دوستان من تو قسمتع لئون بعد از کشتن این غول یه چشم وقتی از آسانسور میره بالا بعدش پلیز ویت میزنه و همینجوری میمونه !
چی کار کنم؟
دوستان من تو قسمتع لئون بعد از کشتن این غول یه چشم وقتی از آسانسور میره بالا بعدش پلیز ویت میزنه و همینجوری میمونه !
چی کار کنم؟
سلام بچه ها خوب هستید.
آقا میتونید آخرین کرک این بازی رو بزام بزارید
Last edited by htotti2006; 03-10-2013 at 20:28.
تو تاپیک حل مشکلات بازی ها ، تاپیک اختصاصی اش هست اونجا پبرس احتمالا لینک دانلودش هم باشه...
من مشکل سیو دارم تو این بازی . یعنی یه عالمه جلو میرم از بازی خارج که میشم مثلا فردا روزی دوباره پاش میشیم از همون جای اول میاره :( مشکل چیه ؟
با PC بازی می کنید؟
اگه اره نیاز هستش که برنامه game for windows live رو نصب کنید و یک اکانت بسازید که بعد دیگه بازی سیو میشه.
با پی سی بازی میکنم . البته این بازی سیوش مشکلی نداشتا یعنی وقتی بازی میکردم تا یه جاهای رفتم و سیو هم کرد ولی دیگه از اونجا به بعد سیو نمیکرد و از همونجای قبل میورد :(
دو.ستان در قسمت chapter 4 که کریس با لیون درگیر میشن و ada فرار میکنه . بعد از تمام شدن فیلم لیون بی جهت رو زمین میوفته و میمیره .
2تا کرک مختلف رو امتحان کردم ولی درست نشد دوستان مشکل به نظرتون از کجاست ؟
با تشکر!؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
شما دو راه داری
یا آبدیت بازیو دانلود کنی.60 مگ(آبدیت اول بازی کافیه)بقیه لازمت نمیشه.یه سرچ ساده توی گوگل حله
یا تو قسمتی که مرحله رو انخاب میکنی واسه بازی
قسمت آخر chapter 4 رو انتخاب کن.(هر مرحله به چند قسمت تقسیم شده)اینطوری فقط یه دمو از دست میدی.
بیشنهاد میکنم آبدیتو بزن.
چون فک کنم یه جای دیگه هم این اتفاق می افته
سلام خدمت دوستان مشکل من در هنگام بازی با جواستیک هست که موقع نشانه گیری وشلیک فلش ها فقط پاها رو حرکت میده و با اونها نمیشه رو هدف نشون رفت به عبارتی دستها با فلش حرکت نمیکنه باید تو تنظیمات یه کاری کرد که من نمیونم تو 5 همین جور بود که باتنظیمات حل شد به کمکتون احنیاج دارم![]()
کسی نیست کمکم کنه حالمو گرفته من 4 و 5 با جوی استیک بازی کردم خواهشا راهنمایی کنین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)