تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 456 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض کاتالان ها بالا تر از رئال در قهرمانی سوپرکاپ

سوپرکوپا د اسپانیا یا سوپرجام اسپانیا دیداری است که از سال ۱۹۸۲بین دو تیم قهرمان لا لیگا و کوپا دل ری برگزار می‌شود.

سایت گل - 14 آگوست دیدار رفت سوپرجام اسپانیا مابین تیمهای بارسا ، قهرمان لالیگا و رئال مادرید ، قهرمان جام حذفی به میزبانی رئالی ها برگزار میشود. به این بهانه مروری اجمالی بر گذشته این مسابقات خواهیم کرد .
    سوپرکوپا د اسپانیا یا سوپرجام اسپانیا دیداری است که از سال ۱۹۸۲بین دو تیم قهرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگزار می‌شود.
    از سال 1982 تا کنون فقط 2 بار در سالهای 1986 و 1987 سوپر کاپ اسپانیا برگزار نشده است .
    باشگاه بارسلونا بیشترین تعداد قهرمانی در این جام را دارد و با 9 قهرمانی بالاتر از رقیب سنتی خود رئال مادرید قرار گرفته است . رئال مادرید 8 بار و دپورتیو 3 بار این عنوان را کسب کرده اند . اتلتیکو بیلبائو، اتلیتیکو مادرید ، مایورکا ، سویا ، رئال سوسیداد ،والنسیا ،رئال ساراگوسا هر کدام با کسب یک قهرمانی از دیگر برندگان این جام هستند.
    تیم بارسلونا در دو سال گذشته در سوپر جام در مقابل تیمهای اتلتیکو بیلبائو و سویا حاضر بوده و توانست هر دوی این تیمها را شکست دهد ولی آخرین حضور مادریدی ها مربوط به سال 2008 است که توانستند والنسیا را شکست دهند .
    آخرین فینال این جام ما بین تیمهای سویا و بارسلونا در سال 2010 برگزار شد . در دیدار رفت که به میزبانی سویا بود میزبان توانست با گلهای لوییس فابیانو در دقیقه 61 و فردریک کانوته در دقایق 74 و 82 در مقابل تک گل ابراهیمویچ در دقیقه 20 به پیروزی 3-1 دست یابد.
    دیدار برگشت در شهر بارسلون برگزار شد . در این دیدار کونکو بازیکن سویا به اشتباه دروازه خودی را در دقیقه 14 باز کرد و بعد از آن لیونل مسی ستاره آرژانتینی کاتالانها در دقایق 24 ، 44 و 90 هت تریک کرد تا بارسلونا دیدار برگشت را با نتیجه 4-0 بسود خود به پایان برساند و در مجموع رفت و برگشت 5-3 قهرمان سوپر جام اسپانیا شود .

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیاگو آلکانتارا: اسپانیا را به برزیل ترجیح می دهم

ستاره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که رد پیشنهاد بازی کردن در تیم ملی اسپانیا دیوانگی است

سایت گل- تیاگو آلکانتارا در صحبتهایی تعهدش را به تیم ملی اسپانیا ابراز کرد.

این درحالی است که بیسنته دل بوسکه نام تیاگو را در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای مصاف با ایتالیا در دیداری دوستانه قرار داده

پسر مازینیو در آستانه پوشیدن پیراهن تیم ملی بزرگسالان اسپانیا، در صحبتهایی اعلام کرد که پیراهن اسپانیا را به برزیل ترجیح می دهد. تیاگو به لارپوبلیکا گفت:« اگر من به اینجا رسیدم و این انسان هستم، به لطف اسپانیاست. من فرصت این را داشتم تا برای تیم ملی برزیل بازی کنم ولی هیچ وقت این فرصت را بررسی نکردم.»

تیاگوی 20 ساله ادامه داد:« از وقتی 3 ساله بودم در اسپانیا زندگی می کردم و این احمقانه است که الان به دعوت اسپانیا بله بگویم و بعد در آینده این دعوت را رد کنم.من همیشه در دسترس مربی تیم حاضرم.»

این بازی دوستانه چهارشنبه شب در شهر باری برگزار می شود که شهر زادگاه تیاگو نیز هست.

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تياگو آلکانتارا، ستاره جديد فوتبال اسپانيا؛ «چابي» جديد از چنگ ايتاليا پريد

درايتاليا هنوز خيلي ها نمي توانند باورکنند که او درسن پيترو ورنوتيکو در 20 کيلومتري لچه متولد شده است

سایت گل- تياگو آلکانتارا درست مثل همه بازيکنان اسپانيايي درزمين فکر مي کند وحرکت هاي ريز ومانورهاي دقيقش زبانزد خاص وعام هستند. ستاره اي که آوريل گذشته 20 ساله شده، با تکنيک بالايش ازترافيک خط مياني عبور مي کند. او که دربارسلونا بزرگ شده، تا سال 2015 با اين تيم قرارداد دارد و کاتالونيايي ها براي اينکه راه به دست آوردن او را براي رقباي خود ببندند، 90 ميليون يورو براي لغو قرارداد وي تعيين کرده اند! اين مبلغ به تازگي به عنوان تبصره درقرارداد آلکانتارا ثبت شده است. در اسپانيا همه او را به عنوان وارث چابي ارناندس مي شناسند که با مهارت بي نظير خود درميانه ميدان اسپانيا را درآفريقاي جنوبي به مقام قهرماني جهان رساند.
    منچستريونايتد، چلسي و رم لوئيس انريکه که درزماني نه چندان دور، مربي او بوده، براي خريد اين بازيکن دندان تيز کرده اند ولي بارسلونا حاضر به ازدست دادن او نخواهد بود. آلکانتارا مليت برزيلي دارد ولي درايتاليا و درست دراستاني متولد شده که امشب محل برگزاري بازي دوستانه ايتاليا واسپانيا خواهد بود و او به احتمال فراوان شانس انجام اولين بازي خود را براي قرمزپوشان اسپانيايي به دست خواهد آورد.
    همان طور که اسپانيا او رامجذوب وشيفته خود کرد، عشق به سبک فوتبال اسپانيايي را هم به او آموخت وافسوس بزرگي بردل ايتاليايي ها گذاشت که مي توانستند او را درتيم ملي خود داشته باشند. درايتاليا هنوز خيلي ها نمي توانند باورکنند که او درسن پيترو ورنوتيکو در 20 کيلومتري لچه متولد شده است.
    اما پزشک تيم لچه که مازينيو دراين تيم بازي مي کرد، خيلي خوب روز تولد او و هيجان و ذوق پدرش را به ياد دارد. در سال 1991 مازينيو دراين تيم بازي مي کرد و همسرش را متقاعد کرده بود تا فرزندش را درهمين شهر به دنيا آورد. حالا که آلکانتارا تصميم گرفته پيراهن تيم ملي اسپانيا را برتن کند، حتي برزيليها هم شوکه شده و رؤياي حضوراو درجمع زردپوشان را از دست رفته مي بينند.
    در ايتاليا هم بعد از فاجعه جام جهاني آفريقاي جنوبي، آبته رئيس فدراسيون و افرادي همچون ساکي تصميم گرفتند ازهربازيکني که به نحوي مي توانست تابعيت ايتاليايي کسب کند، براي حضور درتيم ملي دعوت کنند. آمائوري به لطف همسرش و تياگو موتا که يک پدربزرگ ايتاليايي داشت، پاسپورت ايتاليايي گرفتند.
    اما اين اتفاق ها زماني رخ داد که آلکانتارا از ايتاليا فرار کرده و هيچکس به جز بارسلونا او را تعقيب نکرده بود. او زماني که 14 ساله بود، به کاتالونيا رفت و درويگو و گاليسيا که پدرش مدتي هم دراين منطقه از اسپانيا فوتبال بازي کرد، با فوتبال اسپانيا آشنا شد.
    او درهمان زمان درتيم جوانان بارسلونا که محصولات آن امروز با تيم بزرگسال اين تيم و تيم ملي اسپانيا قهرمان اروپا و جهان هستند، ماجراجويي تازه اي را شروع کرد. حالا امروزبراي رسيدن به آلکانتارا 90 ميليون يورو نياز است. جالب اينجاست که در ايتاليا دراستان پوليا به اين فکر مي کنند که با دعوت از تياگو آلکانتارا يک گواهي تولد به او بدهند. غافل از اينکه او امشب درترکيب تيم ملي اسپانيا ممکن است شوک بزرگ تري به ايتاليايي ها وارد کند.

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

روزهاي خوش هافبك جوان بارسلونا:
    از همه چيز لذت مي‌برم

تياگو آلكانترا كه با اعتماد گوارديولا فرصت حضور در تركيب اصلي بارسلونا را به دست آورده، روزهاي خوشي را در اسپانيا و شهر بارسلون سپري مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تياگو آلكانترا ستاره‌ي جوان و البته آينده‌دار تيم بارسلونا در اردوي پيش فصل اين تيم ستاره تيمش بود و توانست چندين گل براي آبي و اناري‌ها به ثمر برساند.

هافبك برزيلي تبار تيم بارسلونا درباره‌ي وضعيتش مي‌گويد: از اين كه در بارسلون هستم به خودم افتخار مي‌كنم. لذت فوق العاده‌اي براي من است. هم در زمين فوتبال و هم خارج از آن احساس آرامش و راحتي مي‌كنم و لذت مي‌برم.

تياگو كه با توجه به اصليت برزيلي، پاسپورت ايتاليايي و زندگي در اسپانيا مي‌توانست هر يك از اين سه كشور را براي بازي انتخاب كند، ‌ترجيح داد براي ماتادورها به ميدان برود.

ستاره‌ي جوان بارسلونا درباره‌ي اين تصميمش عنوان كرد: من در ايتاليا خاطرات زيادي دارم و به نوعي ريشه‌ام از اين كشور است. اما از سه سالگي در اسپانيا بوده‌ام و خواندن و نوشتن و حرف زدن را در اسپانيا ياد گرفته‌ام. من يك اسپانيايي هستم و تمام تلاشم را در زمين انجام خواهم داد تا بتوانم به تيم ملي كمك كنم.

تياگو به عقيده‌ي بسياري از كارشناسان در فصل آينده مي‌تواند در بازي‌هاي بيشتري نسبت به فصل گذشته به ميدان رود. شرايط البته در صورتي كه ژاوي و اينيستا در مقاطعي از فصل دچار آسيب ديدگي نشوند، براي او دشوارتر خواهد بود. حضور فابرگاس هم مي‌تواند تياگو را به يك نيمكت نشين صرف تبديل كند.

هافبك بارسلونا كه براي قرار گرفتن در تركيب تيم ملي هم كار دشواري پيش رو دارد، در پايان عنوان كرد: اولين هدف من اين است كه بتوانم جايگاهي در تيم براي خودم پيدا كنم. من اينجا هستم كه به تيم كمك كنم. مي‌خواهم هر كاري كه مربي از من مي‌خواهد به خوبي در زمين انجام دهم.

افشاگري مهاجم آرسنال:
    فابرگاس و نصري نمي‌مانند

مارون شاماخ از جدايي دو هم‌بازي اش در فاصله‌ي اندكي باقي مانده به پايان فصل نقل و انتقالات خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ در حالي كه رسانه‌ها احتمال جدايي فابرگاس به مقصد بارسلونا و نصري به مقصد منچستريونايتد يا منچسترسيتي را زياد مي‌دانند، آرسن ونگر همچنان به عنوان مخالف شماره‌ي يك اين دو بازيكن را آرسنالي مي‌داند. با اين وجود مهاجم توپچي‌ها اظهاراتي مطرح كرده كه گمانه زني رسانه‌ها را تاييد مي‌كند.

شاماخ در گفت‌وگو با اكيپ عنوان كرد: مربي وضعيت دشواري دارد. فكر مي‌كنم هر دو بازيكن به احتمال زياد از آرسنال جدا خواهند شد. در ضمن به نظر نمي‌رسد كه مشكل فابرگاس و نصري مسائل مالي باشد.

مهاجم توپچي‌ها كه تابستان گذشته به جمع لندني‌ها اضافه شد،‌ درباره‌ي مخالفت ونگر هم اظهار كرد: به نظر من او دارد به جانشين اين دو بازيكن فكر مي‌كند. ونگر قصد دارد ابتدا براي جاي خالي اين دو بازيكن جانشيني پيدا كند و سپس به آنها اجازه‌ي ترك باشگاه را بدهد. اين برداشت من از شرايط فعلي است. فكر مي‌كنم كار براي ما زماني دشوارتر مي‌شود كه فصل شروع شود.

شاماخ با انتقاد غيرمستقيم از سران باشگاه آرسنال در قبال فروش كاپيتان باشگاه گفت: به نظر من باشگاه‌ها بايد در اين گونه موارد اجازه بدهند كه هر بازيكني كه نمي‌خواهد در تيم بماند، جدا شود. مخصوصا سسك كه دلايل بسياري براي ترك لندن دارد. مهم‌تر از اين كه او متولد بارسلون است.

وي درباره‌ي جدايي نصري هم عنوان كرد: سمير در شرايط متفاوتي قرار گرفته است. تنها يك سال از قراردادش باقي مانده و باشگاه مي‌تواند او را نگه دارد، اما در اين صورت مجبور است سال آينده او را بدون اين كه هيچ پولي به دست بياورد، واگذار كند.

شاماخ ادامه داد: آيا يك باشگاه مي‌تواند از 20 ميليون يورو پول به قيمت نگه داشتن يك بازيكن خوب براي يك فصل ديگر، چشم پوشي كند؟ اين موضوع براي من بسيار عجيب به نظر مي‌رسد. نصري يك سال ديگر با باشگاه قرارداد دارد و آرسنال نتوانسته او را متقاعد كند كه قرارداد جديدي امضا كند.

تيم فوتبال آرسنال روز سه شنبه در مرحله‌ي پلي آف ليگ قهرمانان اروپا مقابل اودينزه به ميدان مي‌رود و در صورتي كه ونگر از اين دو بازيكن در تركيب استفاده كند، فابرگاس و نصري در هيچ تيم ديگري نمي‌توانند در ليگ قهرمانان بازي كنند و اين به معناي ادامه‌ي حضور اين دو بازيكن به مدت يك فصل ديگر خواهد بود.

10. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فابرگاس 48 ساعت تا پيراهن بارسلونا:
    مي خواهم براي سوپرجام آماده شوم!

كاپيتان تيم فوتبال آرسنال يك گام ديگر به بارسلونا نزديك‌تر شد تا هواداران متعصب كاتالاني در انتظار 48 ساعت آينده و نهايي شدن قرارداد باشند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اسپورت در گزارشي درباره‌ي آخرين وضعيت سسك فابرگاس از حضور قريب الوقوع اين بازيكن در نوكمپ و امضاي قرارداد با باشگاه بارسلونا نوشت تا روياي بازگشتش به بارسلونا تحقق پيدا كند.

در گزارش اسپورت آمده است: كشتي سسك به بارسلون نزديك تر شده است و همه چيز از امضاي قرارداد در 48 ساعت آينده گواهي مي دهد. جوزپ ماريا و سالني دو تن از سران باشگاه بارسلونا با ايوان گازيديس، مدير اجرايي باشگاه آرسنال در تماس بوده‌اند تا آخرين جزئيات مربوط به اين انتقال را مورد بررسي قرار دهند.

به نظر مي رسد تصميم فابرگاس مهم‌ترين موضوع در سر گرفتن اين انتقال باشد. در حالي كه باشگاه آرسنال اعلام كرده بود كه مبلغ 29 ميليون يورو به هيچ وجه براي واگذار كردن فابرگاس كافي نيست، هافبك توپچي‌ها با اعلام اين كه از 5 ميليون يورو طلبش از آرسنال خواهد گذشت زمينه را براي انتقال فراهم كرده تا لندني‌ها هم به اين انتقال راضي شوند.

فابرگاس در اولين اظهارنظر رسمي خود،‌ كاملا شرايط را براي حضورش در بارسلونا تمام شده دانسته است: اولين هدف من اين است كه بتوانم براي بازي سوپركاپ اسپانيا براي گوارديولا آماده باشم!

14. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سرمربی تیم ملی شیلی: دیدن بازی الکسیس در کنار مسی فوق العاده است

سانچس دو هفته قبل با انتقالی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسا پیوست و سرمربی تیم ملی کشورش مطمئن است که او می تواند به یکی از بازیکنان کلیدی تیم کاتالانی تبدیل شود.

سایت گل- کلودیو بورگی، سرمربی تیم ملی شیلی، مطمئن است که الکسیس سانچس در بارسلونا موفق خواهد شد و بی صبرانه در انتظار دیدن این مهاجم شیلیایی در کنار لیونل مسی است.
    سانچس دو هفته قبل با انتقالی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسا پیوست و سرمربی تیم ملی کشورش مطمئن است که او می تواند به یکی از بازیکنان کلیدی تیم کاتالانی تبدیل شود.
    بورگی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آیا می تواند در کنار مسی بازی کند؟ بی تردید مسی یکی از بهترین های دنیاست و الکسیس تازه به بارسا پیوسته است. اما او از قوای ذهنی بسیار خوبی برخوردار است و من انتظار دارم همه چیز برای او خوب پیش برود. دیدن بازی آنها در کنار هم فوق العاده خواهد بود.
    او در تیم ملی شیلی تجربه انجام بازی های ترکیبی سریع را دارد بنابراین من انتظار دارم او به خوبی در بارسا جا بیفتد. او می توانست به باشگاهی دیگر برود اما من به او گفتم در پذیرش پیشنهاد بارسا تردید نکند."
    تیم ملی شیلی امشب در دیداری دوستانه مقابل فرانسه قرار خواهد گرفت و سانچس نیز در این دیدار حضور خواهد داشت.
    بارسا روز یکشنبه آینده در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید قرار خواهد گرفت، دیداری که می تواند اولین دیدار رسمی سانچس برای بارسا باشد.

16. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض در صورت جدایی اتوئو؛ نرآتزوری به دنبال داوید ویا

اينتر نيز كه از شرایط مالی خوبی برخوردار نیست، قصد دارد تا بدهي‌هاي خود را با رقم حاصل از انتقال اين مهاجم كامروني بپردازد

سایت گل- باشگاه اینتر قصد دارد در صورت جدایی ساموئل اتوئو از این باشگاه، داوید ویا، مهاجم گلزن بارسا را به خدمت بگیرد.
    به گزارش سايت تراي بال، پس از آن‌كه پيشنهاد اغوا كننده آنژي براي اتوئو مورد توجه مالك اينتر قرار گرفت و احتمال انتقال وي به اين تيم روسي بيش از هر زمان ديگري مطرح شده، سران اينتر براي پر كردن جاي خالي مهاجم كامروني خود به دنبال داويد ويا مهاجم بارسلونا خواهند رفت.
    با توجه به پيشنهاد دستمزد ساليانه 20 ميليون يورو براي اتوئو، به نظر مي‌رسد اين بازيكن نيز تمايل زيادي براي انتقال پيدا كرده و به نوعي سران اينتر را به پذيرفتن اين پيشنهاد تشويق مي‌كند.

اينتر نيز كه از شرایط مالی خوبی برخوردار نیست، قصد دارد تا بدهي‌هاي خود را با رقم حاصل از انتقال اين مهاجم كامروني بپردازد. آن‌ها مي‌توانند با قبول پيشنهاد 30 ميليون يورويي آنژي براي اتوئو تا حدي ضررهاي مالي خود را جبران كنند.
    حال اگر اتوئو فروخته شود، اينتري‌ها مي‌توانند با مبلغ كمتري ويا را به جوزپه مه‌آتزا بياورند تا بتواند جانشين اتوئو باشد. با توجه به اين‌كه الكسيس سانچس نيز به تازگي از اودينزه راهي بارسا شده است، توان خط حمله باشگاه كاتالاني به اندازه‌اي رسيده كه بتواند به ويا اجازه ترك تيم را بدهد.

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پدرو: رئال این فصل خطرناک تر است

مهاجم جوان بارسا اعلام کرد رئالی ها در فصل پیش رو شرایط دشوارتری را برای تیم کاتالانی رقم خواهند زد

سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسا، اعلام کرد رئالی ها در فصل پیش رو شرایط دشوارتری را برای تیم کاتالانی رقم خواهند زد و او در انتظار یک فصل دشوار است.
    رئالی ها با پیروزی در دیدار فینال کوپا دل ری مقابل بارسا، اجازه ندادند آنها در فصل 11-2010 به یک سه گانه دست پیدا کنند اما پدرو معتقد است شاگردان مورینیو در فصل پیش رو تهدید جدی تری محسوب می شوند.
    او در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" رئال مادرید نسبت به فصل گذشته خطرناک تر خواهد بود. بازیکنان آنها واقعا آماده هستند و فکر می کنم ما فصلی طولانی و سخت در پیش خواهیم داشت."
    این ملی پوش اسپانیایی سپس در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا صحبت کرد و اعلام کرد که آبی و اناری ها به دنبال پیروزی در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو هستند.
    " ما واقعا به دنبال پیروزی در سوپرکاپ هستیم. این یک هدف مهم برای ماست. ما برای رسیدن به جام به مادرید می رویم و می دانیم که دیدار پرتنشی خواهد بود. این یک آزمون بزرگ برای ماست.
    رئال فوتبال خوبی به نمایش می گذارد. آنها بازیکنان سریعی در اختیار دارند و مهار کردن آنها دشوار است. ما باید در ضدحملات کاملا مراقب آنها باشیم."

20. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •