بچه ها سايت دانلودها بازي رو ديشب براي دانلود گذاشته و ادعا كرده نسخه نهايي و دي وي دي اصلي و كاملا انگليسي هست.
من كه تا حالا هر چي از اين سايت گرفتم درست بوده. بازي Setup اصلي و دي وي دي نهايي هست. من رفتم واسه دانلود.
بچه ها سايت دانلودها بازي رو ديشب براي دانلود گذاشته و ادعا كرده نسخه نهايي و دي وي دي اصلي و كاملا انگليسي هست.
من كه تا حالا هر چي از اين سايت گرفتم درست بوده. بازي Setup اصلي و دي وي دي نهايي هست. من رفتم واسه دانلود.
هزار بار گفتم بازم میگم اینها نسخه های آزمایشی هستن به خاطر همین یک سری مشکلات دارن صبر کنین تا 17 مهر که نسخه های اصلی میاد
بوی نسخه اصلی میاد:
Languages: Multi5 (EN/FR/DE/ES/BR) Size: DVD9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به نظر نمیاد درست باشه چون تازه آپلود نشده!
باز هم میگم فعلا منتظر شدن تا اومدن نسخه نهایی صبر کنید تا اینقدر بیخودی به بازی گیر ندید...
مشکل گزارش به عنوان ایراد PES 2012 دیگه از اون حرفاس! عین این می مونه که کسی بیاد گلایه کنه که چرا نمی تونه با PC بازی انحصاری GOW 3 رو بازی کنه! فعلا صبر پیشه کنید نسخه نهایی به صورت دیفالت ورژن 1.01 خواهد بود یعنی اینکلود هست
اینم لیست کلی زبان های بازی که امیدوارم نسخه ای گیر بیاد که داخلش زیان گزارش Turkish داشته باشه...
Language: Argentinian Spanish, Brazilian Portuguese, Dutch, English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, US - English
اینم متن اطلاعیه کونامی که برای داشتن لینک همیشگی قانونی بازی هست
Play on the day of release!You'll receive your download links and activation code by email the 13/10/2011 at 23:00 BST
همونطور که می بینید این لینک دقیقا یک ساعت مونده به آغاز 14 اکتبر برای خریدار ارسال میشه همراه با کد اکتیویژن که می تونید باهاش آنلاین بازی کنید و برای بارها دانلود کنید بازی رو با همون لینک اختصاصی بدون محدودیت... حتی اگه به صورت Piracy هم بخواهید بازی کنید بهتره تا چند روز دیگه تحمل کنید تا نسخه نهایی ارائه بشه تا اینقدر بی جهت بازی رو نکوبید...
Last edited by Spaniuly; 04-10-2011 at 10:09.
سلام
کسی میتونه این 4 فایل رو برای دانلود قرار دهد ؟
dt0e.img
dt0f.img
dt10.img
dt11.img
من روی این موضوع جدی هستم کس دیگه ای همین احساسی نداشته؟؟؟
گرافیک که به نظر من بد هم نشده !
بستگی به مهارتت تو بازی داره که بتونی دریبل کنی توپ رو بگیری یا گل بزنی ! من که آخرین درجه سختی بازی ( چون زبانش اسپانیایه یادم رفته ) خوب بازی میکنم و مشکلی ندارم !
گزارشگر رو هم اسپانیایی کن مشکل حل میشه . باحال هم گزارش میکنه
اتفاقا یکم بازی کنی عادت میکنی
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
پس همون 2009 اتو بازی کن چون 2012 از 11 هم سخت تره !
البته مزه اش به همین سختیشه !!!
من که حال میکنم !
بازی خیلی طبیعی تر و سختر تر از قبل شده .
خب پس فایل rld رو از پوشه کرک تو محل نصب بازی کپی کن.
میگم داوری چرا اینجوریه؟؟؟؟ هنوز نخوردی با بازیکن که خطا میگیره....
دوست عزیز شما هر وقت دانلود کردی اگه لطف کنی بیای توضیح بدی که درست بوده این نسخه یا نه ممنون میشم.
داداش من وقتي پچ رو حذف مي كنم درست ميشه مشكل از بچه نه بازي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)