تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 339 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دکتر رضایی: وضعیت رحمتی هنوز مشخص نیست

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر اکبر رضایی پزشک تیم فوتبال استقلال پیرامون آخرین وضعیت مصدومان تیم فوتبال استقلال گفت: کیانوش رحمتی دچار کشیدگی ران از نوع درجه یک شده که در حال درمان وی هستیم و امیدواریم تا روز جمعه آماده مسابقه شود هر چند وضعیت وی هنوز مشخص نیست و نمی توان با قاطعیت از حضورش صحبت کرد.
    وی ادامه داد:شرایط پژمان منتظری مطلوب است و انشااله به دربی خواهد رسید.فریدون زندی از امروز (شنبه)فیزیوتراپی فشرده و متمرکز را آغاز کرده و با توجه به انگیزه و جدیتی که خودش دارد هیچ بعید نیست زودتر از موعد شرایط بازی کردن را به دست آورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توقف استقلال مقابل هم‌نام اهوازي در پايان نيمه اول
    خبرگزاری فارس: تيم فوتبال استقلال در ديداري دوستانه در پايان نيمه اول مقابل هم‌نام اهوازي خود متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري فارس ديدار دوستانه تيم‌هاي استقلال و استقلال اهواز كه بنابر اعلام سايت رسمي باشگاه استقلال قرار بود در ساعت 19:30 برگزار شود به دليل ناهماهنگي از ساعت 18:45 در ورزشگاه شهيد دستگردي برگزار شد.
    تيم استقلال در نيمه اول در حالي به مصاف حريف اهوازي خود رفت كه از آبي‌پوشان اهواز برتر بود ولي تيم حريف در دقيقه 4 صاحب يك ضربه پنالتي شد كه هادي زرين‌ساعد ضربه پنالتي سجاد شيخي را مهار كرد. البته ضربه پنالتي اول به درون دروازه رفت ولي از آنجا كه بازيكنان زودتر به درون محوطه جريمه رفته بودند داور ضربه را تكرار كرد كه دروازه‌بان استقلال آن را به بيرون فرستاد.
    نيمه اول اين مسابقه با نتيجه بدون گل پايان يافت. اين در حالي بود كه تيم استقلال تهران با كاورهاي سبز و استقلال اهواز با پيراهن سفيد در اين مسابقه به ميدان رفتند.
    تيم استقلال در نيمه اول با تركيب زرين‌ساعد- اميرآبادي- شيرزاد - حمودي - يوسفي - غلامي - شريفات - محبوب مجاز - حسيني - عزيززاده و ميدوادي به زمين رفت.

*كيانوش رحمتي كه با آسيب‌ديدگي مواجه است از ابتداي بازي تنها به دويدن دور زمين پرداخت.

* آرش برهاني كه تصور مي‌كرد بازي استقلال ساعت 19:30 برگزار مي‌شود در همين ساعت به ورزشگاه آمد و از ابتداي نيمه دوم به دويدن دور زمين پرداخت.

* ميلاد ميداودي و مربيان استقلال قبل از شروع مسابقه به سمت نيمكت حريف رفته و با مجيد باقري‌نيا سرمربي استقلال اهواز خوش و بش كردند.

* علي چيني و رضا رجبي از پيشكسوتان استقلال با حضور در ورزشگاه بازي اين دو تيم را تماشا كردند.

* 50 نفر از هواداران استقلال از نزديك ديدار دو تيم را نظاره‌گر شدند.

* اعضاي تداركات استقلال قضاوت اين مسابقه را برعهده داشتند و تكرار ضربه پنالتي توسط مرتضي كامراني داور وسط باعث اعتراض بازيكنان تيم استقلال اهواز شد.

ميداودي از فاصله 40 متري گلزني كرد
    پيروزي استقلال تهران مقابل همنام اهوازي در دقايق پاياني
    خبرگزاری فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در ديداري دوستانه مقابل همنام اهوازي خود به برتري دست يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال از ساعت 18:45 امروز در ورزشگاه دستگردي به مصاف استقلال اهواز رفت كه اين ديدار در پايان با نتيجه پر گل 3 بر 2 به سود استقلال تهران به پايان رسيد.

گل‌هاي تيم استقلال تهران توسط ميلاد ميداوودي در دقيقه 55، حميد عزيززاده در دقيقه 74 و اسماعيل شريفات در دقيقه 90+1 و گل‌هاي استقلال اهواز توسط پژمان رفيعي در دقيقه 59 و اسماعيل كياني در دقيقه 72 به ثمر رسيد.

ميلاد ميداوودي روي ضربه استگاهي زيبا و از فاصله 40 متري دروازه حريف را باز كرد كه با تشويق تماشاگران روبرو شد.

تيم فوتبال استقلال اهواز در دقيقه 4 يك ضربه پنالتي را توسط سجاد شيخي از دست داد.

از اين مسابقه حدود 50 تماشاگر ديدن كردند.

کد:
    پ.ن
    هادی سوتی بازم تو این بازی تدارکاتیا گل خورد دمش گرم به کمتر از 2-3 تا هم رضایت نمیده

پ.ن 2

دقایق حساس بازی: در دقیقه 40 نیمه اول خطای علی حمودی بر روی بازیکن استقلال اهواز یک پنالتی را نصیب اهوازیها کرد که سجاد شیخ ویسی در مرحله اول توپ را به گل تبدیل کرد ولی درمرحله دوم و هنگامیکه داور این دیدار رای به تجدید ضربه پنالتی داد،هادی زرین ساعد دروازه بان استقلال، ضربه پنالتی مجدد این بازیکن را مهار کرد.در دقیقه 55 میلاد میداوودی موفق شد از روی یک ضربه خطای کاشته و از حدود 40 متری گل اول استقلال تهران به ثمر برساند.در دقیقه 65 پژمان رفیعی بازیکن تازه وارد استقلال اهواز با یک شوت از گوشه 18 قدم گل مساوی را برای اهوازیها به ارمغان آورد.در دقیقه 70 میلاد میداوودی جای خود را به بازیکن دیگری داد.در دقیقه 72 اسماعیل کیانی دیگر بازیکن تعویضی استقلال اهواز با فراری سریع از گوشه چپ 18 قدم و با شوتی محکم گل دوم اهوازیها را به ثمر رساند.یک دقیقه بعد حمید عزیزاده با ضربه سر و از روی ارسال یک ضربه ایستگاهی که توسط جواد شیرزاد نواخته شده بود، موفق شد گل دوم و تساوی بخش استقلال تهران را به ثمر برساند.در دقیقه 78 اسماعیل شریفات با یک ضربه چیپ توپ را از روی سر دروازه بان اهوازی عبور داد و با اینکه مدافع اهوازی با زحمت فراوان موفق شد مانع از برخورد توپ به تور شود ولی به دلیل عبور تمامی توپ از خط، داور به نشانی گل سوم استقلال تهران نقطه وسط زمین را نشان داد تا سرانجام این بازی کم افت و خیز با همان نتیجه سه بر دو به سود استقلال تهران پایان پذیرد. اسامی بازیکنان استقلال تهران: هادی زرین ساعد،مهدی امیرآبادی،جواد شیرزاد،علی حمودی،محسن یوسفی،میلاد میداوودی،اسماعیل شریفات،توحید غلامی،مجتبی محبوب مجاز،حمید عزیز زاده و میثم حسینی. مربی :پرویز مظلومی اسامی بازیکنان استقلال اهواز: نیکلای،حامد محمودی ،علی یحیی نژاد،سجاد شیخی،رامین محرم نژاد،منصور نعامی،محمدرضا ذوالفنون،هادی خنیفر،محمدپورمحمد،بهرام اسماعیلی،عبداله توحیدی مربی:عبدالمجید باقری نیا
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-09-2011 at 23:07.

4. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برهاني: عادت ندارم براي دربي كُري‌خواني كنم
    خبرگزاری فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: من عادت ندارم براي دربي كُري بخوانم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از پيروزي 3 بر 2 استقلال مقابل همنام اهوازي اظهار داشت: استقلال شرايط خوبي دارد، البته اگر ملي‌پوشان برسند وضعيت بهتر هم مي‌شود.
    وي در مورد بازي با تراكتورسازي عنوان كرد: مطمئن هستم بازي با اين تيم جذاب مي‌شود و تماشاگران دو تيم بازي خوبي را مشاهده خواهند كرد.

برهاني در پاسخ به اين سؤال كه براي دربي چه حرفي براي گفتن دارد، گفت: ما اول بايد تراكتورسازي را پشت سر بگذاريم و سپس به پرسپوليس فكر كنيم و من هم عادت ندارم براي دربي كُري بخوانم.

اميرآبادي: تيم‌هاي قلعه‌نويي هميشه خوب هستند
    خبرگزاری فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال درباره بازي مقابل تراكتورسازي گفت:‌ تيم‌هاي امير قلعه‌نويي هميشه خوب هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي اميرآبادي درباره شرايط استقلال عنوان كرد: وضعيت استقلال خوب است و بازيكنان سرحال هستند. در حال آماده‌سازي خود براي بازي روز جمعه مقابل تراكتورسازي هستيم.
    وي افزود: بازي با تراكتورسازي سخت است چون تيم‌هاي قلعه‌نويي هميشه خوب هستند و هميشه براي اول و سومي بسته مي‌شوند.

اميرآبادي ادامه داد: تماشاگران از استقلال قهرماني مي‌خواهند و مجبوريم براي رسيدن به اين هدف در هر بازي فقط براي 3 امتياز به ميدان برويم.
    اين بازيكن در مورد بازي با پرسپوليس گفت:‌ در اين 8 سالي كه در استقلال بودم هرگز براي پرسپوليس كري نخواندم و معتقدم در دربي هر تيم از موقعيت‌هايش بهتر استفاده كند برنده مي‌شود.

شريفات: از تراكتورسازي و پرسپوليس 6 امتياز مي‌خواهيم
    خبرگزاری فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت:‌ از بازي تراكتورسازي و پرسپوليس 6 امتياز مي‌خواهيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، اسماعيل شريفات در جمع خبرنگاران پس از پايان بازي تداركاتي با استقلال اهواز اظهار داشت: چند روزي است كه استقلال دو نوبت تمرينات خود را پيگيري مي‌كند و مقابل استقلال اهواز هم بازي سنگيني را انجام داديم. نتيجه زياد مهم نبود و مي‌خواستيم در شرايط مسابقه باشيم.

مهاجم استقلال در مورد بازي با تراكتورسازي عنوان كرد:‌اين مسابقه هم يك نوع دربي است و بين تماشاگران دو تيم حساسيت وجود دارد، به همين دليل كسب امتياز آن مهم است.
    شريفات تصريح كرد: البته اين طور نيست كه 3 امتياز اين مسابقه را فداي دربي كنيم. استقلال از دو بازي با تراكتورسازي و پرسپوليس 6 امتياز مي‌خواهد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه براي بازي با پرسپوليس كُري مي‌خواند يا نه، گفت:‌ دربي كُري خواندن دارد اما به وقتش اين كار را انجام مي‌دهم.

کد:
    پژمان منتظری:از این مصدومیت راضی ام!/پرسپولیس قوی باشد برد ما در دربی لوث نمی شود

سايت گل ـ پژمان منتظری مدافع مطمئن استقلال همچنان دوران نقاهت را پشت سر می گذارد ولی نسبت به روزهای گذشته شرایط بتهری دارد.او این آسیب دیدگی نسبتا جدی را به حساب قسمت می گذارد و در این مورد حرف های جالبی می زند.
    پژمان می گوید:«هميشه به قسمت اعتقاد دارم و شاید این اتفاق باید رخ می داد تا بعدا اتفاق بدتری نیفتد. فكر مي‌كنم اگر مصدوم شدم به خاطر اين بود كه فوتبال ايران يك مدافع خوب به نام ميثم حسيني را بشناسد. من سال‌ها در استقلال بازي كردم و هيچ وقت اينطور مصدوم نشدم، البته مصدوميت‌هاي كوچكي پيش مي‌آمد اما حاد نبود و هميشه در تركيب حضور داشتم.»
    او ادامه می دهد:«خدا را شكر رباط مچ پايم پاره نشد. آن روز پس از بازي درد شديدي در مچ پايم داشتم. احساس مي‌كردم رباط‌ پاره كردم اما عكس‌ها چيز ديگري را نشان داد و من خيالم راحت شد. اگر رباط پاره مي‌كردم 7 ماه از ميدان دور مي‌شدم ولی صادقانه می گویم که من از اين مصدوميت راضي ام!پس از آن مصدوميت مدام استرس داشتم كه در بازي با فجر چه مي‌شود و چه نمي‌شود و خودم را سرزنش مي‌كردم
    منتظری در مورد دربی تهران در هفته هفتم و همچنین شرایط پرسپولیس هم حرف های جالبی می زند:« پرسپوليس يك تيم فوق‌العاده خوب است. آنها تيم خوبي هستند كه فقط كمي بدشانسي آوردند. دوست دارم پرسپوليس با تمام قوا به دربي بيايد . اين طوري هم دربي پرگل خواهد شد و هم پيروزي ما لوث نمي‌شود.»

کد:
    پ.ن
    تو این عکس انگار حسین کاظمی افتاده به پایه پژمان داره التماس میکنهکاظمی جون التماس فایده نداره راهه برگشت نیست

Last edited by Amir M.ohAma.D; 04-09-2011 at 11:28.

6. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرين وضعيت مصدومان استقلال

پزشک تيم فوتبال استقلال از احتمال رسيدن کيانوش رحمتي به بازي مقابل تراکتورسازي خبر داد.

کيانوش رحمتي که با کشيدگي عضله روبه‌رو شده از امروز فيزيوتراپي خود را آغاز کرد اما براي حضور در بازي با تراکتورسازي هنوز وضعيتش مشخص نيست.
    دکتر اکبر رضايي پزشک تيم استقلال در اين باره اظهار داشت: کادرفني استقلال تاکيد دارد که اين بازيکن به بازي برسد و ما هم با تکنيک هاي جديد پزشکي سعي داريم که او را به بازي برسانيم.

وي در مورد آخرين وضعيت منتظري و برهاني گفت: از پژمان امروز بايد تست گرفته شود اما برهاني به من گفت مشکلي از ناحيه زير شکم ندارد و نيازي به سونوگرافي نيست.
    پزشک استقلال همچنين از مصدوميت ميثم حسيني خبر داد و گفت: اين بازيکن در بازي ديروز مقابل استقلال اهواز با مصدوميت روبه رو شد از او خواستم که MRI بگيرد تا خيالمان بابت ميزان مصدوميتش راحت شود.
    وي درباره فريدون زندي نيز اظهار داشت: اين بازيکن با توجه به دو نوبت فيزيوتراپي در روز از هفته آينده مي تواند بدون عصا راه برود.

کد:
    عجب شانسی داریم ما.مصدومیته حسینی کم بود فقط

اکبرپور: به سمت نیمکت آنها نمی‌روم/ اگر به استقلال گل بزنم خوشحالی جدید رو می‌کنم

سايت گل ـ دیدار مقابل استقلال برای سیاوش اکبرپور یک بازی ویژه محسوب می‌شود. او انتظار داشت که در ابتدای فصل با چراغ سبز پرویز مظلومی مواجه شده و به تیم محبوبش برگردد ولی این اتفاق نیفتاد و حالا اکبرپور می‌خواهد مقابل مظلومی خودش را ثابت کند.

اکبرپور مدتی پیش اعلام کرد که قبل از بازی با استقلال حرف‌های زیادی خواهد زد ولی حالا به نظر می‌رسد که منصرف شده است. او در این خصوص به قانون می‌گوید:« من می‌خواستم حرف‌های زیادی بزنم ولی امیرقلعه‌نویی از من خواسته که دنبال حاشیه نباشم و فقط به مسائل فنی این مسابقه فکر کنم. حالا هم نمی‌‌خواهم حرفی بزنم که تمرکزم به هم بریزد ولی به طور حتم در آینده حرف‌هایم را خواهم زد.»

اکبرپور در مورد رویارویی با استقلال ادامه می‌دهد: «این تیم را از صمیم قلب دوست دارم ولی الان بازیکن تراکتورسازی هستم. مطمئن باشید ما حریف سرسختی برای استقلال هستیم. درضمن هزاران تماشاگر تبریزی هم به ورزشگاه آزادی می‌آیند و ما تنها نیستیم.»

اکبرپور شاید در این بازی به دنبال انتقام است. او در پاسخ به این سوال که آیا قبل از شروع بازی به سمت نیمکت استقلال می‌روی خاطرنشان می‌کند: «من دنبال تسویه حساب شخصی نیستم ولی به سمت نیمکت آنها نخواهم رفت. من باید در این بازی خیلی چیزها را ثابت کنم.»

خیلی‌ها منتظرند تا ببینند اگر اکبرپور به استقلال گل زد چه واکنشی نشان خواهد داد. او در این مورد می‌گوید: «اگر گل بزنم حتما به سبک جدیدی خوشحالی می‌کنم. من الان بازیکن تراکتور هستم و گل‌زدن برای این تیم خیلی مهم است. آن هم در دیدار مقابل استقلال.»

کد:
    سیا ولی ما اوله بازی تشویقت میکنیم...اما اخر و وسطایه بازی فکر نکنم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 04-09-2011 at 14:12.

8. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اکبرپور: به سمت نیمکت آنها نمی‌روم/ اگر به استقلال گل بزنم خوشحالی جدید رو می‌کنم

شانس استقلال امثال و اینو پیروز قربانی قبل از هربازی میشن حرفه ای و دم از احساس مسئولیت می زنن واسه تیمه جدیدشون ولی از نظر بعد فنی درحد لیگ محلاتم نیستن.
    باید در جواب داداش سیا گفت:عزیزم باش تا اموراتت بگذرن

10. 2 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجازي: بازي با تراكتور، عين بازي با پرسپوليس است

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، آتيلا حجازي مربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازي با تراكتور همانند ساير بازيهاست و 3 امتياز بيشتر ندارد و همانگونه هفته قبل به فولاد فكر ميكرديم اين هفته به اين حريف و هفته آينده به پرسپوليس ميكنيم. شك نكنيد با همان انگيزه اي به مصاف تراكتورسازي ميرويم كه در دربي ظاهر خواهيم شد.
    وي ادامه داد: غيبت تيموريان قطعا محسوس خواهد بود و اميدوارم جانشين خوبي براي اين بازيكن پيدا كنيم. در هر صورت محروميت و مصدوميت جزئي از فوتبال است اما بي تاثير نخواهد بود. ما براي بازي روز جمعه تيموريان، منتظري و زندي را نداريم و وضعيت كيانوش رحمتي و ميثم حسيني هم مشخص نيست. تمامي بازيكنان استقلال بزرگ هستند و ميتوانند نتيجه يك بازي را رقم بزنند، اميدوارم در هفته هاي آتي با كمترين غائب و با كاملترين تركيب در مسابقات حاضر شويم و بتوانيم كيفيت بهتري را ارائه كنيم.

عادلخاني: استقلال-تراكتور، زيبا خواهد بود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، رضا عادلخاني پيشكسوت باشگاه استقلال گفت: استقلال در اين روزها شرايط خاصي دارد چراكه چندين بازيكن خود را به دليل حضور در اردوهاي تيم ملي و مصدوميت در تمرينات ندارد اما با شناختي كه از كادر فني و روحيه بازيكنان دارم اطمينان دارم روز جمعه يك بازي خوب و هماهنگ را از خود به نمايش خواهند گذاشت.
    وي ادامه داد: مثل هر استقلالي دوست دارم استقلال برنده بازي قبل از دربي باشد تا با روحيه اي بالا شكست پرسپوليس را همچون سال قبل رقم بزند اما نبايد فراموش كنيم تراكتور تيم دست و پا بسته اي نيست و در رده دوم جدول قرار دارد. استقلال چند مصدوم و محروم دارد كه البته اين مسائل جزئي از فوتبال است و مديريت كاردان و با تجربه باشگاه با جذب تعداد قابل توجهي از بازيكنان نخبه فكر چنين روزهايي را از قبل كرده است.
    عادلخاني در انتها گفت: سال قبل هم در ورزشگاه آزادي، مظلومي و قلعه نويي زيباترين و با كيفيت ترين مسابقه ليگ را انجام دادند كه حاصل آن 7 گل زيبا بود. يقين دارم بازي جمعه زيبا، پر گل و تماشاگر پسند خواهد بود و اميدوارم آبي پوشان با كسب 3 امتياز صدرنشيني خود را تثبيت كنند.

عبدالهي: تجربه و روحيه مجيدي ستودني است

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، نصرلله عبدالهي پيشكسوت باشگاه استقلال پيرامون بازي روز جمعه استقلال مقابل تيم تراكتورسازي گفت: اين بازي از چند جهت اهميت دارد، اول اينكه بازي ماقبل دربي است و امتياز آن ارزش خاصي دارد، دوم تقابل دو استقلالي روي نيمكت دو تيم ميتواند از اين لحاظ كه از افكار هم شناخت كافي دارند صحنه هاي زيبايي را به لحاظ فني بوجود آورد و سوم آنكه برنده اين بازي صدر نشين ليگ خواهد بود.
    وي در مورد غيبت تيموريان و دو كارته بودن مجيدي تصريح كرد: تيموريان يك بازيكن ملي پوش و سطح بالاست اما استقلال آنقدر بزرگ است كه غيبت يك بازيكن نتواند خللي در روند آن ايجاد كند، مطمئن هستم كادر فني جايگزين مناسبي براي او دارد. در مورد مجيدي هم بالاخره دو اخطاره بودنش خيلي غير طبيعي نيست چرا كه خيلي از مهاجمان بزرگ دنيا هم طي 5 بازي سخت و پر فشار دو يا چند اخطار ميگيرند. بعيد ميدانم كادر فني بازي با تيم دوم جدول را فداي دربي كند. مجيدي يك بازيكن بزرگ و فني است و تجربه و روحيه او ستودني است و بدون شك اگر با نظر كادر فني به ميدان برود همانند بازيهاي قبل تاثيرگذار خواهد بود.
    عبدالهي در انتها گفت: بازي جمعه را پيش بيني نميكنم اما به برتري استقلال بسيار اميدوارم، سه امتياز بازي با تراكتورسازي ميتواند به لحاظ روحي شرايط استقلال را كاملا دگرگون كند و تبعات مثبت آن در هفته هفتم هويدا خواهد بود.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، نظر به حساسيت و دقت نظر دكتر فتح اله زاده مديريت باشگاه استقلال به امور مالي، در جهت پويايي و افزايش سرعت و دقت عمل سيستم مالي و حسابداري باشگاه استقلال، اين سيستم مطابق با آخرين استانداردهاي جهاني به لحاظ سخت افزاري و نرم افزاري به روز گرديد. از اين پس كليه امور مالي و حسابرسي باشگاه استقلال از طريق از سيستم انجام ميگيرد.

کد:

12. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برهانی: اول باید تراکتورسازی را شکست بدهیم بعد پرسپولیس .

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: من عادت ندارم برای دربی کُری بخوانم.
    آرش برهانی پس از پیروزی ۳ بر ۲ استقلال مقابل همنام اهوازی اظهار داشت: استقلال شرایط خوبی دارد، البته اگر ملی‌پوشان برسند وضعیت بهتر هم می‌شود.
    وی در مورد بازی با تراکتورسازی عنوان کرد: مطمئن هستم بازی با این تیم جذاب می‌شود و تماشاگران دو تیم بازی خوبی را مشاهده خواهند کرد.
    برهانی در پاسخ به این سوال که برای دربی چه حرفی برای گفتن دارد، گفت: ما اول باید تراکتورسازی را پشت سر بگذاریم و سپس به پرسپولیس فکر کنیم و من هم عادت ندارم برای دربی کُری بخوانم.

ساعت بازی استقلال _تراکتور به خاطر سریال ستایش عوض شد

دیدار استقلال _تراکتور سازی از ساعت ۲۰ روز جمعه به ساعت ۱۸:۳۰ موکول شد.
    به گزارش اوج نیوز ،طبق اعلام سازمان لیگ زمان این دیدار بنا به درخواست آقازمانی مدیر گروه ورزش و مسابقات شبکه سه سیما تغییر یافته است.
    دلیل این تصمیم شبکه ۳ به پخش سریال ستایش بر می گردد که جمعه ها ساعت ۲۰ روی آنتن می رود و جمعه پیش هم باعث تغییر شبکه پخش مسابقه ایران _اندونزی از سه به دو شد.این بار هم ستایش ،فوتبال را شکست داد.

چرا فرهاد تیم ملی، فرهاد استقلال نبود؟

فرهاد مجیدی در تیم ملی هرگز آن بازیکنی نبود که در رقابت‌های لیگ دیدیم. این تفاوت دلایل مختلفی داشت که پرداختن به آن پس از بازی با اندونزی ضروری است. شاید این سوال برای هر بیننده‌ای به‌وجود بیاید که چرا مجیدی که تا هفته پنجم لیگ برتر موفق به زدن ۵ گل شده بود در بازی با اندونزی نتوانست گلی برای تیم ملی کشورمان به ثمر برساند. پاسخ برای این سوال کم نیست.
    اولین دلیلی که به ذهن می‌رسد این است؛ تیم ایران اساسا حریف آسانی پیش‌رو نداشت و تاریخ نیز گواهی می‌دهد تیم ایران در بازی‌های رسمی خود همواره با سختی و مشقت فراوانی از سد تیم اندونزی گذشته است. بله، بازی با اندونزی بازی آسانی نبود. آمار به‌جا مانده در تاریخ نشان می‌دهد ما- ایران- به غیر از یک بازی دوستانه که با تیم امید اندونزی انجام شد بردهای چشمگیری مقابل این تیم نداشته‌ایم و کسب پیروزی ۳- صفر مقابل اندونزی در زمره نتایج به یادماندنی فوتبال ایران مقابل اندونزی است.
    ... از بحث فرهاد مجیدی غافل نشویم! چرا مجیدی نتوانست دروازه اندونزی را باز کند و این هافبک‌های دفاعی بودند که در میدان توفیق گلزنی یافتند؟
    یک دلیل دیگر این است؛ بازی کاملا دفاعی حریف! بله، اندونزی گاهی با ۱۰ بازیکن در محوطه ۱۸ قدم دفاع می‌کرد که با توجه به تاکتیک تک مهاجم تیم ملی کشورمان گلزنی برای فرهاد مجیدی که غالبا در ۱۸ قدم حریف تنها بود سخت جلوه می‌کرد. برای رسیدن به این سوال که چرا فرهاد مجیدی آن بازیکنی که در استقلال می‌شناختیم نبود می‌توان دلایل دیگری را هم مطرح کرد.
    دلیل دیگر که مجیدی را از گلزنی محروم کرد کاملا واضح و روشن است: فرهاد مجیدی توسط دیگر بازیکنان چند بار در موقعیت گلزنی قرار گرفت؟ چند بار خسرو حیدری، مهرداد پولادی، علی کریمی، محمدرضا خلعتبری، نکونام و حتی آندو در دقایقی که وارد میدان شد، مجیدی را با دروازه حریف تک به تک گذاشتند؟ مجیدی اصولا بازیکنی است که در فضا خوب حرکت می‌کند اما هیچ‌گاه چنین فضایی در اختیار کاپیتان استقلال قرار نگرفت با این حال به عینه شاهد بودیم که این بازیکن با دوندگی بی‌امان خود سعی می‌کرد مدافعان جوان اندونزی را از نفس انداخته و آنها را خسته کند. مجیدی گلی نزد اما رد پای او در گل‌های تیم ایران کاملا احساس می‌شد. در گل اول مجیدی ۲ مدافع اندونزی را مشغول خود کرد. در گل دوم نیز شاهد تکرار چنین صحنه‌ای بودیم و در گل سوم هم مجیدی به خوبی فضا را با جاگیری خود در ۱۸ قدم در اختیار آندو قرار داد تا او گل بزند.
    اما اصلی‌ترین تاکتیک مجیدی برای گلزنی چیست؟ فرهاد مجیدی اصولا از گوش‌ها خوب حرکت می‌کند. نظیر گل‌هایی که وارد دروازه پرسپولیس کرد یا گلی که در بازی با داماش شاهد بودیم اما جمعه شب هیچ توپی به فرهاد نرسید تا به واسطه سرعت ذاتی‌اش در فضا حرکت کرده و مدافعان حریف را با سرعت انفجاری خود جا بگذارد البته دوری چند ساله او از تیم ملی نیز مزید بر علت شد تا نتواند مقابل اندونزی گلی به ثمر برساند اما فرهاد به واقع دیگر مسوولیت‌های محوله را خوب انجام داد و از عهده انجام مسوولیت‌های خود برآمد.
    بی‌شک مجیدی در قطر می‌تواند یک اسلحه پنهان برای کروش باشد. او با شرایط بازی در کشورهای عربی آشنا است و خوب می‌داند از چه راهی باید به این قبیل تیم‌ها گل بزند. حضور مجیدی در بازی با قطر هر چند اگر با گلزنی او همراه نباشد اما می‌تواند مدافعان حریف را به شدت مشغول خود کند و شاید هافبک‌هایی مثل تیموریان و نکونام را برای گلزنی آزاد بگذارد.

اولتیماتوم مظلومی به بازیکنان استقلال: هیچ کس نباید مقابل تراکتور به فکر ساق پاهایش باشد!

پرویز مظلومی،سرمربی تیم فوتبال استقلال خواستار حضور مثمرثمر و باانگیزه تمامی بازیکنان تیمش در تمرینات این تیم شده است؛زیرا وی برای دیدار استقلال با تراکتورسازی تبریز به نام های بسیاری نیاز دارد و به همین دلیل به بازیکنانش اولتیماتوم و اخطار داده است؛تا هرچه در توان دارند در این بازی نشان دهند. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛سرمربی تیم استقلال پیش ازجلسه تمرینی روز گذشته ۱۲ شهریور از بازیکنانش درخواست کرد به حواشی اطراف تیم توجهی نداشته باشند و تمام فکر و ذکرشان در۲ هفته آینده حضوری موفق و مفیدتر در ترکیب استقلال باشد.
    گفتنی است؛مظلومی ۲ بازی آینده تیمش را درلیگ سرنوشت ساز می‌داند و معتقد است اگر بازیکنان دراین ۲ دیدار طبق برنامه و خواسته وی دیگر اعضای کادرفنی وارد زمین مسابقه شوند، این تیم به اهدافش از این ۲ بازی مقابل تراکتور و پرسپولیس می‌رسد.
    وی به بازیکنانش اخطار داد که به هیچ وجه درمقابل تراکتور به فکر سلامتی ساق های خود برای دیدار با پرسپولیس نباشند و با تمام توان به میدان بروند.

برهانی: اول باید تراکتورسازی را شکست بدهیم بعد پرسپولیس .

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: من عادت ندارم برای دربی کُری بخوانم.
    آرش برهانی پس از پیروزی ۳ بر ۲ استقلال مقابل همنام اهوازی اظهار داشت: استقلال شرایط خوبی دارد، البته اگر ملی‌پوشان برسند وضعیت بهتر هم می‌شود.
    وی در مورد بازی با تراکتورسازی عنوان کرد: مطمئن هستم بازی با این تیم جذاب می‌شود و تماشاگران دو تیم بازی خوبی را مشاهده خواهند کرد.
    برهانی در پاسخ به این سوال که برای دربی چه حرفی برای گفتن دارد، گفت: ما اول باید تراکتورسازی را پشت سر بگذاریم و سپس به پرسپولیس فکر کنیم و من هم عادت ندارم برای دربی کُری بخوانم.

برنامه تمرینی استقلال قبل از بازی با تراکتورسازی

برنامه تمرینی آبی پوشان از امروز تا روز پنجشنبه ۱۷ شهریور، به شرح زیر است:
    یکشنبه ۱۳ شهریورماه: یک جلسه تمرین در ورزشگاه دستگردی از ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه
    دوشنبه ۱۴ شهریورماه: ساعت ۱۱ صبح تمرین با وزنه، ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه تمرین تاکتیکی در زمین دستگردی
    سه شنبه ۱۵ شهریورماه: تمرین در زمین دستگردی، ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه
    چهارشنبه ۱۶ شهریورماه: ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه تمرین با وزنه، ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه تمرین عمومی
    پنجشنبه ۱۷ شهریورماه: حضور در اردو، از ساعت ،۱۲ تمرین ساعت ۱۸ در آزادی
    استقلال در هفته ششم لیگ برتر جمعه ۱۸ شهریور میزبان تراکتورسازی خواهد بود.

bordobakht

14. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومی با کهکشان کم‌ستاره‌اش تمرین می‌کند / گزارش تصویری

ورزش > لیگ برتر - غیبت مصدومان، 6 ملی‌پوش ایرانی و دو ملی‌پوش عراقی و کویتی استقلال در تمرین این تیم کاملا به چشم می‌آید. مظلومی مجبور است بازیکنان امید استقلال را به تمرین تیمش ببرد.
    عکس‌ها: سعید محمدی

کد:
    پ.ن
    اینا خودشون یه تیمنبه نظر من این تیم بدونه اون 8تا ملی پوشمون یه جورایی در حد 13-12 تا از تیمهایه لیگ برتریه.

16. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت بازی استقلال _تراکتور به خاطر سریال ستایش عوض شد.

دیدار استقلال _تراکتور سازی از ساعت ۲۰ روز جمعه به ساعت ۱۸:۳۰ موکول شد.
    به گزارش اوج نیوز ،طبق اعلام سازمان لیگ زمان این دیدار بنا به درخواست آقازمانی مدیر گروه ورزش و مسابقات شبکه سه سیما تغییر یافته است.
    دلیل این تصمیم شبکه ۳ به پخش سریال ستایش بر می گردد که جمعه ها ساعت ۲۰ روی آنتن می رود و جمعه پیش هم باعث تغییر شبکه پخش مسابقه ایران _اندونزی از سه به دو شد.این بار هم ستایش ،فوتبال را شکست داد.
    من اصلا نمیتونم این قضیه رو درک کنم.
    اخه کجای دنیا ساعت بازی به این مهمی رو بخاطر یه سریال مزخرف عوض میکنن...!!!؟
    شاید این مرتیکه دلش بخواد موقع بازی رازبقا نگا کنه...!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بیخیال مملکت چیش درسته که این درست باشه

18. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اصلا نمیتونم این قضیه رو درک کنم.
    اخه کجای دنیا ساعت بازی به این مهمی رو بخاطر یه سریال مزخرف عوض میکنن...!!!؟
    شاید این مرتیکه دلش بخواد موقع بازی رازبقا نگا کنه...!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بیخیال مملکت چیش درسته که این درست باشه
    فرض کنید بازیه منچستر بارسارو به خاطر یه سریال زودتر برگزار میکردن
    برایه تیم ملی ارزش قائل نشدن انتظار نمیره برایه استقلال قائل بشن
    اون اراجیفو میتونستن زودتر پخش کنند.100 هزار نفرو که از راهه دورو نزدیک میان باید برنامشونو تغییر بدن؟این راحتتره یا زودتر پخش کردنه اون اراجیف که همه از خونه میتونن ببینن که 30 بارم تکرار داره؟

20. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •