حجازي: بازي با تراكتور، عين بازي با پرسپوليس است
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، آتيلا حجازي مربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازي با تراكتور همانند ساير بازيهاست و 3 امتياز بيشتر ندارد و همانگونه هفته قبل به فولاد فكر ميكرديم اين هفته به اين حريف و هفته آينده به پرسپوليس ميكنيم. شك نكنيد با همان انگيزه اي به مصاف تراكتورسازي ميرويم كه در دربي ظاهر خواهيم شد.
وي ادامه داد: غيبت تيموريان قطعا محسوس خواهد بود و اميدوارم جانشين خوبي براي اين بازيكن پيدا كنيم. در هر صورت محروميت و مصدوميت جزئي از فوتبال است اما بي تاثير نخواهد بود. ما براي بازي روز جمعه تيموريان، منتظري و زندي را نداريم و وضعيت كيانوش رحمتي و ميثم حسيني هم مشخص نيست. تمامي بازيكنان استقلال بزرگ هستند و ميتوانند نتيجه يك بازي را رقم بزنند، اميدوارم در هفته هاي آتي با كمترين غائب و با كاملترين تركيب در مسابقات حاضر شويم و بتوانيم كيفيت بهتري را ارائه كنيم.
عادلخاني: استقلال-تراكتور، زيبا خواهد بود
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، رضا عادلخاني پيشكسوت باشگاه استقلال گفت: استقلال در اين روزها شرايط خاصي دارد چراكه چندين بازيكن خود را به دليل حضور در اردوهاي تيم ملي و مصدوميت در تمرينات ندارد اما با شناختي كه از كادر فني و روحيه بازيكنان دارم اطمينان دارم روز جمعه يك بازي خوب و هماهنگ را از خود به نمايش خواهند گذاشت.
وي ادامه داد: مثل هر استقلالي دوست دارم استقلال برنده بازي قبل از دربي باشد تا با روحيه اي بالا شكست پرسپوليس را همچون سال قبل رقم بزند اما نبايد فراموش كنيم تراكتور تيم دست و پا بسته اي نيست و در رده دوم جدول قرار دارد. استقلال چند مصدوم و محروم دارد كه البته اين مسائل جزئي از فوتبال است و مديريت كاردان و با تجربه باشگاه با جذب تعداد قابل توجهي از بازيكنان نخبه فكر چنين روزهايي را از قبل كرده است.
عادلخاني در انتها گفت: سال قبل هم در ورزشگاه آزادي، مظلومي و قلعه نويي زيباترين و با كيفيت ترين مسابقه ليگ را انجام دادند كه حاصل آن 7 گل زيبا بود. يقين دارم بازي جمعه زيبا، پر گل و تماشاگر پسند خواهد بود و اميدوارم آبي پوشان با كسب 3 امتياز صدرنشيني خود را تثبيت كنند.
عبدالهي: تجربه و روحيه مجيدي ستودني است
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، نصرلله عبدالهي پيشكسوت باشگاه استقلال پيرامون بازي روز جمعه استقلال مقابل تيم تراكتورسازي گفت: اين بازي از چند جهت اهميت دارد، اول اينكه بازي ماقبل دربي است و امتياز آن ارزش خاصي دارد، دوم تقابل دو استقلالي روي نيمكت دو تيم ميتواند از اين لحاظ كه از افكار هم شناخت كافي دارند صحنه هاي زيبايي را به لحاظ فني بوجود آورد و سوم آنكه برنده اين بازي صدر نشين ليگ خواهد بود.
وي در مورد غيبت تيموريان و دو كارته بودن مجيدي تصريح كرد: تيموريان يك بازيكن ملي پوش و سطح بالاست اما استقلال آنقدر بزرگ است كه غيبت يك بازيكن نتواند خللي در روند آن ايجاد كند، مطمئن هستم كادر فني جايگزين مناسبي براي او دارد. در مورد مجيدي هم بالاخره دو اخطاره بودنش خيلي غير طبيعي نيست چرا كه خيلي از مهاجمان بزرگ دنيا هم طي 5 بازي سخت و پر فشار دو يا چند اخطار ميگيرند. بعيد ميدانم كادر فني بازي با تيم دوم جدول را فداي دربي كند. مجيدي يك بازيكن بزرگ و فني است و تجربه و روحيه او ستودني است و بدون شك اگر با نظر كادر فني به ميدان برود همانند بازيهاي قبل تاثيرگذار خواهد بود.
عبدالهي در انتها گفت: بازي جمعه را پيش بيني نميكنم اما به برتري استقلال بسيار اميدوارم، سه امتياز بازي با تراكتورسازي ميتواند به لحاظ روحي شرايط استقلال را كاملا دگرگون كند و تبعات مثبت آن در هفته هفتم هويدا خواهد بود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، نظر به حساسيت و دقت نظر دكتر فتح اله زاده مديريت باشگاه استقلال به امور مالي، در جهت پويايي و افزايش سرعت و دقت عمل سيستم مالي و حسابداري باشگاه استقلال، اين سيستم مطابق با آخرين استانداردهاي جهاني به لحاظ سخت افزاري و نرم افزاري به روز گرديد. از اين پس كليه امور مالي و حسابرسي باشگاه استقلال از طريق از سيستم انجام ميگيرد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید