساس می کنید بعضی جاها توی تریبل (احتمالاً توی low treble ) دچار گرفتگی و کدر بودن هستش ولی از اونور نظر من اینه که 4R توی تریبل تا فرکانس های بالاتری پیش میره و ie8 سریعتر به سوت کشیدن میفته ولی 4R کیفیت خودش رو حفظ می کنه.
درنهایت از لحاظ کیفیت بازم برگ برنده با 4R هستش و این تفاوت وقتی داشتم به آهنگ ویوالدی گوش میدادم برام محسوس تر شد. و باعث شد این جملۀ آخر رو بنویسم.
سبک صدای کلی(برداشت کلی از صدای هدفون در هنگام پخش آهنگ)، امضای صوتی، سوند استیج، ایمجینگ، تفکیک ساز:
خب فکر کنم تا همینجا هم متوجه شدین که تفکیک ساز و ایمجین توی 4R کاملاً برتره ولی اگر بخوام مفهوم دقیق سوند استیج رو معنی کنم باید بگم ie8 بدون شک سوند استیج بزرگتری داره هم به علت ماهیت صدای خود هدفون و هم به علت فرم قرارگیریش داخل گوش(که حس سوند استیج بزرگتر رو به وسیلۀ صدای بازترش بیشتر القا می کنه)؛ که این دو عامل باعث شدن چنین سوند استیجی رو ازش درک کنیم؛ بر همین اساس فاصلۀ شما از خواننده توی ie8 واقعاً بیشتره، این بیشتر بودن فاصله یا بهتر بگم بزرگ بودن سوند استیج هم مزایایی داره و هم معایبی. وقتی دارین به موسیقی کلاسیک و یا بعضی آهنگ ها گوش میدین کاملاً حس بهتری بهتون میده ولی اونجایی که بزرگ بودن زیاد سوند استیج مشکل ساز میشه، دقیقاً جایی هست که شما دوست دارین تمرکز کنین روی ساز به خصوصی (حالا چه موسیقی کلاسیک باشه چه ...)؛ بعضی مواقع فکر می کنم که وقتی سوند استیج بزرگ باشه از اونور تفکیک ساز کاهش پیدا میکنه، پس شما باید ببینید برای شما کدوم مهمتره؛ البته این به این معنا نیست که اگر سوند استیج کم باشه حتماً تفکیک ساز خوب خواهد بود، بلکه من دارم میگم که انگار شرکت ها یک تعادلی بین سوند استیج و تفکیک ساز برقرار می کنن و شما باید ببینین کدومش مناسب شماست در نهایت چیزی که میشه گفت اینه که سوند استیج ie8 کاملاً بزرگتر و از اونور تفکیک ساز و ایمجین توی 4R کاملاً برتر و در نتیجه حالت سه بعدی بیشتری توی 4R تجربه خواهید کرد.
برای اینکه بیشتر کمک کرده باشم بهتره نظر کلی در مورد سبک صدای این دو هدفون بدم:
همونطور که توی قسمت بیس گفتم، صدای ie8 در نگاه اول جذابتر هستش، بیس گرم، تریبل (باعث تلقین حس شفافیت میشه) و مید مناسب به همراه صدای بازتر (open ) (هم به علت نحوۀ قرارگرفتن هدفون داخل گوش و هم به علت سوند استیج ذاتی هدفون) چیزهایی هستن که نظر مخاطب رو به صورت ناخودآگاه جلب می کنن از اونور بیس نسبتاً کمتر 4R و مقدار تریبل کمترش، و ایزوله کردن زیادش (که بیشتر حس صدای بسته و داخل مغز رو تلقین میکنه) باعث میشه 4R هدفونی کسل کننده به نظر بیاد.
از طرف دیگه بخاطر بیشتر بودن مقدار بیس و تریبل توی ie8 ؛ در نگاه اول صدای ie8 تهاجمی تر به نظر میاد، ولی بعد از یک مدت، وقتی با 4R آهنگ گوش میدین و اون ضربات محکم درام پشت سر هم و بدون هیچگونه نرمی و بومی بودن توی صورتتون فرود میاد و از اونور تفکیکه ساز و ایمجین برتر 4R رو حس می کنین اونوقته که به این نتیجه میرسین که این وستونه که درندۀ واقعی بین این دو تا حیوون هستش.
یکی از تفاوت های دیگۀ این دو هدفون وقتی خودش رو نشون میده که آهنگ شروع می کنه به شلوغ شدن (توی زیرشاخه های متال مثلاً)؛ توی این مواقع 4R کاملاً کنترل خودش رو حفظ میکنه و در عین حال که آهنگ کاملاً شلوغه، مثلاً یهو یک صدایی در فرکانس تریبل به صورت کاملاً ریلکس و با دقت میشنوین انگار نه انگار که جاهای دیگۀ بازۀ فرکانسی دارن به شدت بالا و پایین میشن؛ این چیزیه که توی ie8 به این شکل پیدا نمیشه، نه اینکه توی ie8 شنیدن نتی رو از دست بدین، بلکه به این مفهوم که با شلوغ شدن آهنگ یک جورایی آهنگ قاطی پاتی میشه و انگار که هدفون در بازپخش بعضی فرکانس ها دست پاچه عمل میکنه ولی وقتی همه چی آروم میشه، دوباره ie8 کنترل خودش رو بدست میاره و اون صدای مخصوصش رو رو می کنه.
پس در نهایت اگر بخوام توصیه کنم که برای چه کسایی کدومشون مناسب ترن، باید بگم که اگر موسیقی شما نسبتاً آروم هستش و با ریتم های تکرار شونده در بیس همراهه و دنبال حس ریلکس بودن هنگام گوش دادن به موسیقی هستید، ie8 انتخاب جذابتری خواهد بود هرچند اون شیرینیه صدای خواننده که توی 4R میبینین رو توی ie8 پیدا نمی کنین ؛ البته اینها به این معنی نیستن که اگر موسیقی مورد نظرتون شلوغ و تند هست حتماً 4R گزینۀ برترتون خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فکر کنم اونها راهگشا هستن ولی در یک کلام بخوام بگم، اگر به گروه هایی که من برای تست هدفون استفاده کردم علاقه مند نیستید و یا اکولایزر پلیرتون رو اکثراً روی rock میزارید، پس 4R رو جذاب نخواهید یافت.
نکتۀ باقی موندۀ دیگه اینه که 4R از اون هدفون هایی هست که شما به مرور به توانایی هاش بیشتر پی میبرین به اصطلاح اونوریا با شما رشد میکنه و به اصطلاح burn in مغزی توش نقش مهمی رو داره. مثلاً در مورد همون حسی که گفتم صدای 4R بسته تر هست، این حس همواره باهاتون خواهد بود ولی کم کم به این نتیجه میرسین که کاری که 4R میکنه اینه که یک فضای خالی درون مغزتون ایجاد میکنه و وسایل موسیقی رو به طور دقیق توی اون فضا قرار میده، انگار که در فاصلۀ نزدیکی به سن قرار دارین.
تغییر دادن پیچ تنظیم کنندۀ روی ie8 :
خب همونطور که اول کار گفتم و شما هم میدونین، ie8 یک پیچ تنظیم کنندۀ بیس روی هر دو گوشیش داره که با آچار داخل جعبه میتونین مقدار بیس رو تنظیم کنین، تمامی نظرات بالا هنگامی بود که تنظیم بیسش روی حداقل بود، حالا تصمیم گرفتم مقداری با اون پیچ بازی کنم و کم و زیادش کنم. پس برای تصمیم گیری سریعتر چند تا از ترک های پاپ رو پلی کردم و گوش دادم، و با آچار توی جعبۀ هدفون شروع کردم به زیاد کردن و کم کردن مقدار بیس، خب منطقاً مقدار بیس زیاد شد، ولی چه تأثیرات دیگه ایی داشت؟
با پیچوندن اون پیچ و زیاد کردن بیس، مقدار بیس کاملاً افزایش پیدا میکنه، بیس بومی تر میشه و این بومی شدن توی بعضی ترک ها خیلی بیشتر به چشم میاد یکی از نتایجش اینه که ضربات بیس خیلی دیرتر محو میشن، و کلاً بیس ریلکس تر و نرمتر میشه
توی قسمت مید، احساس می کنم مقداری از شفافیت کم شده و نسبت به قبل مید حالت محتاطانه تری می گیره و شفافیت قبلش رو نداره، البته میزان این تغییر مطمئناً به اندازۀ میزان تغییری که توی بیس شاهد هستین نیست
در کل با پیچوندن و زیاد کردن او پیچ، ie8 صداش آرومتر و نرم تر میشه.
صحبت نهایی:
توجه داشته باشین که اکثر اختلاف های گفته شده در بالا اختلاف های کمی هستن که وقتی دو هدفون رو در کنار هم همزمان مقایسه می کنین متوجه مقدار دقیق اونها میشین وگرنه حتماً توجه داشته باشین که اگر مدتی با هدفونی آهنگ گوش بدین، مغزتون به صورت اتوماتیک خودش رو مقداری با اون تطبیق میده و این اختلاف ها براتون کمتر از اون چیزی خواهد بود که من اینجا نوشتم.
در ضمن هر دوی این هدفون ها امکان استفاده با تنظیم اکولایزر رو دارن ولی شما با اکولایزر در بهترین حالت فقط مقدار بلندی فرکانس ها رو کم و زیاد می کنین و به هیچ وجه نمیتونین کاری با کیفیت صدا و همچنین سوند استیج و تفکیک ساز و ایمجین و سرعت محو شدن نت ها انجام بدین.
Last edited by rave-87; 04-10-2012 at 17:56.
تا قیمت 50 تومن چه هدفونی بخرم دوستان ؟
می خوام هدفون روگوشی باشه(on ear) سوکتش هم 3.5 میلیمتری باشه.
یعنی بهترین هدفون تا سقف 50 تومن
فقط کریتیو ep-630 تا حالا رو دستش نیومده از نظر بیس .....
هر کی اصلشو بخره به کیفیتش پی میبره البته فقط اصلش
اصلش با این بسته بندی فق و فقط غیر از این تقلبی هست .
این بسته بندی نارنجی تقلبی و کپی برادرای چینی هست و فیک و تقلبی به تمام معناست قیمتش نصب قیمت اصلی هست .
خیلی ها فکر میکنن کریتیو 830 رو بهتر از این زده در صورتی که به هیچ عنوان موفقط 630 تکرار نمیشه به هیچ عنوان کیفیت 830 به اندازه 630 نیست .
630 فوق العادست .
Last edited by sansa; 04-10-2012 at 22:53.
با سلام دوستان من تصمیم گرفتم هدفون beats by dr dre sesation XE ORJINAL رو بگیرم و یقین دارم که اورجیناله قیمت هم 90 تومان
ممنون میشم راهنماییم کنید که خوبه با نه ؟
گوشیم آیفون 4 هست
فقط ایرانی گوش میدم و بیس برام مهمه
منون
عزیز شوخی میکنی ...یقین داری اصله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتشو تو نمایندگیش و تو سات امازون دیدی ؟ همین هدفون قیمتش 149 دلاره که به پول ایران یشه تقریبا 350 هزار تومن ....
این که شما گرفتی کپی چینی درجه 1 هست .
که من امتحانش کردم مال یکی از دوستام بود به پای این هدفون نمیرهسه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)