تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 129 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

سلام آقا تو همون اوایل بازی اونجایی ک دنیس توی قسمت های تتو میخاد راهنمایی کنه تو قسمت take down & sharks هی چشمک میزنه و هرچی سربرگ ها رو عوض میکنم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته هیچ دکمه ای کار نمیده چیکار باید کرد ؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا من دیگه به آخرای بازی رسیدم فقط تو کار این تفنگ snipe موندم که چرا نشانه گیر نداره دوربینش؟؟؟؟ کسی میدونه چرا؟؟ یا باید با دکمه ای فعالش کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یه چند تا دیگه سوال پیش اومد:
    1- اونایی که میگن دو تا چیایان داره بازی انتخاب کردن، کجا انتخاب کردن؟؟ واسه من بدون انتخاب از دوستاش خدافظی کرده
    2- یکی از دوستان تو چند پست قبلی گفته بود واس کشته نشد...ولی واسه من که وسظ بازی واس رو با چاقو کشت...فرق داشتن؟؟؟
    3- تو ارقا کیف پول و ای چیزا تو آخرین گزینه ها حیوونا عجیب غریبن تو نقشه هم نیستن ا کجا پیدا کنیم؟؟؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من دیگه به آخرای بازی رسیدم فقط تو کار این تفنگ snipe موندم که چرا نشانه گیر نداره دوربینش؟؟؟؟ کسی میدونه چرا؟؟ یا باید با دکمه ای فعالش کرد؟
    اون از باگهای بازی هست میتونید پچ براش دانلود کنید

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

همونجا که میرید اسلحه و مهمات و ... میخرید آپگرید میشن اسلحه ها...
    سلام آقا تو همون اوایل بازی اونجایی ک دنیس توی قسمت های تتو میخاد راهنمایی کنه تو قسمت take down & sharks هی چشمک میزنه و هرچی سربرگ ها رو عوض میکنم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته هیچ دکمه ای کار نمیده چیکار باید کرد ؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    شما همون TakeDown رو خریداری کنید مشکل حل میشه...
    یه چند تا دیگه سوال پیش اومد:
    1- اونایی که میگن دو تا چیایان داره بازی انتخاب کردن، کجا انتخاب کردن؟؟ واسه من بدون انتخاب از دوستاش خدافظی کرده
    2- یکی از دوستان تو چند پست قبلی گفته بود واس کشته نشد...ولی واسه من که وسظ بازی واس رو با چاقو کشت...فرق داشتن؟؟؟
    3- تو ارقا کیف پول و ای چیزا تو آخرین گزینه ها حیوونا عجیب غریبن تو نقشه هم نیستن ا کجا پیدا کنیم؟؟؟
    1- دوتا انتخاب دارید...یکی کشتن دوستاتون...یکی هم نکشتن اونا...همین.
    2- واس هم جز انتخاب های بازی بود...منم کشتمش...
    3- اونا حیوونای کمیابی هستن...باید واسه پیدا کردنشون خیلی بگردی...نابرده رنج گنج میسر نمیشود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه دیگه تموم کردیم بازیو همین الان ترتیب citra خانومم دادیم!!

داره خودمونی میشه ab46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان : لطفا" یک لینک دانلود کرک بدید که تو سیو کردن بازی مشکلی نداشته باشه ، ضمنا" آپدیت های بازی چیز خوبی هست که برای نسخه دولوکس ادیشن نصب کنم یا نه ؟ ممنون از همگی

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان : لطفا" یک لینک دانلود کرک بدید که تو سیو کردن بازی مشکلی نداشته باشه ، ضمنا" آپدیت های بازی چیز خوبی هست که برای نسخه دولوکس ادیشن نصب کنم یا نه ؟ ممنون از همگی
    salam
    از سایت زیر بگیر کرکو:
      محتوای مخفی: سایت 
    nodvd.net

من که بدون آپدیتهابازیو تموم کردم(البته نسخه من بلک باکس بود که فکر کنم آپدیتو تو خودش داشت)

9. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان بازی رو تموم کردم اما چند تا سوال چند جایی از بازی بود که ازت سوال می کرد که کدوم راه رو میری ؟ یکی همون آخر بازی سیترا ازت میخواد که دوستت رو بکشی من دوستام رو نکشتم ! و سیترا مرد ! حالا کسی هست که دوستاش رو تو بزای کشته باشه ؟ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ دومین مورد هم اینکه الان که بازی تموم شد من چی کار بکنم تو این جزیره

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان بازی رو تموم کردم اما چند تا سوال چند جایی از بازی بود که ازت سوال می کرد که کدوم راه رو میری ؟ یکی همون آخر بازی سیترا ازت میخواد که دوستت رو بکشی من دوستام رو نکشتم ! و سیترا مرد ! حالا کسی هست که دوستاش رو تو بزای کشته باشه ؟ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ دومین مورد هم اینکه الان که بازی تموم شد من چی کار بکنم تو این جزیره
    اگر قبل از ماموریت اخر سیو دارید میتونید دوباره برید وپایان دیگه رو مشاهده کنید.اگر ندارید من صفحه 117 توضیح دادم
    حالت داستانی تموم شده و می تونید تو بازی ازادانه بچرخید و مناطق مخابراتی و ایستگاه بازررسی رو ازاد کنید.کوزه پیدا کنید .کلا دو ساعت بچرخید بعد پاکش کنید.

12. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •