تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 186 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خـــب!: دی در طولانی ترین شب سال تبریک میگم پیروزی قاطعانمون جلو فولهام رو (5-0).
    چند نکته درباره بازی، اول از همه ابراز تاسف شدید برای شبکه سه که گفتن بازی رو می پخشن و بازی سیتی رو پخشیدن!
    دوم اینکه متاسفانه باز مصدوم دادیم... فیل جونز در نیمه اول که به جاش یانگ بازی کرد و خود اشلی که در نیمه دوم دوباره مصدوم شد... نمیدونم مصدومیتشون جدی هست یا نه... ولی گزارش آنلاین espn ننوشت که مصدومیت جدی بوده... امیدوارم که چیزی نباشه و فیل و اشلی رو از دست ندیم..
    سوم اینکه تونستیم باز تفاضل گل رو کم کنیم و الان تفاضل گلمون با سیتی رسید به 10... نکته جالب اینه که این تفاضل گل دقیقا مقابل سیتی ایجاد شد در حالی که اگه بازی جلو سیتی رو نباخته بودیم (مثلا تساوی، الان ما صدر بودیم...
    +
    سوای بازی گویا سوآرز که با اورا درگیر شده بود و توهین نژاد پرسنانه کرده بود 8 جلسه محروم شد.
    درباره بازی های آتی، دو بازی داریم تا نیم فصل و 19 بازی مون تموم بشه... خوشبختانه هر دو تو OT هستند و حریفامون ویگان و بلکبرن هستند. از طرفی سیتی دو بازیش تا قبل نیم فصل خارج از خونست مقابل وست بروم و ساندرلند. چیزی که به نظرم باید تو این دو بازی مد نظرمون باشه سوای از اینکه شش امتیاز کامل رو بگیریم، باید این باشه که مثل بازی با فولها با چها پنج گل در هر بازی از زمین بیایم بیرون... سخته تصور کنیم که سیتی به وست بروم یا ساندرلند بتونه امتیاز بده... پس ما باید اول تفاضل گل رو به سیتی نزدیک کنیم بعد امتیاز رو... ضمن اینکه تیم باید در نظر بگیریم که بعد بازی حذفی مون برابر سیتی در کمتر از دوماه و حدود چهل روز باید چهار پنج بازی سرنوشت ساز که اکثرا خارج از خانست رو با مدعیان انجام بدیم...
    +
    امیدوارم ژانویه بازیکن بگیریم!

2. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

برد رو تبریک میگم
    پیشنهاد میکنم حتما گل های بازی رو ببینید !
    حسین جونز 6 و یانگ 3 هفته ی آتی رو از دست دادند . البته رئیس گفته میزان نهایی مصدومیت جونز امروز مشخص خواهد شد ... !
    دیگه واقعا دارم ب کادر پزشکی تیم مشکوک میشم .. ! اصلا بازیکنا آمادگی لازم برای بازی رو ندارن ! البته مصدومیت جونز از ناحیه ی گونه هست و زیاد ربطی ب اونا نداره اما یانگ چرا . 2 بازی میاد انجام میده 1 ماه مصدوم میشه :|

4. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

برد رو تبریک میگم
    پیشنهاد میکنم حتما گل های بازی رو ببینید !
    حسین جونز 6 و یانگ 3 هفته ی آتی رو از دست دادند . البته رئیس گفته میزان نهایی مصدومیت جونز امروز مشخص خواهد شد ... !
    دیگه واقعا دارم ب کادر پزشکی تیم مشکوک میشم .. ! اصلا بازیکنا آمادگی لازم برای بازی رو ندارن ! البته مصدومیت جونز از ناحیه ی گونه هست و زیاد ربطی ب اونا نداره اما یانگ چرا . 2 بازی میاد انجام میده 1 ماه مصدوم میشه :|
    هایلایت ها رو امروز دیدم میلاد... گل ها فوق العاده بودند... خصوصا گل وین و رایان و بربا... تو این بازی خوشبختانه برخلاف بازی کوئینز پار که قشنگ چهار پنج گل دیگه باید میزدیم و نزدیم، از فرصت ها مون به خوبی استفاده کردیم...
    گلزنی بربا با حالات خاص که حقیقتا عادی شده! ضمن اینکه 50 امین گلش برای یونایتد رو زد... گل گیگزی هم کاری کرد که رکوردش به 20 فصل برسه...
    مقدار زمانی مصدومیت ها رو تو سایت خوندم... ولی گمون نکنم جونز اینقدر مشکلش جدی باشه... اگه استخوان فک یا گونش آسیب دیده بود که نمیتونست دقایقی تو زمین بمونه و اون تکل عالی رو تو نیمه اول بره... حتی من موقع تعویضش اینطوری برداشت کردم که خودش میخواد بمونه تو زمین! : دی... به نظرم 6 هفته خیلی زیاد و عجیبه! حتی اگه هم مشکل جدی باشه ماسک میتونه بزنه.. نه؟
    اشلی یانگ هم که نمیشه چیزی گفت راجع بهش گفت! خودش تکل زد، خودش مصدوم شد! امیدوارم که زودتر از دو سه هفته برسه...
    الان من یه نگاهی به نفرات تیم انداختم! چقدر مصدوم داریم!:
    ویدیچ، کلورلی، اندرسون، فلچر، یانگ، جونز، اوون + فکر کنم رافائل و فابیو هم مصدوم باشن! خوشبختانه چیچا و بربا بازی قبل رسیدن و این لیست خلوت تر شد!!!

6. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فولام صفر - منچستریونایتد 5: در تعقیب سیتی
    شیاطین سرخ گل‌های زیبایی زدند و همچنان در تعقیب منچسترسیتی ماندند

سایت گل - منچستریونایتد توانست پنج بر صفر در خانه فولام پیروز شود. ابتدا روی حرکت نانی و پاس او، دنی ولبک در دقیقه 5 گل‌زنی کرد.
    یونایتد پس از چند کرنر، روی یکی از کرنرها با شوت دیدنی نانی در دقیقه 28 گل دوم را زد. سپس رایان گیگز در دقیقه 43 روی پاس نانی گل سوم را به ثمر رساند. البته ضربه او به فیلیپ سندروس هم برخورد کرد.
    وین رونی در دقیقه 88 گل چهارم را به ثمر رساند. او که نمایشی عالی داشت فضایی عالی در اختیار گرفت، به پیش تاخت و سپس با ضربه‌ای دیدنی گل چهارم را زد.
    در نهایت دیمیتار برباتوف در وقت‌های تلف‌شده با ضربه پشت پا گل پنجم را هم به ثمر رساند. یونایتد 42 امتیازی شد و همچنان در رده دوم باقی ماند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فرگوسن: فوق العاده بودیم؛ این یکی از بهترین بازیهای ما در این فصل بود
    شیاطین سرخ توانستند تا با اقتدار مقابل فولام به برتری برسد ؛ آن هم در شبی که رونی سیصدمین بازی اش در لیگ برتر را با پیراهن یونایتد جشن می گرفت

سایت گل - سرالکس فرگوسن مربی باتجربه منچستریونایتد برد 0-5 تیمش مقابل فولام در کراون کاتج را یکی از بهترین عملکردهای تیمش در این فصل می داند. گلهای یونایتد در نیمه اول را دانی ولبک، نانی و رایان گیگز به ثمر رساندند و رونی و برباتوف هم برای تیمشان گلزنی کردند.
    در این بازی رونی توانست جوان ترین بازیکنی لقب بگیرد که سیصدمین بازی اش برای یونایتد در لیگ برتر را انجام داده و دیمیتار برباتوف به پنجاهمین گلش با پیراهن باشگاه رسید.
    در پایان مسابقه، فرگوسن به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم که این بازی یکی از بهترین بازیهای ما در این فصل بود؛ به ویژه در نیمه اول فوتبال فوق العاده ای را ارائه کردیم. بازی کردن در ورزشگاهی که در آن به میدان رفتیم کار آسانی نبود. ما سالها فولام را می شناسیم ولی چهارشنبه شب بازیکنان آماده بودند و توانستندهمان عملکرد خوبی که یکشنبه مقابل کوئینزپارک رنجرز را ارائه داده بودند، ادامه دهند.»
    سرالکس فرگوسن درادامه با اشاره به اینکه تیمش در تعقیب سیتی است و سیتی گلهای زیادی را در این رقابتها به ثمر رسانده و تفاضل گل فوق العاده ای دارد گفت:« بله ؛ این تفاضل گل خوب به آنها کمک می کند. ما نشان داده ایم که قبل از رسیدن به اولین گل صبوری خوبی داری. توپ را حفظ می کنیم، پاسکاری می کنیم و با نفوذ، سعی می کنیم شروع خوبی داشته باشیم. ما کنترل بازی را در دست گرفتیم و تا پایان نیمه اول در اختیار داشتیم.»
    سرالکس در ادامه به تمجید از گلزنان تیمش پرداخت:« عملکرد فوق العاده ای از وین و گل فوق العاده دیگری را از برباتوف در دقایق پایانی بازی شاهد بودیم.ما باید تغییراتی می دادیم. و این تغییرات به ما کمک کرد تا جاهای خالی را پر کنیم.»

لینک منبع خبر:
    کد:

وین رونی: آماده ایم تا ازهر لغزش سیتی ،بهره ببریم
    مهاجم انگلیسی، سیصدمین بازی اش با پیراهن یونایتد در رقابتهای لیگ برتر را جشن گرفت

سایت گل - وین رونی مهاجم انگلیسی منچستریونایتد در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل فولام که با برد 0-5 شیاطین سرخ همراه بود کاملا خوشحال بود و در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش آماده است تا از کوچکترین لغزش سیتی نهایت بهره را ببرد.
    رونی که چهارمین گل تیمش در این بازی را به ثمر رساند، سیصدمین بازی اش با پیراهن یونایتد را در رقابتهای لیگ برتر برگزار می کرد و جوان ترین بازیکنی لقب گرفت که این تعداد بازی را برای یونایتد ( درلیگ برتر) انجام داده است. بدین ترتیب و با این برد یونایتد سال 2011 را در رده دوم جدول لیگ برتر به پایان برد.
    رونی در پایان این مسابقه به بی بی سی گفت:« این برد خوب و بزرگی برای ما بود. این عملکرد خیلی خوبی در بازیهای خارج از خانه بود. ما خیلی خوب بازی کردیم و از فرصتهایمان نهایت بهره را بردیم و در نهایت به یک برد آسان دست یافتیم. در نیمه دوم ما پایمان را از روی گاز برداشتیم ولی کاملا کنترل بازی را در دست داشتیم و می دانستیم که در این بازی به پیروزی می رسیم. ما بازیهای زیادی پیش رو داریم. دو بازی بعدی ما دو بازی خانگی خواهند بود. پس باید به حرکت روبه جلویمان ادامه دهیم تا اگر سیتی لغزید به بهترین نحو ممکن از این لغزش استفاده کنیم.»
    شیاطین سرخ مطمئن هستند که حداکثر امتیازات از دو بازی آتی که دو بازی خانگی خواهد بود به دست می آورند.

لینک منبع خبر:
    کد:

راستی دوستان چه رقابتی بین دخه آ و لیندرگارد به وجود اومده تو زمیه کلین شیت! داوید 6 کلین شیت تا اینجا و آندرس 5 تا... خدا رو شکر با رفتن ادوین حداقل تا اینجا مشکل خاصی در زمینه دربازه بانی نداشتیم.

8. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن تایید کرد؛ مصدومیت اشلی یانگ و فیل جونز در دیدار مقابل فولام
    جونز بعد از برخورد ضربه آرنج کلین دمپسی به صورتش دچار شکستگی گونه شده و اشلی یانگ نیز بعد از تکل خشن دیکسون اتوهو مجبور به خروج از بازی شد

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد فیل جونز و اشلی یانگ، دو ستاره جوان تیمش در پیروزی شب گذشته مقابل فولام دچار مصدومیت شدند و به همین دلیل نمی توانند برای چند هفته شیاطین سرخ را همراهی کنند.

جونز بعد از برخورد ضربه آرنج کلین دمپسی به صورتش دچار شکستگی گونه شده و اشلی یانگ نیز بعد از تکل خشن دیکسون اتوهو مجبور به خروج از بازی شد.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ضربه آرنج دمپسی به صورت جونز برخورد کرد اما فکر نمی کنم عمدی در کار بوده باشد. ما جونز را برای گرفتن ایکس ری فرستادیم. باید ببینیم چه پیش آمده اما فکر نمی کنم چندان جدی بوده باشد.

