تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 475 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. من تازه به این سایت عضو شدم
    میخوام یه تبلت یا گوشی تهیه کنم. چون نمیشه همه جا لبتاب برد
    دوستان نظر به اینکه الان گوشی هایی میاد بازار که کم از تبلت ندارن
    ولی میخوام بدونم کدوم رو خرید کنم بهتر هست ؟( شاید بگین قیاس نمیشه این 2رو مقایسه کرد چون خداشون باهم فرق دارن. اما میخوام اونایی که تجربه استفاده از هر
    رو دارن کمکم کنن.)
    باطریش خیلی مهم هست برام که شارژ زیاد نگه داره
    و اینکه آیا سیم کارت خور باشه خوبه برای اینترنت بهتره و یا با مودم یو اس بی ؟
    الکی کلاس هم نمیذارم که بگم قیمت برام مهم نیست
    من بین600 تا 700 میخوام خرج کنم
    ممنون از همه شما
    تبلتی که نیازهای شما رو بتونه برآورده کنه بالای 1 میلیون قیمتش هست! اما سامسونگ گلکسی تب 7 پلاس گزینه خوبی هست سیم‌کارت میخوره صفحه نمایش با کیفیت PLS هم داره + پردازنده دوهسته‌ای قیمتش حدود 750 تا 800 هزاره اما مشکل اینجاس باتریش کمی نسبت به دیگر رقباش ضعیف‌تره (البته اون باتری هم عملکرد خوبی داره ولی نسبت به دیگر رقبا مثل Nexus 7 ایسوس/گوگل ضعیفتره).

اما گوشی هم خوبی های خاص خودش رو داره از جمله قیمت مناسب‌تر البته تبلت برای اینترنت و دیدن فیلم مناسب‌تره ولی برای حمل و نقل گوشی بهتره. البته اسمارت‌فون‌های امروزی کمی از تبلت‌ها ندارند. من تو گوشی‌های بهتون پیشنهاد می‌کنم 100 تا 150 بودجه‌تون رو افزاریش بدید و گو.شی محبوب Samsung Galaxy S2 رو بگیرید که مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد عمر باتریش هم خوب هست. اما تو رنج قیمت 600 تا 700 دو تا گوشی رو بهتون پیشنهاد می‌کنم که پردازنده دوهسته‌ای هم دارند Samsung Galaxy S Advance و Sony Xperia P که هر جفتشون نسبت به قیمتشون کارایی عالی‌ای دارند البته عمر باتری S Advance سامسونگ نسبت به Xperia P سونی بهتره چون باتریش 1500 میلی‌آمپر هست در حالی که Xperia P باتریش 1305 میلی‌آمپره.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک تبلت می خواستم تا 2 میلیون تومان خیلی گشتم ولی نفهمیدم کدوم
    اول نمیدونم اندروید یا ویندوز البته ios رو به خاطر اینکه دردسر داره و فلش نمیخونه زدم کنار راستش واسه بابام می خوام که اندروید کار نکرده واسه همین گفتم اگه تبلت خوب ویندوزی باشه پس راحت تره البته اندروید هم سادس چیز خاصی نداره
    بهترین مدل اندرویدی که دیدم Asus Transformer Pad Infinity TF700T 64GB + Dock بود ولی سیم کارت نمی خوره سیم رو واسه اینرنت حتما می خواد
    راستی نوت 2 کی میاد؟ قویتر از اینه؟ چون دیدم سیم می خوره البته اگه الان تو بازار باشه بهتره
    واسه ویندوز اینو دیدم ولی خیلی سنگینه حدود یک کیلو گرمه که واسه تبلت خیلیه Acer Iconia Tab W500 + Dock
    راهنمایی کنید ممنون میشم
    با سپاس
    دوست عزیز، Transformer Infinity TF700T بهترین گزینه‌اس و یک درجه از Note 10.1 بالاتره چون نمایشگر FullHD داره درحالی که Note 10.1 نمایشگرش HD هست و به علاوه اینکه عمر باتری Infinity بیشتره (به خصوص با Dock)، البته Note 10 اینچی اگر قیمتش از Infinity کمتر باشه ارزش خرید رو داره ولی اگر هم قیمت باشند من خودم به شخصه infinity رو انتخاب می‌کنم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و قیمتش هم 500تومن بالاتر میشه احتمالا.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز، Transformer Infinity TF700T بهترین گزینه‌اس و یک درجه از Note 10.1 بالاتره چون نمایشگر FullHD داره درحالی که Note 10.1 نمایشگرش HD هست و به علاوه اینکه عمر باتری Infinity بیشتره (به خصوص با Dock)، البته Note 10 اینچی اگر قیمتش از Infinity کمتر باشه ارزش خرید رو داره ولی اگر هم قیمت باشند من خودم به شخصه infinity رو انتخاب می‌کنم.
    با کمال احترام من اصلا قبول ندارم این حرف شما رو. به نظر من تبلتی که سیم کارت نخوره مفتش گرونه

5. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saadatpor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من یه تبلت میخوام بگیرم خودم علاقه به اندروید دارم و شنیدم تا چند وقت دیگه ویندوز 8 میاد حالا میگم ویندوز 8 برای نصب برنامه پشتیبانی خوبی برای تبلت داره یا نه چون از ویندوز در کامپیوتر خانگی استفاده هم میشه و ممکنه بازی هایی که میاد زیاد مخصوص تبلت نباشه اما اندروید مخصوص تبلت و گوشیه بهتره تبلت با سیستم عامل ویندوز یا اندروید بگیرم

7. این کاربر از saadatpor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با کمال احترام من اصلا قبول ندارم این حرف شما رو. به نظر من تبلتی که سیم کارت نخوره مفتش گرونه
    Gmate-180-190 تومنه
    سلام
    من یه تبلت میخوام بگیرم خودم علاقه به اندروید دارم و شنیدم تا چند وقت دیگه ویندوز 8 میاد حالا میگم ویندوز 8 برای نصب برنامه پشتیبانی خوبی برای تبلت داره یا نه چون از ویندوز در کامپیوتر خانگی استفاده هم میشه و ممکنه بازی هایی که میاد زیاد مخصوص تبلت نباشه اما اندروید مخصوص تبلت و گوشیه بهتره تبلت با سیستم عامل ویندوز یا اندروید بگیرم
    ویندوز کلا پلتفرم افتضاحی چه برای گوشی و چه تبلته
    من تو تبلت باز هم از اندروید راضی نیستم . آیپد رو ترجیح میدم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با کمال تشکر از کمال احترامتون! نخوردن سیم‌کارت مسأله غیرقابل حلی نیست Transformer Infinity مودم External سیم‌کارت خور رو ساپورت می‌کنه (مثل لپ‌تاپ‌ها)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با کمال تشکر از کمال احترامتون! نخوردن سیم‌کارت مسأله غیرقابل حلی نیست Transformer Infinity مودم External سیم‌کارت خور رو ساپورت می‌کنه (مثل لپ‌تاپ‌ها)
    فکر کنم مدل 3g رو هم دیدم یه جایی
    البته شاید ترنسفورمر پرایم بود

11. این کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فقط تبلت‌های ویندوز 8 که مبتنی بر پردازنده‌های X86 اینتل هستند بازی‌های کامپیوترهای فعلی (اون هم نه خیلی گرافیک‌بالاهاشون) رو می‌گیرند که مدل‌هاشون محدوده و اگر هم باشه خیلی گرونه و نمی‌صرفه. بقیه تبلت‌های ویندوز 8 هم مبتنی بر پردازنده‌های شرکت ARM یعنی پردازنده‌های تبلت‌ها و اسمارت‌فون های کنونی (اندروید و ios و blacberry) بازی‌های کامپیوترهای کنونی (ویندوز 7 یا XP) رو نمی‌گیرند پس عملاً در سیستم‌عامل تفاوت چندانی حاصل نمی‌شه!! پس بهتون در وحله اول آی‌پد 3 اپل و در وحله دوم تبلت‌های اندرویدی البته آی‌پد به اندازه تبلت‌های اندرویدی در ایران کارایی نداره چون اپل و appstore شرکت اپل ایران رو ت‌ح‌ر‌ی‌م کردند.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته اما به نظر من تبلت به خودی خود یک وسیله ای نیست که همیشه و همه جا بشه همراه داشت چه برسه به اینکه دمبل و دستک اضافی هم همراش باشه. چرا وقتی میشه بی درد سر یه مدل 3g دار تهیه کرد بیایم یه تبلتی بگیریم که نیاز به قطعات جانبی و هزینه اضافی داشته باشه؟ من لپتاپم core2 هستش هنوز که هنوزه نمیفهمم چرا تبلت باید quad core باشه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •