تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 364 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام . من چند روزیه که یک 47LW57000 خریدم و بطور کلی ازش راضیم فقط من یک مورد برخورد کردم که نمی دونم در همه این تلویزیونها هست یا مال من ایراد داره؟
    اایراد هم به این صورت هست که وقتی زمینه کاملا سیاهه مثلا وقتی ----- روی یک کانال ضعیف یا بدون سیگناله وفقط همین نوشته وسط صفحه است و بقیه صفحه سیاهه هاله ای از نور در سمت راست صفحه و در امتداد افقی همین نوشته تشکیل میشه که اگه این نوشته با لا یاپایین بره این هاله هم جابجا میشه و فقط در صحنه سیاه قابل تشخیصه و در تصاویر عادی قابل دیدن نیست (بهتر تنظیم تصویر هم روی درخشان باشه تا بهتر دیده دبشه )البته من این مشکل را در ال سی دی 32 سونی که قبلا داشتم ندیدم. ازدوستان عزیزی که این تلویزیونو دارن خواهش می کنم بررسی کنند و نتیجه را اعلام کنن که اگه ببینم همگانیه که بی خیال بشم ولی اگه فقط مال من ایراد داره ازضمانتش استفاده کنم. با تشکر
    Last edited by keyhan365; 04-02-2012 at 12:03.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام . من چند روزیه که یک 47LW57000 خریدم و بطور کلی ازش راضیم فقط من یک مورد برخورد کردم که نمی دونم در همه این تلویزیونها هست یا مال من ایراد داره؟
    اایراد هم به این صورت هست که وقتی زمینه کاملا سیاهه مثلا وقتی ----- روی یک کانال ضعیف یا بدون سیگناله وفقط همین نوشته وسط صفحه است و بقیه صفحه سیاهه هاله ای از نور در سمت راست صفحه و در امتداد افقی همین نوشته تشکیل میشه که اگه این نوشته با لا یاپایین بره این هاله هم جابجا میشه و فقط در صحنه سیاه قابل تشخیصه و در تصاویر عادی قابل دیدن نیست (بهتر تنظیم تصویر هم روی درخشان باشه تا بهتر دیده دبشه )البته من این مشکل را در ال سی دی 32 سونی که قبلا داشتم ندیدم. ازدوستان عزیزی که این تلویزیونو دارن خواهش می کنم بررسی کنند و نتیجه را اعلام کنن که اگه ببینم همگانیه که بی خیال بشم ولی اگه فقط مال من ایراد داره ازضمانتش استفاده کنم. با تشکر
    تا جایی که من میدونم و تو نقدهای سایتها خوندم طبیعی هست
    دوستان دیگه هم راهنمایی خواهند کرد
    -------------------------------------------
    گویا با آپدیت 4.02.62 مشکل input lag تا حد زیادی بر طرف میشه
    البته این آپدیت هنوز رو شبکه خود ال جی قرار نگرفته و با خود تی وی نمیشه گرفتش
    باید از سایت خود ال جی آپدیت رو گرفت و با فلش رو تی وی ریخت
    حالا نمیدونم ما که تو ایران هستیم هم میتونیم این کار رو انجام بدیم و مثلا رو --- T تلوزیون تاثیر منفی نمیگذاره؟
    ولی تو نت دیدم چند نفری گفتن این آپدیت مشکلاتی رو حل کرده که یکیش input lag هست

3. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من با اون سامسونگم که بازی می کردم اصلا میشکلی نداشتم .
    با این هم همینطور .
    نمیدونم دقیقا این کی حس میشه.
    شاید واسه یه سری بازی های خاصه

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

محمد جون این آپدیت رو از کجا بگیریم ؟!

5. این کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفیق تکنولوژی نور دهی توی این مدل plus هست.به گونه ای که نور صفحه از کناره ها با استفاده از led به صفحه پخش میشه واسه همین شما وقتی یه نقطه ی سفید وسط صفحه داشته باشی و بقیه صفحه تاریک باشه بالخره باید اون نقطه روشن بشه وقتی لامپ های led میخوان اون نقطه رو روشن کنن کمی از نور به بیرون تراوش می کنه و قسمت های کناره رو روشن می کنه.
    مشکلی نیست

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

دوستان من 57000 42 انتخاب کردم امروز خریدم و اومدن نسب کردن ... ولی نمیدونم چرا تو پخش(3840*1080) Full SBS مشکل داره و ارر میده ... ولی (half SBS (1920*1080 مشکی نداره و پخش مینه ...این مشکل تو تلیویزیون دوستم 65100 هم پیش اومد ولی اینم بگم که من 1 نمونه از full SBS دارم چون نت لاکپشتی نمیزاره دانلود کنم مجبورم به همین هالف ساید بای ساید ها اکتفا کنم امکانش هست از فایل من باشه ... کسی ساید باساید 3840*1080 در تی وی مشکل مشابه داشته ؟

رفیق این رزولیشن واقعا سنگینه من خودم داشتم بلوری پلیر که اجرا نکرد tv هم داشت اجرا می کرد که دفعه خاموش شد پیشنهاد می کنم یه همچین رزولیشتنی به tv واسه اجرا ندی ممکن واسه tv مشکل پیش بیاد

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

به سلامتی که وصل شد
    درست میگی ، امروز میرم یه تست میکنم
    ولی مثله اینکه این مشکل Input lag تو تمام LED های جدید که اسمارت هستن وجود داره
    جالبه من تو نقدهای فلت پنل اچ دی نگاه میکردم همه برند ها همین داستان رو دارن؟!
    ولی این 98000 کلا چیزه جالبی هست ، هم دیزاینش و هم کیفیتش
    بریم امروز ببینیم چی میشه

ممنون لطف کردید
    قبلا مطالعش کرده بودم
    البته این از فلت پنل اچ دی مطلب رو برداشته
    من اون اصلیش رو هم با دقت خوندم
    راستش این 98000 مزیتهایه زیادی داره
    البته اینم بگم من 65100 سایز 42 دارم و 98000 که میگیرم 47 هست
    همین 65100 سایز 47 اینچش 2.700.000 هست یعنی در اصل 1.200.000 اختلافشون میشه
    که با توجه به مزایایی که داره واقعا میارزه

سلام سعید جان
    درست میگی عزیز
    گفتم که فقط مزیتهاش خیلی زیاده
    یه سایزم بالاتر از تلوزیونه خودم میشه
    فول ال ای دی هست
    سه بعدیش میگن خیلی خوبه
    در کل خیلی بهتره و فقطم برای بازی نمیخوام عوض کنم
    البته اونم بهتر باشه که چه بهتر ولی فکر اینم میکنم که تا چند سال میخوام ازش استفاده کنم و هر چی بروز تر باشه از اونور دیر تر دِ موده میشه
    در کل این 98000 چیزه خفنی هست و الانم که فروشنده قبول کرده تعویض کنه فکر کنم ضرر نمیکنم
    فکر میکنم از همون اول 98000 گرفته بودم ، فقط نامردا کلا 250 تومن کارت هدیه میدن در صورتی که شنیدم پارسال رو 42 اینچ هم 700 تومن هدیه میدادن :(

[/COLOR]

رفیق این رو از من بشنو هیچ وقت دنبال مد نرو.همیشه دنبال چیزی برو که خودت دوست داری.
    دور از جون شما و دوستان به قول یکی از دبیرامون:کسی از مد پیروی می کنه که قدرت تصمیم گیری نداره و دوست داره بقیه به جاش تصمیم بگیرن شما زیاد کار به مد و دموده شدن tv نکن شما ببین خودت چجوری با tv حال می کنی

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

ممنون خوب بود ولی من این رو قبلا دیده بودم

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

دسدتت درد نکنه
    تو همون مقاله زومیت هست ، خوندمش
    الان اصلا مشکل ریسپانس تایم پنل نیست
    از اون نظر هم 98000 و هم 65100 خوب هستن
    مشکل الان input lag هست
    منظور اینه مثلا بازی شوتر که بازی میکنی وقتی دکمه تیر رو رو دسته میزنی با یه تاخیر خیلی جزئی تو تلوزیون تیر اندازی رو میبینی (که حدوده 30-40 ms هست)، الان مشکل اینه وگرنه ریسپانس تایم خوده پنل و سرعت عمل پیکسلها هیچ مشکلی نداره

من واضح تر میگم:یعنی tv تا میاد تصویر رو پردازش کنه و روی صفحه نمایش و بفرسته واسه مشاهده یه ذره تاخییر داره

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

راستش عدد رو که سایتها نوشتن
    یه کلیپ دیدم با دستگاه طرف اندازه گرفته بود 100ms بود تاخیرش

راستش نمیدونم چجوری توضیح بدم ، شاید عدد کوچیک باشه ولی متاسفانه حس میشه!
    من یه سامسونگ 6 سال پیش رو دارم که فول اچ دی هست و باهاش بازی میکنم هیچ تاخیری نداره
    ولی همون یه باری که 65100 رو تست کردم تاخیر رو قشنگ دیدم
    همونجا به فروشنده هم گفتم ولی گفت چیزی حس نمیکنه و با تنظیمات درست میشه فک کنم میخواست جنس رو فرو کنه
    در هر حال اون دوستمون پینوکیو هم این رو دیده
    فقط اقا مهدی هست که میگه تاخیری نداره
    نمیدونم ، راستش گیج سدم که این مشکل اصلا برای چی هست؟

آقا من بازم میگم من با xbox که مشکلی نداشتم البته تنظیمات رو هم روی بازی تنظیم کردم

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

راستی خوبه یادم اومد طول کابل هم میتونه توی تاخیر شریک باشه من اون طوری که میدونم طول کابل hdmi به طور استاندارد نباید بالای 1.5 متر بره

7. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sJaguar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این کارت هدیه های تلویزیون های الجی چط.ریه قضیش؟
    حتما باید بهمراه سینما خانواده یا بلوری پلیر خرید بشه که اون کارت هدیه تعلق بگیره؟

من دو مدل دیدم 42LW5700 1/650/000 با 200 تومن کارت هدیه
    42LW45000 , 1490000 با کارت هدیه
    از مغازه هم سوال کردم گفت باید بهمراه سینما خانواده یا پلیر برداری ازش سوال کردم که خودت برمیداری ایناشو که از قیمت کسر بشه گفت نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به سلامتی که وصل شد
    درست میگی ، امروز میرم یه تست میکنم
    ولی مثله اینکه این مشکل Input lag تو تمام LED های جدید که اسمارت هستن وجود داره
    جالبه من تو نقدهای فلت پنل اچ دی نگاه میکردم همه برند ها همین داستان رو دارن؟!
    ولی این 98000 کلا چیزه جالبی هست ، هم دیزاینش و هم کیفیتش
    بریم امروز ببینیم چی میشه
    [/COLOR]
    مرسی
    آره اینو باهات موافقم.کلا سری تلویزیونهای جدید تو اکثر سازنده ها یه سری مشکلات عجیب غریب دارن
    با اینکه همه کیفیت تصویر رو بالا بردن اما ظاهرا این اسمارت یکم مشکل سازه کرده قضیه رو
    دوست منم سامسونگ خرید 5-6 ماه پیش
    این مشکلش اینه که هی ریست میشه چند وقت یه بار
    معلوم هم نیست کی اتفاق میفته اما در طول روز اینطور که خودش میگه یکی دو بار میشه
    سرویسکار هم اومده هیچی ندیده گفته چیزیش نیست و این حرفا.حالا نگرانه گارانتیش که تموم شد یه اتفاقی بیفته
    کلا همون ال سی دی های قدیمی بی دردسر تر بودن انگار

راستش عدد رو که سایتها نوشتن
    یه کلیپ دیدم با دستگاه طرف اندازه گرفته بود 100ms بود تاخیرش

راستش نمیدونم چجوری توضیح بدم ، شاید عدد کوچیک باشه ولی متاسفانه حس میشه!
    من یه سامسونگ 6 سال پیش رو دارم که فول اچ دی هست و باهاش بازی میکنم هیچ تاخیری نداره
    ولی همون یه باری که 65100 رو تست کردم تاخیر رو قشنگ دیدم
    همونجا به فروشنده هم گفتم ولی گفت چیزی حس نمیکنه و با تنظیمات درست میشه فک کنم میخواست جنس رو فرو کنه
    در هر حال اون دوستمون پینوکیو هم این رو دیده
    فقط اقا مهدی هست که میگه تاخیری نداره
    نمیدونم ، راستش گیج سدم که این مشکل اصلا برای چی هست؟
    تاخیر که هست.مثلا تو بازیهایی که تحرک کمه شاید زیاد اذیت نکنه
    اما رانندگی سرعتی باشه یا بزن بزن و اکشن رو اعصابه
    این چیزی که من حس کردم دقیقا عین همون فیلمست که گذاشتم در همون حده.همون چیزی که خودت تو فروشگاه دیدی همونه
    در ضمن hdmi تنظیمات خاصی نداره که بخواد رو لگ تاثیر بذاره.یه سری تنظیمات کلی برای صدا و تصویره نه چیز دیگه
    .
    .
    .
    محمد رضا جان اینکه مهدی جان میگه بازی خوب و بدون هیچ تاخیری اجرا میشه خب میتونه چهار تا دلیل داشته باشه
    1.مهدی اولین بارشه گیم بازی میکنه و چشماش متوجه این مسئله نمیشه
    2.تلویزیون من و البته خیلیای دیگه خرابه.یا به قولی تنظیماتمون نادرسته!!!!!
    3.مهدی جان اصلا این مسئله رو تست نکرده و بیخودی طرفداری میکنه
    4.پینوکیو دروغ میگه و البته اون خیلیای دیگه هم دروغ میگن و همه دشمن ال جی هستن

10. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان قیمت این ال جی مدل lw98000 چنده؟؟؟

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی
    آره اینو باهات موافقم.کلا سری تلویزیونهای جدید تو اکثر سازنده ها یه سری مشکلات عجیب غریب دارن
    با اینکه همه کیفیت تصویر رو بالا بردن اما ظاهرا این اسمارت یکم مشکل سازه کرده قضیه رو
    دوست منم سامسونگ خرید 5-6 ماه پیش
    این مشکلش اینه که هی ریست میشه چند وقت یه بار
    معلوم هم نیست کی اتفاق میفته اما در طول روز اینطور که خودش میگه یکی دو بار میشه
    سرویسکار هم اومده هیچی ندیده گفته چیزیش نیست و این حرفا.حالا نگرانه گارانتیش که تموم شد یه اتفاقی بیفته
    کلا همون ال سی دی های قدیمی بی دردسر تر بودن انگار

تاخیر که هست.مثلا تو بازیهایی که تحرک کمه شاید زیاد اذیت نکنه
    اما رانندگی سرعتی باشه یا بزن بزن و اکشن رو اعصابه
    این چیزی که من حس کردم دقیقا عین همون فیلمست که گذاشتم در همون حده.همون چیزی که خودت تو فروشگاه دیدی همونه
    در ضمن hdmi تنظیمات خاصی نداره که بخواد رو لگ تاثیر بذاره.یه سری تنظیمات کلی برای صدا و تصویره نه چیز دیگه
    .
    .
    .
    محمد رضا جان اینکه مهدی جان میگه بازی خوب و بدون هیچ تاخیری اجرا میشه خب میتونه چهار تا دلیل داشته باشه
    1.مهدی اولین بارشه گیم بازی میکنه و چشماش متوجه این مسئله نمیشه
    2.تلویزیون من و البته خیلیای دیگه خرابه.یا به قولی تنظیماتمون نادرسته!!!!!
    3.مهدی جان اصلا این مسئله رو تست نکرده و بیخودی طرفداری میکنه
    4.پینوکیو دروغ میگه و البته اون خیلیای دیگه هم دروغ میگن و همه دشمن ال جی هستن

من که یک بار گفتم با xbox یه بار تست کردم و خدارو شکر خوب بود ولی با pc که با rgb وصل کردم تاخییر داشت.

ولی من گیم با pc و مانیتور رو به همه ی اینا ترجیح میدم گیم با pc یه چیز دیگس مخصوصا اگه با جنگی و تفنگی باشه.
    با کنسول ژانر هایی مثل مورتال و تیکن حال میده

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

ولی اگه بازم تونستم کنسول گیر بیارم فیلم می گیریم نشونتون میدم

13. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تازه با rgb که تاخیر خیلی کمه!!!

15. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستش من با اون سامسونگم که بازی می کردم اصلا میشکلی نداشتم .
    با این هم همینطور .
    نمیدونم دقیقا این کی حس میشه.
    شاید واسه یه سری بازی های خاصه

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

محمد جون این آپدیت رو از کجا بگیریم ؟!
    خدمتت عرض کنم که آپدیت رو از اینجا میتونی بگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی نمیدونم برای تلوزیونهای ما که تو ایرانیم مشکلی پیش میاره یا نه؟
    چون ممکنه منو های فارسی بره که برای من یکی مهم نیست ولی ممکن هم هست تو --- T هم تاثیر بزاره که این اذیت کننده میشه

اینم لیست تلوزیونهایی که این آپدیت بهشون میخوره و همچنین کارایی که آپدیت اجام میده:
    The latest firmware file for upgrade

[What's new?]
    1. Netflix3.1 CP is upgraded (Netflix2.1 -> Netflix3.1)
    2. NHL is added as new CP(Premium)
    3. CinemaNow CP is upgraded (Dolby Digital function is added)
    4. App Media DRM is applied.
    5. Plex billing / Adult Certification

[Application Model list]
    32LW5700-UE
    42LK530-UC
    42LK550-UA
    42LV3700-UD
    42LV5400-UB
    42LV5500-UA
    42LW5600-UA
    42LW5700-UE
    47LK530-UC
    47LK550-UA
    47LV3700-UD
    47LV5400-UB
    47LV5500-UA
    47LW5600-UA
    47LW5700-UE
    47LW6500-UA
    47LW9800-UA
    55LK530-UC
    55LV3700-UD
    55LV5400-UB
    55LV5500-UA
    55LV9500-UA
    55LW5600-UA
    55LW5700-UE
    55LW6500-UA
    55LW9500-UA
    55LW9800-UA
    65LW6500-UA
    این کارت هدیه های تلویزیون های الجی چط.ریه قضیش؟
    حتما باید بهمراه سینما خانواده یا بلوری پلیر خرید بشه که اون کارت هدیه تعلق بگیره؟

من دو مدل دیدم 42LW5700 1/650/000 با 200 تومن کارت هدیه
    42LW45000 , 1490000 با کارت هدیه
    از مغازه هم سوال کردم گفت باید بهمراه سینما خانواده یا پلیر برداری ازش سوال کردم که خودت برمیداری ایناشو که از قیمت کسر بشه گفت نه.
    میتونی بگیری و بعد بیرون بفروشی ولی ضرر میکنی ، کارت هدیش هم 200 تومن هست برای 42 اینچ
    دوستان قیمت این ال جی مدل lw98000 چنده؟؟؟
    قیمته 47 اینچش 3.900.000 هست
    از اینجا میتونی قیمتها رو ببینی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رفیق این رو از من بشنو هیچ وقت دنبال مد نرو.همیشه دنبال چیزی برو که خودت دوست داری.
    دور از جون شما و دوستان به قول یکی از دبیرامون:کسی از مد پیروی می کنه که قدرت تصمیم گیری نداره و دوست داره بقیه به جاش تصمیم بگیرن شما زیاد کار به مد و دموده شدن tv نکن شما ببین خودت چجوری با tv حال می کنی
    مهدی جان منظورم رو خوب نگرفتی
    بیشتر از مود منظورم تو کارایی بود
    البته تو اینکه دیزاین و شکل و شمایل هم مهم هست شکی نیست
    ولی کارایی های 98000 خیلی بالاتر از 65100 هست و همچنین فول ال ای دی بودنش و ..... که خودت بهتر میدونی
    اتفاقا من خیلی دنبال مد نیستم و الان فکر کنم 5-6 سال هست که گوشیم رو هم عوض نکردم
    ولی وقتی بخوام یه چیزی بگیرم سعی میکنم بهترین انتخاب رو داشته باشم
    Last edited by ئظا; 04-02-2012 at 23:12.

17. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •