نه هنوز اعلام نکردن
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
نه توروخدا از این دعاها نکنید ... بذارید اعلام کنن تموم شه بره ...![]()
نه هنوز اعلام نکردن
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
نه توروخدا از این دعاها نکنید ... بذارید اعلام کنن تموم شه بره ...![]()
اینو دانلود کن بازی کن
یا با بچه ها الان قرار بزاریم بریم یاهو کنفرانس بزاریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادم هم زیاده اینجا ادم حوصلش دیگه سر نمی ره
نه زود بیاد راحت شیم دیگه
70/70
منم خوابم نمی بره!
داداش قبولشیم اونجا باهم بریم بترکونیم دانشگاه رو!
------------
اینجارو نگاه کنین:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 35 (28 کاربران و 7 مهمان)کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 38 (30 کاربران و 8 مهمان)
avator20002000, ahamid555, ahzo, alireza15, alishadabmehr, baron.1992, -------, brave_ie, doost4, fmpr, fmps, GENERAL_RAAAM, h0p3, Haniiii+, humankhan, lohrasbi, M A H 3 A, majid_hbk2, mammadss, mehrdad_ati, milla.online+, mohmrg, omnia.2008+, panizir, pesar.sabz.shad, siam2010, sina_2000, veritaaa
Last edited by avator20002000; 02-08-2011 at 21:02.
من فکر کنم فردا نتایج بیاد
ایناهاش !
اینارو هم ببینید به دردتون میخوره خاطراتی داریم ما ازشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم حوصلم داشت سر میرفت گفتم من که یک ماه قبل سوال ریاضی حل میکردم عشق میکردم برا خودم گفتم حالا هم حتما همین طوره برم یک سوال هندسه یک گاج سفید رو حل کنم... دو تا سوال حل کردم حالم به هم خورد کتابو پرتش کردم اون ورچرا این طوری شدم؟!؟ دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!
دیدم همون بیام تو اینترنت بگردم سنگین تره!!
راستی یه نصیحت: شماره داوطلبی رو از حالا حفظش کنید که نتیجه ها اومد مثل پلنگ بتونید بپرید رو کامپیوتر و سریع نتیجتونو ببینید...![]()
کیا میخوان بمونن پشت کنکور؟
سایت رمزینه چرا فیلتره؟
این چه زندگیه؟
چه خبر؟
کیه؟
؟
من که شمارمو از روز قبل از کنکور حفظ کردم![]()
چون یه مدت از درس دور بودی واصلا فکر درس خوندن نمیکردی اینجوری شدی.چند روز شروع به خوندن کنی مثل اول میشی.
نتایج نمیاید مگر ناگهانی
این سایت صدرصد چقدر مسخرست ترازاش اشتباهه ریاضی ازاد 30 با 40 زمین تا اسمون فرق داره حداقل برای ریاضی توی برق که ضریب 5 داره 300 -400 باید جابجا کنه این سایت فوقش 100 جابجا میکنه و دینی هم هر ده درصد 200 تا جابجا میکنه.
نمونه کارنامه ازاد گاج توی سایتش هست خیلی بهتره یه ذره سبک سنگین کنی دستت میاد تراز چنده برای همه ی رشته ها و زیرگروها هست.
امروز کلی خوابیدم انشالله تا 4-5 بیدار بمونیم دیگه
راستی
اره teeworlds بیاین حتما
اگه بیکارین پاشین بیان gamenet.com به هم ضربه ازاد بزنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند دست بیلیاردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنگوین درست کنید باهم بچرخیم توی قطب جنوب شمال(راستی کدوم قطب بود پنگوینی وجود نداشت ؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)