در نیمه دوم تکل های بدی زده شد و اشلی یانگ بهای آن را پرداخت. او مصدوم شد، از بازی بیرون آمد و برای دو یا سه هفته نمی تواند تیم را همراهی کند.

ما در حال حاضر چند مصدوم داریم. ریو فردیناند در دیدار مقابل کوئینزپارک رنجرز ضرب دید اما می تواند مقابل بلکبرن به میدان برود."

لینک منبع خبر:
    کد:

10. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دیروز داشتم اخبار 9:30 شبکه خبر رو میدیدم به امید دیدن گلهای بازی !
    اول نتیجه لیگ ایتالیا رو گفت ، بعد رفت سراغ جام حذفی اسپانیا، بعدش هم بازی های بوندسلیگا. گفتم الانه که بره سراغ لیگ انگلیس ولی در کمال ناباوری ! هیچ اشاره ای به بازی های لیگ انگلیس نکرد !
    نمیدونم به اتفاقی که چند هفته پیش رخ داد ربطی داره یا نه ! ولی اگه این طور باشه که واقعا باید به حالشون تاسف خورد

در هر صورت گلهای بازی رو میتونید از اینجا ببینید :
    کد:
    بازی بعدیمون دوشنبه با ویگانه (تو زمینه خودمون) که احتمالا بازی سختی نیست. ظاهرا شبکه 3 هم قراره بازی رو پخش کنه. البته اگه مثله هفته پیش زیره حرفشون نزنن !!

12. 3 کاربر از el magnifico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

به نظر من که اون اتفاقات دلیل اصلی برای این موضوعه.
    چون سایتهای ورزشی ایرانی رو هم که نگاه میکنم میبینم خیلی کم به تحلیل بازیها و ... از انگلیس میپردازه.
    مثلا سایت گل کل ۹۰ دقیقه بازی منچستر یونایتد و فولام رو توی ۹ خط نوشته بود.
    مثلا نوشته بود نانی پاس داد و فلانی توپ رو گل کرد(توی همین مایه ها)

اما جدای از این حرفا خوشحالم که تیم دوباره برگشته به روزهای خوبش.هر چند همونطور که اول فصل هم گفتم این مصدومیتهای پی در پی بدجور اعصابم رو به هم ریخته.هر بازی مصدوم میدیم.اخبار بازی رو که میخونیم اول باید ببینیم مصدوم دادیم یا نه.
    Last edited by Sub007; 23-12-2011 at 18:17.

14. 4 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

محتوای مخفی: ممنون میشم نقل قول نکنید. 

اصلا تمایل ندارم حرفم غیر فوتبالی یا بهتر بگم سیاسی باشه... ولی خوب واقعیته که وقتی تصصمیم بر این میشه با کشوری روابط کاهش پیدا کنه، از نظر فوتبالی هم ما باید شاهد کاهش روابط باشیم، چون در کشورمون خیلی از چیزها خصوصا فوتبال رگه های یا _ باز بهتر بگم_ شاهرگ های سیاسی در اون موجوده متاسفانه! شما فقط به خبرهای ورزشی! خبرنگار بخش سیاسی صدا و سیما در انگلستان (آقای فلاح) گوش بدید، گوشی دستتون میاد! یا من نمیدونم چرا هر موقع خیری از لیگ nfl یا nba یا مسابقات nascar و مواردی از این قبیل پخش میشه از تی وی، ما شاهد زدو خورد و دعوا و تصادف و خشونت در اون هستیم!!
    الان پریمیر لیگ بهترین لیگ اروپا و دنیاست، این فصل هم big4 هم کانورت شده به big6! ولی شرافتا صدا سیما به نسبت لالیگا چقدر بازی های لیگ برتر رو پخشیده؟ این فصل تا جایی که من شمردم، کلا 5 بازی یونایتد پخش شده که دو تاش CL بوده (از نبود بازی پخشیدن) و سه تاش لیگی که دو بازیش دربی بوده (دربی با سیتی که یه ربع اول بازی پخش نشد)... تازه شرایط یونایتد به مراتب از تیم های دیگه پریمیر لیگ بهتر بوده... حالا برید ببینید بازی های بارسا و رئال چند بار پخش شده!!
    با وام گرفتن از شاه غلام:
    گردیر بپایی و نصیحت نکنی گوش/ آنجا که عیان است چه حاجت به بیانست

خوب مثل اینکه مصدومیت فیل شدید نبوده و فقط فکش ورم کرده، هیچ شکستگی در کار نیست و خدا رو شکر میرسه به بازی با ویگان... ولی اشلی مصدومیتش از ناحیه زانو جدیه و چند هفته رو از دست میده... رافائل هم یه نود دقیقه کامل برای تیم ذخیره ها در برد خارج از خانه 4-0 مقابل بلکبرن بازی کرده و میتونه تیم رو مقابل ویگان همراهی کنه... احتمال زیاد ریو بازی با ویگان رو از دست میده و برای بازی با بلکبرن آماده میشه و خبر خیلی خوب اینه که اندرسون، کلورلی و اوون شرایطشون رو به بهبوده و شاید تو بازی بعد رو نیمکت ببینیمشون (البته خیلی خیلی بعیده)
    برای اطلاع کامل از جزئیات مطالعه شود:
    کد:
    کد:
    Last edited by pcforlife; 23-12-2011 at 15:10.

16. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

رقابت منچستريونايتد و چلسي بر سر تيوته

شياطين سرخ و آبي ها دو مشتري اصلي هافبک نيوکاسل هستند.

چیک تیوته، هافبک تدافعی نیوکاسل، از سوی منچستر یونایتد، لیورپول، چلسی و منچستر سیتی با پیشنهاد خوبی مواجه شده که در این میان چلسی و منچستر یونایتد بیشتر از دیگر تیمها به جذب این بازیکن ساحل عاجی علاقه نشان داده اند.

تیوته در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت :" باشگاه های زیادی از من تعریف و تمجید کردند و گفتند که علاقمند به خرید من هستند اما چیزی رسمی نشده است."
    زمانی که باشگاههایی چون چلسی ، سیتی ، لیورپول و یونایتد پیشنهاد می دهند ، باید دو برابر فکر کرد .اما من به نیوکاسل علاقه دارم و متعلق به آن هستم و از زندگی ام در اینجا لذت می برم."
    تیوته همچنین در صحبت هایش این انتقال را ناممکن نمی داند چرا که معتقد است نیوکاسل می تواند با انتقال او پول خوبی بدست آورد.
    منبع شبکه ورزش

18. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن:براي انتخاب دروازه بان دغدغه اي ندارم

سرالکس فرگوسن مربي منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرده که در زمان انتخاب دروازه بان هايش دچار دغدغه فکري نمي شود.

این مربی اسکاتلندی در بازار نقل و انتقالات تابستانی داوید دخه آ، دروازه بان اسپانیایی اتلتیکومادرید و آندرس لینگارد، دروازه بان دانمارکی را به خدمت گرفت .
    دخه آ شروع فوق العاده ای در بازیهای ابتدایی تیمش در لیگ برتر داشت و بعد از آن اندکی متزلزل ظاهر شد.
    او تابه امروز در شش بازی دروازه تیمش را بسته نگاه داشته و لینگارد هم در 5 بازی توانست گلی را دریافت نکند. فرگوسن هم از این بابت بسیار خوشحال است.
    سرالکس فرگوسن در صحبتهایی به ام .یو.تی وی گفت:« هیچ مشکلی نداریم. احساس می کنم که اندرس تجربه بیشتری دارد. حس می کردم که او گزینه مناسبی برای حضور در دروازه تیمم در بازی با بنفیکا که با تساوی 1-1 به پایان رسید بود. »

فرگوسن ادامه داد:« دخه آ هم تنها 20 سال سن دارد و یک دروازه بان فوق العاده خواهد شد. دراین باره هیچ شکی ندارم. در اختیار داشتن آندرس به عنوان یک بازیکن ذخیره بعضی وقتها به دخه آ کمک می کند که استراحت کند. دخه آ این روزها در حال اثبات توانایی هایش است. آندرس هم یک دروازه بان فوق العاده است که تجربه اش اندکی از دخه آ بیشتر است.»
    منبع شبکه ورزش

20. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •