سری MW واقعا قشنگ بودن.....
world at war سبک قشنگی رو ارائه داده بود..
Black Ops واقعا زیبا بود و لذت بخش
نمیشه بگی کدومش قشنگتر بود اما این آخری از همشون سوا بود...واقعا .....غیر قابل توصیفه![]()
سری MW واقعا قشنگ بودن.....
world at war سبک قشنگی رو ارائه داده بود..
Black Ops واقعا زیبا بود و لذت بخش
نمیشه بگی کدومش قشنگتر بود اما این آخری از همشون سوا بود...واقعا .....غیر قابل توصیفه![]()
جرا يك مدل ابن بازي 4 dvd يكي ديكه 5 تا.... با لنم ميشه بازي كرد؟ جند نفره؟ نسخه p30world بهترين نسخست؟
به نظر من بهترین نسخه همین بود
هیجانش خیلی بالا بود
البته MW2 هم خیلی عالی بود
ولی من کلا با کال اف های تری آرک کمتر از اینفینیتی وارد حال میکنم
انگار اینا فقط میخوان یه نسخه بدن که اسمش کال آف باشه
ولی اونا خیلی رو همه چیزش کار میکنن
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:05 AM ----------
نسخه ریلودد بهترین نسخه است
ضمنا بازی 4 تا DVD بیشتر نیست
5 DVD هم هست حالا چه فرقي دارند ؟![]()
سی دی کی واسه چی؟من که نمیخوام آنلاین بازی کنم میخوام لن بازی کنم .دیدم بازی کردن بعضیا. یعنی کسی نمیدونه چجوری میشه لن بازی کرد؟خواهشن بهم بگین چجوری میشه لن بازی کرد![]()
بازی 2 تا DVD 9 هست یا 4 تا DVD. بعضی از فروشندگان یه DVD اضافه کردن که یه کرک جداگانه داخلش کپی کردن.شما همون 4 تا DVD تهیه کنید.
![]()
یه توضیح کامل بدید که چجوری .اگرم نمیشه بازم یه توضیحی بدید .خوب نشد انجوری دیگه بگین دیگه خستم شد
من نمی دونم چرا هر وقت توی تاپیک یه شماره از cod میام احساس می کنم بقیه یه بازی دیگه ای رو کردن! فکر کنم با توجه به علاقه شدید ایرانی به بخش سینگل پلیر سری cod ( در حالی که توی کل دنیا اصل این سری مخصوصا در شماره های اخیر مولتی پلیر اونه و یعنی حداقل 70 درصد اون و در صد کمی بخش سینگل پلیر اونه..) باید از سازنده های بازی تقاضا کنیم که سالانه نسخه های مختلف از این بازی حتی در سبک های دیگه هم منتشر کنن تا دیگه خیال مردم ایران برای انتخاب بهترین بازی های سال راحت باشه و کلا توی همه سبک ها cod رو انتخاب کنن!
درسته بازی عالیه ولی نه دیگه بالاتر از سطح عالی و این توصیفات ( به دور از تعصب!) که توی بعضی از پستا داده میشه...
به نظر من توی این نسل بهترین شماره اون mw1 بود و اونقدر سطح اون بالا بود که دیگه توی شماره های بعدی اون چنان پیشرفت خاصی ندیدیم و حداقلش این بود که به طور کلی در بخش داستانی و آنلاین این شماره بهترین شماره بودبه نظرتون بهترين call of duty كدومه؟
آمار هم همینو میگه:
Cod: MW
X360 : 94
PS3 : 94
PC : 92
Cod: MW 2
X360 : 94
PS3 : 94
PC : 86
Cod : Black Ops
PS3 : 88
X360 : 87
PC : 81
Cod: MW 3
X360 :89
PS3 : 88
PC : 81
به نظر من باید سازندگان فقط فروش بازیو نبینن و از طمع به اون دوری کنن و یکمی از سری های بازی دیگه در این سبک مثل Halo و Half Life و Portal و ... درس بگیرن که فاصله زمانی بین هر شماره از اونا یکمی زیاده ولی وقتی منتشر میشن پیشرفت زیادی کردن و هر شماره بهتر از شماره قبلی...
امیدوارم این سنت که هر سال یه cod منتشر میشه شکسته بشه و به جاش سازندگان مثلا بعد دو سه سال یه بازی خیلی کامل در همه زمینه ها چه بخش سینگل پلیر چه بخش مولتی پلیر باشه و نوآوری اونم زیاد باشه و نه به صورت کپی پیست در بعضی قسمت ها...
منم با نظر دوستمون موافقم cod mw1 با توجه به بازیهای اون زمان غوغا کرد و mw2 و mw3 همه بیس و قالبشون همون mw1 هستش
ولی در کل دم تیم سازندگان کال اف گرم
بنظر من سری کال اف ، مسی بازیهاست![]()
معلومه: MW1 البته تمام نسخه های مدرن مخصوصا آخریش عالین منتها نوآوری و انقلابی که مدرن یک داشت بعدیها نداشتن در واقع اگه بخوایم نسبت به زمان انتشارشون در نظر بگیریم مدرن یک واقعا شاهکار بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)