شوما همین تعریف عزت و فردی که عزت دارد استفاده می کردی نمره می گرفتی منم همین کارو کردم آخه چیز دیگه ای یادم نبود!! خلاصه خیلی هم تف دادم جای جوابا رو کلا پر کردم![]()
شوما همین تعریف عزت و فردی که عزت دارد استفاده می کردی نمره می گرفتی منم همین کارو کردم آخه چیز دیگه ای یادم نبود!! خلاصه خیلی هم تف دادم جای جوابا رو کلا پر کردم![]()
حوزه ماهم داشتن تصحیح می کردن ولی ما فک کردیم اشتباه می کنیم...
آحه مگه میشه سربرگ نزده برگه ها رو با اسم تصحیح کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اگه به جای حمله اول پاسخنامه می نوشتیم" عکس"و بعد توضیح می دادیم،درست بود؟؟؟
عزیزم جلو خودم بچه زرنگ ما داد همونجا سه سوته تصحیح کرد!!اسمم گفت بنویسیم!!!
اگه عادلانه صحیح کنن دور و برِ 18 میشم :|
من دقیق حساب کردم حدودا 15 میشیمهر چی حساب میکنم بالاتر نمیره
![]()
انهایی که می بینید تو حوزه دارند تصحیح میکنند اشتباه میکنید اونها تصحیح نمیکنند فقط و فقط جاهای خالی برگه را با خودکار خط میکشند تا مبادا مثلا کسی بعدا نتونه تقلب کنه
برای تصحیح همه برگه های امتحانی می برند حوزه تصحیح که یک جای بخصوصیه و قرنطیه هم است
اين كه معلومه يارو تصحيح نميكنه ...نميدونم اين دوستمون چطوري اين فكر رو كرده كه كسي با اين سرعت و با سر برگ تصحيح ميكنه ...
منم پارسال نهايي داشتم هميشه برام سوال بود كه اين يارو دقيقا چيكار ميكنه ..پرسيدم و همين كه شما ميگي رو گفتن![]()
آقا چطور بگم یه شما طرف برگه نیم ساعت دستشه (اون مورد اول رو نمیگم) بعد داره خط میزنه؟ خط زدن که 1 دقیقه هم نمیشه!!
خب دیگه ما بریم حسابان دوستان عزیز تا شنبه نمیام انجمن بعد شنبه میامباید با آمادگی کامل برم امتحان موفق باشین دوستان
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)